Bide esip gurleyenler ne kadar emin acaba kocalarinin kendilerini aldatmadigindan... Guluyorum sadece....
Yahu sartlar olaylar kimlikler kişilikler farklı kimi kendi hayatını düsünür kimi çocuğununkini.. kimi çocuğundan koparılmaktan korkar bilemezsiniz.. bi siz biliyosunuz zaten ayrıl deyip çıkıyorsunuz.çocuğun anneye ihtiyacı var ve bazı toplumlarda ayrılmayı beceremiyor insanlar toplumu tanıyın biraz sadece kendi çevrenize göre yorum yapıyorsunz..Evet 3,5 yaşında bir oğlum var. Her şeyi annelik duygusuna yorup arkasına saklanmayın.
Anne babanın ilk yüksek sesli kavgasında çocukların psikolojisi bozuluyor. Bu ne olacak?
Kadın sen beni aldattın lanet olsun derken çocuk babayı nasıl sevecek?
Sonrada çocuğun var mı annelik başka. Bir siz biliyorsunuz zaten o başka duyguyu biz şam annesiyiz
Bende oyle dusunuyordum ayni sizin gibi fakat cocugum olunca dusunuyorum ne korkakligi maddi anlamda skntim yok olmazda.fakat ona bakiyorum kizima babasu ilgileniyo onunla oynuyo yuzundeki gulumsemeyi goruyorum.hersey bitmisken babasi pisman ve cocugumla ilgilenirken giderim gutmesine de evladum buyunce demezmi benim sucum neydi diye.ayrica baskasina asuk olsam sevsem onun yapmayacagina garanti var mi cocugum icin devam ediyorum ben sadece mutlu olmayacagimi biliyorum.aci cekmem bitermi yasayan varsa onlara sordum bitermi unutulur mu diyeKimse cocuaklari bahane etmesin bugun beni kocam aldatsa cocuklarimida alirim calisip balarimda arkama bile bakmam. Korkak böyle kadinlar baska birsey degil rahatliklarindan vazgecmek istemiyorlar..cocuk bahane. Anne mutsuz baba mutsuz cocuk anlamaicakmi bunu...ve unutmayin bir kadin sanal dahi olsa kocasini aldatsa hic bir erkek affetmez sizi
Yahu sartlar olaylar kimlikler kişilikler farklı kimi kendi hayatını düsünür kimi çocuğununkini.. kimi çocuğundan koparılmaktan korkar bilemezsiniz.. bi siz biliyosunuz zaten ayrıl deyip çıkıyorsunuz.çocuğun anneye ihtiyacı var ve bazı toplumlarda ayrılmayı beceremiyor insanlar toplumu tanıyın biraz sadece kendi çevrenize göre yorum yapıyorsunz..
Ya basina gelen bilir digerleri atar tutar bencil degilim olmadim olamadim.bunun adi korkakliksa oyle olsun.zaten hep boyle gitmez ya duzelecek yada bitecek.duzelme ihtimali var mi duzelen var miOnlar benim kocam yapmaz demiyor ki ...
Yaparsa kararım şu şekilde olur diyorlar.
En azından yapıyorsa da haberi olmayan kadınlar diye bahsetmeniz gerekmez mi?
Sen böyle diyorsan bitmez..Bende oyle dusunuyordum ayni sizin gibi fakat cocugum olunca dusunuyorum ne korkakligi maddi anlamda skntim yok olmazda.fakat ona bakiyorum kizima babasu ilgileniyo onunla oynuyo yuzundeki gulumsemeyi goruyorum.hersey bitmisken babasi pisman ve cocugumla ilgilenirken giderim gutmesine de evladum buyunce demezmi benim sucum neydi diye.ayrica baskasina asuk olsam sevsem onun yapmayacagina garanti var mi cocugum icin devam ediyorum ben sadece mutlu olmayacagimi biliyorum.aci cekmem bitermi yasayan varsa onlara sordum bitermi unutulur mu diye
Konu sahibi seni çok üzmüşler belli ki..Ya
Ya basina gelen bilir digerleri atar tutar bencil degilim olmadim olamadim.bunun adi korkakliksa oyle olsun.zaten hep boyle gitmez ya duzelecek yada bitecek.duzelme ihtimali var mi duzelen var mi
bende unutamiyorum ve resmen nefret ediyorum çocuk yüzünden nedir bu cektiklerimiz
is arkadasiymis.sonra baska bir sehre tayin olmus subatta ama mayisa kadar yine gorusmusler telefon watsappla videolar tel gorusmeleri saatlerce.benim yakaladigim silinmislerin icinde bi video.kiza ait.igrenc goruntu ve sana aitim gibi bi cumle.kiza bile hesap sordum bu ne alcakliktir diye.bana esimi sevdigini onu hep bekleyecegini soyledi.sevmek anlayisina bak.ben zaten bosanalim dedim bu kadar seyin ustune bitti dedim daha ne olacakki dedim ama esim pisman oldugunu beni sevdigini anladigini soyledi.bir suru kavgalar yuzlesmeler travmalar.birlikte cok agladik.neden dedim nasil yaptin dedikce agliyor.esim yuzde bin besyuz suclu ama kizda az degil.soyunuyor video yolluyor seni istiyorum falan bu kiz bide bekar bi kiz.bana verdigi cevaplar akil almazdi.sonuc itibariyle ustunden dort ay gecti zirt bu konuyu acmiyorum.acmadikca hayat daha normale dondu.iliskimizde duygusallik var ama birliktelik olmadi.israr etmiyo esim.zamana biraktik herseyidetaylar demişsiniz anlamaadım şimdi sadece sanal mı yüzyüze görüşme mi? herkes ayrı bir şey yazmış siz de bir şey yazmamışsınız.merak ettim çünkü benim eşim de sanalda birileriyle yazışmıştı ve ben de siizin gibi bebeğim için affettim..
Çocuğunuz varmı sizin annelik duygusu herseyi değistirir..
Evet 3,5 yaşında bir oğlum var. Her şeyi annelik duygusuna yorup arkasına saklanmayın.
Anne babanın ilk yüksek sesli kavgasında çocukların psikolojisi bozuluyor. Bu ne olacak?
Kadın sen beni aldattın lanet olsun derken çocuk babayı nasıl sevecek?
Sonrada çocuğun var mı annelik başka. Bir siz biliyorsunuz zaten o başka duyguyu biz şam annesiyiz
Konu sahibi kafayı yedi
Yahu sartlar olaylar kimlikler kişilikler farklı kimi kendi hayatını düsünür kimi çocuğununkini.. kimi çocuğundan koparılmaktan korkar bilemezsiniz.. bi siz biliyosunuz zaten ayrıl deyip çıkıyorsunuz.çocuğun anneye ihtiyacı var ve bazı toplumlarda ayrılmayı beceremiyor insanlar toplumu tanıyın biraz sadece kendi çevrenize göre yorum yapıyorsunz..
Herkes yorum yapabilir saygim sonsuz fakat yok korkaksin yok gucsuzsun.ben gayet basarili meslegi olan biriyim.ogretmenim.dogum sonrasi kilom falanda yok guzellik guven eksikligi yahut maddiyat degil.esimde dunyada yapacak en son kisiydi.dunyaya bir cocuk getiriyorsun ve onda agiz yok dil yok.onun saf sevgiye ihtiyaci var.ben herseyi yuzlestikten sonra hergun bu konuyu acmiyorum evde.icimde yasiyorum.sadece diyorumki bana es olamadi ama baba olabilir diyorum.kenddim ogretmenim anne baba ayri yetismis ogrencilerim var ve digerlerinden cok farklilar.yasayip duzelenler varsa umut edicem sabredicem.
Cinsellik yok.teklif dahi edemez.ama sarilip agladigimiz cok.ve birde kizimizla oynarken ayni yatakta debeleniyoru.ben kizimla uyuyorum zatenEs olamadı baba olsun bari demişsin ama su an karı koca ilişkiniz de var değil mi, demek ki sadece baba değil kocalik da yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?