Aldatıldım, Ona Söyleyemiyorum Bildiğimi.. Canım Çok Acıyor

sekerliturti10

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
26
0
16
İzmir
Merhaba, nasıl anlatacağımı bilemiyorum ağlamaktan yazamıyorum.
Deşifre etmemek için tam yazamıyorum. Ben üniversitede son sınıfım, o çalışıyor kendi ofisinde. Arada olan başka arkadaşlar aracılığıyla tanıştık ilk önce sosyal medyadan. Sonra buluştuk, ilk görüşte aşk gibi bir şeydi benim için, tanımadan etmeden. Gördüğüm an hissettim bi elektrik, onda da olduğunu hissetmiştim. O andan itibaren resmen sevgili “gibi” görüşmeye başladık. Haftada bir arardı, derken 3 günde 1e çıkmaya başladı. Hiçbir zaman sevgili modunda her gün araşıp mesajlaşmadık. Sevgili tribi denen olayı yaşamadık. Çünkü hiç ilişkisel boyutta ya da duygulardan konuşmuyorduk. Sadece yan yana iken her şey o kadar güzeldi ki, romantik bir ortam, hiç konuşmadan sarılıp yatmak.. Birini öpmeyi bu kadar istemek, hani hissedersiniz aranızdaki o elektriği, sevdiğin birisini öpmek bambaşkadır. Eleştirebilirsiniz, neden güvendiğim konusunda kızabilirsiniz. Hiçbir somut dayanağım yok, sadece aşık oldum ben, sadece hissettim aramızdaki elektriği, gece gündüz onu düşündüm. O kadar sempatik o kadar tatlı ki. İşi başından aşkın olan bi meslek grubunda çalışıyor. Ben gururluyum sözde, hiç aramam onu. Ayda yılda bir cesaretimi toplayıp aradığımda da meşgul olurdu, nedense hiç şüphelenmezdim. Zaten şüphelensem de bir şey sormaya hakkım yok, “sevgili” olmadık hiç, duygulardan ilişkilerden konuşmadık. Açık ilişki gibi olduğu için cazip geldi ona belki de.
Ve onu yakalamam.. Telefonunu unuttu, şeytan dürttü işte keşke hiç görmeseydim, bakmamam lazımdı ama baktım. Bir kız buna yalvarıyor ayrılmayalım diye, kendisi de iplemiyor kızı. Kız üst üste bir çok mesaj yazmış ayrılmamak için, benimki de istememiş kızı. Beynimden vurulmuşa döndüm. Daha fazla bakamadım, telefonu almaya geldiginde de hiç bozuntuya vermedim, belli etmedim karıştırdığımı. Düşünmekten ağlamaktan kafayı yedim nolur bana bi akıl verin. Bir şey desem, telini karıştıran kişi olarak suçluyum, azıcık bi şansımız varsa bile kaybetmiş olucam tümden. Bi yandan da düşünüyorum ki adama şerefsiz diye sövmeden önce, kendisi bana hiçbir vaatte bulunmadı. Hiçbir zaman “sevgilim yok” demedi. Biz sadece “takıldık” 3-4 ay. Zaten çekici yanı da buydu belki, sürekli rahatsız eden trip yapan bi kız yok, haftada 1 arasa bile her aradığında oradaydım onun için. Bir defa bile sormamıştım niye aramıyorsun diye. Taaa ki geçen haftalara kadar. Geçen haftalarda ilk defa kızdım ona, aramadı diye. Sevgili tribi yapmıştım ve bana hemen açıklama yapmıştı. Ben de sevinmiştim sevgili oluyoruz diye. Anlamıyorum ki değer vermeyen bir adam gecenin 12sinde üşenmeden neden beni görmeye gelir, neden bana söz verdi diye 5 dk bile olsa görmek için uğrar, neden romantik romantik oturur zamanını ayırıp. Hala onu çok seviyorum. Mantıklı bir açıklama arıyorum. Beni aldattın desem bile, “sen benim sevgilim değilsin ki” dese haklı. Sözle bir şey ifade edilmedi, hep duygular ve bakışmalar. Napıcam ben, düşünmekten duramıyorum ağlamaktan başka bir şey yapamıyorum.
Bazı arkadaşların sözleri üzerine ekliyorum, aldatılan ben değil o kız diye kabul ediyorum ancak kandırılan kişi ikimiziz. Aldatılanın kim olduğu benim acımı değiştirmiyor, duygu ve düşüncelerimi değiştirmiyor. Burada yazdığım şeyleri ve çaresizce yardım istememi değiştirmiyor. Sadece olayın ismi değişmiş oluyor..
Lütfen yazmadan gitmeyin, bir cümle bile olsa duymaya çok ihtiyacım var, kafamı toparlayamıyorum mantığımla hareket edemiyorum.

Son düzenleme:
Yani tamam açık açık sevgiliyiz dememişsiniz ama öyle olmuşsunuz sonuçta.yani ağır gelecek arkadaşım ama tüm bağını koparmalısın o adamla.sevgilisi varken seninle de yaşamış bi şeyler sen bu durumda aldatığı kişi olmuşsun o kızdan kopsa tamamen açık açık sevgili bile olsanız ne yazık ki bu durumu sana da yaşatabilir lütfen kırılma ama bence aldatan adam karaktersizdir ruhu kirlidir bu onun kişilik özelliği olduğuna göre sana da yapar.ve seni düşürdüğü durum çok kötü o kız için de çok kötü bu adam için zaten besbeter. Hem senin hem o kızın ahı tutarsa çok fena çeker.bence açık açık söyle biz neyiz de buna cesaret et yoksa yarın apaçık yeni bir sevgili bulur ve seninle "takılmaya" devam eder arkadaşız gibi bir şey derse hangi arkadaşlar sarılıp uyuyor vs de sevgiliyiz derse veya demezse ne olursa olsun mesajlardan bahset buna hakkın var sonuna kadar.yoksa çok üzgünüm ki seni kullanmış oluyor :( ve şunu anlamadım arkadaşlarınız bilmiyor muydu onun sevgilisi olduğunu.ne kadar zornolursa olsun arkadaşım kop bu adamdan.yani ben çok sevsem de bir hatasından dolayı 2yıldan fazla ilişkimden vazgeçtim sen 3 4 ayı daha kolay atlatırsın. Ben olsam o adamın telefonundan numarayı alıp o kızla konuşurdum çünkü o kız bilmiyor bu durumu ve hala ağlıyormuş bak arkasından. Ben de o adamı bırakır birndaha görüşmezdim. Umarım kırmamışımdır seni ama senin iyiliğin için söyledim. Ayrıca yaşanmamış olan pişmanlık aslında.. Deme :) siz yaşamışsınız yaşayacağınızı illa ki "çıkma teklifi" etmesi gerekmiyor :) kendine çok cici bak :)

TELEFONU KARIŞTIRIYORSAN üzülmeyide göze alcaksın canım..telefonu temiz bir erkek olduğunu sanmıyorum artık..

Konuya bir de şöyle bakın:

Bazı erkekler yapar ya, sevgilisiyle arası bozukken biriyle tanışır, tanıştığı bu kadınla sevgili gibi ama değil gibi de olur.
Görüştüğü bu kadından emin olunca da sevgilisinden ayrılır.
Yani başkasından etkilenince açık açık söyleyip ayrılacak, yalnız kalıp kendini dinleyecek cesareti yoktur da ayrılmadan 2siyle de görüşür.
Yenisiyle olursa ayrılır sevgilisinden, olmazsa hiçbir şey olmamış gibi sevgilisiyle devam eder.
Bence o durum olmuş işte. Yani sevgilisinden ayrılmaya karar verdiğine göre sizinle olmak istediğine karar vermiş ve artık ilişkinize bir isim koyacak diye düşündüm.
Aynı zamanda bunlar demek oluyor ki sevgilisi varken başka bir kızdan etkilenebilecek/görüşebilecek bir de bunu sevgilisinden ayrılmadan 2li yürütecek bir adammış.

Yani sonunda ona içinizden geldiği gibi "sevgiliimm" diyebileceğinizi, onun güvenilmez biri olduğuyla aynı zamanda öğrenmişsiniz. Sevgilisi olmak istiyor musunuz?
Bir de şey, aslında şu an aldatılan konumunda olan siz değilsiniz de onun sevgilisi..

Bu adı konmayan ilişkiyi sen seçmişsin.O yüzden kalkıp hesap ta soramazsın.
Ama alışmışsın ona "aşk değil" o yüzden bu canının yanması.
Adamda sana vaatlerde bulunmamış.Onunda işine gelmiş.
Şuan olan şey sadece ne yaşıyor olduğunuzu daha net görmen.
En açığı bu adam sana aşık değil.Ve sen kendini daha çok kaptırırsan ona daha çok üzülürsün.

Yani tamam açık açık sevgiliyiz dememişsiniz ama öyle olmuşsunuz sonuçta.yani ağır gelecek arkadaşım ama tüm bağını koparmalısın o adamla.sevgilisi varken seninle de yaşamış bi şeyler sen bu durumda aldatığı kişi olmuşsun o kızdan kopsa tamamen açık açık sevgili bile olsanız ne yazık ki bu durumu sana da yaşatabilir lütfen kırılma ama bence aldatan adam karaktersizdir ruhu kirlidir bu onun kişilik özelliği olduğuna göre sana da yapar.ve seni düşürdüğü durum çok kötü o kız için de çok kötü bu adam için zaten besbeter. Hem senin hem o kızın ahı tutarsa çok fena çeker.bence açık açık söyle biz neyiz de buna cesaret et yoksa yarın apaçık yeni bir sevgili bulur ve seninle "takılmaya" devam eder arkadaşız gibi bir şey derse hangi arkadaşlar sarılıp uyuyor vs de sevgiliyiz derse veya demezse ne olursa olsun mesajlardan bahset buna hakkın var sonuna kadar.yoksa çok üzgünüm ki seni kullanmış oluyor :( ve şunu anlamadım arkadaşlarınız bilmiyor muydu onun sevgilisi olduğunu.ne kadar zornolursa olsun arkadaşım kop bu adamdan.yani ben çok sevsem de bir hatasından dolayı 2yıldan fazla ilişkimden vazgeçtim sen 3 4 ayı daha kolay atlatırsın. Ben olsam o adamın telefonundan numarayı alıp o kızla konuşurdum çünkü o kız bilmiyor bu durumu ve hala ağlıyormuş bak arkasından. Ben de o adamı bırakır birndaha görüşmezdim. Umarım kırmamışımdır seni ama senin iyiliğin için söyledim. Ayrıca yaşanmamış olan pişmanlık aslında.. Deme :) siz yaşamışsınız yaşayacağınızı illa ki "çıkma teklifi" etmesi gerekmiyor :) kendine çok cici bak :)
Ben onun yüzünden kırıldım, sizin yazdıklarınız beni kırmıyor ne yapacağımı bilmiyorum ve olumlu olumsuz her türlü mesajınızı duymak istiyorum =( Zamanında ben de sevdiğim adamdan vazgeçtim, mantığımla hareket ettim. Ama şu an mantık falan görmüyor gözüm. Ve dediğiniz gibi o kızı benimle aldatmış resmen. 2 taraf da kullanılmış. "Takılma" olayına kullanmak olarak bakmıyorum çünkü ben de farkındaydım takıldığımızın, ancak sadece ilişki ciddi değildir falan diye düşünüyordum en fazla. Başka bir kız olduğunu hiç düşünemedim, takılma adı altında bile olsa çok çirkin bir durum. Ki bu devirde artık çıkma teklifi mi kalmış, başka kızlarla görüşmemesi için illa "benimle çıkar mısın" mı demek gerekiyor ki =(

Konuya bir de şöyle bakın:

Bazı erkekler yapar ya, sevgilisiyle arası bozukken biriyle tanışır, tanıştığı bu kadınla sevgili gibi ama değil gibi de olur.
Görüştüğü bu kadından emin olunca da sevgilisinden ayrılır.
Yani başkasından etkilenince açık açık söyleyip ayrılacak, yalnız kalıp kendini dinleyecek cesareti yoktur da ayrılmadan 2siyle de görüşür.
Yenisiyle olursa ayrılır sevgilisinden, olmazsa hiçbir şey olmamış gibi sevgilisiyle devam eder.
Bence o durum olmuş işte. Yani sevgilisinden ayrılmaya karar verdiğine göre sizinle olmak istediğine karar vermiş ve artık ilişkinize bir isim koyacak diye düşündüm.
Aynı zamanda bunlar demek oluyor ki sevgilisi varken başka bir kızdan etkilenebilecek/görüşebilecek bir de bunu sevgilisinden ayrılmadan 2li yürütecek bir adammış.

Yani sonunda ona içinizden geldiği gibi "sevgiliimm" diyebileceğinizi, onun güvenilmez biri olduğuyla aynı zamanda öğrenmişsiniz. Sevgilisi olmak istiyor musunuz?
Bir de şey, aslında şu an aldatılan konumunda olan siz değilsiniz de onun sevgilisi..
Ben de aynen böyle düşündüm, saf aşık modundayım hala. Hani onun yerine beni seçmiş, benimle devam ediyor. Belki bencillik diyeceksiniz ama onu çok seviyorum zamanında gururumdan tek bir ödün vermeden erkeklere rest çekerdim ve şimdi bu durumda bile ona hala aşığım. İlişkimize bir isim koyarsa, bir şekilde güvenip güvenemeyeceğime karar verirdim. Ancak ben hiç sanmıyorum hala "takılma" şeklinde devam eder, isim falan koymaz. Ben kendi hatamı yani telefonunu karıştırdığımı çaktırmadan onunla bu konuyu nasıl konuşabilirim bilmiyorum =( Yani cesaretimi toplayıp "biz neyiz" sorusunu sordugum an, neden şimdiye kadar sormayıp da telefonunu unuttuğu zaman sorduğum çok açık olucak.

Son düzenleme:
Bu adı konmayan ilişkiyi sen seçmişsin.O yüzden kalkıp hesap ta soramazsın.
Ama alışmışsın ona "aşk değil" o yüzden bu canının yanması.
Adamda sana vaatlerde bulunmamış.Onunda işine gelmiş.
Şuan olan şey sadece ne yaşıyor olduğunuzu daha net görmen.
En açığı bu adam sana aşık değil.Ve sen kendini daha çok kaptırırsan ona daha çok üzülürsün.
Hesap sorma hakkım yok, farkındayım. Dediğiniz gibi olanların farkında olmam bir artı. Sadece üzülüyorum, sadece ben ona nasıl bu kadar güvendim diye düşünüyorum. "Aşk"ın tanımı hepimiz için çok farklı. "Alışkanlık" diye düşündüğüm kişiler için bir damla gözyaşı dökmedim. Benim aşk anlayışım buydu, neden sevdiğimi bilmeden kendimi tamamen ona kaptırmak. Kimse vaatlerde bulunmadı ve ben kapıldım sadece. Şimdi ne yapacağımı bilemiyorum, karşısına geçip sormak istiyorum ama telefonunu karıştırdığım için suçlu konuma düşücem. Ben hala onu kaybetmeyi göze alamıyorum. Onu hiç görmemektense, takılma şeklinde devam ettim hep..

ben senın yerınde olsam karsıma alırdım...
senınle bırsey konusmalıyım surda bulusalım su saatte derdım...
geldıgınde ben artık bu durumu cozemıyorum...
bız neyız.. ben senın ıcın ne ıfade edıyorum dıye sorardım...
ben sana cok fena asık olmay basladım cunku kendımı engellıyemıyorum derdım..
sevgılı olalım o zaman gıbı gıderse konusma...
ben bir hata yaptım haddım olmayarak telefonuna baktım..
bırınden mesajlar gordum...
onla sevgılıyken benle gorusuyormuydun dıye sorardım...
eger bır ılıskıye baslıycaksan bıle planlarla fıkırlerle olmamalı..
acık olmalısın.. pat pat suratına solemelısın..
tamam bır hata yapmışsın ama utanması gereken sen degılsın..

he bide su var.. en buyuk hatan..
sevgılı olmadan sarılmak uyumak opmem koklamak..
unıversıtede bır arkadasım yasamıstı ordan bılıyorum..
erkek bu durumda senı ıhtıyac gıbı kullanıyor..
arkadasım admaın anıden evlendıgını duydu..
inş. senın sonunda öle olmaz

ben senın yerınde olsam karsıma alırdım...
senınle bırsey konusmalıyım surda bulusalım su saatte derdım...
geldıgınde ben artık bu durumu cozemıyorum...
bız neyız.. ben senın ıcın ne ıfade edıyorum dıye sorardım...
ben sana cok fena asık olmay basladım cunku kendımı engellıyemıyorum derdım..
sevgılı olalım o zaman gıbı gıderse konusma...
ben bir hata yaptım haddım olmayarak telefonuna baktım..
bırınden mesajlar gordum...
onla sevgılıyken benle gorusuyormuydun dıye sorardım...
eger bır ılıskıye baslıycaksan bıle planlarla fıkırlerle olmamalı..
acık olmalısın.. pat pat suratına solemelısın..
tamam bır hata yapmışsın ama utanması gereken sen degılsın..

he bide su var.. en buyuk hatan..
sevgılı olmadan sarılmak uyumak opmem koklamak..
unıversıtede bır arkadasım yasamıstı ordan bılıyorum..
erkek bu durumda senı ıhtıyac gıbı kullanıyor..
arkadasım admaın anıden evlendıgını duydu..
inş. senın sonunda öle olmaz

İlk dediklerinizde haklılık payı var. Ben de öyle düşünüyorum, ama biraz zamana ihtiyacım var sadece. Şu an bakalım nasıl davranıcak, telefonunu unuttuğu için panikteydi. Belki sorar. Merak ediyorum tepkisini.
İkinci kısma gelirsek, ben bunu hata olarak görmüyorum. Bazı insanlar sadece evlenince yaşar, bazıları ise sevgili bile olmadan. Anlayış farkı bu. Kimse kimseyi kullanmadı, zorlamadı. Ben onu istediğim için öptüm, ve hala da söylüyorum ki aşık olduğum insanı öpmekten bir dakika olsun pişman olmadım. Ben kendimi mal gibi onun önüne sermedim ki, yapmaktan hoşlandığım bir şeyi onunla yaşadım, isteyerek. Bunda pişmanlık duymayacağım ancak benim kullanılan kısmım bedenim değil duygularım oldu. İnanın çok daha kötü.

canım bana darılma ama ben sende biraz özgüven eksikliği gördüm. sen su an ona cazip geliyorsun hangi erkek istemez ki her aradığında ona giden, aramadığında hesap sormayan, kıskanmayan, beklentileri olmayan bi kadınla takılmayı? takılmak diyorum çünkü bunun tam karşılığı bu, sen de söylemişsin zaten. belli ki adamın bir ilişkisi vardı senle tanıştığında ayrılma sürecinde olan ya da yeni bitmiş bir ilişki, kızın yalvarmalı mesajlarından da aanlaşıldığı gibi kız senin aksine ısrarcı bunaltıcı biriymiş. onun baskısından sıkılıp seninle kafa dağıtıyor resmen. ha bilemeyiz tabi ne büyük ilişkiler bazen böyle başlayıp evliliğe bile gidebiliyor ama senin bu takılma olayına bi dur demen lazım artık. ona açık açık söylemelisin büyük bir özgüvenle. seninle aramızdaki şey çok güzel, çok cazip güzel bi enerjimiz var evet ama ben bu durumdan sıkıldım alışkanlığa dönüşmeden yolları ayırmak istediğini söyle ve bunu yaparken çok net ol. yüzyüze konuşacaksanız en güzel halinle git yanına. bunu yaptığında emin ol özgüvenin bir parça olsa da yerine gelecek, sen kendini ifade edemiyorsun, hayır da diyemiyorsun o yüzden her buluşmanız ne kadar güzel geçse bile hep sende pişmanlık ve vicdan azabına neden oluyor. nolur kendini kimseye kullandırma böyle. bi erkeğin sevgisinden emin olmadan sakın onunla yakınlaşma. erkekler ne konumda ne durumda olurlarsa olsun her zaman ZORU severler bunu hiç aklından çıkarma, hep gizemli olanın peşinden giderler yavaş yavaş keşfetmek isterler.

telefon karıştırma konusuna gelince sakın kendini suçlama burda herkes ne derse desin biz kadınlar içgüdüsel olarak o telefon orada kalmışsa karıştırırız arkadaş ! belki de bilerek bıraktı telefonu senin görmeni istedi belki senden kurtulmak istiyor? her açıdan düşünmelisin olayı. gerçekten unuttuysa da karıştırmak suç değil ama çok mecbur kalmadıkca asla söyleme bunu. zaten aldatılmak diye bir sey yok ortada, takılıyosunuz sevgilin değil diye demiyorum bunu, benim sevgilimle de yeni tanıştığımızda eski sevgilisi ona böyle yalvaran mesajlar atıyordu ve o iplemiyordu, bizim başımza da gelebilir ayrılmışızdır ama adam bi türlü vazgeçmiyodur hayatımıza biri girer ama o hala mesaj atıp durur bu aldatma sayılmaz. o telefon olayına hiç takılma yani

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de aynen böyle düşündüm, saf aşık modundayım hala. Hani onun yerine beni seçmiş, benimle devam ediyor. Belki bencillik diyeceksiniz ama onu çok seviyorum zamanında gururumdan tek bir ödün vermeden erkeklere rest çekerdim ve şimdi bu durumda bile ona hala aşığım. İlişkimize bir isim koyarsa, bir şekilde güvenip güvenemeyeceğime karar verirdim. Ancak ben hiç sanmıyorum hala "takılma" şeklinde devam eder, isim falan koymaz. Ben kendi hatamı yani telefonunu karıştırdığımı çaktırmadan onunla bu konuyu nasıl konuşabilirim bilmiyorum =( Yani cesaretimi toplayıp "biz neyiz" sorusunu sordugum an, neden şimdiye kadar sormayıp da telefonunu unuttuğu zaman sorduğum çok açık olucak.

Sevdiğinizi anlayabiliyorum, bencillik demeyeceğim.
Çoğu erkek "telefonumu unutmuştum mesajlarımı karıştırmıştır şimdi bunu soruyor" diye olayları kronolojik sırayla hatırlayıp da komplike düşünemez bence.
Yani anlamaz onun için sorduğunuzu gibi geliyor ama..
Ama onu siz tanıyorsunuz tabii. Şimdilik bir şey sormadan ve aranızdaki bağı da koparmadan biraz bekleyin bence.
Belki sevgilisinden ayrılıp kafasını toplayıp sizinle konuşacaktır. Siz şimdi her şeyi bozmuş olursunuz konuşunca belki.
Biraz bekleyin isterseniz. Niyetini anlamaya çalışın derim.

canım bana darılma ama ben sende biraz özgüven eksikliği gördüm. sen su an ona cazip geliyorsun hangi erkek istemez ki her aradığında ona giden, aramadığında hesap sormayan, kıskanmayan, beklentileri olmayan bi kadınla takılmayı? takılmak diyorum çünkü bunun tam karşılığı bu, sen de söylemişsin zaten. belli ki adamın bir ilişkisi vardı senle tanıştığında ayrılma sürecinde olan ya da yeni bitmiş bir ilişki, kızın yalvarmalı mesajlarından da aanlaşıldığı gibi kız senin aksine ısrarcı bunaltıcı biriymiş. onun baskısından sıkılıp seninle kafa dağıtıyor resmen. ha bilemeyiz tabi ne büyük ilişkiler bazen böyle başlayıp evliliğe bile gidebiliyor ama senin bu takılma olayına bi dur demen lazım artık. ona açık açık söylemelisin büyük bir özgüvenle. seninle aramızdaki şey çok güzel, çok cazip güzel bi enerjimiz var evet ama ben bu durumdan sıkıldım alışkanlığa dönüşmeden yolları ayırmak istediğini söyle ve bunu yaparken çok net ol. yüzyüze konuşacaksanız en güzel halinle git yanına. bunu yaptığında emin ol özgüvenin bir parça olsa da yerine gelecek, sen kendini ifade edemiyorsun, hayır da diyemiyorsun o yüzden her buluşmanız ne kadar güzel geçse bile hep sende pişmanlık ve vicdan azabına neden oluyor. nolur kendini kimseye kullandırma böyle. bi erkeğin sevgisinden emin olmadan sakın onunla yakınlaşma. erkekler ne konumda ne durumda olurlarsa olsun her zaman ZORU severler bunu hiç aklından çıkarma, hep gizemli olanın peşinden giderler yavaş yavaş keşfetmek isterler.

telefon karıştırma konusuna gelince sakın kendini suçlama burda herkes ne derse desin biz kadınlar içgüdüsel olarak o telefon orada kalmışsa karıştırırız arkadaş ! belki de bilerek bıraktı telefonu senin görmeni istedi belki senden kurtulmak istiyor? her açıdan düşünmelisin olayı. gerçekten unuttuysa da karıştırmak suç değil ama çok mecbur kalmadıkca asla söyleme bunu. zaten aldatılmak diye bir sey yok ortada, takılıyosunuz sevgilin değil diye demiyorum bunu, benim sevgilimle de yeni tanıştığımızda eski sevgilisi ona böyle yalvaran mesajlar atıyordu ve o iplemiyordu, bizim başımza da gelebilir ayrılmışızdır ama adam bi türlü vazgeçmiyodur hayatımıza biri girer ama o hala mesaj atıp durur bu aldatma sayılmaz. o telefon olayına hiç takılma yani
Darılmadımtabi ki, ve kesinlikle benim düşündüklerimi söylemişsiniz. Ben belki fazla geniş düşünüyorum, dediğim gibi her insanın düşünce yapısı farklı. Ancak takılma konusu aynen öyle oluyor. Kim istemez ki hesap sormayan ama sevgili gibi görüşülen bi kızı. Ben hem güvendiğim için, hem hesap sormaya hakkım olmadığı için, hem de ona çok kapılmış görünmemek için hiç hesap sormadım. Ve evet beni reddeder istemez diye çok korkuyorum o konuda kendime hiç güvenim yok. Aksine, onun gözünde kendine çok güvenen bir kızım, kendisi de söylemişti, hani hiç arayıp sormuyorum, onu beni arayacağını biliyorum bu gibi konularda. Ayrıca kapılıp gitmiyorum falan sözde. Ah bi de duygularımı bilse.. O beni çok özgüven sahibi sansa da ben onun karşısında o kadar aciz kalıyorum ki, takılma konusunda özgüvenim vardı, ancak konu duygu olunca çok güvensizim ve çok korkuyorum. Buluşmalarımız çok güzel geçiyor ancak vicdan azabı değil de, ben ona aşık oldukça düşünmekten kafayı yiyorum.
Telefonunu bırakma konusu da aynen öyle. Belki de benim tepkimi merak ediyor, mesajları okuyup okumadığımı düşünüyordur elbette. Acaba okudu mu diye o da aklından geçiriyordur. Ben ne kadar kafayı yiyor isem, onda da birazcık vardır. Sonuçta yakalandım mı diye panik olması gerek. Aldatma denir mi denmez mi bilemiyorum ve dediğim gibi belki bazılarınız eleştirebilir ya da bencil davranıyor olabilirim, ancak onu iplemeyip beni seçtiğine göre bir şeyler var demek ki.. Madem bu kadar zamandır aramızda bir şeyler var, keşke daha temiz bir şekilde olsaydı, keşke o kızdan zamanında ayrılsaydı da, o kızı aldatmamış olsaydı. Benim kendi açımdan zaten aldatıldım demeye bile dilim varmıyor. Hangi sıfatla karşısına çıkıp aldattın diyebilirim ki..

Ben onun yüzünden kırıldım, sizin yazdıklarınız beni kırmıyor ne yapacağımı bilmiyorum ve olumlu olumsuz her türlü mesajınızı duymak istiyorum =( Zamanında ben de sevdiğim adamdan vazgeçtim, mantığımla hareket ettim. Ama şu an mantık falan görmüyor gözüm. Ve dediğiniz gibi o kızı benimle aldatmış resmen. 2 taraf da kullanılmış. "Takılma" olayına kullanmak olarak bakmıyorum çünkü ben de farkındaydım takıldığımızın, ancak sadece ilişki ciddi değildir falan diye düşünüyordum en fazla. Başka bir kız olduğunu hiç düşünemedim, takılma adı altında bile olsa çok çirkin bir durum. Ki bu devirde artık çıkma teklifi mi kalmış, başka kızlarla görüşmemesi için illa "benimle çıkar mısın" mı demek gerekiyor ki =(

işte onu diyorum tatlım illa benimle çıkar mısın demesi gerekmiyor siz zaten sevgili gibi olmuşsunuz :) takılma sözünü de kullanma anlamında demedim asla yanlış anlama aynen senin düşündüğün gibi ciddi değil anlamında dedim. en doğru kararı sen verebilirsin ama onunla konuşsan bunu açık açık iyi olur gibime geliyor :34:

şimdi bu adı konmayan ilişkinizde masum taraf yani aşık olan taraf sensin,
adamın aşkından emin değiliz,
biraz olumlu düşünecek olursak, bu adam senden gerçekten hoşlandı ve hayatındaki diğer kızı
çıkarmaya çalışıyor,şimdi seçim senin, bu adama ''biz neyiz? bunun adını koyalım yoksa görüşmeyelim''
deme cesaretini göstermen lazım, adam kem küm ediyorsa yol ver gitsin,hayat senin hayatın istediğini yaşa ama
kadınlık gururu diyede birşey var canım.

ben seni o kadar iyi anlıyorum ki senin onu aramamaların aslında coolluktan değil sen ilgi istiyorsun, o seni aradığında daha iyi hissediyorsun diğer türlü sen arayacağın zaman acaba müsait midir şimdi üstüne düşüyorum zannetmesin, biraz da agır durmak istiyorsun belki bu şekilde baglanır diye. biraz kendimden biliyorum bi dönem ben de böyle özgüvenimin en zayıf olduğu dönemde böyle bir hata yaptım adam bana bi çiçek almadı ya o kadar istediğimi bile bile hep erteledi, ki çok şükür eli yüzü düzgün güzel de bi kızım ondan önceki ilişkilerimde hep ipleri elinde tutan taraftım hep dediğim olur el üstünde tutulurdum, benim hayatımdaki şahısla da arkadaşlar aracılığıyla tanışmıştım, refesansımız iyiydi, ben öyle düşünüyordum en azından o zamanlar ve adam inanılmaz cekingendi ilk öpüşmemizde tir tir titriyodu heyecandan, inanılmaz yakışıklı, mühendis ayrıca mastera da devam ediyordu çok kaliteli bi ailesi vardı babası doktor ama 2 sene önce vefat etmiş o yüzden psikolojisi bozulmuştu biraz hep kendimden verdim bekledim salak gibi 7 ay sürdü. ama o 7 ay benim özgüvenimden çok sey götürdü kendimi hep sığıntı gibi hissettim o ilişkide bana değerli olduğumu hiç hissettirmedi, çekingen yapısı yüzünden diye üstüne gitmedim ama kafamda kurmaktan benim psikolojim bozulmaya başladı yani adam benle ilgilense ben zaten soğuyup ayrılıcam belki ama yok, snra ayrılıcam dedim nasıl kıymete bindim anlatama. tabi ilişki normal seyrine dönünce adam da aynı moda döndü neticede bitti şükürler olsun bitti. o yüzden sen şimdi o sana biraz ulaşılmaz geliyor ve bunu aşk sanıyorsun, herkesin aşk anlayışı farklı kimi deli gibi sevilmek ister, kimi kaçanı kovalamak ister, kimi gizemli olanı seçer, kimi acı cekmeyi sever. sen eger cesaretini toplayıp dediğim türde bir konusma yapmazsan sen üzülüceksin, ya kazanırsın ya kaybedersin. bu riski almadığımız sürece yalnızca seyrederiz hayatı. ve emin ol hiçkimse vazgeçilmez değil sakın korkma senden vazgeçer diye dediğimi yap ki vazgeçilen değil vazgeçen olursun en azından.

Darılmadımtabi ki, ve kesinlikle benim düşündüklerimi söylemişsiniz. Ben belki fazla geniş düşünüyorum, dediğim gibi her insanın düşünce yapısı farklı. Ancak takılma konusu aynen öyle oluyor. Kim istemez ki hesap sormayan ama sevgili gibi görüşülen bi kızı. Ben hem güvendiğim için, hem hesap sormaya hakkım olmadığı için, hem de ona çok kapılmış görünmemek için hiç hesap sormadım. Ve evet beni reddeder istemez diye çok korkuyorum o konuda kendime hiç güvenim yok. Aksine, onun gözünde kendine çok güvenen bir kızım, kendisi de söylemişti, hani hiç arayıp sormuyorum, onu beni arayacağını biliyorum bu gibi konularda. Ayrıca kapılıp gitmiyorum falan sözde. Ah bi de duygularımı bilse.. O beni çok özgüven sahibi sansa da ben onun karşısında o kadar aciz kalıyorum ki, takılma konusunda özgüvenim vardı, ancak konu duygu olunca çok güvensizim ve çok korkuyorum. Buluşmalarımız çok güzel geçiyor ancak vicdan azabı değil de, ben ona aşık oldukça düşünmekten kafayı yiyorum.
Telefonunu bırakma konusu da aynen öyle. Belki de benim tepkimi merak ediyor, mesajları okuyup okumadığımı düşünüyordur elbette. Acaba okudu mu diye o da aklından geçiriyordur. Ben ne kadar kafayı yiyor isem, onda da birazcık vardır. Sonuçta yakalandım mı diye panik olması gerek. Aldatma denir mi denmez mi bilemiyorum ve dediğim gibi belki bazılarınız eleştirebilir ya da bencil davranıyor olabilirim, ancak onu iplemeyip beni seçtiğine göre bir şeyler var demek ki.. Madem bu kadar zamandır aramızda bir şeyler var, keşke daha temiz bir şekilde olsaydı, keşke o kızdan zamanında ayrılsaydı da, o kızı aldatmamış olsaydı. Benim kendi açımdan zaten aldatıldım demeye bile dilim varmıyor. Hangi sıfatla karşısına çıkıp aldattın diyebilirim ki..

valla adam seninle takılmış baya
ciddi bi ilişki olmasa bile bütün yaşananların bi anlamı yok mu yani
hem seninle hem başka kızlarla olamaz bence
bildiğini söyle ve sebebini sor
ayrıxca da hala onunla şansım var mı diyosun
ben olsam öyle birini hayatımdan çıkarmaya çalışırdım

Back
X