Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar pisman oluyorlar böyleleri ama o pismanliklari fazla sürmüyo...yasayan biri olarak bunu biliyorum..kaninda varsa bozukluk yine bi zaman gectikten sonra yine yapiyo..kendimizi kandirmayalim
ikisi de mal işte...kız adamın evli ve çocuklu olduğunu biliyor,adam kendisi evli ve çocuklu olduğunu bilmiyormu? sadakat yemini eden koca.o kız onun peşinden koşsa bile adam gibi adam aslaa pas vermezdi.bence tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.
kızın neresi küçük,elin adamının evine gitmeyi biliyor..Madem küçük evlenmesin daha yaşı tutmuyorsa hanfendi..lülülülülülükeske hemen affetmeseydin biraz süründürseydin.bir kere aldatan adam affedildiğini gördüğü zaman devamını getirir.hem kocan hem kız suçlu bide kıza küçük falan yazmıssın kız 21 yaşında neresi küçük eşek kadar .kıza nasihat vermişsin ben olsam nasihat değil kızı mahvederdim.bikere git kızın nişanlısına anlat her şeyi onu başı da yanacak zavallı adam daha evlenmeden boynuzu yemiş.kız yaptıklarından dolayı hiçbir ceza almayacak oh ne ala memleket.kocan olayı anlatmakla affedilmeyi haketmiyor.anlatmasının arkasında farklı nedenler olabilir belki senin bir yerden duyacağını düşündü belkı komsularınız gördü onlar söylemeden ben yumusak bir dille anlatayım kendimi affettirebilirim belkı dedi.bikere aldatılmış olmak için illa birleşmenin yaşanması gerekmiyor.kocan senin dışında bir kadına dokunmuş ilgi göstermiş.bundan daha ilerisi ne olabilir.
Aynen,asla göz yumammazdım bunları yaşasaydım...:1no2:sabrınıza hayran kaldım.ben olsam ortalığı birbirine katardım.siz bide kıza nasihatte bulunmuşsunuz.değil nasihat vermek,onun saçını başını yolardım ailesinede söylerdim,nişanlısınada.
ama zannedersem siz kocanızın yaptığını sülale duymasın diye sessiz kalmışsınız.eşinizde kolay,kolay anlatmazdı merak etmeyin,onları mutlaka birileri görmüştür onlardan duyarsanız diye anlatmıştır eşiniz.
ve de en acısı ne biliyormusunuz?sizin evinizde sizin kanepenizde......
evet sabrınıza hayran kaldım allah kolaylık versin size.
bence bu ..cocuklar icin devam ediyorum kelimesi biraz bahane gibi geliyo bana....bence daha cok kendi ayaklarinin üzerinde durabilmeme korkusu daha büyük..
13 sene önce bende ihanet sonucu evliligimi bitirdim 2 cocuklan beraber...ben affetmedim..ihanetin affedilmesinede karsiyim..TOPLUMA KÖTÜ ÖRNEK OLUYOR AFFEDILEN SAYSIYET::
baklava,her harfine katılıyorum ve seni takdir ediyorum...opuyorumnanaktankizlar pisman oluyorlar böyleleri ama o pismanliklari fazla sürmüyo...yasayan biri olarak bunu biliyorum..kaninda varsa bozukluk yine bi zaman gectikten sonra yine yapiyo..kendimizi kandirmayalim
Bir kere kız küçük değil, gayet aklı başında ve evlenme hazırlığında.
Birdenbire hadi eve gidelim durumu olmamıştır herhalde.
Öncesi altyapısı oluşturulmuş ve bunlar da karşılıklı duygusallık yaşanmadan olmaz bence.
Sonuçta affetme kararı vermişsiniz inşallah tekrar etmez ama sürekli gündeme getirmemenin yararı olur sanırım.
Ancak burada okuduğum kararıyla affeden bütün arkadaşlar ' ben de yaşamadan bilemezdim evlenince durum farklıymış' diyorlar. Buna katılmıyorum. Herkesin kabullenebilme kapasitesi farklıdır.
Ben affetmenin daha zor olduğuna inanıyorum. Onun yüzünü bir daha görmek istemem artık. Çocuk sahibi bir çok insan boşanmayı da seçenler var, affedenler de var.
Bir arkadaşım 2 yıl önce aldatıldı affetti çocuklar için dedi ama psikolojik terapiler gördü aylarca.
Yine de yapamamış. Beraber karar almışlar evi ayırdılar bugünlerde ama şimdilik boşanmıyorlar. Kocası haftada bir çocukları görmeye gidecekmiş.
Her türlü tercihe saygı duymak lazım. Allah kolaylık versin.
çocuklarım için cümlesi bana inandırıcı gelmiyor..insan karısından kocasından boşanabilir ama evlatlarından boşanamaz...yine babası,yine annesidir ve çocuklarının nsfakasını,ihtiyaçlarını karşılamak zorundadır....
bence bu ..cocuklar icin devam ediyorum kelimesi biraz bahane gibi geliyo bana....bence daha cok kendi ayaklarinin üzerinde durabilmeme korkusu daha büyük..
davulun sesi uzaktan hoş gelir derler dogruda bi söz.kimse başına gelmeden ne tepki verecegi konusunda kesin hükümlerde bulunmasın gerçekten o anda değişebiliyor tepkiler. allaha şükür üni.mezunuyum ve kendi ayaklarım üzerinde durabilecek kapasitede biriyim cevremde vardır az çok aç ta kalmam açıkta.
başına gelmiş ve ayrılmış arkadaş....
bende aynen bunu söyluyorum işte o ayrılmış ben bir şans daha verdim eşime .arkadaşa yaptıgım yorum onun ayrılmış olmasından değildi.bana ayrılmaktan korktugumu ima etmesiydi.herkes farklı tepkiler verir başa gelmeden bilemez kimse
Başına gelmiş ve çekmemiş.
Bırakmış adamı.
Sizin de çocuk bahanesinin arkasına sığındığınızı söylüyor.
Hepimiz bu fikirdeyiz...
Merak konusu sadece, kızla ilişkiye girseydi ne fark ederdi ?
bende aynen bunu söyluyorum işte o ayrılmış ben bir şans daha verdim eşime .arkadaşa yaptıgım yorum onun ayrılmış olmasından değildi.bana ayrılmaktan korktugumu ima etmesiydi.herkes farklı tepkiler verir başa gelmeden bilemez kimse