Mrb arkadaslar. ben cok kötü bidurumdayım. lütfen yardım edin. gecen sene eylül ayında biriyle tanısdım 5ay çıktık. kendi bi bankada genelmüdür aklıbasında duran gayet yakısıklı biriydi. 5ay çok güzel geciodu. beni sevdiğine çok emindim dawranısları bakısları hersey. teldede whatspdada aralıksız tümgün iletişimdeydik. aldatıldıgım aklıma bile gelmezdi. taki 14subatta kayseriye işe gidicem diyene kdr. nys kim yer bunu. arastırmalarımın sonucunca meger benden öncedende sevgilisi var ve esas kız oymuş. ben aldatıldım bile sayılmaz oynanan kişiymişim. ve bizde evlilikten bahsedioduk ve okdr sevio gibiydiki aklıma gelmezdi aldatsın. nys ögrenince tabi ayrıldım ettim. snr kbl etti özürler fln diledi kendini sucladı beni unutamadıgını söyledi(ama bu arada sevgilisinden ayrılmıo) onlada benden biray once tanısmıs oda cok eski bi ilişki değil. nys snr bikac ay snr ayrıldıgını söyledi fln. bulustuk. yine basladık ama ben ayrılmadgını dusunuyordum. ve üç gün snr baktımki facede arkadasında fotolar birlikteler. ve bunun yüzüne vurdum. vurunca bilmiormuydun sanki evet onu seviyorum seni hiç sevmedim fln dedi. cok üzüldüm dünya basıma yıkıldı. snr bnd o sinirle kıza faceden herseyi yazdım. 5aydır gayet ciddi cıkıoduk 12subatta benimleydi 14subata kdr bilmiodum snr ögrendim bilin fln die. kıza msj attıgımı duyunca bana msj attı küfür etti. nys haziranda bunlar oldu ve bitti. bu sene 3 ay öncesinde gizli nodan arıyor beni seni çok özledim seni çok seviyorum die. sonra bi gün dayanamadı whatspdan yazdı. sanki o lafları o dememiş gibi konusmaya basladık. ama kızla hala birlikte ayrıldıgı yok . nys bana emin ol seni gercekten cok sevdim. serefsizlik ettim hislerim çok karısmısdı sen bambaskasın senin gibi birini daha tanımadım neler neler. snr bulusma teklif etti. ve bnd kızla oldugunu tahmın ettiğim halde gittim bulustuk dün. önce çok güzel gecti sevgili gibiydik sanki. snr ben öylesine diyince ee evlilik ne zmn die mayıs gibi dusunuyorum demezmi
( tabi cok kötü oldum. bida görüşmicez fln dedim . bide demezmi ben seni hep görmek isterim niye böyle diosun fln. nys enson öyle ayrıldık..
(( işin kötüsü ben hala cok seviyorum. we onun o kızı sevdiğini biliorum ama sanki bana karsıda boş değil. gercekten paylasımlarımız gercekti bizimde yasadıgımız çok güzel bi aşktı film gibiydi her karesi. oda öyle söylüyor hep. ama nitekim tercih edilmeyen ben oldum. şimdi aglamadan duramıyorum unutamıyorum onsuz yasayamam gibi gelior. ztn çok kısmetsiz biriyim sosyal cevremde sıfır önüm karanlık lütfen bana bi yol gösterin. bide sacmalık diorumki acaba bnd görüşşmeye devam etseydim aklı yine karısır beni tercih etmezmiydi :S