• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım şoktayım

keske hemen affetmeseydin biraz süründürseydin.bir kere aldatan adam affedildiğini gördüğü zaman devamını getirir.hem kocan hem kız suçlu bide kıza küçük falan yazmıssın kız 21 yaşında neresi küçük eşek kadar .kıza nasihat vermişsin ben olsam nasihat değil kızı mahvederdim.bikere git kızın nişanlısına anlat her şeyi onu başı da yanacak zavallı adam daha evlenmeden boynuzu yemiş.kız yaptıklarından dolayı hiçbir ceza almayacak oh ne ala memleket.kocan olayı anlatmakla affedilmeyi haketmiyor.anlatmasının arkasında farklı nedenler olabilir belki senin bir yerden duyacağını düşündü belkı komsularınız gördü onlar söylemeden ben yumusak bir dille anlatayım kendimi affettirebilirim belkı dedi.bikere aldatılmış olmak için illa birleşmenin yaşanması gerekmiyor.kocan senin dışında bir kadına dokunmuş ilgi göstermiş.bundan daha ilerisi ne olabilir.

bende böyle düşünüyorum.

bende zaten bi yandan üzüldüm bi yandan sevindim.bana söylemesi mutlu etti başkalarından duymak daha zor olurdu bnm için . ben onu terk etmeyei göze alırım ama o beni kaybetmeyi göze alamaz bunu biliyorum.en azından emin oldugum bi durum bu

Affetmişsiniz, o sizin kararınız buna diyecek birşey yok.
Siz yaralarınızı sarabiliyorsanız, kimseye birşey düşmüyor.
Yalnız eşim beni kaybetmeyi göze alamaz derken bence yanılıyorsunuz.
Bence kaybetmeyi göze alamayacak insan bunu yapamaz, yapmaz.
Hem yaparım hem kaybetmeyi göze alamam deniliyorsa,
böyle bir lüks yok kusura bakmasınlar.
Öğrenilmiş davranışlar çok daha kolay tekrarlanır.
Bir kere yaptıysa ikinci defa yapma olasılığıda yüksek.
Bence de hemen affetmemeliydiniz, en azından biraz sürünmeliydi.
Herkes kıza yüklenmiş ama, evli halde bunu yapan adama ne denir peki.
Suçu sadece kıza atmanın anlamı yok, adam da en az kız kadar suçlu.
Hatta daha fazla suçlu.
Eşine ve çocuklarına , yuvasına sorumlu olan kız değil, adam.
O kadar kaybetmekten korkuyormuş ki maşallah,
o yüzden aldatmış !!

sabrınıza hayran kaldım.ben olsam ortalığı birbirine katardım.siz bide kıza nasihatte bulunmuşsunuz.değil nasihat vermek,onun saçını başını yolardım ailesinede söylerdim,nişanlısınada.
ama zannedersem siz kocanızın yaptığını sülale duymasın diye sessiz kalmışsınız.eşinizde kolay,kolay anlatmazdı merak etmeyin,onları mutlaka birileri görmüştür onlardan duyarsanız diye anlatmıştır eşiniz.
ve de en acısı ne biliyormusunuz?sizin evinizde sizin kanepenizde......
evet sabrınıza hayran kaldım allah kolaylık versin size.

Karar sizin, ama bence de kolay affetmişsiniz gibi geldi. "Hata yaptım affet" "tamam bir defalığına affediyorum" üstelik kızla konuşup nasihat vermeniz de çok tuhaf geldi bana.

Siz şu an kendinizi kandırma aşamasındasınız.
Çocuklarım için devam ettiriyorum lafları bence biraz şu anki durumunuzu ört pas etmek için söylenmiş klasik cümleler... a.s
Boşanmanız demek çocuklarınızın babalarından ayrı kalacağı anlamına gelmez...
Kaldı ki boşanmıyorsunuz sizin seçiminiz, saygı duyarım... a.s
Ama kalkıp da kız için 'cahil' filan demeyin. :umursamaz:
21 yaşında, evlenmek üzere olan, evli bir adamla konuşup saatlerce sohbetler muhabbetler edip, onunla aynı eve giden kız hiç de cahil değildir.
Gayet de ne yaptığının farkında...
Eşiniz de gayet farkında...
Ama sanırım ortaya çıkacağını bildikleri için, size söylediler... a.s
Yoksa vicdan rahatlatma durumu olduğunu sanmıyorum... :umursamaz:
Ne diyeyim, tekrar aldatılacaksınız buna hazırlıklı olun bunu bilin yeter...

yakalanmadığı halde itiraf ettiğine göre bence gerçekten pişman olmuş...
doğru bi karar vermişsin,
umarım güvenini tekrar kazanır eşin ve verdiğin bu şansı iyi kullanır...

Canım seni niye aldatmış kimle aldatmış neden sormadın ki neden ihtiyaç duymuş buna , üstünü örtmen ne kadar doğru ; bikaç gün evden ayrıldın diye hemen gözü mü kaymış başka kadınlara anlayamadım ki.....

kızın nişanlısına anlatma konusunda bende katılıyorum diğer yorumlara...
bence de anlat...
anlat ki bu işten herkes zarar görmüşken, en masum olan sen en fazla zararı görmüşken, o hiçbişey olmamış, hiçbi halt yememiş gibi yırtmasın paçayı...

Allah kolaylık versin inşallah atlatırsınız ben sizin yerinize olsa kızın saçından tutar kafasını duvarlara vururdum eşime ne yapacapımı da buraya yazmıyım rütük engeller

Siz şu an kendinizi kandırma aşamasındasınız.
Çocuklarım için devam ettiriyorum lafları bence biraz şu anki durumunuzu ört pas etmek için söylenmiş klasik cümleler... a.s
Boşanmanız demek çocuklarınızın babalarından ayrı kalacağı anlamına gelmez...
Kaldı ki boşanmıyorsunuz sizin seçiminiz, saygı duyarım... a.s
Ama kalkıp da kız için 'cahil' filan demeyin. :umursamaz:
21 yaşında, evlenmek üzere olan, evli bir adamla konuşup saatlerce sohbetler muhabbetler edip, onunla aynı eve giden kız hiç de cahil değildir.
Gayet de ne yaptığının farkında...
Eşiniz de gayet farkında...
Ama sanırım ortaya çıkacağını bildikleri için, size söylediler... a.s
Yoksa vicdan rahatlatma durumu olduğunu sanmıyorum... :umursamaz:
Ne diyeyim, tekrar aldatılacaksınız buna hazırlıklı olun bunu bilin yeter...

Kesinlikle katılıyorum

erkeklerin yada bu 21 yaşındaki kız gibilerin bu işten bu kadar çabuk sıyrılmasına sinir oluyorum.hep kötüler bir şekilde yırtıyor.erkekler erkek ya yapar elinin kiri.bir iki özür diler falan tamam.ama kadın yapsa aynı şeyi cinayet çıkar.bu eve gelen nişanlı kıza ne demeli oda sıyırdı kendini.size de acaba bidaha yaparmı diye kendi kendini yıpratmak kaldı.

haksızlık bu!!

adamdaki cesarete bak...eşi ve çocukları ile yaşadığı eve kız alıyor,onunla öpüşüp koklaşıyor,tam birleşme olmamış...sevsinler...:oklava:
Allah yardımcınız olsun,ben ikna olmazdım ,evlilik ya sona erer ya da kağıt üzerinde kalırdı.....

aynen katılıyorum.birde tam birleşme olmamış ne demek onuda anlamıyorum.tamı yarımı nasıl oluyor bunun.bakire diyemi acaba böyle anlatılmış olay başkasıyla nişanlıymış, evli olsaymış daha beteri olabilirmiş demekki .öyle ya herşeyi yap ama onu yapma.ozaman hafifliyor sanki olay.yok yok bu adamlar her yaptıklarından bir şekilde sıyrılıyorlar

evlilkte artik ayaklar altinda...hanimlar artik affetmeyin ihaneti...affettikce ihanetler sayisi dahada fazla artiyo..ihanet erkeyin kaninda vardir falan hikaye...bu karekter kisilikle alakali..ve böylelerine en cok firsati biz kadinlar veriyoruz ...ibretlik durumlar olsa cogunluk olarak..ihanetlerin sayisi cogalmayacak azalacak..ama öyleleri kötü örnekleri daha cok görüyorki amaaan nasil olsa affedecek baska kadinlarda affediyo düsüncesiylen bu iihanetlerin sonu gelmeyecek..:enbuyukkk:

keskem yine zina cezasi olsa eskisi gibi...sanirim ozamanlar ihanet yoktu bu kadar...bu kanunu kim kaldirdiysa allaha havale ediyorum

bence bu ..cocuklar icin devam ediyorum kelimesi biraz bahane gibi geliyo bana....bence daha cok kendi ayaklarinin üzerinde durabilmeme korkusu daha büyük..

neden kadın çocukları için hiç bir kabahati yokken bu tür bi olayı sineye çeker anlamıyorum..

erkek de çocuk sahibi, o niye bile bile yapıyor, masum hayat arkadaşını ve 2 yavrucağını düşünmüyor??
bir anlıkmışmış, sevmemişmiş, ileriye gitmemişmiş.. ne farkeder?? böyle birşeyin olması ihtimalinin düşüncesi bile ihanettir!

kadın yapsa aynı 'bir anlık' hatayı, sevmeden, ileriye gitmeden..vs acaba erkek çocuklarım var bir şans vereyim annesiz büyümesinle mi der, yoksa aksine böylebir kadınla çocuklarımı bir daha grüştürmek dahi istemem mi der??

yıllarca sürecek şüpheler, güvensizlik, bu mu hakedilen? sadakati olanın hakettiği bu mu??
21 yaşındakiler senden benden uyanık hiç cahil mahil de değil kusura bakma. günlerce telde msn de konuş, çık adamın evine gel sonrada masumları oyna.. olacak kepazelik değil.

hep söylüyorum insan onuru kadın- erkek olarak değişmez. birey olarak onuru söz konusudur. gerisi teferruat.

13 sene önce bende ihanet sonucu evliligimi bitirdim 2 cocuklan beraber...ben affetmedim..ihanetin affedilmesinede karsiyim..TOPLUMA KÖTÜ ÖRNEK OLUYOR AFFEDILEN SAYSIYET::

kararınızı sorgulamak kimseye düşmez
ama affedeceksenizde eşinizin iyice burnundan getirin gözünü korkutun ki bir daha yapmaya cesaret edemesinaklinialirimsmile
bir kere şans verdim ama bunun 2. olmaz deyin bilsin
herkes arkası gelir diyor ama bu kadar iddalı konuşmamak gerek bence:1no2: belki gerçekten pişmandır.
umarım tekrar böyle bir acıyı yaşamazsınız

ben 4 senelik evliyim ve 2oğlum var.yapmaz dediğim adam sevdiğim guvendiğim adam beni aldatmış.ve başkalarından duymamam için bunu bana kendisi söyledi.bayram için ailemin yanına gitmiştim gelmeme 1 gun kala telefon açtı ve bana bunu söyledi.şok oldum ne diyecegimi ne yapacagımı şaşırdım dediğim tek şey ben gelmiyorum oldu. ama biletimi almıştım ve gittim.çünkü gözlerinin içine bakıp ondan neler oldugunu duymam gerekiyordu.yanlış bir karar vermek istemedim.ailelerden kimseye bahsetmedim bu durumdan bilselerdi kesinlikle sonu ayrılık olurdu. eşimin bana dediği tek şey o kişi ile beraber olmadıgı ve pişman oldugu. neden ve nasıl yaptıgını bilmiyor cvplayamıyor bu sorularımı. ona belki dogru belki yanlış bir şans daha vermeye karar verdim.bunu çocuklarım için yapmam gerektiğini düşündüm.ayrılsam ne olurdu die düşündüm bi şekilde hayata devam ederdim çalışır bakardım çocuklarıma ama onlara babalarının sevgisini veremezdim.hele ki bu kadar küçük ve baba düşkünü çocuklarım varken. sırf bundan dolayı şans verdim.bir daha yapmayacagına eminmiyim aslında değilim ne yalan söyleyeyim.guven kolay kazanılmıo ama kolay kaybedilebiliyor.bunları kimseye anlatamadıgım için sizlerle paylaşmak istedim.
kimse eşine sonsuz guven duymasın diyorum sadece

Tavsiyen için tşk.:delphin::kahve:

eşinin bunu sana telde sölemesi gerçekten hoş değil..ama ben eşinin gerçekten pişman olduğunu düşünüyorum yani şu saaten sonra tekrarlamicaktır..tabiki emin olamayız ama aldatmak hoşuna gitseydi bunu sana onun yanına gitmeni beklemeden telde sölemezdi..demekki içi içini yemiş..verdiğin kararı olumlu buluyorum hayırlısı..

Back
X