ben seni o kadar iyi anlıyorum ki senin onu aramamaların aslında coolluktan değil sen ilgi istiyorsun, o seni aradığında daha iyi hissediyorsun diğer türlü sen arayacağın zaman acaba müsait midir şimdi üstüne düşüyorum zannetmesin, biraz da agır durmak istiyorsun belki bu şekilde baglanır diye. biraz kendimden biliyorum bi dönem ben de böyle özgüvenimin en zayıf olduğu dönemde böyle bir hata yaptım adam bana bi çiçek almadı ya o kadar istediğimi bile bile hep erteledi, ki çok şükür eli yüzü düzgün güzel de bi kızım ondan önceki ilişkilerimde hep ipleri elinde tutan taraftım hep dediğim olur el üstünde tutulurdum, benim hayatımdaki şahısla da arkadaşlar aracılığıyla tanışmıştım, refesansımız iyiydi, ben öyle düşünüyordum en azından o zamanlar ve adam inanılmaz cekingendi ilk öpüşmemizde tir tir titriyodu heyecandan, inanılmaz yakışıklı, mühendis ayrıca mastera da devam ediyordu çok kaliteli bi ailesi vardı babası doktor ama 2 sene önce vefat etmiş o yüzden psikolojisi bozulmuştu biraz hep kendimden verdim bekledim salak gibi 7 ay sürdü. ama o 7 ay benim özgüvenimden çok sey götürdü kendimi hep sığıntı gibi hissettim o ilişkide bana değerli olduğumu hiç hissettirmedi, çekingen yapısı yüzünden diye üstüne gitmedim ama kafamda kurmaktan benim psikolojim bozulmaya başladı yani adam benle ilgilense ben zaten soğuyup ayrılıcam belki ama yok, snra ayrılıcam dedim nasıl kıymete bindim anlatama. tabi ilişki normal seyrine dönünce adam da aynı moda döndü neticede bitti şükürler olsun bitti. o yüzden sen şimdi o sana biraz ulaşılmaz geliyor ve bunu aşk sanıyorsun, herkesin aşk anlayışı farklı kimi deli gibi sevilmek ister, kimi kaçanı kovalamak ister, kimi gizemli olanı seçer, kimi acı cekmeyi sever. sen eger cesaretini toplayıp dediğim türde bir konusma yapmazsan sen üzülüceksin, ya kazanırsın ya kaybedersin. bu riski almadığımız sürece yalnızca seyrederiz hayatı. ve emin ol hiçkimse vazgeçilmez değil sakın korkma senden vazgeçer diye dediğimi yap ki vazgeçilen değil vazgeçen olursun en azından.