- 19 Mayıs 2016
- 1.113
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi HayalimMmMmMmMm
-
Öncesinde değil, barıştık artık diye, yeni bi hayat kurucaz diye, ihtiyacım var dedi verdim.Sen adama para mı veriyodun anlamadım, bence bu olayın başka bir açısı var tamamını anlatmıyosun
Öncesinde değil, barıştık artık diye, yeni bi hayat kurucaz diye, ihtiyacım var dedi verdim.
Delil de zaten yazışmalarımız ve banka dekontları duruyo
Ona para verdiğine dair deokontun varsa ispatlayabiliuorsan ver mahkemeye borç para aldı geri vermiyor diyor hadi senden intikam aldı kendini cocuguna bunu nasıl yaptı .
Hala burnu sürtse yeniden üçüncü kez deneyecek gibisiniz. Hiç akıllanmamışsınız. Ne diyelim ki size... Ne desek boş...Benim ailem şu saatten sonra canı cehenneme diyor. Onun ailesi o şuan hata yaptığını farketti ama geri dönülmez noktada sabret diyor. İnanın para zerre umrumda değil. Beni zorlayacak bi meblağ bile değil. Sadece enayiliğimi gösterecek bi meblağ. Herkes geri dönüp yalvarması yakın diyor. Benim ailem katiyen affetme diyor. Onun ailesi dur bakalım burnu sürtünce kırılan gururunu tamir edecektir diyor. Ama ben çocuğa bunu yaşatmasına fırsat vermektense iki gözüm kör olsaydı da görüşmeseydim diyorum.
Böyle bir kişilikle bu kadar para için uğraşmaya hiç değmezAdam da ben ona borç verdim onu ödedi derse?
Söze karşı söz açıklama ekleseydi bari dekonta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?