• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım şoktayım

ya benim anlamadığım bişey var ,21 yaşında bir kızı eşiniz evine alıyo ,duygusal ,fiziksel bişeyler yaşıyo ve sizi kaybetmeyi göze alamıyor öylemi ,üstelik tanıdık biri ,ortaya çıkacağı belli biri ,ok affetmişsiniz sizin kararınız ama ,yapılan çok saygısızca ,benim eşim yapacak ve ben bu kadar sakin bi şekilde beni kaybetmeyi göze alamaz diyeceğim öylemi ,yapınız buna müsait demekki ,naif bir insansınız ,ben şahsen bu kadar sakin olamazdım..

eqer ßir erkek aLdattqını söLüyorsa..o 2. şahısLa araLarında duyqusaL hiç bi baqın oLmadıqını sadece ßir anLık boşLuqa qeLmişdir die düşünüorum..

aynen öle olmuş sanırım kıza sordum sevdin mi hoşlandın mı ne oldu seni ona göturen die.sevmedim hoşlanmadım da diyor.eşim ben senden başkasını sevemem diyor.sevgiden değildi bi anlık bişeydi diyor

En kötü şey insanın güvendiği birisi tarafından yıkılması.Birde güvenilen kişi insanın hayat arkadaşı olunca gerçekten anlatılmaz oluyor hissedilen acı.Aldatılmayı tabiki hiç kimse kabullenemez ama arada çocuklarınız varmış.Onları düşünerek bir şans vermek istemeniz gayet normal.Eşinize şans verseniz bile bu şansın sadece çocuklarınız yüzünden olduğunu ve aynı şeyin tekrarı olduğunda asla dönüşü olmayacağını anlamasını sağlamanız gerek.Güveninizi yeniden kazanana kadar ne çok sıcak olun nede çok soğuk.Elinizde olmayarak bu konuyu sürekli açmak isteyeceksiniz,sormak istediğiniz milyonlarca soru olacak ve alıcağınız hiçbir cevap sizi tatmin etmeyecek.Eşinizle bu konuyu sakin bir şekilde tüm detayları ile konuşmayı deneyerek size herşeyi anlattıktan sonra bir şansı olduğunu ve bunuda çocuklarınıza borçlu olduğunu söyleyin...

ya benim anlamadığım bişey var ,21 yaşında bir kızı eşiniz evine alıyo ,duygusal ,fiziksel bişeyler yaşıyo ve sizi kaybetmeyi göze alamıyor öylemi ,üstelik tanıdık biri ,ortaya çıkacağı belli biri ,ok affetmişsiniz sizin kararınız ama ,yapılan çok saygısızca ,benim eşim yapacak ve ben bu kadar sakin bi şekilde beni kaybetmeyi göze alamaz diyeceğim öylemi ,yapınız buna müsait demekki ,naif bir insansınız ,ben şahsen bu kadar sakin olamazdım..

bunları yaşamadan önce bende hep derdim sakin olamam die ama insan başına gelince anlıyor bazı şeyleri daha net görüyorsunuz idrak ediyorsunuz kimseye yaşatmasın allahım böle bi durumu.tek kelime ile berbat bi his

En kötü şey insanın güvendiği birisi tarafından yıkılması.Birde güvenilen kişi insanın hayat arkadaşı olunca gerçekten anlatılmaz oluyor hissedilen acı.Aldatılmayı tabiki hiç kimse kabullenemez ama arada çocuklarınız varmış.Onları düşünerek bir şans vermek istemeniz gayet normal.Eşinize şans verseniz bile bu şansın sadece çocuklarınız yüzünden olduğunu ve aynı şeyin tekrarı olduğunda asla dönüşü olmayacağını anlamasını sağlamanız gerek.Güveninizi yeniden kazanana kadar ne çok sıcak olun nede çok soğuk.Elinizde olmayarak bu konuyu sürekli açmak isteyeceksiniz,sormak istediğiniz milyonlarca soru olacak ve alıcağınız hiçbir cevap sizi tatmin etmeyecek.Eşinizle bu konuyu sakin bir şekilde tüm detayları ile konuşmayı deneyerek size herşeyi anlattıktan sonra bir şansı olduğunu ve bunuda çocuklarınıza borçlu olduğunu söyleyin...

dediğiniz gibi elimde olmadan sürekli bu durumla ilgili bişiler soruyorum eşime oda kapatmamı istiyor .ben aklımdan bi turlu silip atamıyorum bu durumu eşime söyledim bu ilk ve son şansı oldugunu çocuklarım için burdayım dedim.aynı şeyi bir kez daha olursa ki yine söyle bana ki ben boşu boşuna bu evi beklemeyeyim dedim.

yaşadığınız şey üzücü
affetmişsiniz de.
burnu sürttü ya da sürtmedi değil bence mesele
yaptıkları yapacaklarının teminatı diye düşünürüm ben
hazmı zor kabullenmesi ağır
szie itiraf etmesi pişmanlık vicdan azabı değilde
belki de başkasından duyduğunuzda daha farklı
yansıtalıcağı içindir tabi ki size bilmeniz gerekeni söylecek
detaya girmeyecektir
böyle çirkin bişeyi yapan insanın pişmanlığına
ve açıklamalarına itibar etmez ikna olmazdım
kesinlikle.

ya şimdi kendimi koydum yerinize ,ama olmadı ya ,hiçbir sebep onu affetmemi sağlamadı ,başa gelmeden bilinmeyebilir ama yinede kabullenemedim ..

Allah yardımcınız olsun.
umarım eşiniz gerçekten pişmandır ve aynı olayın bir daha tekrarı olmaz..

bunları yaşamadan önce bende hep derdim sakin olamam die ama insan başına gelince anlıyor bazı şeyleri daha net görüyorsunuz idrak ediyorsunuz kimseye yaşatmasın allahım böle bi durumu.tek kelime ile berbat bi his

allah kimseye yaşatmasın tabi ki ama yapı meselesi bu. benim başıma gelse bende sakin olamazdım. çünkü kız tanıdık biri üstelik evinize alıyor kızı. duyulacağı çok belli. peki bu olay başka bir bayanla başka bir yerde yaşansa yine söyleyecekti diyebiliyor musun. kızın tanıdık olması çok küçük düşürücü bir olay. kıza akıl verme boşver öyle tarz bi insan şu an yaptığından pişman değil sadece nişanlısının kulağına gider diye korkuyordur. cesarete bak ya...:mymeka:

adamdaki cesarete bak...eşi ve çocukları ile yaşadığı eve kız alıyor,onunla öpüşüp koklaşıyor,tam birleşme olmamış...sevsinler...:oklava:
Allah yardımcınız olsun,ben ikna olmazdım ,evlilik ya sona erer ya da kağıt üzerinde kalırdı.....

tam bir beraber olma durumu olmamış yani sınırlı kalmış bazı şeyler.eşimden duydugum ve beni aldattıgı kızdan duydugum bu.

allah kimseye yaşatmasın tabi ki ama yapı meselesi bu. benim başıma gelse bende sakin olamazdım. çünkü kız tanıdık biri üstelik evinize alıyor kızı. duyulacağı çok belli. peki bu olay başka bir bayanla başka bir yerde yaşansa yine söyleyecekti diyebiliyor musun. kızın tanıdık olması çok küçük düşürücü bir olay. kıza akıl verme boşver öyle tarz bi insan şu an yaptığından pişman değil sadece nişanlısının kulağına gider diye korkuyordur. cesarete bak ya...:mymeka:

kız o adamın evli çocuklu olduğunu biliyordu...bu kötü kelimeyi kullanmak istemezdim ama tam malmış açıkçası..

üstelikte kız nişanlıymış ,adam karısını kız nişanlısını aldatmış ,nişanlının bundan haberi yok ,bilmeden evlenecek gariban ,konu sahibi öğrenmiş ama affetmiş ,yani burda aldatan eşin yanına kar kalmış yaptıkları ,ohh ne ala yap et eve kız at ,sonra pişmanım affet sonra hayata devam et ,çokmu kolay ya ,neden karşındakini düşünmüyorsun ah bak yine sinirlendim :olmaz:

dediğiniz gibi elimde olmadan sürekli bu durumla ilgili bişiler soruyorum eşime oda kapatmamı istiyor .ben aklımdan bi turlu silip atamıyorum bu durumu eşime söyledim bu ilk ve son şansı oldugunu çocuklarım için burdayım dedim.aynı şeyi bir kez daha olursa ki yine söyle bana ki ben boşu boşuna bu evi beklemeyeyim dedim.

Hepimiz sadece kendi yaşadığımız acıları bilebiliyoruz.Kendimizi ne kadar sizin yerinize koysakta hissettiklerinizin ve düşündüklerinizin aynısını hissedemeyiz...Benim başıma gelse asla affetmem derim ama başıma geldiğinde belki sizin almış olduğunuz kararın aynısını alırım.O yüzden en önemlisi sizin ne istediğiniz ve ne hissettiğiniz.Kız küçük olabilir,eşinizi ayartan o olabilir,eşiniz sizin çocuklarınızı düşünüp almış olduğunuz karar gibi metanetli davranabilirdi.Sonuçta yaşça o kızdan büyük,tecrübeli,evli ve çocuklu...
Şunu söyleyebilirim ki;kolay kolay affedemeyeceksiniz.İçinizde hep şüphe olucak.Aldatması ister fiziksel ister duygusal olsun ana konu aldatılmak.Sorularla boğuşacaksınız her defasında ve her defasında konuyu defalarca kez açmak isteyeceksiniz.Bu durum sizi yaralasa da saatlerce bu konu üzerinde konuşmak isteyeceksiniz.Bildiğim bir gerçek var ki,bu konular ne kadar çok açılırsa o kadar huzursuzluk çıkar.Hem siz mutsuz olursunuz hem çocuklarınız bu durumdan etkilenir.Kendi çevremde gördüm ve yaşadım bu durumu.Sırf çocuklarım var diye kalıyorum deyip şans verip olaylar sürekli açılınca hergün huzursuzluk oluyor.Bu sefer çabalayıpta sürekli bir tepki aldığında evden uzaklaşıyor.O yüzden yapmanız gereken şey öğrenmek istediklerinizin tamamını bir kerede öğrenin ve sonrasında eşinize olan tutumunuz eğer önceden onun 1 adımına siz 10 adım gidiyorsanız sizin güveninizi kazanana kadar 1 adımına 1 adım gidin,10 adımına yine 1 adım gidin.
Umarım yaptığının farkına varır ve mutlu olursunuz...

o kız gönüllü o......muymuşş hiç kusura bakmasın.. adamın evli olduğunu bile bile... kendisi de düğününe aylar kala böyle yapabiliyorsa içindeki şeytanına bir baksın.

adam evli sıkılmış iki çocuk babası falan filan yuvasına saygı duymamaış ama daha yeni evlenme telaşında olan kızımızın maşallahı var.

eşinize bundan sonra tüm bayanlarla konuşmayı yasaklayın. baksanıza konuştukça konuşuyor ve sapıtıyor. burnundan getirirn. o kızın ailesine arkadasınıza da durumu anlatın. kan mı çıkacak olaymı kopacak kopsun. herşeyin bir bedeli var ödesinler.!

eşiniz kaç yaşında?

Sürekli aklına geliyor değil mi? Ben sana söyleyeyim hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Bir tarafın hep nefret besleyecek eşine.
Eşim tarafından aldatılmadım ama yıllar önce evlenmeden önceki erkek arkadaşımda yaşamıştım böyle bir sorun. Çok yalvarıp af dilemişti ama yapamadım. Sonunda ayrıldık. Ama siz evlisiniz ve çocuklarınız var. Gerçekten çok zor bir durum. Allah size dayanma gücü versin.:teselli:

çok zor bi durum ama ortada hiç günahı olmayan 2 masum bi bebek var ben olsam affetmezdim onun yüzüne bi daha asla bakmazdım kocama çok güveniyorum hata mı ediyorum acaba düşündüm şimdi

kız o adamın evli çocuklu olduğunu biliyordu...bu kötü kelimeyi kullanmak istemezdim ama tam malmış açıkçası..

kız adamın evli ve çocuklu olduğunu biliyor,adam kendisi evli ve çocuklu olduğunu bilmiyormu? sadakat yemini eden koca.o kız onun peşinden koşsa bile adam gibi adam aslaa pas vermezdi.bence tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.

o kız gönüllü o......muymuşş hiç kusura bakmasın.. adamın evli olduğunu bile bile... kendisi de düğününe aylar kala böyle yapabiliyorsa içindeki şeytanına bir baksın.
adam evli sıkılmış iki çocuk babası falan filan yuvasına saygı duymamaış ama daha yeni evlenme telaşında olan kızımızın maşallahı var.

eşinize bundan sonra tüm bayanlarla konuşmayı yasaklayın. baksanıza konuştukça konuşuyor ve sapıtıyor. burnundan getirirn. o kızın ailesine arkadasınıza da durumu anlatın. kan mı çıkacak olaymı kopacak kopsun. herşeyin bir bedeli var ödesinler.!

eşiniz kaç yaşında?

yukarıdaki yazıya özellikle kırmızıyla işartetlediklerime katılıyorum.kızın nişanlısına anlat durumu! haklısın ve mağdur olan sensin! bu yaptığının bedeli olmalı..senin çektiklerin ve çekeceklerine karşılık( asıl sorun şimdi başlıyor..bu ihaneti affetmen yıllarını alacak,ruhunu ezecek çünkü..) onunda bedel ödemesi lazım.ayrıca o çocuğun bu kızın ne o.. olduğunu bilmeye hakkı var.ki bence çocuğa iyilik bile yapmış olursun, onu böyle bir o.. dan kurtardığın için...

eşine gelince.. sen zaten çocukların için kalmışsın o evde..bunu eşinin iyice gözünün içine sok.. eşin durumun ciddiyetini anlasın tabi inş anlarsa..sonra yine bir hata yapıp
aa k bakma yine bi anlığıma geldi, ama bişi olmadı, hadi gene affet demeye kalkmasın..

keske hemen affetmeseydin biraz süründürseydin.bir kere aldatan adam affedildiğini gördüğü zaman devamını getirir.hem kocan hem kız suçlu bide kıza küçük falan yazmıssın kız 21 yaşında neresi küçük eşek kadar .kıza nasihat vermişsin ben olsam nasihat değil kızı mahvederdim.bikere git kızın nişanlısına anlat her şeyi onu başı da yanacak zavallı adam daha evlenmeden boynuzu yemiş.kız yaptıklarından dolayı hiçbir ceza almayacak oh ne ala memleket.kocan olayı anlatmakla affedilmeyi haketmiyor.anlatmasının arkasında farklı nedenler olabilir belki senin bir yerden duyacağını düşündü belkı komsularınız gördü onlar söylemeden ben yumusak bir dille anlatayım kendimi affettirebilirim belkı dedi.bikere aldatılmış olmak için illa birleşmenin yaşanması gerekmiyor.kocan senin dışında bir kadına dokunmuş ilgi göstermiş.bundan daha ilerisi ne olabilir.

Back
X