Aldatıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Suanda ne ıelrı ne geır gidemiyorum ayrılınca buyuk cocugumu dusunuyorum, ayrılmazsam nasıl duzelır kadın aynı ısyerınde buda aynı ısyerınde kendımı cok zayıf maaf olmus hıssedıyorum. Avukatla konusucam mallara tedbir koydurmayı dusunuyorum. Ortak paramız onda onuda alıcam sımdı

18 yaşımdan beri bu sitedeyim. Senin geldiğin dönemleri, yaşadıklarını, eşinin ne kadar iyi(!) biri olduğunu hatırlıyorum.

Konuyu açan kişinin sen olduğunu görünce, kontrol etme gereği duydum.

Sen zeki, farkındalığı yüksek, sağduyulu bir kadınsın. Erkeklerin zorla bir şey yaptığını gördün mü? Erkekler zorla bir şey yapmazlar. Sen de biliyorsun ki, bu olay senin içine sinmeyecek. Grup seks olabileceğini nereden çıkardın?
Mesajları saglıklı okuyamadıgım ıcın yanlıs anlamıs im bir ara yazıcam mesajları kadın eve cagırmıs ısrarla bızımkı gitmiyor ama bir gun olur diyor. Daha cok kadın bastırıyor bel altı bızımkı sadece ustune atlarım da rahat gıbı yazmıs. Maaf oldum yok oldum. Cok kotuyum omcesını bılmıyorum sonrasını dusunemıyorum. Kadının esine mesajları gondermem ıstegı duyuyorum cok fazla ama yogunlasamdım

Kocanızın birileri zorlasa bile bu işlere meyli var bir şeyi ilk kez yaptığında vicdan azabi çekersin
2. Ve 3. Yaptığında zaten alışmışsındır...

bunu dikkate alın sizin yakaladıgınız ilk ama onun yaptığı ilk mi?
Ben ilk yakaladım. Oda ilk dıyo ama sonrası bende soyledım o olmaz Baska bırı olur 45 yaısnd aya kadın butun yuzu cokm us sarkmıs

Cok pısman suanda beni bırakmak ıstemıyor hıc bir sekılde, arkadası cok sok oldu banada yaptı ama ben oralı olmadım herkese yapıyor diyor. Suanda cok saskinim eve donduk ama ben eve girmedim abime geldım. Kadın beni cok zorladı dıyor sen niye yaptın dıyorum niye uydun ona beni boslamıstın dedi. Sonra yedi tabı hepsini ben hatalıyım sen degil sın dıyo
Bak bosanmak.2.evliligi bu yuzden bitirmek istemeyebilirsin.ben buna bi sey deme hakkina sahip degilim.sunu unutma ama bu klasik yalandir cunku.bi arkadas ayarlanir ve ya kadin bana da yapti ya da ben yazdim o mesajlari dedirtilir.bu klasik.hatta gecen de arkadasina oglum artik yalan bulamiyorum seninle ilgili garip seyler de soylersem idare et diyenini duydu bu kulaklar.
O kadinla iliskisi var esinin.hangi kadin her erkege niye mesaj atar ki?kadinlarin buna ihtiyaci yok.basbaya aldatilmissin.kadinla iliskisi var.
Ikincisi bunu normal karsiliyor esin.yani is yerinde baska biriyle flortu normal goruyor.sen de yapmissindir belki ne var bunda dedi sana degil mi? Bu gercek dusunceleriydi.sonra senin baskinla soyledikleri ise ailesi bozulmasim diye yalandan soyledikleri.uyku arasinda soylenen dusunceler gercektir bunu da bil.
Senin zihniyetinde bu mu? Buysa evet devam et evliligine.ama degilse sana numara yapmak zorunda kalan bi adamla yalan bir hayat yasayacaksin.o adam da mutlu ve samimi olmayacak sen de bi yalanin ustunde yasayacaksin.esin evliyken baskasiyla da olmaya florte anormal bakmiyor.goze sokulmadigi surece sen de yapsan ona anormal gelmeyecek.hatta belki hosuna gidecek.benim eski esim beni baskalaeinin arzulamasindan zevk alirdi mesela.bana uymadi ayrildim.

Cok pısman suanda beni bırakmak ıstemıyor hıc bir sekılde, arkadası cok sok oldu banada yaptı ama ben oralı olmadım herkese yapıyor diyor. Suanda cok saskinim eve donduk ama ben eve girmedim abime geldım. Kadın beni cok zorladı dıyor sen niye yaptın dıyorum niye uydun ona beni boslamıstın dedi. Sonra yedi tabı hepsini ben hatalıyım sen degil sın dıyo

Devlet kanalında üst düzey yönetici evli bir kadının rahat rahat tüm erkeklere bu şekilde yaklaşıyor olduğu hikayesine inanmamışsınızdır umarım. Kadın zorlamışmış, sanki çocuk kandırıyor eşiniz. Bile isteye yaşadığı şeyi kadın üzerine yıkmasın.

Az onurlu davransın diyeceğim ama bu eşinizden istenecek en son şey olur sanırım. Sanalda kalmış mesajlaşma olduğunu sanmıyorum bu meselenin.

Cute baslikta adini gorunce icim ciz etti..
Cok uzgunum.
Esinin ozru kabahatinden buyuk.
Nasil bir is yeriymis boyleki ust duzey diye alti cizilenlerin bu denli bir pisligin icinde bulunup, birde bu durumu normallestirip sana izah gibi gosteriliyor olmasi.

Ustelik sende yapmissindir diyerek cirkince bir ithamda bulunmasi.
Sen guclu bir kadinsin, seni manipule etmesine izin verme.

Suanda ne ıelrı ne geır gidemiyorum ayrılınca buyuk cocugumu dusunuyorum, ayrılmazsam nasıl duzelır kadın aynı ısyerınde buda aynı ısyerınde kendımı cok zayıf maaf olmus hıssedıyorum. Avukatla konusucam mallara tedbir koydurmayı dusunuyorum. Ortak paramız onda onuda alıcam sımdı
Çocuklar anne mutluysa mutludur siz mutlu olabilecek misiniz bunları öğrendikten sonra. Hem eşiniz hem eşinizi atar yandan tazminat alın acimayin

Ben ilk yakaladım. Oda ilk dıyo ama sonrası bende soyledım o olmaz Baska bırı olur 45 yaısnd aya kadın butun yuzu cokm us sarkmıs
Bu işler güzelliğe bakmıyor ona guvenebilirmisiniz belki daha öncede yaptı...

heyecan duyuyor farklı kadınlarla
Ben bu durumu belki benzetme yanlış olacak ama seri katillerin aldığı hazza insan öldürmeye bağımlılıklarına benzetiyorum...

saf heyecan....
Ve ted bundyiydi sanırım fbi le iş birliği yapmıştı ve onlara şey demişti...
Bir insan bir işi ilk kez yaptığında çok dikkatlidir ve sonra kendinden biraz daha emin olur yakalanmayacagına emin olur ve dikkatsizleşir demişti

Elim ayagım titriyor esimin telefonu da ust duzey biriyle el altı sevgılı mesajlarını gordum. Mesajların ekfa. Gorutnulerını kendime attım. Napmam lazım acele edin cocuklarım uyanabılır
Suanda ben sok oldum sizi hep goruyordum burda ne kdr mantikli yorumlar yapiyordunuz besbelli akilli bi kadinsiniz sok oldum gercekten Allah yardmciniz olsn ne desem bilemedm

Devlet kanalında üst düzey yönetici evli bir kadının rahat rahat tüm erkeklere bu şekilde yaklaşıyor olduğu hikayesine inanmamışsınızdır umarım. Kadın zorlamışmış, sanki çocuk kandırıyor eşiniz. Bile isteye yaşadığı şeyi kadın üzerine yıkmasın.

Az onurlu davransın diyeceğim ama bu eşinizden istenecek en son şey olur sanırım. Sanalda kalmış mesajlaşma olduğunu sanmıyorum bu meselenin.
Hem aldatmanın sanal i mi olur çok yazık kadın kadar adamda suçlu

Mesajları saglıklı okuyamadıgım ıcın yanlıs anlamıs im bir ara yazıcam mesajları kadın eve cagırmıs ısrarla bızımkı gitmiyor ama bir gun olur diyor. Daha cok kadın bastırıyor bel altı bızımkı sadece ustune atlarım da rahat gıbı yazmıs. Maaf oldum yok oldum. Cok kotuyum omcesını bılmıyorum sonrasını dusunemıyorum. Kadının esine mesajları gondermem ıstegı duyuyorum cok fazla ama yogunlasamdım

Sakin ol bi anla, sakinleş sonra gerekirse eşine gönderirsin... Kahroldum senle bir. ☹️ "üstüne atlarım" diye bir cümle mi kurmuş eşin? 😶

Ben olsam o mesajları yedi düvele duyurmuştum çoktan. İlk önce de kadının kocasına. İş yerinden atılması lazım başka türlü barışsan da hep huzursuz olacaksın.

Sürekli mesajlarını gördüğümüz hayatını biraz bildiğimiz biri olunca ne kadar üzücü oluyormuş çok tuhaf. Sanki çok yakınımın başına gelmiş gibi sıkıntı bastı benim de içimi.
Ayni bende o haldeym suanda cok cok coook uzuldummn birebir muhabbetmz cok olmasada hep gprdugum tanidik bir arkadas cutemom Allah im sabir versinnn bu ne bicm bi sey

Cinsellikte yasa bakılmıyor fransa başkanı macronun eşi ondan rahat 30 yaş büyük hep kadını suçlamanın eşinizde cokhatali

Sadece sanal olsa hafifletici yanı ne yahu?

Elin fah....ne sevgilim dedi mi? Dedi.
Duş, üstüne atlama muhabbeti yaptı mı? Yaptı.
Bir de utanmadan ''Bizim ortam böyle.'' gibi saçma bir açıklamayla
s.çtığının üzerine tüy dikti mi? Dikti.

Sen başkasının çocuğuna baba olmayı başarmış, bununla takdir görmüş
birisin beyinsiz herif.

Kendi çocuğuna babalık yapacağın dönemde karına ''Beni ilgisiz bıraktın. '' diyerek
bir namussuzun peşine düşmüşsün karını sorumluluklar içinde tek başına bırakmışsın.

Yazıklar olsun. Daha ağır konuşurdum da neyse.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X