Aldatildim...

Eminim geçer aldatılmak daha acı bir de düşün artık mesajla bile sex yapan adam nasıl aldatır kaşla göz arası nasıl sapkınlıktır bu şahsen eşimşe konuşamam mesajda yazamam cinsellik konusunda ayyy

Umarım bundan sonra karşınıza sizi ve sevginizi hakedecek biri çıkar ve mutlu olursunuz

O kadin ona firsati sunmussa ya yatardi veya yatmistir. Kendini kandirma kardesim. Sadece yakalandigi icin pisman

tabi ki geçer.. hayatımızın merkezine neden koyuyoruz bu adamları anlamıyorum tamamen fıtrat meselesi işte..

hıııı ayrıca sana şunu söyleyim tatlım çok geçmeden o birini bulur bile..

Geçiyor, acıtıyor , kanatıyor , paramparça ediyor ama geçiyor..6 ay önce 3 yıllık evliliğimi bitirdim.Defalarca aldatılmışım, ağladım,bağırdım,affettim sandım, unuttum sandım ama olmadı asla olmuyor.En iyisi bitirmek ısrar etmemek çünkü bir kere yapan yine yapıyor..Tecrübeyle sabit affettiğini anladığı anda tekrar yapıyor..

neydi o bakanın adı bikereden bişey olmaz diyen.. aynı zihniyet. bir kere aldatmış miden bulancağı yerde bida yapar mıkii affetsemmiii kii diyorsun.
o sapıklar varya tv de çıkıyor onlar böyle türüyorlar.

Daha önce de yapmıştır. Yine de yapacaktır .Sen bilirsin .

Yakalanınca "pişman değilim" diyeni okumadık daha burada..
Yakalandıktan sonra bir pişmanlık hasıl oluveriyor bunlarda..

1 kere yaptı, affettin, nasılsa affedersin diye 2.yi de yapar. Unutmayın 1 kere yapan 2.yi de yapar, o kapı açıldı bir kere ..

Seviyorum dediğine göre, affetme fikirler var. Çok yanlış.

Affettiğinde bir erkeğin aldığı mesaj şudur:
1) telefonumu daha güvenlikli tutmalı, yakalanmamalıyım.

2) evet, ben bunu hazmediyorum, bir daha yaparsan daha pahalı bir hediye, bir kaç gözyaşıyla yine affederim.

Ama en önemlisi, ileride belki eşin olacak adama bir daha asla güvenemeyecek olman.

Bile bile lades deyip ilişkiye devam etmek istiyorsan, kendi bileceğin iş.

Affetsen aklında hep soru işareti bi şüphe olacak güvenin kırıldı bir kere ve huylu huyundan vazgeçmez bi insan yedisinde neyse yetmişindede odur hata hatayı getirir unutma sen bilirsin seviyosan şans ver ama bence o daha hiçbişeyi haketmez onun için hiçbişey yapma bence

Ben aldatıp affettikten sonra bir daha yapmayanını görmedim. Sonrakileri de kaldırabilecekseniz, "Erkeğin elinin kiridir nasılsa nikahı bende" mantığınız (!) varsa affedin, ne diyeyim. Ben kaldıramadım zamanında, ayrıldım. Başka bir ilişkim var şu an.

Üzgünüm ama , bir yapan bir daha da yapıyor, maalesef hiç kendi hayatını o adamla boşa harcama...
Sil gitsin..

huylu huyundan vazgeçmez. 5 ay yapmaz sonra yine yapar. 1 yıl yapmaz yine yapar bu böyle gider.

arkadaşlar 6 aralık 2018 esim beni instagramda kizimin okul arkadasinin annesiyle aldatmis beni ben bunu subat 20 öğrendim tlf numarasını vermiş kadın evinin adresini birbirlerine tif numarası vermişler söylemesine bakılırsa 2 hafta konuşmuşlar kafayı yicem ne yapmalıyım ben bilmiyorum sadece bir mesajını yakaladım o da cinsel ilişki konuşmuşlar herşeyi düzgün bir şekilde söylemiş benim ki ne yapmalıyım bana söyler misiniz abim affet diyor 2 çocuğunuz var diyor ben nasıl güvenecem adam gündüz surekli onla konuşmuş nolur bana bişey soyleyin

Ilk değildir, son da olmayacak

Bir kez yapan hep yapıyor. Ben aksini yaşayan kadına rastlamadim. Aksine, affedilen erkek bir sonraki hatasında daha büyük günahlar işliyor...

Allah yardımcınız olsun. İflah olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…