Aldatildim...

Yaaaa canım tabiki pişmandır.
Yazık ona da...
Yediği halta değil de yakalandığına pişmandır.
Bir dahaki sefere daha akıllıca davranır,
Zaten dikkat ederse, yeterince de akıllıysa, siz yakalayana kadar evlenmiş çoluğa çocuğa karışmış olursunuz.
Sonra da, aldatıldım ama çocuk var’cılar kervanına katılırsınız.
Yol yakınken dönün.
Memlekette şerefli adamlarda var, karşınıza onlardan biri çıkar inşallah.

Herkes sadık olamıyor, evli insanların bile başkalarıyla flörtleştiğine çalıştığımız yerlerde, arkadaş ortamında tanık olmuşdur hepimiz. Bu adam da bunlardan biri, değişmez.

Ah güzelim benim böyle büyük laflar etmek istemem kimsenin ilişkisi için fakat senin neyin eksikmiş acaba ? Cinsel bir ilişkiniz mi yok yada ne bileyim yaşlarınız kaç bilmiyorum ama bunlar hiç doğru şeyler değilki affedilebilir hiç değil. Sen buna boyun eğersen ilerde tekrar karşına “çıktığında” (çıkıcak emin olabilirsin) yaran daha da büyük olucak. Şimdi sil at atmazsan, güven problemin olucak sürekli sorgulıycaksın kendini küçültüceksin en çok da kendine karşı olan saygın biticek. Afedersin s.ktir et gitsin o kızlarla ne halt yiyorsa yesin. Tahammül edemiyorum bizim gibi kızçelerin sürkli aldatılmalarla üzülmesine. Sen çok çok kıymetlisin emin ol

Bi kere yapan hep yapar.. Cunku bilirki birkere affeden hep affeder... Suan affederseniz sizi aldatmaya devam eder sonunda da sizden iyisini bulup basip gider...

Def et gitsin iyiki evli degilsin cocugun yok.. dusunsene cocugun olsa bu heriften nolcakti

Tabiki seviyorum diyeceksin.Sevmeseydin sevgili olmadınız zaten.
Acın onurun sevgine gelip gelmeli bence.
Hem terketmekten başka hiçbir cezası olmaz ki ihanetin.Şöyle düşün sevseydi yapamaz dı !!

Yapmasaydı da pişman olmasaydı. Sanal seks yapmış bildiğin, pişman olsa ne olur. Kırk taklada atsak sen affedeceksin, belli. Oda seni hem aldatacak hemde sömürecek.

Buraya ne yazılırsa yazılsın size etki etmeyeceğini bildiğim için tam da beklediğiniz şu tavsiyede bulunacağım: Bence affedin bu adamı. Aman ya, bir seferden bir şey olmaz deyin. Malum seviyorsunuz ya kolayca hazmedebilirsiniz bu durumu. Hem sindirim sisteminizin gelişmesine de katkısı olur. Bir taşla bir sürü kuş.

Amma velakin...

Güven denilen şeyin tek kullanımlık olduğunu zamanla göreceksiniz. Devamlı diken üstünde yürütülen, kuşkuyla ve acabalarla dolu bir ilişkinin duygularınızı nasıl da bitireceğini zamanla göreceksiniz. Ama zamanla işte. Bu süreçte size yapılmış olan bu saygısızlığa göz yumduğunuz için de kendinize olan saygınızı da yitireceksiniz.

Denemeye var mısınız?

Anlayamazsın
Kaldı ki belki sen ilk kez yakalamışsındır belki olamaz mı

bu ilk değildir tatlım son da olmayacaktır emin ol!!! bulunmaz hint kumaşı değil ya kendisi!!! bir defa affedersen sonrası içinde nasıl olsa affediyor diyecek erkek zihniyeti.. ama sen bunu sevdiğin için bu dediklerimizi pek takmayacaksın affedeceksin sonra tekrar konu açarsın

Yakalandiklarinda hep ayni sey zaten"hata yaptim, sadece yazistik, bir kere oldu zaten cok pismanim" ezberledik artik.Yapan bir daha yaparmis.Hic vicdani sizlamadan yalan soyleyip aldatan birinin pisman olacagini hic zannetmiyorum.

Haklisiniz ben bunu asla unutamam
O kadar emindi ki onu affedecegimden. Bugun onu hissettim. O kadar emindi ki ona bagliligimdan.
Bugun beni aradi sesinden anladim.
Simdiye kadar ne yaptiysa alttan aldim.
Cabaladim. Ofke krizlerinde sustum.
Bunu da yaparim littlebluebird susar nasilsa dedi.
Iki sevgi kirintisi at onune. Seni cok seviyorum de agla yalvar. Zaten birakamaz beni littlebluebird. Cunku asik.

Ayrildim.

Inanamadi. Sok gecirdi.
Agladi yalvardi.

Hat aldim, digerini atacagim. Bana bir daha hic bir yerden ulasmasini istemiyorum.
Aramasini istemiyorum.

Bu kadar igrencligine ragmen icim cok aciyor. Gecer mi bu ?
Iyi gunlerimiz aklima geliyor hala gerizekali gibi. Neden diyorum surekli. Nasil bu kadar kotu olabilir.

Gecer mi bu

Hepinize cok tesekkur ederim.

Ayrildim.. Haklisiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…