• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım şoktayım

kizlar pisman oluyorlar böyleleri ama o pismanliklari fazla sürmüyo...yasayan biri olarak bunu biliyorum..kaninda varsa bozukluk yine bi zaman gectikten sonra yine yapiyo..kendimizi kandirmayalim

Hepimiz evliyiz, büyük konuşmak istemiyorum, rabbim korusun her an hepimizin başına gelebilir böyle olaylar.

Yaşadığınız çok zor, eşinizin yaptığı affedilebilecek birşey değil ve sizin de affetmiş gibi görünmeniz de hiç kolay değildir eminim.
Eve dönmüş olsanız da asla affedemezsiniz ve hep şüphe içinde yaşayacaksınız ömür boyu değil mi?

Madem boşanma kararı almadınız, çocuklarınız için evinize döndünüz dilerim rabbimden yardımcınız olsun ve bidaha yaşatmasın size böyle bir durumu arkadaşım.

kizlar pisman oluyorlar böyleleri ama o pismanliklari fazla sürmüyo...yasayan biri olarak bunu biliyorum..kaninda varsa bozukluk yine bi zaman gectikten sonra yine yapiyo..kendimizi kandirmayalim

belki istisnalarda vardır canım yaa
en azından arkadaş için bunu temenni ediyorum

Canim bu duyguyu cok iyi biliyorum hala yasiyorum azalmista olsa tanrim dusmanimn basina vermesin...bence bu olaydaki en onemli guzellik esinin kendiliginden itirafi ...emin ol bana bu gercekten cok onemli yasayacagin bir cok duyguyu yasamamis oluyorsun...eger yurutmeye karar verdiysen sana tavsiyem kendi iyiligin icin daha fazla ayrinti ogrenmeye calisma ...bu ogle bir seyki sordugun her soru , aldigin veya alamadigin her cevap seni boguyor ...yeni sorular getiriyor...kesinlikle bir terapiste basvur...yapilan butun arastirmalar sunu gostermiski esin aldatmasi esin kaybindan daha guclu bir depresyon nedeni ..guvene gelince o artik cok zor olmuyor malesef...bunu kabul et hafifliyor unutuluyor belki ama her zaman bir yerde kaliyor...iliski bicimin degisiyor belki esinle...Allah sabir versin...

Bir kere kız küçük değil, gayet aklı başında ve evlenme hazırlığında.
Birdenbire hadi eve gidelim durumu olmamıştır herhalde.
Öncesi altyapısı oluşturulmuş ve bunlar da karşılıklı duygusallık yaşanmadan olmaz bence.

Sonuçta affetme kararı vermişsiniz inşallah tekrar etmez ama sürekli gündeme getirmemenin yararı olur sanırım.

Ancak burada okuduğum kararıyla affeden bütün arkadaşlar ' ben de yaşamadan bilemezdim evlenince durum farklıymış' diyorlar. Buna katılmıyorum. Herkesin kabullenebilme kapasitesi farklıdır.
Ben affetmenin daha zor olduğuna inanıyorum. Onun yüzünü bir daha görmek istemem artık. Çocuk sahibi bir çok insan boşanmayı da seçenler var, affedenler de var.

Bir arkadaşım 2 yıl önce aldatıldı affetti çocuklar için dedi ama psikolojik terapiler gördü aylarca.
Yine de yapamamış. Beraber karar almışlar evi ayırdılar bugünlerde ama şimdilik boşanmıyorlar. Kocası haftada bir çocukları görmeye gidecekmiş.

Her türlü tercihe saygı duymak lazım. Allah kolaylık versin.

kız adamın evli ve çocuklu olduğunu biliyor,adam kendisi evli ve çocuklu olduğunu bilmiyormu? sadakat yemini eden koca.o kız onun peşinden koşsa bile adam gibi adam aslaa pas vermezdi.bence tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.
ikisi de mal işte...:kızgın:
keske hemen affetmeseydin biraz süründürseydin.bir kere aldatan adam affedildiğini gördüğü zaman devamını getirir.hem kocan hem kız suçlu bide kıza küçük falan yazmıssın kız 21 yaşında neresi küçük eşek kadar .kıza nasihat vermişsin ben olsam nasihat değil kızı mahvederdim.bikere git kızın nişanlısına anlat her şeyi onu başı da yanacak zavallı adam daha evlenmeden boynuzu yemiş.kız yaptıklarından dolayı hiçbir ceza almayacak oh ne ala memleket.kocan olayı anlatmakla affedilmeyi haketmiyor.anlatmasının arkasında farklı nedenler olabilir belki senin bir yerden duyacağını düşündü belkı komsularınız gördü onlar söylemeden ben yumusak bir dille anlatayım kendimi affettirebilirim belkı dedi.bikere aldatılmış olmak için illa birleşmenin yaşanması gerekmiyor.kocan senin dışında bir kadına dokunmuş ilgi göstermiş.bundan daha ilerisi ne olabilir.
kızın neresi küçük,elin adamının evine gitmeyi biliyor..Madem küçük evlenmesin daha yaşı tutmuyorsa hanfendi..lülülülülülü
sabrınıza hayran kaldım.ben olsam ortalığı birbirine katardım.siz bide kıza nasihatte bulunmuşsunuz.değil nasihat vermek,onun saçını başını yolardım ailesinede söylerdim,nişanlısınada.
ama zannedersem siz kocanızın yaptığını sülale duymasın diye sessiz kalmışsınız.eşinizde kolay,kolay anlatmazdı merak etmeyin,onları mutlaka birileri görmüştür onlardan duyarsanız diye anlatmıştır eşiniz.
ve de en acısı ne biliyormusunuz?sizin evinizde sizin kanepenizde......
evet sabrınıza hayran kaldım allah kolaylık versin size.
Aynen,asla göz yumammazdım bunları yaşasaydım...:1no2:
bence bu ..cocuklar icin devam ediyorum kelimesi biraz bahane gibi geliyo bana....bence daha cok kendi ayaklarinin üzerinde durabilmeme korkusu daha büyük..

13 sene önce bende ihanet sonucu evliligimi bitirdim 2 cocuklan beraber...ben affetmedim..ihanetin affedilmesinede karsiyim..TOPLUMA KÖTÜ ÖRNEK OLUYOR AFFEDILEN SAYSIYET::

baklava,her harfine katılıyorum ve seni takdir ediyorum...opuyorumnanaktan
Bir kere kız küçük değil, gayet aklı başında ve evlenme hazırlığında.
Birdenbire hadi eve gidelim durumu olmamıştır herhalde.
Öncesi altyapısı oluşturulmuş ve bunlar da karşılıklı duygusallık yaşanmadan olmaz bence.

Sonuçta affetme kararı vermişsiniz inşallah tekrar etmez ama sürekli gündeme getirmemenin yararı olur sanırım.

Ancak burada okuduğum kararıyla affeden bütün arkadaşlar ' ben de yaşamadan bilemezdim evlenince durum farklıymış' diyorlar. Buna katılmıyorum. Herkesin kabullenebilme kapasitesi farklıdır.
Ben affetmenin daha zor olduğuna inanıyorum. Onun yüzünü bir daha görmek istemem artık. Çocuk sahibi bir çok insan boşanmayı da seçenler var, affedenler de var.

Bir arkadaşım 2 yıl önce aldatıldı affetti çocuklar için dedi ama psikolojik terapiler gördü aylarca.
Yine de yapamamış. Beraber karar almışlar evi ayırdılar bugünlerde ama şimdilik boşanmıyorlar. Kocası haftada bir çocukları görmeye gidecekmiş.

Her türlü tercihe saygı duymak lazım. Allah kolaylık versin.

çocuklarım için cümlesi bana inandırıcı gelmiyor..insan karısından kocasından boşanabilir ama evlatlarından boşanamaz...yine babası,yine annesidir ve çocuklarının nsfakasını,ihtiyaçlarını karşılamak zorundadır....

Ceysun durumuna çok üzüldüm ama o o...pnun yaptığı yanına kar kalmasın. Ailesine yada nişanlısına anlat durumu rezilliği çıksın ortaya! Bu gün senin eşine yarın başkasınınkine dadanır!

bence kızın nişanlısına söylemesin.sen çocukların için eşini affettin kaldın ama o çocuğun kalması için bi neden yok daha yolun başındalar..kızın ne mal olduğunu bilmeli bence

çocuklarım için cümlesi bana inandırıcı gelmiyor..insan karısından kocasından boşanabilir ama evlatlarından boşanamaz...yine babası,yine annesidir ve çocuklarının nsfakasını,ihtiyaçlarını karşılamak zorundadır....

Evet aynen canım. Affedip ben bunalıma düşeceğime çocukların her zaman babalarını görme şansı vardır derim.

bende bunu sindirebileceğime innmıyorum allahım kolaylık versin dışarıdan kolay ama insanın başına geldimi tahamülü zor bir durum ama ben kesinlikel gözyaşı gibi düşünüyorum kesinlikle söylerdim nişanlısına görsün ne mal olduğunu belkide kendimi tatmin için bunu yapardım öfkemi yenmek için
bu arada kıza küçük demiyelim lütfen ya 21 yaş gayette aklıbaşında bir yaştır bende 22 deevlendim hiçte küçük değildim herşeyin farkında bilincinde evlenmek istediğim için yani hiç ara vermesse bir öğrenci 4 yıllık fakülteyi bitiriyor 21-22 de yani

Alla alla...

Bak sen... :delphin:

Demek "aldattım" diyor...

Ama aralarında hiçbir şey geçmemiş (!)... Savunmada böyle yani.

Sizde ikna mı oldunuz?

:delphin: :delphin: :delphin:

birde şu var

bazı hanımlar büyük konuşmamak gerektiğini eşiyle barışma kararının sorgulanmaması gerektiğini yazmışlar.

eğer konu sahibi yaralanmasaydı (ki eşi ertesi gün hiçbişey olmamış gibi yaşantısına devam ederken) sorular soruyorum olayla ilgili kafamdan atamıyorum demeseydi yada en basitinden burada dertleşmek isteyecek kadar kafasına takılmasaydı bu sorun (ki böyle hanımlarda vardır herkes her olaydan aynı şekilde etkilenmez) bende rahatlıkla iyi ki affetmişsin bak pişmanda olmuş vs.gibi yorumlar yapabilirdim.hem ihanete uğrayıp hemde acı çeken olmak biz hanımların içini eziyor.

bence bu ..cocuklar icin devam ediyorum kelimesi biraz bahane gibi geliyo bana....bence daha cok kendi ayaklarinin üzerinde durabilmeme korkusu daha büyük..

davulun sesi uzaktan hoş gelir derler dogruda bi söz.kimse başına gelmeden ne tepki verecegi konusunda kesin hükümlerde bulunmasın gerçekten o anda değişebiliyor tepkiler. allaha şükür üni.mezunuyum ve kendi ayaklarım üzerinde durabilecek kapasitede biriyim cevremde vardır az çok aç ta kalmam açıkta.

davulun sesi uzaktan hoş gelir derler dogruda bi söz.kimse başına gelmeden ne tepki verecegi konusunda kesin hükümlerde bulunmasın gerçekten o anda değişebiliyor tepkiler. allaha şükür üni.mezunuyum ve kendi ayaklarım üzerinde durabilecek kapasitede biriyim cevremde vardır az çok aç ta kalmam açıkta.

başına gelmiş ve ayrılmış arkadaş....

başına gelmiş ve ayrılmış arkadaş....

bende aynen bunu söyluyorum işte o ayrılmış ben bir şans daha verdim eşime .arkadaşa yaptıgım yorum onun ayrılmış olmasından değildi.bana ayrılmaktan korktugumu ima etmesiydi.herkes farklı tepkiler verir başa gelmeden bilemez kimse

bende aynen bunu söyluyorum işte o ayrılmış ben bir şans daha verdim eşime .arkadaşa yaptıgım yorum onun ayrılmış olmasından değildi.bana ayrılmaktan korktugumu ima etmesiydi.herkes farklı tepkiler verir başa gelmeden bilemez kimse

Başına gelmiş ve çekmemiş.
Bırakmış adamı.
Sizin de çocuk bahanesinin arkasına sığındığınızı söylüyor.
Hepimiz bu fikirdeyiz...
Merak konusu sadece, kızla ilişkiye girseydi ne fark ederdi ?

Başına gelmiş ve çekmemiş.
Bırakmış adamı.
Sizin de çocuk bahanesinin arkasına sığındığınızı söylüyor.
Hepimiz bu fikirdeyiz...
Merak konusu sadece, kızla ilişkiye girseydi ne fark ederdi ?

yani..................

tabiki doğru söylediğin.fakat burda herkes empati yapmaya çalışarak cevap veriyor yaşamasa da.başka türlü kimseden cevap alamayız çünkü.herkes ben bunu yaşamadım der çekilir.

fakat ayrılmaktan korkmak ayıp birşey değilki.gayet insani birşey.siz kırılmadım umrumda olmadı da ondan ayrılmadım demiyorsunuz.sevgi de bu tip durumlarda gururun önüne geçemiyor.tek seçenek kalıyor oda ayrılma yalnız kalma alıştığın düzeni biranda bırakıp boşluğa düşme korkusu.okadar doğalki bu.ama burdaki yorumların hepsi inanın sizin yıpranmışlığınız yaşadığınız hayalkırıklığına destek amaçlı bence.karşı tarafı affetmeye çalışmak için ileri gitmemişler pişman vs.gibi şeylerle acınızı hafifletmeye çalışıyosunuz.buna da tamam.ama lütfen bunu yaparken eşinizin yaptığının yanına kar kalmasına sebep olmayın.kendinizi yıpratmayın ama unutmayında.rahatı birazda onun kaçsın.o 21 yaşındaki eskisi gibi olamasın rahatı kaçsın.biraz utansınlar rahatsız olsunlar.

Bizim toplumumuzda boşanılınca çocuktan da boşanılıyor. Evet malesef böyle, çevremde görüyorum, eğer çocuk annede ise baba seyrek görüyor çocuğu, baba da ise anne seyrek görüyor çocuğu. Her haftasonu hiç aksatmadan çocuğunu görenler var mı? hiç görmedim ben, başlarda öyle oluyor sonra seyrekleşiyor görüşmeler, hayat şartları insanların çalışma hayatları da engelliyor bir nevi, hele ki ayrılan taraflar evlenip yeni hayat kurdukları vakit bağlar tamamen kopuyor. Nolursa olsun boşanmadan en çok etkilenen taraf çocuklardır. En büyük izini de onlar taşır.

Bir kadının bir defalığına affetmesini anlarım ben, ister çocuğu için olsun ister kendi için olsun. Ama affetmeyeni de anlarım kolay bir şey değil. Ama defalarca aldatılıp her seferinde affedeni hiç anlamam. Çünkü çocuk böyle hararetli kavgalı bir ortamda iyi yetişmez zaten. Evliliğe saygısı olmayan her defasında kirletmekten zevk alan bir adam da varsın çocuğunu seyrek görsün yaptıklarının bedelini bir şekilde ödemiş olur.

Konuyla ilgili yorumumu da belirttim bence de çok kolay affetmiş. Bu kadar kolay olmamalıydı. Ama affetti diye de iyice deşmenin yargılamanın da bir anlamı yok. Affetti diye kendisini kandırmış veya kandırmamış. Böyle olayları bir defalığına affedip evliliği mutlu devam edenler yok mu? var, ben gördüm, belki az kaldı ama var.

Empati diyorsunuz bu olayın empatisi de olmaz. Başa gelmeden yeteri kadar anlaşılmaz. İhanete uğrayan insanın psikolojisi çok etkilenir. Kararları değişken olabilir. Şimdi burada asla affetmem diyenler başına gelince belki affedecektir ki (bunun örneğini yakın bir zamanda bir üye de gördük). Ben de affederdim diyen biri de belki affetmeyecektir.

Bizler burada olması gerekeni söylüyoruz belki, ama reel hayatta çevreme bakınca hiç öyle yaşanmadığını gördüğüm konulardan biridir bu.

bence kesinlikle o kızın nişanlısının bu durumu bilmesi gerekiyor.yanlış anlamayın ama bu kızın bu ayıbı ortaya çıkarılmaz ise yarın evlendikten sonrada aynı şeyi yapar...üstelik erkekler aldatıyor ama işte bu kızlar gibilerle...kesinlikle aileside nişanlısıda bu durumu bilmeli ki en azından bir pislikten kurtulunmalı..bu durum hepimizin başına gelebilir!!!ama sanırım ben affedemem yani bunu sindiremem gibi geliyor..allah yaşatmasın..umarım sizde aynı şeyi bir kez daha yaşamazsınız...

Back
X