eeee, bir haltlar yiyorsa sonuçlarına da katlanmak zorunda insan.
ne güzel yaa... sen başka bedenlerde ara heyecanı
eşin öğrensin sonra korkudan yusuf yusufff ol
arkadaşı da ciddiyeti anlayınca hemen kıvırmış. arkadaş arkadaşın yediği haltı iyi bilir
sence ''evet yaptım'' der mi?
kadın hisseder eşini
o zaman nıye durduk yere soğudu senden?
bunlar yaşamayı bile hak etmıyor, acaba sen yapsandın eşinin elinden nasıl kurtulurdun allah bilir.
Bence sakinleşince al karşına ona olanları dürüst bir şekilde ne yaşadıysa anlatmasını iste zaten eşinin doğru söyleyip söylemediğini en iyi sen anlarsın
Son kararını vermeden bunu yap belki yapmamıştır bilemezsin yaptıysa da affetmek ya da etmemek sana kalmış
bilemem artık dar ağacındamı bulurdum kendimi. bana 2 sene önce canyoldaşı kadar yakın arkadaşı asılmıştı. söyleyememiştim 2 senedir. bu mevzudan sonra anlattım herşeyi. canını yakmak istedim. bilsin istedim. bundan sonra ona yaklaşamam bile tiksiniyorum şuan o kadından sonra gelip bana nasıl sarıldı diye. çok zor bi durum. duygular ve sinirler alt üst oluyo.
çok sıkıştırdım canım ağzından ben kimseyle yatmadım dan başka hiçbirşey çıkmıyor. sakin sakin konuştumda. ne yaptın peki anlat sorun değil diyorum kaçıyor. itiraf etmicek benimde aklıma başka itiraf ettirebilecek bi yöntem gelmiyo.
Bazı erkekler aldatır. Ama erkekler aynı zamanda beceriksizdir de... Yaptıklarını salakça ortaya çıkarır, ortaya çıkınca saçma sapan yalanlar, kıvırmalar. Aynı zamanda iyi kaz çeviricilerdir. Ama çoğu kadın bu kazları yemiyor.
Ayrıca gül gibi eşi var çocuğu var... Ne gereği vardı ki?
çok sıkıştırdım canım ağzından ben kimseyle yatmadım dan başka hiçbirşey çıkmıyor. sakin sakin konuştumda. ne yaptın peki anlat sorun değil diyorum kaçıyor. itiraf etmicek benimde aklıma başka itiraf ettirebilecek bi yöntem gelmiyo.
'ben kimseyle yatmadım'' dıyebılıyor yani sadece
ben kimseyle konuşmadım, gezmedim, tozmadım...diyemıyor yani
'ben kimseyle yatmadım'' dıyebılıyor yani sadece
ben kimseyle konuşmadım, gezmedim, tozmadım...diyemıyor yani
adi herif. kadının 5 yılını çalmış olduAynen bende buna takıldım..
Yatmadım ama, gezdim tozdum takıldım öpüştüm vs vs... devamı her şey..
aynen öle. çözemiyorum ama açık açık anlatmadığı sürecede o beni aldatmış kabul edicem ve biticek. bu hafta davayı açıcam.
çok severek evlenmişsınız onun ıçın tekrar gorüşün konuşun herkez hata yapar çevremizde çok var aldatılan affeden mutlu olan zaten eşinizde sizi seviyorsa pişmansa anlarsınız kararınızı ona gore verırsınız.aldatılmak kotu bır durumdur gercekten allah yardımcınız olsun ama herkez hata yapar buyuk kuçuk hata hatadır ama affetmek de erdemdir duygularınız tartın oyle karar verin
ayakustu veya oturarak bıseyler yasandıysa hem yatmadım dıyıp hem de doğru soyledıgını dusunebılır.
sen kendıne sunu sormalısın, cınsellık tam manasıyla olmadıysa bu tarz bır kacamagı affedebılır mıyım?
Arkadaşına hava atmak adına Japonla yattım falan diye böbürlenerek bir şey anlatmış olabilir mi?
Yaptığı ne boyuttaysa çok iğrenç ve incitici. Daha önce böyle şeyler hissetmiş miydin?
Eşini seviyorsan sakinleş sonra karar ver ben aldatırsa asla ardıma bakmam giderim diyenlerdenim ama sakinleş biraz düşün zaten eksileri artılarından fazlaysa çok da katlanmak kendini bu kadar yıpratmak zorunda değilsin önce kendini sonra evladını düşün mutlu olmadan yavrunu da mutlu edemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?