Aldatıldım, Ona Söyleyemiyorum Bildiğimi.. Canım Çok Acıyor

pişman olucam diyosan konuşacaksın böyle davranamaz yani
hem başka biriyle kesin birlikte mi öğren bence
yani şu an ilişkisi devam ediyo mu bi öğren
sonra ilişkinize bi ad koyun artık

sen böyle takılırsan seni ciddiye almaz zaten niye alsın ki
evlenmeyi filan da düşünmez senin öyle bi düşüncen varsa
istediği gibi davranıyo sana hesapta vermiyo
böyle yaşamak istemiyosan gerekeni yap

ama ben olsam ayrılırdım
Yok yok, ben takılıyorum derken hani illa ciddiyetsiz bir ilişki istiyor şekilde değilim. Sadece direk evlilik moduna giremem aşkımdan ölsem bile, takılırım derken bir süre birbirimizi tanımış oluruz, olursa devam eder. İlla hemen ad koyalım hevesinde değildim. Yoksa tabi ki bu kadar aşık olduğum bir adamla devam etmeyi isterim. Sadece takılıyoruz gibi bir anlayışta değilim. Ama işte demek ki illa tasma takıp sevgili demek gerekiyormuş erkeğin sadık olması için, onu anladım. Ben kendi anlayışıma bakarsak, gayet yerinde ve düzgün yaşadım, ona sadık kaldım, aşkımdan öldüm ama mantığımla devam ederek onu tanımadan bir adım atmak istemedim, kaybetmek de istemedim. Ve sonuç, üzülen ben oldum.

Yok yok, ben takılıyorum derken hani illa ciddiyetsiz bir ilişki istiyor şekilde değilim. Sadece direk evlilik moduna giremem aşkımdan ölsem bile, takılırım derken bir süre birbirimizi tanımış oluruz, olursa devam eder. İlla hemen ad koyalım hevesinde değildim. Yoksa tabi ki bu kadar aşık olduğum bir adamla devam etmeyi isterim. Sadece takılıyoruz gibi bir anlayışta değilim. Ama işte demek ki illa tasma takıp sevgili demek gerekiyormuş erkeğin sadık olması için, onu anladım. Ben kendi anlayışıma bakarsak, gayet yerinde ve düzgün yaşadım, ona sadık kaldım, aşkımdan öldüm ama mantığımla devam ederek onu tanımadan bir adım atmak istemedim, kaybetmek de istemedim. Ve sonuç, üzülen ben oldum.

tabiki iyice tanımadan evlilik moduna girmezsin de
ad meselesi önemli bence
yani sevgilisi misin değil msin bi sor
biz neyiz diye sor yani
yoksa seni yedekte takılacağı biri gibi görür
sen kendi açından düşünüyosun durumu ama one düşünüyo bu ilişki hakkında bilmiyosun
erkeklerin düşünce yapısını az çok biliyosundur

tabiki iyice tanımadan evlilik moduna girmezsin de
ad meselesi önemli bence
yani sevgilisi misin değil msin bi sor
biz neyiz diye sor yani
yoksa seni yedekte takılacağı biri gibi görür
sen kendi açından düşünüyosun durumu ama one düşünüyo bu ilişki hakkında bilmiyosun
erkeklerin düşünce yapısını az çok biliyosundur
Ad meselesinin önemli olduğunu yeni yeni anladım işte bu olaydan sonra. Yani en azından erkek için gayet önemliymiş.

Farkeder mi? Üzülmem, kırılmam hakkında bir şey değiştirir mi? Hangi kalıba soktuğum neyi değiştirir ki, tamam o kızı aldatmış beni değil, buraya yazıp fikir danışmam hakkında bir şey değiştirir mi =(

Evet değiştirir..
Sizin takılmak diye nitelendirdiğiniz şey başka birinin ilişkisine mal olmuş belki de..
Kız yalvarıyordu demişsiniz..
Adamın ne olduğunu öğrenmeden sevgiliden beter hale gelmişsiniz..
Üzülmeyin bence siz..

Evet değiştirir..
Sizin takılmak diye nitelendirdiğiniz şey başka birinin ilişkisine mal olmuş belki de..
Kız yalvarıyordu demişsiniz..
Adamın ne olduğunu öğrenmeden sevgiliden beter hale gelmişsiniz..
Üzülmeyin bence siz..
Aldatılanın o ya da ben olması benim acımı değiştirmez. Adamın ne olduğunu nasıl öğreneceğim ki görüşmeden. Takılmış olmamı nasıl başka ilişkinin bitmesine mal edersiniz, çok çirkin şeyler düşünüyorsunuz. Sizin başınıza gelse suçlu siz mi olurdunuz kendinizi benim yerime koyun. İster adı "sevgili" olsun, ister "takılmak" olsun, aldatacak adam zaten aldatır, sadece takılanlarla mı aldatma oluyor sanıyorsunuz acaba. Ya da aldatılan kadınları bi düşünün, yeni tanıştıkları adam yüzünden mi oluyormuş, yoksa 20 yıllık kocaları da aldatıyor muymuş.

Merhaba, nasıl anlatacağımı bilemiyorum ağlamaktan yazamıyorum.
Deşifre etmemek için tam yazamıyorum. Ben üniversitede son sınıfım, o çalışıyor kendi ofisinde. Arada olan başka arkadaşlar aracılığıyla tanıştık ilk önce sosyal medyadan. Sonra buluştuk, ilk görüşte aşk gibi bir şeydi benim için, tanımadan etmeden. Gördüğüm an hissettim bi elektrik, onda da olduğunu hissetmiştim. O andan itibaren resmen sevgili “gibi” görüşmeye başladık. Haftada bir arardı, derken 3 günde 1e çıkmaya başladı. Hiçbir zaman sevgili modunda her gün araşıp mesajlaşmadık. Sevgili tribi denen olayı yaşamadık. Çünkü hiç ilişkisel boyutta ya da duygulardan konuşmuyorduk. Sadece yan yana iken her şey o kadar güzeldi ki, romantik bir ortam, hiç konuşmadan sarılıp yatmak.. Birini öpmeyi bu kadar istemek, hani hissedersiniz aranızdaki o elektriği, sevdiğin birisini öpmek bambaşkadır. Eleştirebilirsiniz, neden güvendiğim konusunda kızabilirsiniz. Hiçbir somut dayanağım yok, sadece aşık oldum ben, sadece hissettim aramızdaki elektriği, gece gündüz onu düşündüm. O kadar sempatik o kadar tatlı ki. İşi başından aşkın olan bi meslek grubunda çalışıyor. Ben gururluyum sözde, hiç aramam onu. Ayda yılda bir cesaretimi toplayıp aradığımda da meşgul olurdu, nedense hiç şüphelenmezdim. Zaten şüphelensem de bir şey sormaya hakkım yok, “sevgili” olmadık hiç, duygulardan ilişkilerden konuşmadık. Açık ilişki gibi olduğu için cazip geldi ona belki de.
Ve onu yakalamam.. Telefonunu unuttu, şeytan dürttü işte keşke hiç görmeseydim, bakmamam lazımdı ama baktım. Bir kız buna yalvarıyor ayrılmayalım diye, kendisi de iplemiyor kızı. Kız üst üste bir çok mesaj yazmış ayrılmamak için, benimki de istememiş kızı. Beynimden vurulmuşa döndüm. Daha fazla bakamadım, telefonu almaya geldiginde de hiç bozuntuya vermedim, belli etmedim karıştırdığımı. Düşünmekten ağlamaktan kafayı yedim nolur bana bi akıl verin. Bir şey desem, telini karıştıran kişi olarak suçluyum, azıcık bi şansımız varsa bile kaybetmiş olucam tümden. Bi yandan da düşünüyorum ki adama şerefsiz diye sövmeden önce, kendisi bana hiçbir vaatte bulunmadı. Hiçbir zaman “sevgilim yok” demedi. Biz sadece “takıldık” 3-4 ay. Zaten çekici yanı da buydu belki, sürekli rahatsız eden trip yapan bi kız yok, haftada 1 arasa bile her aradığında oradaydım onun için. Bir defa bile sormamıştım niye aramıyorsun diye. Taaa ki geçen haftalara kadar. Geçen haftalarda ilk defa kızdım ona, aramadı diye. Sevgili tribi yapmıştım ve bana hemen açıklama yapmıştı. Ben de sevinmiştim sevgili oluyoruz diye. Anlamıyorum ki değer vermeyen bir adam gecenin 12sinde üşenmeden neden beni görmeye gelir, neden bana söz verdi diye 5 dk bile olsa görmek için uğrar, neden romantik romantik oturur zamanını ayırıp. Hala onu çok seviyorum. Mantıklı bir açıklama arıyorum. Beni aldattın desem bile, “sen benim sevgilim değilsin ki” dese haklı. Sözle bir şey ifade edilmedi, hep duygular ve bakışmalar. Napıcam ben, düşünmekten duramıyorum ağlamaktan başka bir şey yapamıyorum.
Lütfen yazmadan gitmeyin, bir cümle bile olsa duymaya çok ihtiyacım var, kafamı toparlayamıyorum mantığımla hareket edemiyorum.

Yorumları okumadım ama bence yapman gereken,
adamı karşına alıp düzgünce konuşmak,bu konuya hiiç girmeden,sakince,ağlamadan,tebessümle "seninle çok güzel zaman geçirdim,her şey için çok teşekkür ederim ama artık ben daha düzenli bir hayat,düzenli bir ilişki istiyorum,seninle çok özel zaman geçirdik ama seni buna zorlayamam,hayatın için ne istediğine sen karar verirsin.birbirimizin hayatına zarar vermeyelim." diyerek sonu getirmek.
Ama aslında bu son değil,lafını etmeden zorlamadan psikolojik olarak onu ilişkiye ikna etmektir :23:
Eğer saygı duyuyorum ben hazır değilim derse zaten senin değildir.. ama ben sana değer veriyorum vs. diye başlarsa düzenli,adı konmuş gerçek bir ilişkiniz olur ki olması gereken bu...

Şu anda aldatma mevzusunda söz hakkın yok, o nedenle o konuya girme... Benim tavsiyem budur :34:

Son düzenleme:
Yorumları okumadım ama bence yapman gereken,
adamı karşına alıp düzgünce konuşmak,bu konuya hiiç girmeden,sakince,ağlamadan,tebessümle "seninle çok güzel zaman geçirdim,her şey için çok teşekkür ederim ama artık ben daha düzenli bir hayat,düzenli bir ilişki istiyorum,seninle çok özel zaman geçirdik ama seni buna zorlayamam,hayatın için ne istediğine sen karar verirsin.birbirimizin hayatına zarar vermeyelim." diyerek sonu getirmek.
Ama aslında bu son değil,lafını etmeden zorlamadan psikolojik olarak onu ilişkiye ikna etmektir :23:
Eğer saygı duyuyorum ben hazır değilim derse zaten senin değildir.. ama ben sana değer veriyorum vs. diye başlarsa düzenli,adı konmuş gerçek bir ilişkiniz olur ki olması gereken bu...

Şu anda aldatma mevzusunda söz hakkın yok, o nedenle o konuya girme... Benim tavsiyem budur :34:
Evet aldatma konusunu zaten yakalama şeklim kötü, üstelik sevgilisi bile değil iken aldattın da diyemiyorum. Hiç açmamak bana da daha iyi gibi geliyor. İlk güne oranla daha sakinim şimdi. Ondan ses çıkmazsa artık ilişkiye ad koyma olayı bana düşüyor galiba. Daha önce kimseye açılmadım, hep karşı taraftan bekledim. Bu sefer yine bekle bekle derken sonum bu oldu =( Yine de böyle olursa olumsuz yanıt alırsam onu kaybetmekten çok korkuyorum. Son olarak, o günden beri hiç ses vermedi çapkınımız. Belki o da kendi kafasında kuruyordur, acaba mesajları okudu mu diye düşünüyordur.

Evet aldatma konusunu zaten yakalama şeklim kötü, üstelik sevgilisi bile değil iken aldattın da diyemiyorum. Hiç açmamak bana da daha iyi gibi geliyor. İlk güne oranla daha sakinim şimdi. Ondan ses çıkmazsa artık ilişkiye ad koyma olayı bana düşüyor galiba. Daha önce kimseye açılmadım, hep karşı taraftan bekledim. Bu sefer yine bekle bekle derken sonum bu oldu =( Yine de böyle olursa olumsuz yanıt alırsam onu kaybetmekten çok korkuyorum. Son olarak, o günden beri hiç ses vermedi çapkınımız. Belki o da kendi kafasında kuruyordur, acaba mesajları okudu mu diye düşünüyordur.

Korkunun ecele faydası var mı?
Bu konuda artık bir duruş sergilemen senin değerini arttırır,sana daha fazla saygı duyar emin ol. Eğer bitecekse şimdi bitsin daha iyi,hayatınıza gerçekten engel olmayın.

sana verdiğim örneği bir terapistin kitabında okumuştum.. kadın(terapist)üniversitedeyken, sevgilisine gidiyor ayrılalım diyor.artık yaz geliyor ben ailemle tatile gidicem sen yazlığına gideceksin erkeksin aklın kayar kızlarla gezmek istersin..normal bunlar,birbirimizi üzmeden incitmeden bitirelim diyor..adam afallıyor,peşinden gidiyor ama ben ciddi düşünüyorum diye,baya konuşuyorlar.. şimdi o adam ve o kadın evli. kadın aslında ayrılmak istemiyordu adamı adım atmaya zorladı psikolojik olarak... :34:

bazen kesin çizgileri farklı yollarla çizmek lazım. çaktırmadan.. hee sen bilirsin der giderse senin ki, emin ol bir süre sonra temelli döner. dönmüyorsa zaten o adamdan sevgili olmaz,sahiplenmeyen erkekten bir halt olmaz,zamanın boşa gitmiş olur.yazık edersin kendine :ssz:

bende beni en baştan beri önemli bir konuda kandırdığını öğrendim 2 ay içimde tuttum en son konuşalım dedim. ama sanki ben suçluymuşum gibi bana bağırdı çağırdı evet ne var yani çok uğraştım ama olmadı da yok sen benim çabamı görmüyorsun da diyip ayrılık konuşmaya başladı. suçlu olan O tepki vermesi gereken BEN,yalan atan O ayrılığı düşünmesi gereken BEN. ama her şey zıt oldu,üste çıktı ve noldu bitti tabi.ama "onun" tarafından.
bu erkekler hep böyle suçlu olduklarında da hep üste çıkıyorlar hatalarını hiç kabul etmiyorlar.bir tek karşılarına geçip saatlerce konuşunca anlıyorlar hatalArını tamm bi daha yapmicam da söz veriyorum da bana zaman ver de sonra hoopp yine başa sarıyor.. ne olursa olsun aldatma ciddi bir şey ve artık o bir kişilik bence kesinlikle bitir,her şey unutuluyor gerçekten.1-2ay ağlar üzülürsün ama sonrası iyi olur,öyle biriyle bi yere varılmaz

ne yaptın bilmiyorum yorumlara da bakamadım belki benden önceki arkadaşlarda söylemişlerdir..

bence sor ''bir ilişkin varmı yada uzun zamandır görüşüyoruz ben hiç sormadım sen de hiç söylemedin hayatında biri var mı'' diye

bakalım ne cvp verecek..muhtemelen hayır diyecek..tel karıştırmak tüm kadınlarda var bunu ona söyleyebilirsin ya da

sen yokken çaldı mrk ettim sonra da bir baktım dersin..incinmişsin.. biraz cesur olmanın zamanı gelmiş bence topla kendini

biterse biter.. bu durum alınma sakın ama çok seviyesiz zaten..

elinin altında rahat rahat yaşayan bir kız elde var bir daima..

kendine bunu yaptırma....

Back
X