- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.379
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sen buna aldatılma mı diyorsun ?siz henüz evli değilsiniz herhalde o kadar büyütme !!! adam evlenmeden önce cinsel deneyim yapmak istiyor erkekleri anlamak lazım :) senle yaşamıyorsa cinselliğini sorun yok okey o seni seviyor merak etme :)![]()
ne mi yapacaksın? tabiki ayrılacaksın,evlide değilsin 2 defa düşünmen gereken bir durumunda yok,ha affedeyim seviyorum ölüyorum aşkından dersende bir kere bunu yapan her zaman yapmayada meyillidir diyorum...mutsuzlugu bile bile tercih etme
bence tam emin olmadan ona bu durumdan sözetme. gerekirse çıktı al iyice incele. veya başka mailden üye ol belki sitenin kurnazlığıdır, nasıl seni üyemiş gibi gösterebiliyorlarsa belki konuşma da onların koyduğu bir örnek konuşmadır? şifre belli mi yani onun koyabilceği tarzda bir şey mi?
canım sen buna aldatılma mı diyorsun ?siz henüz evli değilsiniz herhalde o kadar büyütme !!! adam evlenmeden önce cinsel deneyim yapmak istiyor erkekleri anlamak lazım :) senle yaşamıyorsa cinselliğini sorun yok okey o seni seviyor merak etme :)![]()
Merhaba Arkadaşlar forumda aktif olmasam da sürekli girip okurdum şuan aldatıldığımı öğrenince ne yapacağımı bilemedim buraya geldim.
Bana akıl vermenize ihtiyacım var ben düzgün düşünemiyorum.
9 aylık dolu dolu geçen bir ilişkim var. Herşeyin çok güzel gittiğini sanıyordum. Ne desem ağzımın içine bakan olması için çaba sarfeden bir insan karşımdaki.
İşi gereği yurt dışına gidiyor. Şuan yine yurt dışında ben hiç telefon-mail vs karıştıran bir insan değilim. Şifreleri hep vardır ama hiç girmem hatta bunu ayıp saydığımı sevgilim de bilir.
Konuya gelecek olursak;
Bugün gönderdiğim mail adresine gitmiyor diye hata veriyordu bende bir hata bulamadım onun mail adresini açtım dolu vs diye düşünüp gerçekten gitmiyor mu diye.
Sonra pek bilindik olmayan 2 sosyal tanışma amaçlı siteden mailler geldiğini gördüm.
İlk başta reklam amaçlı diye düşündüm. Ama sonra içime şüphe düştü ve baktım. İkisinde de profili var.
Rus kızlarla görüşmüş-tanışmak amaçlı.Bu yazışmalar mayıs ayında bir de temmuz ayında var. Yani ne diyim bilmiyorum ki bana evlenme hayalleri kuran adam beni evlenmek için ikna eden adam böyle nazik böyle süprizlerle dolu bir adam nasıl olur da böyle birşey yapabilir.
Çok mutsuzum. Güvenim kırıldı. Gururum incindi.
9 ayda bunu yapan 9 yıllık evlilikte ne yapar.
Cuma günü dönüyor yazışmaların çıktılarını alıp karşısına geçip ayrılmayı düşünüyorum. İnsanlar bu kadar mı güvenilmez
Siz olsanız ne yapardınız doğru karardayım dimi ? Bunun affı olmaz. Süründürüp sonra geri barışamam da bir kez güvensizlik oluştu ilişkiyi sürdüremem ki...
Kızlar şimdi ben çevirmede hata yapmışım en son mayıs ayında konuşmuş. 4 kızla. Başka konuşma yok temmuz sandığım ocak ayında.
Şimdi şöyle bir durum var ben tam çeviri yaptım. O kızlara Kievde olduğunu söylemiş ve görüşelim demiş oysa yazıştığı tarihte biz beraberdik yani aynı şehirdeydik.
Ben anlamadım bu durumu yurt dışı seyaheti de fransaya o noktada da beni aldatamaz çünkü şirket bir. Gittiği her gün telekonferans toplantılarımız oluyor :s
Ben bu işin içinden çıkamadım ya![]()
Şu an kararsız olman, aptallıktan değil, saflıktan. Kendini suçluyorsun bilinçaltından. Bunun seninle ilgisi yok, karşındaki adamın tarzı bu. Üzülmen değil kızman gerekiyor. Kızgınlık geçer, ama kendini suçlayıp üzülürsen çok daha fazla etkilenirsin. Yazışmaları iyi çevir, iyi oku, iyi anla. Ben olsam çıktıları önüne koyar tek bir laf dahi dinlemeden silerdim. Karşımızdakini iyi özelliklerinden bize karşı iyi tavırlarından severiz, ya o iyi özellikler ve tavırlar sahteyse... o zaman da artık sevmeyiz.Kızlar şuan kararsız olmam aptallığım değil mi ?![]()
Rus kizlarla tanismak amacli demisin ya...
Iste biz ona sapik ruhlu insan veya doyumsuz insanda diyoruz.
Ve bu bir tur hastalik. tedavisi de nerdeyse imkansiz.
Dusunmen gereken bir cocugun yokken yol ver gitsin.
Hatta zahmete girip cikti falanda gosterme bence.
Artik hevesim kalmadi sende, idealimdeki sen degilsin de. Hafifte gulumse... Kiii biraz kompleks yasasin arkandan..
Konu sahibi dışındaki kişilere yorum yapmam ama bu yorum sinirlerimi bozdu. O yüzden yumucam gözümü açıcam ağzımı.
Bu aldatma değilse peki aldatmak nedir o zaman? İşte bu zihniyet yüzünden erkekler yapınca yiğit, kadınlar yapınca or*spu oluyor. Bu durumda erkekleri anlamak değil de bu zihniyetteki kadınları anlamak lazım asıl. Sen, birkaç saat önce ş*rfıntının koynundan çıkıp gelmiş o şahsı sevgilim diye yanında dolandırıyosan o senin geniş midenden kaynaklıdır. He ama doğru o erkek! onun ihtiyaçları var! Erkeklerin böyle olmalarının sebebi bu düşüncede ki kadınlar işte. Biz daha kendi değerimizi bilmiyoruz elin adamı niye bilsin ki?
Pehh...[/QUOTE
boşanmaların artmış olmasını sebebi kadınların erkeklik ile kadınlık arasında kalmış dejenere bir sosyal feminen toplum tipi kadının yaratıllmış olmasından kaynaklanır.Adam onu gizli gizli yapıyordur.Evlendikten sonra aldatan erkeklerin çoğu geçmişlerinde cinseel yönden kendilerini tatmin edemedikleri yatar.Aldatma kişiliğe çevreye aile yapısına göre değişir.Evet erkekler de piç oluyor aldatınca ben erkek savunucusu ya da aldatmayı meşru kabul eden biri değilim ayrıca midem de geniş değil tecavüz olaylarının serbestleştirildiği bir ülkede tecavüzlerin artmasının sebebi de budur sizin gibi zihniyetteki kadınlardır !!! haydi iyi geceler
boşanmaların artmış olmasının en büyük sebebi kadınların erkeklik ile kadınlık arasında kalmış dejenere bir sosyal feminen toplum tipi kadının yaratıllmış olmasından kaynaklanır.Adam onu gizli gizli yapıyordur belki de yapmıyordur.Evlendikten sonra aldatan erkeklerin çoğu geçmişlerinde cinseel yönden kendilerini tatmin edemedikleri yatar.Aldatma kişiliğe çevreye aile yapısına göre değişir.Evet erkekler de piç oluyor aldatınca ben erkek savunucusu ya da aldatmayı meşru kabul eden biri değilim ayrıca midem de geniş değil tecavüz olaylarının serbestleştirildiği bir ülkede tecavüzlerin artmasının sebebi de budur sizin gibi zihniyetteki kadınlardır!!! hee ayrıca bu arkaddaşın sevgilisi Rus ve diğer yabancılarla konuşuyormuş neden çünkü adamlar böyle hemen kıyamet koparan tiplerle ne yapsın.Bence siz Hürrem sultanın hayatını okuyun okKonu sahibi dışındaki kişilere yorum yapmam ama bu yorum sinirlerimi bozdu. O yüzden yumucam gözümü açıcam ağzımı.
Bu aldatma değilse peki aldatmak nedir o zaman? İşte bu zihniyet yüzünden erkekler yapınca yiğit, kadınlar yapınca or*spu oluyor. Bu durumda erkekleri anlamak değil de bu zihniyetteki kadınları anlamak lazım asıl. Sen, birkaç saat önce ş*rfıntının koynundan çıkıp gelmiş o şahsı sevgilim diye yanında dolandırıyosan o senin geniş midenden kaynaklıdır. He ama doğru o erkek! onun ihtiyaçları var! Erkeklerin böyle olmalarının sebebi bu düşüncede ki kadınlar işte. Biz daha kendi değerimizi bilmiyoruz elin adamı niye bilsin ki?
Pehh...
Dur bakalım hemen öyle aldatıldım diye düşünme,artık öyle siteler var ki senin yerine profilini doldurup sanki sen üyeymişsin gibi yapabiliyor başıma geldi ondan biliyorum,gelen bir maile yanlışlıkla tıkladığın zaman hoooop bilgilerine ulaşabiliyor ve bazı siteler birbirleriyle bağlantılı olabiliyor,bence böyle bir şey olabilir baksana o tarihlerde aynı şehirdeydik diyorsun,muhtemelen otomatik mesajlaşma falandır.
Buradaki bazı arkadaşlar da hemen kıyamet senaryosu yazmışlar,belki de seni en kötüye hazırlamak içindir bilemiyorum ama hemen de öyle aldatıldım vah tüh moduna girme,biraz araştırma yap ki eğer dır dır edeceksen elin kuvvetli olsun :) adam sana aksini ıspatlarsa,yani benim dediğim gibi bir şey çıkarsa altından bu sefer daha çok üzülürsün...
sevgiler :)
Kızlar şuan kararsız olmam aptallığım değil mi ?![]()