Aldatıldım ve çok kötüyüm.Siz olsanız affedermisiniz?

Affetmeyin böyle adamları diyorum. Gerçekten bir kere yapan devamını öyle veya böyle getiriyor. Vay cinsellik yoktu aşk yoktu gibi düzmece laflar. Yakalanan çakallar neden hep aynı yalanı söylüyor 'cinsellik olmadı' madem cinsellik olmadı olmayacaktı ne b. yemeye bu işlere kalkıştın kazı çalışması yapacaktın be karaktersiz.

Cok buyuk ders verin korkutun terkedip gideceginize inansin. Belli ki cahilce davraniyor biseylerin heyecanina kapiliyor.. ve bunun disinda hersey mukemmelmis.. kurtarmaya deger umarim düzelr.
Bu arada bunu cok fazla yapan insan var oyle bir zamandayizki cok kolay. Ve kimse kusura bakmasin surda bosan affetme diyenlerden bazilarinin bile belki eslerinin gizli saklilari var. Bu soruyu bize sorma kendi aklina vicdanina gore hreket et.

Sizin sevgililik döneminizde yapmış, ilk evlilik yıllarınızda yapmış, yakalamışsınız, bin bir özür bir daha yapmayacağım, şimdi tekrar yapmış. Yani %90 ihtimal affederseniz tekrar yapacak. Çünkü nasılsa affediyorsunuz.

Boşanmanız çocuğuna iyi babalık yapmayacağı anlamına gelmiyor.
Siz ayrıyken de gayet sağlıklı iletişim kurabilir çocuğunuzla.
Yaşadığınız ilk değilmiş. Affetmeniz de sonu olmayacak.

Çok kötü bir durum ya :( Niye bu kadar açlık? İnternetten selam yazan birine dünyasını açacak kadar aciz. Zor zaptolur. Allah yardımcınız olsun.

Çok kötü bir durum ya :KK43: Niye bu kadar açlık? İnternetten selam yazan birine dünyasını açacak kadar aciz. Zor zaptolur. Allah yardımcınız olsun.
katılıyorum. hani bir kadın musallat olur aklını başından alır hata yapar ki bu bile seven erkeğin yapabileceği birşey değil ve affedilemez ama ilk selam diyen kadına yürüyorsa ciddi bir problem var. Ben de iflah olacağını düşünmüyorum Allah yardımcınız olsun konu sahibi

Bence biraz sürünmesi için gözünü korkutun tabi hiç bi evlilik kolay bitmemeli helede sevgi ve çocuk varsa hakinzda hayirlisi

Ben şunu merak ediyorum. Herkes bu ve diger aldatma konularinda diyor ki bir kere yapan birdaha yapar. Affetme guvenemezsin. Yani birdaha yapmayacağından emin olunsa affedilirmis gibi konuşuluyor. Bence garanti verseler bidaha olmayacagina, yani ne bileyim bir şekilde emin olunsa da affedilmemeli. Bir kere aldattiysa bitmeli. affedilse ve bidaha yapmasa da eskisi gibi olmaz. Ve seven insan aldatmaz.

İnsan gerçekten kendi başına gelince doğru karar veremiyor. Benim konum aldatılmak değil bambaşka. 3 ay ayrı kaldık ölüyorum zannetim.11 yıldır beraberiz ve barıştık. 2 aydır herşey yolunda gibi. Tek fark ben artık bana nasıl davranıyorsa bende öyle davranmaya çalışıyorum. Bilincim yanındayken onu unut ondan nefret et ve kurtul diyor. Kalbim merhamet göster çocuğunun babası belki düxelir düzeltebilirsin.
Allah yardımcımız olsun doğru yol göstersin.

Engel olamıyorum demiş ,aklıma Mehmet Ali Erbil geliyor bu lafı duyunca. Onunda meşhur lafıdır engel olamıyorum.

Daha da ileri gidip buluşacaktı belki ben şimdiye çoktan annemin evine gitmiştim ya da adamı kapı önüne koymuştum.

Sevgisiz yaşanır da güvensiz yaşanmaz. Bebeğiniz de var durumunuz zor görünüyor Allah yardımcınız olsun. Bence en azından boşanmak değil de evi ikiye bölün her şey ayrı olsun ev arkadaşı gibi. Benim bir arkadaşımın anne babası öyleydi. Biz hiç fark etmedik ama kız üniversiteye başladığı sene ayrıldılar. Kadın hep bunu beklemiş. Sonuçta çocuk var. Boşanmış ailelerin çocuğu ruhen sağlıklı olmuyor. Illaki istisnalar vardır ama çocuk ikinizin neden boşanıp onun istediği gibi yaşamasına fırsat veresiniz hediye gibi.

Anladığım kadarıyla 'benim de başıma geldi affettim şimdi her şey yolunda'' diyenler varsa onlardan destek bekliyorsunuz, boşanmak gibi bir isteğiniz yok. Seviyorsunuz ama güvenmiyorsunuz.

Hem seviyorsunuz hem de çocuk için yürütmek istiyorsanız bir daha hiç ne yaptığını ne işler çevirdiğini araştırmayın. görmeyin duymayın güvensiz de olsa evliliğinizi götürün.

Böyle olup düzelen var mı duymadım ama yaşlanıp elden ayaktan düşünce yani eşine muhtaç olunca dışarda arayışlardan vaz geçenleri biliyorum tanıdıklardan.

Siz olsanız ne yaparsınız diye sorduğunuz için söylüyorum. Ben sevmeye devam edemezdim hemen soğurdum ve boşanırdım. Boşanmak kolay değil ama böyle hayat benim için bin kere daha zor.

Allah yardımcınız olsun.

Back
X