Eşim beni aldattı 1 hafta oldu öğreneli konuyu kapatalım bir daha yapmam dedi özür diledi ağladı (mesaj atmis bir kadina 6 gün 20 kadar mesaj yazmış ) ve onu affedemiyorum sizce kızlar ona nasıl davranmaliyim ? İlişkimizin 6.yili evliliğimizin 2.5 yılındayız aklıma geldikçe hala hazmedemiyorum bir kadina mesaj yazmasını anlayamıyorum sizce ne yapmam lazim nasıl davranmam lazim
Yani aldatma hangi koşullarda affedilir diye düşünüyorum düşünüyorum...
Tek seferlik, hiçbir şekilde öncesi olmayan, anlık gelişen bi durum olsa + hemen ertesi günü hiçbir yakalanma tehlikesi olmamasına rağmen kendi kendine gelip utanç ve pişmanlıkla itiraf etse + ben kendisini yıldırım hızıyla boşarken kabahatini bilip bana hiç zorluk çıkarmasa ve yaşattığı bu rezil durum için hukuk çerçevesinde maddi manevi zararımı giderse (ki gideremez de en azından denedi diye kanaat verdim)... ben bu adamı affederim.
Adamla tekrar birlikte olurum demedim asla bakın. Ama insan olarak affederim. Bi hata yaptı, zamanı geri alamayacağına göre insan olarak hatasını düzeltmek için yapabileceği her şeyi de yaptı, kendisinde bi hakkım kalmadı. Affettim güle güle yolu açık olsun der geçerim.
Adama geri dönmek için ne lazım derseniz... kafadan bi 5 yıl geçmesi, o 5 yıl içerisinde benim en azından 2 farklı adamla yeni bi ilişkide mutlu olmayı denemem, bu 2 ilişkide de mutlu olmayı başaramamam, hala beni aldatan ilk eşimi özlüyo olmam, beni aldatan ilk eşimin de bu 2 ilişkimi bilerek bi güxel içine sindirmesi, o 5 yılı mümkünse yalnız ve sadece beni özleyerek geçirmesi falan lazım herhalde...
Ki ne saçmalıyo bu kadın bu nasıl bi senaryo diyecekseniz ama durun demeyin. Çünkü aldatan ve sadece yakalandığı için pişman olan bi adamın sadakatine ikinci kez güvenmek benim şu yukarıda anlattığım senaryodan daha az saçma değil