Aldatıldım

Polise gitmeli miyim

• Ankete Katılan
    65
  • Anket Kapalı .
Hatalısın. Nişanlı adama aşk şarkıları göndermek falan ne demek? 1 ayda hemen 5bin lira çekip vermişsiniz hiç mi aklınız mantığınız çalışmıyor. Hakaret davası açın tazminat alırsınız 5binlik borcu da o şekilde kapatabilirsiniz.

Öncesinde değil, barıştık artık diye, yeni bi hayat kurucaz diye, ihtiyacım var dedi verdim.

Boşanmanın üstünden 3 sene geçmişken hemen nasıl güvendin aklım almadı benim, başka bir kadın olmasa adam barışalım dese kabul edecek miydin yoksa başka kadın araya girince adam kıymete mi bindi, hani boşanalı 3 5 ay hadi 1 sene geçerde taze dersin ama 3 sene olmuş yahu

Herşey yolunda gidip siz tekrar birlikte olsaydınız bile nisandan dönen kadının günahına girmiş olmayacak mıydınız?

Herşey süper gitti siz tekrar evlendiniz falan diyelim, hiç demeyecek miydin yaa diğer kadının da onca hevesi kursağında kaldı

Ben aldatma ve alkol problemi yüzünden boşanıp aradan da 3 sene geçtikten sonra nasıl bu kadar hevesli olduğunu anlamadım açıkçası

Herkes hak ettiği gibi yaşar. Eski eşiniz de layık olduğu yerde, layık olduğu gibi yaşıyor. Bence ikisi de birbirini bularak belalarını bulmuş zaten. Bu da size ders olsun ve yaşantınıza devam edin.

Ya eski karısı arıyor diye nişanlısından ayrılan adamda ki dürüstlük ne kadar olabilir ki
Biten bir ilişki için neden umut besler insan
Tanımadınız mı onu herkesten iyi neden neden
Boşverin onu bundan sonra önünüze bakın siz bir annesiniz hata yapma lüxsünüz pek yok

Ona para verdiğine dair deokontun varsa ispatlayabiliyorsan ver mahkemeye borç para aldı geri vermiyor de . hadi senden intikam aldı kendini cocuguna bunu nasıl yaptı çok ilginç !

Hala burnu sürtse yeniden üçüncü kez deneyecek gibisiniz. Hiç akıllanmamışsınız. Ne diyelim ki size... Ne desek boş...
Burnu sürtse, sefillik de çekse, o kadından da ayrılsa, kapınızda da köle olsa bundan sonra sizinle olmaz, olmamalı. Anlıyor musunuz? Çünkü o adam yanlış adam. Siz kafanızdaki kişiyi o adamın kılığına sokup sevmişsiniz. Oysa gerçekteki kişi şer..efsizin önde gideni. Bu adamla olmaz...
Başka da adam mı kalmadı ya memlekette... kimse olmasa ne olur???
Ben de boşandım. Ölmüyorum, yaşıyorum. Çok da mutluyum oğlumla.
Çocuklar daha çabuk toparlıyor, oğlumdan biliyorum. Oğlunuzu bir psikoloğa götürün ama önce siz de bir psikoloğa gidin lütfen.

O adamın ailesi de dahil kimsesiyle de görüşmeyin. Herkesi çıkarın hayatınızdan. Sıfırdan bir hayata başlıyor gibi.

Adam da ben ona borç verdim onu ödedi derse?

Söze karşı söz açıklama ekleseydi bari dekonta
Böyle bir kişilikle bu kadar para için uğraşmaya hiç değmez
Adamla iletişim haline olursa karşısındaki kişi dürüst olmadığı için her halükarda konu sahibinin başının ağrayacağını düşünüyorum bende

Kusura bakma cnm ikinizde aynı haltmışsınız
Üzüldüğüm tek nokta o masum çocuğunuz
İyice kötüleşmeden çocuğunuza psikolojik destek aldırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…