Aldatıldım siz olsaniz ne yapardiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi 20m
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnşallah bunu yüzüne vurduğunda affetmeseydın o zaman demez. Bari küslüğü uzatsaydın yanı 1 hafta ne. Ve lütfen affedeceksenız yakaladığınızı söylemeyın. Gördünüz mesela önce hazmedın kendı ıcınızde affedın. Adam artık daha rahat yapıcak cünkü. Sende bıraz normalden farklı davran gez süslen telefonla ılgılen onu şüpheye düşür.
Boşan desek boşanmıcaksın zaten kı yuksek ihtimal normal hayatındakı coğu kısı özellikle büyükler bunun ıcın evlılık mı biter der. Ama bırıncı doğrı secenek boşanmak

Eşim beni aldattı 1 hafta oldu öğreneli konuyu kapatalım bir daha yapmam dedi özür diledi ağladı (mesaj atmis bir kadina 6 gün 20 kadar mesaj yazmış ) ve onu affedemiyorum sizce kızlar ona nasıl davranmaliyim ? İlişkimizin 6.yili evliliğimizin 2.5 yılındayız aklıma geldikçe hala hazmedemiyorum bir kadina mesaj yazmasını anlayamıyorum sizce ne yapmam lazim nasıl davranmam lazim
Bence de bir kez aldatan yine aldatır çünkü kendine engel olamiyor

Başka bir konuda yaptiginiz yorum ⬆️
Cevabi kendiniz vermişsiniz aslında

Ağlayınca herşey halloluyor demek ki.Heo söylerim yakalanana kadar pişman olmazlar ,ne zaman yakalansalar ilginç bir şekilde hemen pişmanlık moduna girerler 🤔🤔🤔🤔1 hafta değil 10 yıl farketmeseniz devam edecek demekki ....
Bu adama güvenmeyin, çocuk yoksa acele etmeyin.
Bana kalsa boşanırım ama siz bunu yapacak gibi değilsiniz........

• Beğen
Reactions: 20m
Çok kolay affedersen tekrar yeltenir aldatmaya nasıl olsa affetti kolayca diye bence boşan sadakatsizlik o kadar kötü bir şey ki... Nasıl sindirebiliceksin zamanla geçer dersin ama ona her baktığında için kuşkuyla dolar sürekli tetikte olursun bu korkularla yaşamak istiyorsan devam ettir. Kimsenin pişmanım yapmam bida lafınada inanma öyle bir yaparlar ki ruhun duymaz. Ayrıca bir kere aldatan hep aldatıyor ya bu şaşmıyor. Aldatılıpta devam ettiren arkadaşlarım var şimdi içi hep şüphe kuşkuyla yaşıyorlar her dakika işteyken bile arıyor kocasını düzeldi birdaha yapmaz diyor ama adamı bunaltarak söylüyor bunu kendine eziyet ediyor sende böyle olucaksın. O yüzden olmamak için yol yakınken ayrıl 2 yıllık evliymissin daha zaten

• Beğen
IMG_2688.webp

Yakalandıktan sonra ağlayan pişmanlığından ağlamıyor , ağlamasının sebebi ödeyeceği bedelden sıyrılmaya çalışıyor olması.
Yakalandıktan sonra pişmanlığı yaptığı şeye değil , yakalanmış olmasına.
Mesela ben Bir gün eşimin on yıl önce aldattığını öğrenirim ama ben yakalamadan çok önce bitirmiş o zaman pişman olmuş dönmüş derim.
Şuan sadece daha temkinli olmayı ve senin sınırlarını ne kadar zorlayabileceğini öğrendi.
Bu ağlamada özürde ilkinde oluyor sonrakilerde ne uzatın beeeee , napiiim oldu bi kere herkes yapıyor ben erkeğim gibi seni insanlıktan çıkaracak şeyler duyacaksın , sen ağlarken bile öfffff diyecek

Eşim beni aldattı 1 hafta oldu öğreneli konuyu kapatalım bir daha yapmam dedi özür diledi ağladı (mesaj atmis bir kadina 6 gün 20 kadar mesaj yazmış ) ve onu affedemiyorum sizce kızlar ona nasıl davranmaliyim ? İlişkimizin 6.yili evliliğimizin 2.5 yılındayız aklıma geldikçe hala hazmedemiyorum bir kadina mesaj yazmasını anlayamıyorum sizce ne yapmam lazim nasıl davranmam lazim
Ne yapılması gerektiği belli değil mi?

Yapılması gereken belli ama sizin duymak istediğiniz bir kereden bir şey olmaz bir daha yaparsa o zaman affetmez boşanırsınız demekse bilemedim. Biraz daha bekleyin illaki bir daha aynı şeyleri yaşayabilirsiniz.

• Beğen
"Eşim beni aldattı" dedikten sonra "Ne yapayım?" diye sorulmasını anlamıyorum ben gerçekten.
Yapılacak tek bir şey var.

Özür dilemiş, pişmanmış bide üstüne ağlamış daha nasıl anlatsın kendini. Çok pişman olduğu için affedin 6 yılınıza yazık etmeyin. Bide bebek yapın iyice eve bağlansın :KK66:
Bidaha asla aldatacagini düşünmüyorum neden yapsın ki çünkü dimi

Yani aldatma hangi koşullarda affedilir diye düşünüyorum düşünüyorum...

Tek seferlik, hiçbir şekilde öncesi olmayan, anlık gelişen bi durum olsa + hemen ertesi günü hiçbir yakalanma tehlikesi olmamasına rağmen kendi kendine gelip utanç ve pişmanlıkla itiraf etse + ben kendisini yıldırım hızıyla boşarken kabahatini bilip bana hiç zorluk çıkarmasa ve yaşattığı bu rezil durum için hukuk çerçevesinde maddi manevi zararımı giderse (ki gideremez de en azından denedi diye kanaat verdim)... ben bu adamı affederim. :super:

Adamla tekrar birlikte olurum demedim asla bakın. Ama insan olarak affederim. Bi hata yaptı, zamanı geri alamayacağına göre insan olarak hatasını düzeltmek için yapabileceği her şeyi de yaptı, kendisinde bi hakkım kalmadı. Affettim güle güle yolu açık olsun der geçerim. :KK25:

Adama geri dönmek için ne lazım derseniz... kafadan bi 5 yıl geçmesi, o 5 yıl içerisinde benim en azından 2 farklı adamla yeni bi ilişkide mutlu olmayı denemem, bu 2 ilişkide de mutlu olmayı başaramamam, hala beni aldatan ilk eşimi özlüyo olmam, beni aldatan ilk eşimin de bu 2 ilişkimi bilerek bi güxel içine sindirmesi, o 5 yılı mümkünse yalnız ve sadece beni özleyerek geçirmesi falan lazım herhalde...:confused:

Ki ne saçmalıyo bu kadın bu nasıl bi senaryo diyecekseniz ama durun demeyin. Çünkü aldatan ve sadece yakalandığı için pişman olan bi adamın sadakatine ikinci kez güvenmek benim şu yukarıda anlattığım senaryodan daha az saçma değil:KK51:

Şu zihniyette kadınlar bana çok tuhaf geliyor bunun altında “erkektir yapar” mantığı var.
Kadın bir aldatsın bakalım erkek affettim çocuk var diyecek mi 10 kişiden 8’i bıcaklanır aldatan kadınların valla pes

Ben ayrıldıktan sonra öğrendim aldatıldığımı. Aklıma geldikçe deliye dönüyorum. Ahlaksızlıklarından kurtulduğum halde, yalancı yüzünü görmediğim halde hatırladıkça içime sindiremiyorum. Siz niye konu açıyorsunuz ki yapmanız gereken çok netken?

Ben anlamıyorum neden aldatan tüm erkekler ağlıyor fjdkfkskdkd

• Beğen

Yani ayni nickiniz gibi davraniyorsunuz. Ne yapacaginizi bize soruyorsaniz gecmis olsun.

Back
X