- 23 Şubat 2018
- 914
- 1.436
- 63
Mal gibi ortada kalmiş.Çok sevindim sizin yaralarının iyileşmesine. Tecrübe etmiş birinden duymak çok mutlu etti. Eşim şu an çok pişman. Kadın hayatında değil. Yani resmen evliliği b.k yoluna gitti. Kadın bu salak gibi evliliğini de yıkmadı. Olan bizimkinin yuvasına oldu. Resmen aptallığından yani. Zeki bir adam olsa ruhum duymazdı. Ya da kadından çok etkilendi bilemiyorum
Nafaka istedim ama maalesef artış istemedim. Orda aptallık ettim. Anlaşmalı olduğu için avukat tutmadık. Sadece protokolü avukata hazırlattık. Avukata Bi tuhafı. Neredeyse niye herşeyi veriyorsun diyecekti eski eşe. Birde nafaka 18 yaşına kadar verilecek dedi. Çok tuhaf değil mi. Asıl 18 den sonra çocuğun masrafı artıyor. Acaba ben mi yanlış anladım. Şimdi geldi aklıma
Valla canim ben de egitimciyim istesen dunya aleme rezil edersin egitim camiasinda cabuk yayilir boyle seyler ve kolay unitulmaz. Ama sen nasil istiyorsan öyle davran. Bu arada oglun icin ayrica nafaka da al böyle pislikler ilerde parada vermez. Bir de aldatma zor bir durum ama seninki kanatarak acitarak olmus cunku seni o o.....puyla kiyaslamis bir de. Ben olsam bu kadar sakin olamazdim bir bedel odetirdimOkullarında duyursam eski eş tayin ister çocukla ilgilenmez diye korkuyorum. Oğlum babaya çok düşkün. Zaten o adamın cezasını kestim. Düzeni bozuldu. Oğlunun yanında olamayacak her zaman. Ve altındaki arabayı ve evi aldım. Kadına ne yapabilirim bulamıyorum
Evi ve arabayı alıyorum. Tazminat istemedim o yüzden. Ev dediğimde farklı bir şehirde. Yaşadığım şehirde 2+1 ev bile alamıyorum. Ayrıca mesleğim gereği sabit bir maaşımda yok. Ama bu durum boynuzlanmamı kabul ettirmiyor tabi. Aç kalacağımı bilsem bile artık bitmiştir o adam benim için
Çok sevindim sizin yaralarının iyileşmesine. Tecrübe etmiş birinden duymak çok mutlu etti. Eşim şu an çok pişman. Kadın hayatında değil. Yani resmen evliliği b.k yoluna gitti. Kadın bu salak gibi evliliğini de yıkmadı. Olan bizimkinin yuvasına oldu. Resmen aptallığından yani. Zeki bir adam olsa ruhum duymazdı. Ya da kadından çok etkilendi bilemiyorum
Hiç psikopatça bulmadım inanın. Neler neler düşündüm Bi bilseniz. Ne planlar yaptım. Ama ucu bana ve oğluma dokundukça vazgeçtim. Şimdilik belirli aralıklarla arayıp oğlum bugün çok üzgündü acaba kocana bugün mü söylesem yoksa haftayamı demek geliyor. Olaki beni kızdırırsa, kuyruğu sıkıştırmazsa işte o zaman hem okula hem eşine söylerim. Zaten eski eş tayin isterse hiç korkum kalmaz. Ufak ufak yayabilirim. 1 kişiye söylesem yayılır zaten. Ama bilemiyorum işte. Kafam çok karışık.
Şuan gözüne öyle geliyordur..ama iş aynı evde yaşamaya gelince işler her zaman değişir yasaklar insana güzel gozukurmus gözü açılınca anlar anyayi konyayiEvet. Bakımlı demedi. Ben de bakımlıyımdır. Ama o güzel giyiniyormuş. En son ten uyumundan çıktık. İyice yıprattı beni. Utanıp başını önüne eğeceğine iyice yıprattı
Akrabasını bırak kadının kocasını arasınSenim yerinde olsam o kadının tüm akrabalarına ulaşır durumu anlatırdım. Evet bunu yapardım. O alçaklar yaptıklarından utanmıyor da ben mi uyanacağım!
Akrabasını bırak kadının kocasını arasın
Ne demek ya
Evliymiş kadın
Oncelikle Allah icinize ferahlik versin ve cabuk atlatin insallah madem bu haddeye geldin kararini verdin netsin o zaman cocugum demeOğlum için oğlumu rezil edemiyorum maalesef ama o kadına ne yapabilirim bilmiyorum. Bu durumdan zarar görmeyen tek kişi o kadın
18 yaşına kadar siz telep ediyorsunuz iştirak nafakası, 18 yaşından sonra eğitim hayatı devam ederse çocuk ayrı dava açıp yardım nafakası olarak nafakayı devam ettiriyor. 18 yaşında velayet kalkıyor o nedenle.Nafaka istedim ama maalesef artış istemedim. Orda aptallık ettim. Anlaşmalı olduğu için avukat tutmadık. Sadece protokolü avukata hazırlattık. Avukata Bi tuhafı. Neredeyse niye herşeyi veriyorsun diyecekti eski eşe. Birde nafaka 18 yaşına kadar verilecek dedi. Çok tuhaf değil mi. Asıl 18 den sonra çocuğun masrafı artıyor. Acaba ben mi yanlış anladım. Şimdi geldi aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?