- 18 Temmuz 2016
- 4.754
- 13.224
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallah ya aslinda arayacan esi deyincen kiPislik evli adamı ayartmiş ifşa edilmeli
Cunku esi cok iyi biriysi. onu aska inandiran, eski esinden olan oglunu kendi çocuğu gibi benimseyen, soyadini vermek isteyen, ailesinden gelen olumsuz sesleri susturan,esine sevgisini esirgemeyen biriydi. Haliyle hepimizin gözünde kotu bir evlilikten sonra atiyla gelen bir prens gibiydi.Niye herkes sadece sasırdım yazıo ya????
Boşanma kararı alırsa kadının eşininde bilmesi bence de gerekli hatta sadece eşi değil çalıştıkları kurum da dahil, duymayan kimseyi bırakmamalı ama eğer boşanma olmayacaksa insanın yüzü olmaz böyle bir meseleyi duyurup sonra aynı adamla evli kalmaya.bence kadinin kocasininda bilmesi gerekiyor. yapanlar düsünmüyorsa olabilecekleri madurlarinda herseyi yapmaya hakki vardir. yapmalida.
Eşine yollamıyorsan bile kuruma yolla lütfen. Ekmek mekmek parası hikayeMesajları saglıklı okuyamadıgım ıcın yanlıs anlamıs im bir ara yazıcam mesajları kadın eve cagırmıs ısrarla bızımkı gitmiyor ama bir gun olur diyor. Daha cok kadın bastırıyor bel altı bızımkı sadece ustune atlarım da rahat gıbı yazmıs. Maaf oldum yok oldum. Cok kotuyum omcesını bılmıyorum sonrasını dusunemıyorum. Kadının esine mesajları gondermem ıstegı duyuyorum cok fazla ama yogunlasamdım
Peki kocanın sana sen de yaparsın demesinin açıklaması neymiş?Yazıcam kızlar, sok ıcınde arkadası ile yuzlestım kimseye haber veremedik kadını aradık. Kadın fahişenin teki herkese mibu konuları yapıyomus ama kimse ozele tasımamıs bızımkıler sadece mesajla kalmıs. Sımdı lık en azından
Ayni seylerı soyledım. Cok bagırdım ben sana yapsaydım sen ben okdururdun dıyorum
Elim ayagım titriyor esimin telefonu da ust duzey biriyle el altı sevgılı mesajlarını gordum. Mesajların ekfa. Gorutnulerını kendime attım. Napmam lazım acele edin cocuklarım uyanabılır