Tamam her detayı al her ayrıntıyı çek arama kayıtlarının resmini de çek kaç dakika konuşmuş hangi günler aramış saat ve tarihleri ile çek. Senin için hayırlı olan bir şeyi bulmuşsun kendini kontrol altına alCok kotuyum kadı.ust duzey ekra. Gorutnulerını kardesıne abime ve ark attım kendimden ve o dan sildim.sımdı kadının esinin numarasını bulmaya calısıyorum kendımı kontrol edemiyorum suanda
Anlatacak kadar ıyı degılım. Cocugum dan bahsediliyor. Asırı kotuyum. Anladığım kadarıyla grup sex yapmıslar kadında evli. Esinın bilgilerinı arıyorum suanda
Fevri olup da ona sakın bir şey belli etmeyin, topladığınız tüm delilleri sessiz sedasız halledin. Zor olsa da sakin kalın, çocuklarınız için.Elim ayagım titriyor esimin telefonu da ust duzey biriyle el altı sevgılı mesajlarını gordum. Mesajların ekfa. Gorutnulerını kendime attım. Napmam lazım acele edin cocuklarım uyanabılır
Kanım dondu grup seks falan deyince. Bi de sizin 2.evliliğinizdiçok zor çok
Sürekli mesajlarını gördüğümüz hayatını biraz bildiğimiz biri olunca ne kadar üzücü oluyormuş çok tuhaf. Sanki çok yakınımın başına gelmiş gibi sıkıntı bastı benim de içimi.
Baskasina niye attiniz onun kardesine mi attiniz.Bence sakin olun gun ola hayrolaCok kotuyum kadı.ust duzey ekra. Gorutnulerını kardesıne abime ve ark attım kendimden ve o dan sildim.sımdı kadının esinin numarasını bulmaya calısıyorum kendımı kontrol edemiyorum suanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?