boşanmaların artmış olmasının en büyük sebebi kadınların erkeklik ile kadınlık arasında kalmış dejenere bir sosyal feminen toplum tipi kadının yaratıllmış olmasından kaynaklanır.Adam onu gizli gizli yapıyordur belki de yapmıyordur.Evlendikten sonra aldatan erkeklerin çoğu geçmişlerinde cinseel yönden kendilerini tatmin edemedikleri yatar.Aldatma kişiliğe çevreye aile yapısına göre değişir.Evet erkekler de piç oluyor aldatınca ben erkek savunucusu ya da aldatmayı meşru kabul eden biri değilim ayrıca midem de geniş değil tecavüz olaylarının serbestleştirildiği bir ülkede tecavüzlerin artmasının sebebi de budur sizin gibi zihniyetteki kadınlardır!!! hee ayrıca bu arkaddaşın sevgilisi Rus ve diğer yabancılarla konuşuyormuş neden çünkü adamlar böyle hemen kıyamet koparan tiplerle ne yapsın.Bence siz Hürrem sultanın hayatını okuyun ok
boşanmaların artmış olmasının en büyük sebebi kadınların erkeklik ile kadınlık arasında kalmış dejenere bir sosyal feminen toplum tipi kadının yaratıllmış olmasından kaynaklanır.Adam onu gizli gizli yapıyordur belki de yapmıyordur.Evlendikten sonra aldatan erkeklerin çoğu geçmişlerinde cinseel yönden kendilerini tatmin edemedikleri yatar.Aldatma kişiliğe çevreye aile yapısına göre değişir.Evet erkekler de piç oluyor aldatınca ben erkek savunucusu ya da aldatmayı meşru kabul eden biri değilim ayrıca midem de geniş değil tecavüz olaylarının serbestleştirildiği bir ülkede tecavüzlerin artmasının sebebi de budur sizin gibi zihniyetteki kadınlardır!!! hee ayrıca bu arkaddaşın sevgilisi Rus ve diğer yabancılarla konuşuyormuş neden çünkü adamlar böyle hemen kıyamet koparan tiplerle ne yapsın.Bence siz Hürrem sultanın hayatını okuyun ok
Nerden nereye geçiş yapmışsın yahu, tecavüz ne alaka? boşanmanın artışı ne alaka?
Benim zihniyetim: ben ilişkiyi evlilik öncesi ve evlilik sonrası olarak ayırt etmem. Benim gözümde evlenmeden öncede yenilen naneler aldatmadır, evlendikten sonra da yenilen naneler aldatmadır. Aldatmanın evlenmeden önceki haliyle evlendikden sonraki hali olmaz, aldatma aldatmadır. He kimileri evlenmeden öncekilere ihtiyaç der, evlendikten sonrakilere aldatma der. bu kişinin kendi kabullenişidir.
Ben adamın cinselliği yaşayıp yaşamaması derdinde değilim ki. Madem yaşicak gitsin ya sevgilisiyle yaşasın yada hayatında sevgilisi yokken kiminle isterse gidip yaşasın o kişinin bileceği şey beni ırgalamaz.
Böyle hemen kıyamet koparan tipleri sevgili-eş yapmasını biliyolar. Erkek bakış açısı ne der, evlenecek kız-eğlenecek kız.
Tamam tatlım anlıyorum ben seni merak etme bakış açılarımz çok farklı anlatmak istediğim kadının genel erkek psikolojisini anlaması toplumdaki düzen o yüzden olaya geniş perspektifler getirmek istedim.Ve benevli birr bayan olarak tabiki de eşimın aldatmasına katlanamam.Mesele sen ben de dgl burada konunun ele ajış bicimi ben hiç ben demedim.Neyse herkesin fikrine saygim sonsuz herkes ayni düşünceyi savunmak zorunda degildir belki olaya daha sakin ve genis dusunebilmeyi anlamamiz gerek ..En buyuk intikam affetmektir.Haydi canlar kalin saglicakla sevgilerimle
umarım ben yapmadım arkadaşım yaptı gibi bi cümle duymazsın.
canım sen buna aldatılma mı diyorsun ?siz henüz evli değilsiniz herhalde o kadar büyütme !!! adam evlenmeden önce cinsel deneyim yapmak istiyor erkekleri anlamak lazım :) senle yaşamıyorsa cinselliğini sorun yok okey o seni seviyor merak etme :)
Süründürsen ne olur ki?Merhaba Arkadaşlar konuyu gündeme getirip duruyorum ama kafam çok karışık
Yazışmalara iyice baktım en fazla konuştuğuyla 10 satır işte ben rusyadayım diye kandırmış 4 kızı. Ne yapıyorsun çalıyor musun güzelsin vs demiş.
Öncelikle yarın yazışmaları mailine göndereceğim ve telefonlara çıkmayı düşünüyorum.
Biliyorum tepki vereceksiniz ama iki mesaj için bir de kızlar türk değil bulunduğu şehir de değil tümden bağları koparmamaya karar verdim. Ben 1-2 ay süründürüp barışmayı düşünüyorum. (Bu iki ayda peşimden koşmazsa zaten barışmayacam)
Barışırken de düğün günü dahi olsa en ufak bir hatasında bir daha yüzümü göremeyeceğini söyleyecem.
Şimdi ben söyleyip bir de arkasından ne kadar süründürsem dahi barışsam gurursuz diye düşünür mü ?
Çok mutsuzum inanın lütfen bana akıl verin. Doğru mu yapıyorum ben ne yapıyorum
Süründürsen ne olur ki?
Adam sana değer verse o yazışmalar olmazdı.
Güvenmeyeceksin zaten bundan sonra o kişiye. Şüpheleneceksin.
Bu şekilde kendine psikolojik işkence etmek istiyorsan affet, barış gitsin.
Omur boyu onu takip edebilicek guce sahipmisin??
Veya sen yapsaydin o seni affedermiydi??
Insanin icin suphe dustumu inan kurtulamiyo kolay kolay...
Merhaba Arkadaşlar konuyu gündeme getirip duruyorum ama kafam çok karışık
Yazışmalara iyice baktım en fazla konuştuğuyla 10 satır işte ben rusyadayım diye kandırmış 4 kızı. Ne yapıyorsun çalıyor musun güzelsin vs demiş.
Öncelikle yarın yazışmaları mailine göndereceğim ve telefonlara çıkmayı düşünüyorum.
Biliyorum tepki vereceksiniz ama iki mesaj için bir de kızlar türk değil bulunduğu şehir de değil tümden bağları koparmamaya karar verdim. Ben 1-2 ay süründürüp barışmayı düşünüyorum. (Bu iki ayda peşimden koşmazsa zaten barışmayacam)
Barışırken de düğün günü dahi olsa en ufak bir hatasında bir daha yüzümü göremeyeceğini söyleyecem.
Şimdi ben söyleyip bir de arkasından ne kadar süründürsem dahi barışsam gurursuz diye düşünür mü ?
Çok mutsuzum inanın lütfen bana akıl verin. Doğru mu yapıyorum ben ne yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?