Aldatıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yalnız bir kurumda bu kadar çok akraba olması bir tek beni mi rahatsız etti

Baba giriyor emekli oluyor iki oğlu da aynı yerde ve çok üst düzey umarım liyakata göre alınmışlardır. Yoksa nefret damarım kabaracak ülkede bu kadar işsiz genç varken.

abla bi dur zaten ortalık karışık.

ama çok haklısın kara kara düşünüyorum ben de

Çok üzüldüm yaşadıklarınıza benim de evliliğim.bu nedenlerle bitti o acıyı karmaşayı maalesef tanıyorumbende bir daha hiçbir erkeğe güvenebileceğime inanmıyorum hatta o kadar ağır geldi ki bana da erkekleri mikrop gibi görüyorum artık..Ama yine de ayrı üzüldüm neden biliyor musun ikinci şans olur mu diye bir ışık vardı bu konunuzla olmadığına ikna oldum .Sizin için hayırlı şekilde sonuçlanmasını diliyorum lütfen sakin olun herşey olacağına varıyor sonuçta umarım en hasarsız şekilde atlatırsınız

Kardeşide çalişmiş orda. Hatta kp'er müdürmüş ama orda o kadini işten atmamiş.

Yani konu banada garip gelmeye başladi. Ve sürekli maaf demesi, bu kadar oğlunun eğitimi ile ilgili bir kadin olmasina rağmen.

Tepkiler çok konunun üstüne kömür atma cinsinden. Ilk başta grup seks dedi fos çikti. Şimdi kadinin ahlaksizliğindan, eşinin sarhoşluğundan bahs ediyor. Yine tepki alacağim fakat bazen konunun gerçekliğinden şüphe duyuyorum.

Cute seni formdan tanıyorum yıllardır. Çok üzüldüm bir arkadaşımın başına gelmiş gibi.... Allah yar ve yardımcın olsun nasıl sakin kalınır nasıl davranılır bilemiyorum çok zor ağır bir durum. Lütfen güncel olayları paylaş merak ediyorum nasıl bir yol izleyeceksin...

Muneye yazarmısınız lutfen konumu silsin.
Konu sahibesinin talebi üzerine konusu yorumlara kapatılmıştır, üyeliği de yine talebi üzerine iptal edildi, yalnız şunu yazmadan geçemeyeceğim bir varsayımdır ama olursa şaşırmam, Cute'ın kayınpederi olayın işyerinde ifşasını engelleyecektir, Cute'ı sakinleştirip ben onun kulağını çekerim diyecektir, iş iyi, konum iyi, ki kayınpeder aynı yerdeymiş hissetmediyse az buçuk bilmiyorsa ben de bu saçları boşuna ağartmışım demektir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…