- 11 Nisan 2017
- 28
- 8
- 16
- 40
- Konu Sahibi HayalimMmMmMmMm
-
Burnu sürtse değil ölüyorum dese inanmam, o modda değilim kesinlikle, aman allah korusun. Biz boşandığımızda medeni bi şekilde ayrılmıştık. Şuan her şey çok çirkin bi noktaya vardı. Bu kadarını tahmin bile edemezdim.Hala burnu sürtse yeniden üçüncü kez deneyecek gibisiniz. Hiç akıllanmamışsınız. Ne diyelim ki size... Ne desek boş...
Burnu sürtse, sefillik de çekse, o kadından da ayrılsa, kapınızda da köle olsa bundan sonra sizinle olmaz, olmamalı. Anlıyor musunuz? Çünkü o adam yanlış adam. Siz kafanızdaki kişiyi o adamın kılığına sokup sevmişsiniz. Oysa gerçekteki kişi şer..efsizin önde gideni. Bu adamla olmaz...
Başka da adam mı kalmadı ya memlekette... kimse olmasa ne olur???
Ben de boşandım. Ölmüyorum, yaşıyorum. Çok da mutluyum oğlumla.
Çocuklar daha çabuk toparlıyor, oğlumdan biliyorum. Oğlunuzu bir psikoloğa götürün ama önce siz de bir psikoloğa gidin lütfen.
O adamın ailesi de dahil kimsesiyle de görüşmeyin. Herkesi çıkarın hayatınızdan. Sıfırdan bir hayata başlıyor gibi.
Bosverin unutun gitsin. Allaha havale edin. Oglunuzda sordukca dilinizin dondugu kadar anlatmaya calisin. Kafasinda mutlakaki yer eder. Bende aldatilma sebebiyle bosanmistim. Oglum 5 yasindaydi. Sorardi hep. Karsimda buyuk bir insan varmis gibi babasini kotulemeden anlatirdim.Sonra sormadi. Dogum gunleri bayramlarda kandillerde aratirdim ogluma. Zorlada olsa arardi oglum.13 14 yasina geldiginde birgun bana dedi ki. Artik ara sor deme anne bana. Ben iyiyi kotuyu ayirt edebiliyorum artik ve gorusmek istemiyorum bundqn sonra dedi. Babasinada soyledi. Artik gorusmek istemiyorum seninle dedi ve kesti gorusmeyi. Simdi 22 yasinda 1 sene once guzel bir meslek sahibi oldu oglum. Babasi simdiye kadar ne maddi ne manevi hic bir zaman yaninda olmamisti. Karsisina cikip gorusmek istiyorum demis araci birini bulmus. Oglum son noktayi koydu. Kesinlikle istemiyorum beni öldü bilsinler demis. Demek isteyecegim su ki. Bir yastan sonra cocuk iyiyi kotuyu kendi ayirt edebiliyor. Ben zamaninda kotuleseydim belki simdi bana kizacakti oglum. Sen gorusturmek istemedin babami kotuledin hep bana diyecekti. Icim huzurlu vicdanim cok rahat bu konuda.Kızlar 6 yıl süren ilişkinin sonunda evlenerek 5 sene evli kalabildim. 3 yıl önce beni aldatmış olan eşimden boşandım. Zaten alkol problemi vardı ve girdiği işlerde pek barınamıyordu. 7 yaşında oğlum var bende kalıyor. Sonra bir ay önce eski eşimin nişanlandığını gördüm face de. O ana kadar nefret ettiğimi sanıyordum ama görünce kahroldum. İş de bulmuş güzel. Ona model grubunun sen ona aşıksın şarkısını gönderdim. Galiba kendim kaşınmışım. Sonra adam bana cayır cayır yazmaya başladı. Yalvarmalar hiç unutmadım demeler. Ama görseniz ölüyor aşkımdan. Zaten evim belli olsun diye nişanlanmıştım hemen ayrılıyorum dedi. Benim için ayrılma ben sana hiç bişeyin sözünü veremem dedim. Ama ayrıldı. Faceden bütün resimleri sildi falan. Ne zaman arasam rahatça konuşuyorduk. Eskisinden bin kat güzeldi herşey. Ben buna tekrar güvendim. Bi de kredi çektim 5000tl verdim. Alkolü de bıraktım dedi bi senedir hiç içmiyorum dedi. Ama nasıl mutluyuz buluştuk iki defa, eve de geldi fln, çocuk da havalara uçuyor babam geldi diye. Artık hiç ayrılmayacağız oğlum diyor. Bir ay büyük aşk yaşadık.Neyse bu o gece gitti. Görüntülü aradım kadın açtı konuşmadan kapattı. Eyvah. Ölüyorum. Sabaha kadar aradım cevap yok. Ertesi gün adam bana diyor ki gizlice girmiş kadın eve hırsız gibi. İnanmadım ama inanmış gibi yaptım. O gece de aradım kadın açtı. Meğer birlikte yaşıyorlarmış. Ayrılmamışlar. Kadına benim şizofren olduğumu uydurduğumu söylemiş. Bir sürü yazışmalarımızı ekran görüntüsü alıp gönderdim. Sarılmış fotoğrafımızı adamın telefonunda kendi gözleriyle gördü. Ama adam bunlar montaj demiş. Kadın bana bir hakaretler etti ki sormayın. Adam yalanladı beni. İntikam almış oldum böylece beni boşadığı için dedi. Kadın da ben ilişkime bi şans daha vericem dedi
Bi de engellediler ikisi de beni her yerden. Resmen kullanıldım. Küçük düşürüldüm. Parayı hiç düşünmüyorum, kendime zaten çok kızıyorum, ama oğlum soruyor babam ne zaman yanımıza taşınacak diye. Baban şerefsiz diyemiyorum. Hem aldatıldım hem de yuva bozmaya çalışan ikinci kadın olarak lanse edildim. Tam anlamıyla rezil oldum. Şikayet mi etsem, hem dolandırıcılar hem iftira hem hakaret var işin içinde. Ama oğlum için sineye mi çeksem aptallığımın cezasını çekiyorum mı desem ne yapacağımı bilemiyorum.
Burnu sürtse değil ölüyorum dese inanmam, o modda değilim kesinlikle, aman allah korusun. Biz boşandığımızda medeni bi şekilde ayrılmıştık. Şuan her şey çok çirkin bi noktaya vardı. Bu kadarını tahmin bile edemezdim.
İnşallah ben de oğlumu böyle bilinçli yetiştirebilirim kötülemeden.Bosverin unutun gitsin. Allaha havale edin. Oglunuzda sordukca dilinizin dondugu kadar anlatmaya calisin. Kafasinda mutlakaki yer eder. Bende aldatilma sebebiyle bosanmistim. Oglum 5 yasindaydi. Sorardi hep. Karsimda buyuk bir insan varmis gibi babasini kotulemeden anlatirdim.Sonra sormadi. Dogum gunleri bayramlarda kandillerde aratirdim ogluma. Zorlada olsa arardi oglum.13 14 yasina geldiginde birgun bana dedi ki. Artik ara sor deme anne bana. Ben iyiyi kotuyu ayirt edebiliyorum artik ve gorusmek istemiyorum bundqn sonra dedi. Babasinada soyledi. Artik gorusmek istemiyorum seninle dedi ve kesti gorusmeyi. Simdi 22 yasinda 1 sene once guzel bir meslek sahibi oldu oglum. Babasi simdiye kadar ne maddi ne manevi hic bir zaman yaninda olmamisti. Karsisina cikip gorusmek istiyorum demis araci birini bulmus. Oglum son noktayi koydu. Kesinlikle istemiyorum beni öldü bilsinler demis. Demek isteyecegim su ki. Bir yastan sonra cocuk iyiyi kotuyu kendi ayirt edebiliyor. Ben zamaninda kotuleseydim belki simdi bana kizacakti oglum. Sen gorusturmek istemedin babami kotuledin hep bana diyecekti. Icim huzurlu vicdanim cok rahat bu konuda.
Doğru diyosun. Yatıp kalkıp şükretmek lazım.Medeni ya da değil... Artık bunları boşver. Nasıl bittiğinin önemi yok. Bittti mi, bitti. Sonuca bak sen.
Herkes hata yapar. Bir hataydı, yaptın ve bitti. Ama hayat da devam ediyor, öyle değil mi? Hatasız da kimse yok. Önemli olan hatalardan ders çıkarabilmektir. Ders çıkarmazsan aynı hatayı defalarca dersini alana kadar hayat çıkarır karşına, bu hep böyledir. Başımıza gelen herşey ders çıkarmamız içindir unutma.
şimdi yapılacak tek şey, sen kendine nasıl bir hayat istiyorsun onu düşün?
Sanırım bu iğrenç adamla değildir? O zaman oğlun ve kendin için sanki hayata sıfırdan başlamış gibi yolunu çiz. oğluna iyi bir gelecek hazırlamak için çalış. Kendini de geliştir, sosyalleş.
Ama önce oğlun ve sen ikiniz de psikoloğa gidin. Bu arada oğlunda demir eksikliği olabilir, bir doktora gidin ya da saçkıran da olabilir. Bir silkinin artık. bitti diye de yat kalk şükret, göbek at. Kaybın sadece 5000 TL olsun, boş ver.
Ins. O sizin elinizde. Arkadas gibi olun. Karsinizda buyuk insan var dostunuz varmis gibi davranin. Banada bi dunya sey dediler. Ayri anne baba cocugu sorunlu olur. Vs olur. Oyle bir sey yok inanmiyorum. Ne ekersen onu bicersin misali. Ben her zaman dedim ki ogluma. Ben disardan birsey duymuycam senin hakkinda. Herseyi senden duymak istiyorum derdim. Okulu bile kaytaracagi zaman soylerdi. Anne ben yarin gitmiycem okula biz suraya gidicez derdi. Gec kalacak olsa annecim 1 2 saat daha gelemiycem derdi. Ve 22 yasina geldi. Isten cikinca hemen arar bi ihtiyacin varmi diye. Gurur duyuyorum oglumla saygili durust tertemiz bir evlat. Vatanina milletine ve kendime boyle bir evlat yetistirdigim icin.İnşallah ben de oğlumu böyle bilinçli yetiştirebilirim kötülemeden.
Maşallah. Allah herkesin evladını korusun.Ins. O sizin elinizde. Arkadas gibi olun. Karsinizda buyuk insan var dostunuz varmis gibi davranin. Banada bi dunya sey dediler. Ayri anne baba cocugu sorunlu olur. Vs olur. Oyle bir sey yok inanmiyorum. Ne ekersen onu bicersin misali. Ben her zaman dedim ki ogluma. Ben disardan birsey duymuycam senin hakkinda. Herseyi senden duymak istiyorum derdim. Okulu bile kaytaracagi zaman soylerdi. Anne ben yarin gitmiycem okula biz suraya gidicez derdi. Gec kalacak olsa annecim 1 2 saat daha gelemiycem derdi. Ve 22 yasina geldi. Isten cikinca hemen arar bi ihtiyacin varmi diye. Gurur duyuyorum oglumla saygili durust tertemiz bir evlat. Vatanina milletine ve kendime boyle bir evlat yetistirdigim icin.
nişanlı olduğunu bildiğin adama mesaj atıp ayartmışsın. birde ikinci kadın konumuna düşürüldüm diyorsun. daha o ilk mesajda zaten 2. kadın olmuşsun ki..kendi düşen ağlamaz bir dahada eski defterleri açmamayı öğrenirsiniz. para konusunda da bir şey yapamazsınız. özellikle ödemeyi elden yaptıysanız ispatlayamazsınız... unutun gitsin. arada olan yavrunuza olmuş. yazık hiç bir şeyden haberi yok suçu günahı desen hiç yok. üzüldüm sabiye...Kızlar 6 yıl süren ilişkinin sonunda evlenerek 5 sene evli kalabildim. 3 yıl önce beni aldatmış olan eşimden boşandım. Zaten alkol problemi vardı ve girdiği işlerde pek barınamıyordu. 7 yaşında oğlum var bende kalıyor. Sonra bir ay önce eski eşimin nişanlandığını gördüm face de. O ana kadar nefret ettiğimi sanıyordum ama görünce kahroldum. İş de bulmuş güzel. Ona model grubunun sen ona aşıksın şarkısını gönderdim. Galiba kendim kaşınmışım. Sonra adam bana cayır cayır yazmaya başladı. Yalvarmalar hiç unutmadım demeler. Ama görseniz ölüyor aşkımdan. Zaten evim belli olsun diye nişanlanmıştım hemen ayrılıyorum dedi. Benim için ayrılma ben sana hiç bişeyin sözünü veremem dedim. Ama ayrıldı. Faceden bütün resimleri sildi falan. Ne zaman arasam rahatça konuşuyorduk. Eskisinden bin kat güzeldi herşey. Ben buna tekrar güvendim. Bi de kredi çektim 5000tl verdim. Alkolü de bıraktım dedi bi senedir hiç içmiyorum dedi. Ama nasıl mutluyuz buluştuk iki defa, eve de geldi fln, çocuk da havalara uçuyor babam geldi diye. Artık hiç ayrılmayacağız oğlum diyor. Bir ay büyük aşk yaşadık.Neyse bu o gece gitti. Görüntülü aradım kadın açtı konuşmadan kapattı. Eyvah. Ölüyorum. Sabaha kadar aradım cevap yok. Ertesi gün adam bana diyor ki gizlice girmiş kadın eve hırsız gibi. İnanmadım ama inanmış gibi yaptım. O gece de aradım kadın açtı. Meğer birlikte yaşıyorlarmış. Ayrılmamışlar. Kadına benim şizofren olduğumu uydurduğumu söylemiş. Bir sürü yazışmalarımızı ekran görüntüsü alıp gönderdim. Sarılmış fotoğrafımızı adamın telefonunda kendi gözleriyle gördü. Ama adam bunlar montaj demiş. Kadın bana bir hakaretler etti ki sormayın. Adam yalanladı beni. İntikam almış oldum böylece beni boşadığı için dedi. Kadın da ben ilişkime bi şans daha vericem dedi
Bi de engellediler ikisi de beni her yerden. Resmen kullanıldım. Küçük düşürüldüm. Parayı hiç düşünmüyorum, kendime zaten çok kızıyorum, ama oğlum soruyor babam ne zaman yanımıza taşınacak diye. Baban şerefsiz diyemiyorum. Hem aldatıldım hem de yuva bozmaya çalışan ikinci kadın olarak lanse edildim. Tam anlamıyla rezil oldum. Şikayet mi etsem, hem dolandırıcılar hem iftira hem hakaret var işin içinde. Ama oğlum için sineye mi çeksem aptallığımın cezasını çekiyorum mı desem ne yapacağımı bilemiyorum.
Gerçekten ben ayrılsınlar diye yapmadım. Gönderdiğim şarkı bile "sen ona aşıksın" gel barışalım değil. Kaç defa da dedim ki emin olmadan hareket etme o kadının da ahını alma. Dinimizde bile istişare edin diyo, üstüne uyumadan karar verme diyo dedim. Böyle radikal kararlar bir anda alınmaz, biraz daha zaman geçsin aynı fikirde olacakmısın bak dedim. Kendisi haber vermiş ailesine. Aile beni aradı durdu. Beni hesaba katma dedim. Ben sana barışma sözü vermiyorum dedim. Yok o illa tutturdu zaten aşık falan olmadım mantık evliliği gibi bişey olacaktı ama yüzük taktığımın akşamı pişman oldum dedi. Senle ilgisi yok ben zaten ayrılmak istiyorum, zamanla soğuturum kendimden diyordum ama oyalamıycam açıkça konuşup ayrılıcam dedi.nişanlı olduğunu bildiğin adama mesaj atıp ayartmışsın. birde ikinci kadın konumuna düşürüldüm diyorsun. daha o ilk mesajda zaten 2. kadın olmuşsun ki..kendi düşen ağlamaz bir dahada eski defterleri açmamayı öğrenirsiniz. para konusunda da bir şey yapamazsınız. özellikle ödemeyi elden yaptıysanız ispatlayamazsınız... unutun gitsin. arada olan yavrunuza olmuş. yazık hiç bir şeyden haberi yok suçu günahı desen hiç yok. üzüldüm sabiye...
O zaman kanitlarinizla birlikte dava acinParanın peşine düşmedim de, hakaretleri hazmedemiyorum. Çocuk için kahroluyorum şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?