Aldatildim...

Haklisiniz
Kendimdne nefret ediyorum.

Dunden beri agliyorum..

sen niye kendinden nefret ediyorsun ki?
sen ne kadar şanslısın ya görmeseydin gerçek yüzünü.
seni aptal yerine koymaya devam edecekti
aşkın acısıda içinde. yaşa acını ağla zırla, zaman her şeyin ilacı.
yine aşık olacaksın ve diyeceksin ki iyi ki beni aldatmış yoksa bu adamı hiç tanıyamazdım

Muhtemelen yine yapar ve hatta daha önce birçok kez de yapmış olabilir.

Bundan sonra hiç yapmayacak da olabilir.
Ama buna siz ne kadar güvenebilirsiniz.
Hep aklınıza gelir.
Zor....
Kendinizi suçlamayın e mi?
Tertemiz sevenlerin ne suçu olabilir.

Gercekten mi
Baskasini sevebilir miyim
Bu aci gecer mi((

Bundan pismanlik duymasi yalan degil mi?
Beni kandirmak icin

İnsan aslinda aldatilmaktan çok verdigi değere üzülüyor.. nasil bu kadar sevdim diye utaniyor sevgisinden.insallah birgün o da utanır yaptiklarindan.

Ben cok uzgunum. Nasil boyle sacma sapan bir hale dusurdum kendimi.
Hala onu affetmeyi dusunerek daha ne kadar kuculebilirim.
Igrenc yaptigi sey. Icim cok aciyor

Mesajlari,yalvarmalari.
Her sey sahte mi
Insanlar bu kadar kotu olabilir mi
Haklisiniz. Ne diyeyim.

pişman olacak adam sen yakalamadan olurdu yakalandığı için pişman sen biriyle böyle konuşma yapar mıydın? Yapmazdın neden? Onu seviyorsun ama o yapıyor bunu düşün. Sadece mesaj diyip geçme aldatmak illa yatmakla olmuyor başka birinin aklından geçmesi yeter

Bu igrenc olay sevgimi nasil bitiremez

Kendimden nefret ediyorum (((

Gecer mi bu sevgi (

Kendini sıkma. Aldatılmanın en kötü yanı bu. Hisler öyle bi dakikada değişen şeyler değil ama aldatıldığın halde ilişkiye devam etmek de mümkün değil. Kendini rahat bırak. Kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Elbette içindeki his bi saniyede yok olup gitmez. Öyle hayallerdeki gibi "öğrendim ve hemen iğrendim" olmaz. Adamdan uzak durman gerek kendini toparlaman için. Say ki adam öldü.

(Ben de birkaç ay önce aldatıldım. Tüm arkadaşlarım vs. adama kızıyor filan. Içimden "asla onu düşünme" diyordum kendime. Ama resmen adam yasak olduğu için çekici bi şeye dönüştü millet üstüme geldikçe, herkesten gizli gidip buluşup affettim. Elbette yine aldattı)

Demem o ki "niye hislerim bitmedi, neden iğrenmiyorum" diye sıkma kendini. Hislerin de bitecek ama zamanla. Aldatmak bir karakter bozukluğu, düzelmesi imkansıza yakın. O yüzden millet diyor diye değil, gerçekten kendini toparlamak için en azından birkaç ay asla konuşma adamla, ne küfret ne ağla, hiçbiri. Inan bana bir ay sonra kuş gibi hafif olacaksın.

By the way, aynısını siz yapmış olsanız affeder miydi? Muhtemelen cevap hayır affetse bile her büyük tartışmada ne büyük o... olduğunuzu söyler dururdu. İnsanlar bencildir, bence öncelikle bunu kabul ederek daha kendinizi rahatlatın. Siz kendi mutluluğunuz için onunla birlikte olacaksınız o ise kendi mutluluğu için, vicdanen rahatlamak için size kendini affettirmeye çalışacak. Emin ol buradaki kadınlar o kadar aldatma görmüştür ya da en azından buradan okumuştur ki... O yüzden gaza getirme vs düşünmeyin ancak böyle ilişkilerin sonu hayır olmaz. İstisnalar vardır elbette ama işte istisna :).

Daha sevgiliyken aldatıcı a nasıl olurda affetmeyi düşünürsünüz??? Pişman olsa bile bunu göze alabilmis olmasi bile kıcina tekme koymaya esas sebep.

Ayrıca pişmanlığının sahte olduğunu sanmıyorum ama gerçek olsa kaç yazar? Çocuk değil karşındaki, yanlışlıkla bi hata yapmadı. Bildiğin kocaman insan ve bile bile aldattı. Gerçekten karakter bozukluğu ya. Senin aklına geliyor mu durduk yere dur şununla da mesajlaşayım diye? Sevgi en çok da gözünden sakınmak, koruyup kollamaktır. Pişman bile olsa, seni üzmekten hoç korkmamış biri, ne kadar gerçekten seviyor olabilir?

Garantisi var yine yapar da.şuda gercek ki sende bu adamı affedersin.bari tepkin büyük olsun ki bi ihtimal tekrar etmeme ihtimali kalsn bnce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…