• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldım siz olsanız ne yapardınız

canım fake hesap değilde o an yazdığı mesajın içeriğini biliyorum sen bu mesajı yazdıktan sonra dersem o bilir zaten deee işte o noktaya gelemiyorum

Kızı faceden gördüysen; söyler geçersin en fazla.
Dediğim gibi işin ispat kısmına, ekşınlı hallerine girmek istersen de bu aklı şeyindeki adamı kandırmak güç değil. Neydi o mesajlar? diye direkt adama mesaj atıp, onun kendini kurtarmak için yalan söylemesini izler, biraz yalanını basitçe ve aptalca sorgular, bunu yüz yüze konuşalım mı dersin hop tamam adam buluşmaya gelir, öbür kız da görür yani zor değil :)

Ama bulaşmam dersen, dümdüz yoluna bakacak, değerli vaktinden bir saniye bile harcamayacaksın.
Ben en fazla kıza söyler çekilirim. Sessizce gitmek, pişkin insana koymaz, o avlarına(!) bakar, elindekinden etmek onu daha çok acıtır. En azından bi kızı bulandır, cevap beklemeden çekil sırra kadem bas derim.

yaklaşık 2 aydır biriyle görüşmeye başladım geçen gün buluştuk oturuyoduk telefonuna mesaj geldi ve ben bi an telefonu alıp mesajı açtım tamamen istemdışıydı yaptığım ve bi aşk mesajı gördüm telefonunda bi konuşma geçmiş arada aynı kız daha önce bi kez aramıştı ve arkadaşım demişti öle değilmiş.. o anda bırakıp çıkıp geldim daha bana gidersen bidaha beni göremezsin felan dedi açıklama bile yapmadı bende o an bırakıp geldim sonrasında görüşmedik şimdi ben o kızı facende gördüm kıza mesaj felan atmadım aklıma geldi ama kendime yakıştıramadım onla muhatab olmayı ama bi yandanda o da kandırılıyor siz olsanız ne yapardınız.. fikirlerinizi bekliyorum

Adamı silerdim
Gerisine karışmazdım
Kıza der ki bana aşık saplantılı, reddettiğim için yapıyor
Sen kötü olursun

Ben olsam bunu o adamın yanına bırakmam ve birinin daha kandırılmasına göz yummam ;)

Helal olsun aynı yolda devam et boşver kaybeden o olur saygını yitirme

Ben diger kiza da söylerdim. Ben onun yerinde olsam bilmek isterdim cünkü. Böyle iki bayani birden idare etmeye calisan p** yok mu

yaklaşık 2 aydır biriyle görüşmeye başladım geçen gün buluştuk oturuyoduk telefonuna mesaj geldi ve ben bi an telefonu alıp mesajı açtım tamamen istemdışıydı yaptığım ve bi aşk mesajı gördüm telefonunda bi konuşma geçmiş arada aynı kız daha önce bi kez aramıştı ve arkadaşım demişti öle değilmiş.. o anda bırakıp çıkıp geldim daha bana gidersen bidaha beni göremezsin felan dedi açıklama bile yapmadı bende o an bırakıp geldim sonrasında görüşmedik şimdi ben o kızı facende gördüm kıza mesaj felan atmadım aklıma geldi ama kendime yakıştıramadım onla muhatab olmayı ama bi yandanda o da kandırılıyor siz olsanız ne yapardınız.. fikirlerinizi bekliyorum

karı koca ilişkisi yoksa.
görüşmem olur biter.
giden gitti aldatan aldattı aldattığı gün bitti derim.

sağolun kızlarr fikirleriniz için evet diğer kızın bilmeye hakkı var ama orda çirkin diyaloglar geçebilir onu göze alamıyorum

Belki onunla iken seninle birlikte oldu ilginç bir durum bu durumda zaten kendi önüme bakarım kimse kandirilmayi aldatilmayi hak etmez

mustafam diye nick almazdım mesela unuturdum giderdi iki ay yani ne ki

daha yeniymis yol ver gitsin .2 ay diyorsun daha tanisma asamasi sayilir.tanimis olmussun en azindan

Bu nicki onun için almadım eski hesabım yrgılamak doğru bişey değil onun için hesap almış olsam dahi insanlar yanılabilir her şeyi doğru yaptığımı düşünsem zaten fikir danışmam
Bende fikrimi belirttim sonuçta geçip git iki ay boşver düşünmeye değmez

Siz kurtuldugunuza şükredin. Kız ne yaşarsa yaşasın mustehak ona siz karismayin

Bir daha asla muhatap olmazdım sizde öyle yapın

Back
X