Aldatıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben şok oldum şimdi birşey yapmayın sabah ola hayrola sessiz kalın delil toplayın günü birlik birşey mi uzun soluklu mu

Cok kotuyum kadı.ust duzey ekra. Gorutnulerını kardesıne abime ve ark attım kendimden ve o dan sildim.sımdı kadının esinin numarasını bulmaya calısıyorum kendımı kontrol edemiyorum suanda
Tamam her detayı al her ayrıntıyı çek arama kayıtlarının resmini de çek kaç dakika konuşmuş hangi günler aramış saat ve tarihleri ile çek. Senin için hayırlı olan bir şeyi bulmuşsun kendini kontrol altına al

Sakin olun. Sakın bir şey belli etmeyin. Eşiniz kötü olduğunuzu fark ederse bir yalan uydurun hastayım deyim. Şimdi bir şey yaparsanız çok pişman olursunuz. Eşinizin telefonunda hiçbir şeyi değiştirmeyin aynı yerine bırakın.

Yarın hemen bi avukatla görüşün. Ne yapabileceğiniz konusunda yol göstersin.

Çok üzüldüm ya...

Anlatacak kadar ıyı degılım. Cocugum dan bahsediliyor. Asırı kotuyum. Anladığım kadarıyla grup sex yapmıslar kadında evli. Esinın bilgilerinı arıyorum suanda

Bize anlatmasanız da olur sadece sakin olmaya çalışın. Eşinin bilgilerini sonra bulsanız da olur. Biraz düşünün sindirin hele bi yarın olsun.

Şimdi vereceğiniz her karar çok yanlış olacak. Bir şeyler yapmayı bırakın.

Elim ayagım titriyor esimin telefonu da ust duzey biriyle el altı sevgılı mesajlarını gordum. Mesajların ekfa. Gorutnulerını kendime attım. Napmam lazım acele edin cocuklarım uyanabılır
Fevri olup da ona sakın bir şey belli etmeyin, topladığınız tüm delilleri sessiz sedasız halledin. Zor olsa da sakin kalın, çocuklarınız için.

Tüm detayların tek tek ekran görüntüsünü alın, kaç dakika konuşulduğuna kadar. Hemen yarın iyi bir avukat araştırmaya başlayın. Sadece konuşma değil anladığım kadarıyla ki sadece konuşma bile olsa kabul edilemez bence, bahsettiğiniz şey çok çok kötü, hakimin kararı sizin lehinize olacaktır..

Öncelikle avukatla konuşup senin ve çocukların için hangisi iyi olacak onu kararlaştırın. Anlaşmalı boşanma için teklif hazırlayın bence. Ev araba ne varsa isteyin güzel de bir nafakayla. Çocuklarının yaşam standartı düşmemesi için. Evden de bir an önce çıkmasını sağlayın. Kabul etmezse herkese rezil olacağını, çekişmeli boşanma davası açacağınızı vs bildirin. Çocukların psikolojisini düşünüyorsa anlaşmayı kabul eder. Siz ayrılsanız da o baba olmaya devam edecek sonuçta... Çocuklar için sessizce kabul etmesi daha evladır...

Kanım dondu grup seks falan deyince. Bi de sizin 2.evliliğinizdi çok zor çok

Sürekli mesajlarını gördüğümüz hayatını biraz bildiğimiz biri olunca ne kadar üzücü oluyormuş çok tuhaf. Sanki çok yakınımın başına gelmiş gibi sıkıntı bastı benim de içimi.

Panik yok,sakin kadinin esini falan bulup da su asamada bir sey soylemeyin. Cinayet mi ciksin istiyorsunuz,aman gelir de bir sey yaparsa sonra sinirle? Sakin olun. Once esinize karsi kanitlari toplayin sonra sakinlestiginizde gerekeni yaparsiniz. Bosanma asamalarinda sakinlik cok onemli. Her ne olursa olsun omur boyu goruseceginiz bir adam cunku cocuklariniz sebebiyle

Esımı uyandırdım mesajları gosterdım. Oylrsıne yazılmıs mesajlar diyor. O kadar sakin ki mesajları detaylı okudum aralarında fızıkem bısey gecmemıs ama dun topluca eglenmeye gıtmısler. Kabul etmiyor kadın boyle bırı belki sende yapıyosun dur dedi bana. Suanda yattı uyudu telefon bende, cocukları sabah abime gonderıcem buyuk oglum ilk evlılıgımden onun babası yok iyice babasız kalacak kahroldum aglayamadjm bile, calıstık ları yer ust duzey cok ıyı bir yerde calısıyor orda boyle dıyo. Sabah olunca adı gecen ark arıcakmısım oda evli sen sert oldugu ıcın mesajları gostermedım diyor. Maaf oldum ben bittim ben nasıl yapıcam ilkinde de aldatıldım. Cok uzgunum cok kotu asagılanmıs hissediyorum

Tel mesajları siler diye baskasına attım elimde delil olsun diye bana asla itiraf etmedi mesajları gosterene kadar. Kadınlı erkekli cıkmıs lar dısarı ya eglenmısler fılan. Kadınım instagram adresine gırdım aksam eglence deler ama fırsatını bulunca yataga gececek ler esim bir gün yaparız bunuda diyor kadın atabı canım dio kadim 45 yasında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…