Aldatıldım

Polise gitmeli miyim

• Ankete Katılan
    65
  • Anket Kapalı .
Kendi duygularinizi birakin hırs intikam aldatilmislik kin bunlarin size faydasi yok...Yasanmamis farzedin ve cocugunuza odaklanin .....Sakın hesap pesine dusmeyin...

türk filmlerini aratmayacak bir hikaye tam...
dürüst olmak gerekirse sende de hata var 6 yıllık ilişki içinde bu ahlaksız adam zaten baska kadınlarla olmuş aldatmıştır bunlar ilk vukuatı değildir. hadı olması 5 yıl evli kalmışsınız orada da olmuştur aldatma vs... neyse ayrılmış hzuura ermişsin biriyle birlikte olması vs artık seni ne ilgilendir başka bir kadının ilişkisini bozmaya çalışarak sana yapılanı sende bir başkasına yapmışsın .. sonradan zaten onca hatalarına rağmen affederek daha da büyük bir hata yapmışsın bundan sonrası için bence kendine yeni bir hayat kur ve o adamla irtibatını kes

Krediyi silah zoruyla çektirmemiş. Siz kendi rızanızla verdiğiniz için polise şikayet etseniz bir şey çıkmaz.
Nişanlı bir adama, eski eşiniz de olsa, facebooktan şarkı göndermek onu hala önemsediğinizi gösterir. Adamın totosu kalkmış, iki kişiyi birden idare etmiş. bir günde nişanlısından durup dururken ayrılması biraz masalımsı olmuş, siz de inanmak istemişsiniz.
Yapılacak tek şey kendi yolunuzda devam etmek. Bu olayı daha fazla deşerseniz daha kötü durumlara düşersiniz, çünkü eski eşiniz karakter yoksunu, her kötülük gelebilir. Hatta arayıp sormaya iletişim kurmaya devam ederseniz nişanlısını da şahit gösterip savcılığa gidip hakkınızda suç duyurusunda bulunabilir, peşimi bırakmıyor diye. Siz bir şey yapmayın. Evren zamanı gelince gerekeni yapar merak etmeyin.
Hırsınıza, öfkenize yenik düşmeyin. Hayatınıza kaldığınız yerden devam edin. Bu ikinci deneme sizin için bir şanstı gibi düşünün, adamın ne kadar 5 para etmez biri olduğu tescillendi. Tecrübe kazandınız. Geçmiş olsun.

Kabahat sizin, bulaşmayacaktınız
Polise gitmeniz de bir şeyi çözmez, sonuçta kendi iradenizle para vermişsiniz ve birlikte olmuşsunuz
Ancak şu durumu yaşasam bilemiyorum sinirime hakim olabilir miydim, çok canlarını yakardım diye düşünüyorum

Hepiniz haklısınız kızlar. Ellerim kırılsaydı göndermeseydim şarkı falan. O da şarkıyı silip hayatına bakabilirdi demekki fırsat bu fırsat deyip harekete geçmiş. Faceten de beni kendisi ekledi zaten. O kadar yalvarmalar yeminler aşk sözleri duydum ki babamın katili olsa affederdim. Ve de her aradığında gece yarısına kadar konuşabildiğim için kendimi güvende hissettim.

Son düzenleme:
Allah aşkına en baştan siz hata yapmışsınız adam nişanlanmış yahu sizi unutmamış olsa neden nişanlanmış hiç mi mantığınız yoktu. Madem adam gibi iş buldu alkolü bıraktı gelirdi size af dilerdi şans isterdi gidip seven insan nişanlanmaz, 3 sene niye bir kere aramadı dönmeye çalışmadı insan bunu düşünür, sizi de kandırmış; hayır efendim siz inanmışsınız tutmuş nişanlanmış adama şarkı yolluyorsunuz. Hiç olmazsa biraz gözlemleseydiniz hemen de para çekip vermişsiniz hayret doğrusu. O nişanlandığı insanda kandırılmış sonuçta yani.

İletişime geçmeniz çok yersiz olmuş, adam hem seviyorum ayaklarına bana bir değişiklik olur, hem de parasını götürürüm demiş resmen.

Paranızı bir şekilde geri alın. Zavallı yavruyu bir tatile çıkarırsınız o parayla, belki değişiklik bir nebze olanları unutmasını sağlar.

Yahu nefret ederek boşandığınız eski kocalar niye başkasını bulunca gözünüz dönüyor bir söyleyin ben de bileyim.. Ama çocuğumun babası, babasız büyümesin yavrum, tekrar aile olalım diye şeyettim bırakın artık bu yalanları kendiniz bile inanmıyorsunuz söylediğinize. Eski kv ve kp görüşmek niye..çocuğunu atacak seni tutacak.. bekle canım bekle düğün davetiyelerini yakında alırsın. Nişanına kimin katıldığı da seni ilgilendirmez ailesiyle olan durumu da.. O adamın hayatına dair hiç bir şey seni ilgilendirmez bir zahmet düş yakasından.

Oooohh, iki kafadar bir araya gelmisler ve resmen sizinle oynamislar. o kadinin sizin sizofren olusunuza inanip eski esinizin sizle gorusmesine musade etmesi fln da hep hikaye. resmen eski esiniz nisanlisina "dur sevgilim ben sunu bir carpim" demis o da "yuru be kocum" demis. eger siz ayikmasaydiniz daha cok paraniz giderdi.

ama oglunuza cok uzuldum. yavrucak nasil da umitlenmistir annemle babam tekrar bir araya gelicekler, tekrar aile olacagiz diye... adam adam degil de, siz de kendiniz kasinmissiniz kusura bakmayin..

+10000

Polise gitme adamı hayatından cıkart bak cocugunda var , ugrasma hıc degmez ıste gordun. Polis bişey yapmayacka bunu hepımız bılıyoruz darp raporun vs olsa surundurrusun enazından . ama smdı onunla ugrasıp bı suru sıkıntısını cekeceksın hem gozunde , bızı kıskanıyor pozısyonu bıle vermemelısın engellemıs her yerden ıste sende engelle yerınde olsam hıc basımı agrıtmam bu tıplerle verılmıs en guzel cevap da suskunlugum olurdu. tabıkı hakkını ara derım her zaman ama bunun ıcın degmez en azından hatanı anlamıssın bu da guzel bısey.. hayatına bak cocugun herseydne onemlı kardesım .

Huylu huyundan vazgecmez, insanlar değişmez.

Olan olmuş , şimdi yok efendim neden mesaj attın, yok efendim neden eve aldın,hadi aldın ne diye kredi cekiyosun, vay ergen misin şarkı gönderiyorsun,, vay arabozucu musun vs.. vs.......
tüm bunlara hiç gerek yok.
Çok temiz kandırılmışsınız, kullanılmışsınız.
Adamla nişanlısı tencere kapak olmuş da pişmeye yer ararken ocak yapmışsınız kendinizi..
İntikam hırsınızın çocugunuzu harcamasına izin vermeyin.
Polis ne yapsın size? Eve zorla girme yok, zorla birliktelik yok, zorla para alma yok...
En fazla hakaret davası açarsınız o zamanda işiniz savcılıkla, polis ne etsin..
Şunu da bilin ; nasıl hamle atarsanız atın, iki katını geri alacaksınız bu adamla malesef.

Adam sizden zoraki almamış ki parayı kendiniz çekip vermişsiniz
Yazık olmuş gerçekten
Şerefsiz herif insan çocuğunun annesine bunu yapar mı
Bırakın bence daha fazla uğraşmayın yolunuza bakın

Nisanli adama şarkı yollayarak kendi kuyunu kazmissin arkadasim. Gecmis olsun de unut gitsin. Polislik bi sey yok ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…