- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi Littlebluebird
-
arkadaşlar 6 aralık 2018 esim beni instagramda kizimin okul arkadasinin annesiyle aldatmis beni ben bunu subat 20 öğrendim tlf numarasını vermiş kadın evinin adresini birbirlerine tif numarası vermişler söylemesine bakılırsa 2 hafta konuşmuşlar kafayı yicem ne yapmalıyım ben bilmiyorum sadece bir mesajını yakaladım o da cinsel ilişki konuşmuşlar herşeyi düzgün bir şekilde söylemiş benim ki ne yapmalıyım bana söyler misiniz abim affet diyor 2 çocuğunuz var diyor ben nasıl güvenecem adam gündüz surekli onla konuşmuş nolur bana bişey soyleyin
Ayrı konu açın.arkadaşlar 6 aralık 2018 esim beni instagramda kizimin okul arkadasinin annesiyle aldatmis beni ben bunu subat 20 öğrendim tlf numarasını vermiş kadın evinin adresini birbirlerine tif numarası vermişler söylemesine bakılırsa 2 hafta konuşmuşlar kafayı yicem ne yapmalıyım ben bilmiyorum sadece bir mesajını yakaladım o da cinsel ilişki konuşmuşlar herşeyi düzgün bir şekilde söylemiş benim ki ne yapmalıyım bana söyler misiniz abim affet diyor 2 çocuğunuz var diyor ben nasıl güvenecem adam gündüz surekli onla konuşmuş nolur bana bişey soyleyin
yanı devam mi edim bi daha yapmicana nasıl inanabilirimAyrı konu açın.
o sevgi değil. Sadece durumu kabullenemiyorsunuz. İntikam isteği var.Bu igrenc olay sevgimi nasil bitiremez
Kendimden nefret ediyorum(((
Gecer mi bu sevgi(
Kendi konunuzu açınarkadaşlar 6 aralık 2018 esim beni instagramda kizimin okul arkadasinin annesiyle aldatmis beni ben bunu subat 20 öğrendim tlf numarasını vermiş kadın evinin adresini birbirlerine tif numarası vermişler söylemesine bakılırsa 2 hafta konuşmuşlar kafayı yicem ne yapmalıyım ben bilmiyorum sadece bir mesajını yakaladım o da cinsel ilişki konuşmuşlar herşeyi düzgün bir şekilde söylemiş benim ki ne yapmalıyım bana söyler misiniz abim affet diyor 2 çocuğunuz var diyor ben nasıl güvenecem adam gündüz surekli onla konuşmuş nolur bana bişey soyleyin
Sevgiliyken yapan evlenince dusunemiom bile uzak durunSevgilim, asik oldugum adam beni aldatmis.
Dun bes dakikaligina yanimdan kalkti. Seytan durttu mesajlarina baktim.
Whatsapptan bi kiza, cinsel icerikli mesajlar yazmis. Gelince suratina attim telefonu. Kalktim.
Sabahtan beri pisman oldugunu, sadece mesajlastigini, hata yaptigini yaziyor.
Gercekten bir seferlik hata midir
Cok seviyorum onu,yaptigi sey icin cok agladim cok kirginim.
Ama ya gercekten pismansa. Bir daha yapmayacaksa
Nasil anlarim bunu
yok 2 haftalık mesajların hepsini silmiş sadece 1 nı unutmuş onu yakaldimMesajları dahi seninle bulusmaya gelirken temizlememiş bile demek ne kadar rahatsa bu konuda.. aşık oldugun olabilir bu tarz birşeye göz yumma..
nasıl açılıyo bilmiyorumYeni konu acin bence. Eski konu diye bu konuda mesajinizi gormeyebilirler.
cinsel içerikli karım rahatsız ilk gün sadece öyle diyor diğer 15 gün slm sabah nasılsın diye yazismislar öyle diyor ilk gün olan mesajı gordum aşkım falan filan kadın tif no evinin adresini falan vermiş yatmadım diyor konuşmadık sadece msjlastik diyorNe yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?