Aldatıldım!!

Yahu ayrılmalı mıyım ne demek ? Tabiki de ayrılacaksın . Yol ver gitsin . Hayat birilerini adam etmeye çalışmak için çok ama çok kısa . Affedeyim mi diye düşünme bile emeğini vaktini boşa harcadığınla kalırsın .

Yapmış bir eşeklik, ne olacak her erkek yapar yani. Olabilir, sen de 4 erkekle gidersin bir gün ödeşirsiniz. Affetmelisin bence, adam çok doğru bir adam, adam gibi adam. Babası aranızı bozmak için öyle demiş, kirli oyunlar döndürüyor olabilir. Hem 4 kız nedir? İlişkilerin bir kuralı var, 15 kıza kadar müsaade edebilirsiniz, eğer 15i geçerse tamam, işte o zaman terk edersiniz. Siz saymaya başlayın. 4 kız, artı bi de önceki ilişkisindeki kız ile konuşmuş, 5 etmiş. Siz de ex ile konuşunca ödeşmişsiniz 4+1-1 = 4 Hala 11 hakkı var. Ödeşin ki ilişkiniz daha sağlıklı yürüsün.
Sonu mhp nin 40. Yılı kutlu olsun diye bitecek sandım 😅

4 aydır sevgilim var aramız güzel gidiyordu. 1.ayımızda eskı 5 yıllık sevgılımle ufak bi konusmamız olmuştu ve yenı sevgilim gördü ama bi şekilde öylesıne bi konuşma olduğunu söyledım ama sonrasında 3 ay boyunca bana kötu davrandı. Kendiside oncesinde söz atmış biri ve o söz attıgı kızla aynı mekanda bulundu ve ödeşmiş olduk...Sevgilim haftada birgün mutlaka Clube gidiyor ızın verıyorum oradayken bana haber ediyor hangi mekanda olduğunu bildiriyor bende kapalı bir bayanım. Velhasıl bir hafta önce bna meyhaneye gideceğini söyledi fakat sosyal medyadan aslında 4 kızla birlikte gittiğini ögrendım yanı aldatıldım. Söylediğimde hatasını kabul etti ama özür dilemesi halada dilemiyor. Babasına söyledim benım oğlum adam olmaz diyor. Sizce ne yapmalıyım? Affetmeli mi yoksa ayrılmalı mı? İkimizde 21 yaşındayız
Hayır af etme. Bu arada ödesmek nedir ya kapalı olmakla meyhane ne alaka .. yapacaginiz tek sey bu arkadasa guvenmeyin yolunuza bakin

Şimdi benim anlamadigim konu, özur dilerse affedicekmisiniz ?

4 aydır çıkıyorsun babasıyla nasıl muhatap olabiliyorsun, kültürel farklar ve çelişkiler var anlamadım yanı sorsam yanlış anlaşılırım neyse. Ayrıl git.

4 aydır sevgilim var aramız güzel gidiyordu. 1.ayımızda eskı 5 yıllık sevgılımle ufak bi konusmamız olmuştu ve yenı sevgilim gördü ama bi şekilde öylesıne bi konuşma olduğunu söyledım ama sonrasında 3 ay boyunca bana kötu davrandı. Kendiside oncesinde söz atmış biri ve o söz attıgı kızla aynı mekanda bulundu ve ödeşmiş olduk...Sevgilim haftada birgün mutlaka Clube gidiyor ızın verıyorum oradayken bana haber ediyor hangi mekanda olduğunu bildiriyor bende kapalı bir bayanım. Velhasıl bir hafta önce bna meyhaneye gideceğini söyledi fakat sosyal medyadan aslında 4 kızla birlikte gittiğini ögrendım yanı aldatıldım. Söylediğimde hatasını kabul etti ama özür dilemesi halada dilemiyor. Babasına söyledim benım oğlum adam olmaz diyor. Sizce ne yapmalıyım? Affetmeli mi yoksa ayrılmalı mı? İkimizde 21 yaşındayız

Babasına söylemek nedir ya

babasını dinle:)

yaşınız şu an 21, ilk sevgiliniz ile olan beraberlik 5 yıl.... Tüm ilginizi eğitim ve kişisel gelişiminize vermeniz gereken yaşlarda nedir bu sevgili edinme merakı anlamıyorum o yüzden şimdi böyle yok ben eski sevgilimle konuştum yok o da sözlüsüyle aynı mekanda bulundu ödeşmiş olduk şeklinde tuhaf bir bakış açınız var.

Burada herkes size “ayrılın” yazar cunku yazdıklarınıza göre olması gereken bu.
Ama eminim ki siz ayrılmayacaksınız 😏

Back
X