Aldatıldım. Öfkeliyim, kırgınım

konu sahibinin affına sıgınarak soruyorum , nedir bu survivor nagihan furyası ? birkaç konuda daha okudum dayanamadım artık merak ettim biri açıklasın lütfen
Nagihan survivordeyken eşi çıplak resimlerini bir bayana atmiş sonra şantaj falan ortaya çıktı resimler

Allah kimseye yaşatmasın ama ne anlıyorlar acaba resim çekip atınca ? Sende olan bütün erkeklerde var tuaf geliyor bana

konu sahibinin affına sıgınarak soruyorum , nedir bu survivor nagihan furyası ? birkaç konuda daha okudum dayanamadım artık merak ettim biri açıklasın lütfen
Nagihan karadere adlı atlet survıvora yarısmacı olarak katılmıstı gecen yıl
Ustelık kucucuk bebegınj bırakıp gelmıstı
Esınede asıktı bellı
Aöa o cok sevdıgı kocası kadın orda bı taraflarını yırtarken kadınlara cıplak fotografını atarak ve karsılıgında nagıhan karadereyı bu kadınlar santaj yapmıstı
Sonunda kocasından bosandı
Ona benzıyor bu olayda bı takım

sormaz olaydım gece gece agzımı bozdum..
tesekkur ederım , dogru benziyor durumlar . malesef

Ben yakalanmis aldatmalarin ozrune inanmiyorum. Kendi gelip itiraf etse tamam sucunu biliyor derim. Ama hem yakalanmis hem de piskin piskin ilgilenseydin diyor. Ben sahsen affedemezdim.

Bu foruma yazılanları gördükçe insanın evlilik kurumuna saygısı kalmıyor. Ne oluyor bu insanlara? Evlilikten tek anladıkları sınırsız seks yapmak mı? En ufak bir yoksunlukta partner avına çıkmak mı? Aldatmalar hangi gerekçelerle yapılıyor? Bu iyi gün kötü gün sözleri laf olsun diye mi söyleniyor? Yazık sadece üzülüyorum. Bu toplumda kadın erkek çokta "insan" az. Allah herkesi insana denk getirsin...

Aldatması şöyle dursun. Faturayı sana kesmesi bilr tek başına boşanma sebebi..

Zor bir durum..unutamayacaksınız, güvenemeyeceksiniz bir daha burası kesin.. Erkeklere göre çok normal..olağan bir şey, nasıl olsa onlara 4 e kadar eş var...
Çocuğunuz var, iyi düşünün, travmayı üzerinizden attıktan sonra kesin kararınızı verin..bu süreç kişiden kişiye değişir, kimi bir haftada anlayıp direkt ayrılır böylesinden..kimisi de vardır yıllarca aynı yerse çırpınır, ne ileri ne geri..ve her bir çırpınışta pişmanlık.. Maalesef ortam cok kötü..kızlar serbest, erkekler evli ve coxuklu olmasına ragmen özgür..Allah yardımcınız olsunn

Hayret bisey ya. Belasini ariyo boyle adamlar yuva verip baba yapar kadin , beyfendiler uckur derdinde. Hakkinizda hayirlisi olsun bosanmakta zor kabul etmekte. Guven gidincede eskisi gibi olurmu olmaz iste hakkinizda hayirlisi neyse o olsun

Ben olsaydım böyle bir iğrençliğe göz yummazdım.

Aynisini siz yapmis olsaniz esijiz kabul eder mi?
Tabi ki hayir.
O zaman siz neden kabul edeceksiniz.

Boyle bir sey karsisinda ben devam ettiremem o evliligi.

Öncelikle "Allah'ın unuttuğu biyer" mümkün değil yoktur olmaz ve olamazda hatirlatmak istedim. Adınıza çok üzüldüm unutulucak bi mevzu değil hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
''Allah'ın unuttuğu yer'' tabirini duymuşsunuzdur mutlaka bir tabir yani. Gerçek anlamda Allah'ın unuttuğu yer degil kastettiğim kelimelere takılmayın

Tüm mesajları okudum arkadaşlar. Dün gece bol bol düşünüp bir arkadaşın söylediği gibi anneme olanları anlatmadan bir süreliğine kafa dinlemeye gitmeye karar verdim. Sorun su ki beyefendi gitmemi kesinlikle istemiyor. Geri donmem diye mi düşünüyor yoksa gerçekten dediği gibi oglunu çok özleyeceğini mi düşünüyor bilemiyorum. Ben boşanılacak kadar kötü birşey yapmadım tavrı da hala tam gaz devam bu arada. Allah sonumuzu hayır etsin diyorum. En çok üzüldüğüm şey de bebeğim. Daha herşeyin basında bu kadar mahvetmemeliydi evlilik hayatımızı diye düşünüp öfkeden kuduruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…