Aldatıldım ve ne yapacağımı bilmiyorum :(

Konuştugu şeyleri iyi okumalısın.Tanışmak için demişsin..Bence aldatmada illa yüzyüzelik şart değil sanalda olsa aynışey.Bu dünyada insanlar bir kere aldatılınca gerçekten bile şüphe duyarlar. Diye bir söz var sanal eglencede aldatmadır bana göre.

Bu ne kadar basit bir düşünce beni sevıyor herkesede verıyor :))Aman ne güzel aferım askıma diyin birde :)) Genişlik gerektirir bu ..Mide lazım bu lafada davranısada.

Arkadas hakli.. Dua et Evli degilsin..Evli olsan 2 kere dusunur insan..
Ama bekarsin, bosver.. Bu nasil adam ki, hem seninle sevgili hemde baska kizlar ile tanismak maksatli yazisiyor..
Soyle acik acik, bunlar ne de.. Guven bittimi sahiden cok cok cok zorrrrrr... Off offf
Kendini mutsuzluga itme.. bosverr

ya bazıları ihtiyaç demiş bide bayan olcaklar ya hey Allahım ..

neyse çıktı almana bile gerek yok öle biri için daha fazla uğraşmaya değmez.. bitti de geç

Kızlar şuan kararsız olmam aptallığım değil mi ?

Bence kesinlikle dogru karar vermissiniz .. Ask gozunuzu kor etmedigi icin tebrik ediyorum sizi.

Kendisi üye olmuş belli. 19-25 Mayıs arası 4 kızla konuşmuş - Kievdeyim görüşelim demiş ama o tarihte aynı şehirdeydik. Amacı ne onu anlamıyorum. İyi bir amacı yok belli tabi de elimde kalacak !

Konu sahibi dışındaki kişilere yorum yapmam ama bu yorum sinirlerimi bozdu. O yüzden yumucam gözümü açıcam ağzımı.

Bu aldatma değilse peki aldatmak nedir o zaman? İşte bu zihniyet yüzünden erkekler yapınca yiğit, kadınlar yapınca or*spu oluyor. Bu durumda erkekleri anlamak değil de bu zihniyetteki kadınları anlamak lazım asıl. Sen, birkaç saat önce ş*rfıntının koynundan çıkıp gelmiş o şahsı sevgilim diye yanında dolandırıyosan o senin geniş midenden kaynaklıdır. He ama doğru o erkek! onun ihtiyaçları var! Erkeklerin böyle olmalarının sebebi bu düşüncede ki kadınlar işte. Biz daha kendi değerimizi bilmiyoruz elin adamı niye bilsin ki?

Pehh...

Güvensizlik,vücutta oluşan kanser gibidir.. bir kere oluştu mu yayılır ve yok eder.. temizlendiğini sanırsın ama yine çıkar.. Ve emin ol boş yere çıkmaz...

Aldatmak illa yüzyüze gelmekle,cinsellikle mi oluyor.. Sen elin adamlarına randevu versen sohbet etsen,ne yakışıklısın çok hoşsun falan....Sevgilin "Neyse ya bir hata yapmış" diye affeder miydi?? Ayrılmamak için kendini kandırmaya çalışıyorsun..Bir eğilim varsa evlenince emin ol çok daha kötüsünü yapar..

Ayrıca, bazen bir bakış bile aldatmadır..

Şükret ki evlenmeden önce gerçekleri görmüşsün..

Şu an kararsız olman, aptallıktan değil, saflıktan. Kendini suçluyorsun bilinçaltından. Bunun seninle ilgisi yok, karşındaki adamın tarzı bu. Üzülmen değil kızman gerekiyor. Kızgınlık geçer, ama kendini suçlayıp üzülürsen çok daha fazla etkilenirsin. Yazışmaları iyi çevir, iyi oku, iyi anla. Ben olsam çıktıları önüne koyar tek bir laf dahi dinlemeden silerdim. Karşımızdakini iyi özelliklerinden bize karşı iyi tavırlarından severiz, ya o iyi özellikler ve tavırlar sahteyse... o zaman da artık sevmeyiz.

"Evlenmeden önce deneyim kazanmak istiyor, aldatma değil bu" diyen kadınları şaşkınlıkla okudum. Edep ve ahlak bekarken de birdir, evliyken de, sevgiliyken de...

bu nekadar guzel bir yorum yaaaa bayıldımmm

Aslında gerçek, çoğu zaman yolun başında kendini gösterir; ama o kadar yanlış bir şeyi yolun başına yakıştıramadığımız için onu es geçeriz. es gecme bence.

Dur bakalım hemen öyle aldatıldım diye düşünme,artık öyle siteler var ki senin yerine profilini doldurup sanki sen üyeymişsin gibi yapabiliyor başıma geldi ondan biliyorum,gelen bir maile yanlışlıkla tıkladığın zaman hoooop bilgilerine ulaşabiliyor ve bazı siteler birbirleriyle bağlantılı olabiliyor,bence böyle bir şey olabilir baksana o tarihlerde aynı şehirdeydik diyorsun,muhtemelen otomatik mesajlaşma falandır.

Buradaki bazı arkadaşlar da hemen kıyamet senaryosu yazmışlar,belki de seni en kötüye hazırlamak içindir bilemiyorum ama hemen de öyle aldatıldım vah tüh moduna girme,biraz araştırma yap ki eğer dır dır edeceksen elin kuvvetli olsun :) adam sana aksini ıspatlarsa,yani benim dediğim gibi bir şey çıkarsa altından bu sefer daha çok üzülürsün...

sevgiler :)

Son düzenleme:

boşanmaların artmış olmasının en büyük sebebi kadınların erkeklik ile kadınlık arasında kalmış dejenere bir sosyal feminen toplum tipi kadının yaratıllmış olmasından kaynaklanır.Adam onu gizli gizli yapıyordur belki de yapmıyordur.Evlendikten sonra aldatan erkeklerin çoğu geçmişlerinde cinseel yönden kendilerini tatmin edemedikleri yatar.Aldatma kişiliğe çevreye aile yapısına göre değişir.Evet erkekler de piç oluyor aldatınca ben erkek savunucusu ya da aldatmayı meşru kabul eden biri değilim ayrıca midem de geniş değil tecavüz olaylarının serbestleştirildiği bir ülkede tecavüzlerin artmasının sebebi de budur sizin gibi zihniyetteki kadınlardır!!! hee ayrıca bu arkaddaşın sevgilisi Rus ve diğer yabancılarla konuşuyormuş neden çünkü adamlar böyle hemen kıyamet koparan tiplerle ne yapsın.Bence siz Hürrem sultanın hayatını okuyun ok

eğer gerçekten bunları ihtiyaç olarak görüyor normal karşılıyorsa bu arkadaşla işi ne ? gitsin bu konuları sorun etmeyen biriyle birlikte olsun ister yatsın ister kalksın kim karışır? ama bu kızın böyle oldugunu bile bile onunla birlikteyse uçkuruna sahip çıkacak

Aldatmayan erkek yok nedir ya! Üstüne seni seviyor ama cinsellikte yaşıyor ne iğrenç bir düşünce tarzı. Tam tersini düşünelim erkeğin cinsel ihtiyacı olduğu kadar kadının da var. Biz itiraf edemiyoruz çünkü cinsellik biz de kadınlar için tabu sadece. Benim de aynı şeye ihtiyacım varken benim kendime hakim olup yapmamam zorunluluk da, erkeğin bunu yapması neden zor? Erkek de paşa paşa kendine sahip çıkacak, ya da benim sevgilim evli değilken ve hayatında ben varken cinsellik yaşayabilirse ben de aynı şekilde yaşarım. Bu düşünce bu mantığa gider. Aldatmanın erkeği kadını olmaz. Karakterli insanı, karaktersiz insanı olur. Bu ne ya adam benimle sevişemiyor diye başkasıyla yatacak ben de aman ben namuslu kalayım o ne haltı varsa görsün onun ihtiyacı var diyeceğim. Ben ne kadar namusluysam sadıksam ilişki de o da öyle olmalı. Dinimiz de mümin erkekler ve kadınlara söyle namuslarını korusunlar, zinadan kaçınsınlar denir. Kadınlar yapmasın erkeğin ihtiyacı var yapsın denmez paşam!
Konuya gelince canım hem yan yanasınız hem de şifre sen de. Sitelerin bir aldatmacası da olabilir, kendi de yapmış olabilir. Biraz sakin ol gerçeği öğrenmeye çalış. hemen aldattı falan kıyamete gerek yok ha aldattıysa yol ver gitsin.

Son düzenleme:

haklılık payın var

hayır canım benim bu tamamen senin kalbinin temizliğinden. sen ona inandın güvendin en çokta sevdin. sakın kendini suçlama özgüvenini kırma. ama teknik bi sorun olma ihtimalini de göz ardı etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…