Aldatıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Devlet kurumunda üst düzey memur bir kadın bütün kariyerini tehlikeye atıp eşinize ve diğer astlarına mı asılıyormuş? Aklınıza yatıyor mu bu? Eşiniz masum zavallı bir çocuk kadınla cinsel içerikli konuşmalar yapmak zorunda bırakılmış, kıyamam.

Bu arada tanıdığınız birinin başına gelince ne güzel diğer kadını gömüyorsunuz hemen sevgili hanımlar.

Dumur oldum konu basligini ve konuyu acan kisinin sen oldugunu gorunce

En cok da oglun acisindan cok uzuldum , seninle ayni tarz evlilige sahibiz biliyorsun, icim ciz etti cute

Ne denir bilemiyorum inan yazacak kelime bulamadim , bana kalirsa bosanmalisin ama oglun acisindan cok zor olacak bunun da farkindasin , biraz sakinles oncelikle cok fevri davranma su asamada
Sakin kalip dusunmeye calis lutfen , cok zor bir durum cok

Kanim cekildi cute..
Dualarim seninle
Dik dur uzul agla ama gecici oldugunu bil

Bunu yapan saklamaz mı cute.. bilemedim ya. Unutmuş mu silmeyi yani..

Tek diyeceğim kendini üzme.. parçalama..

Niye herkes sadece sasırdım yazıo ya????
Cunku esi cok iyi biriysi. onu aska inandiran, eski esinden olan oglunu kendi çocuğu gibi benimseyen, soyadini vermek isteyen, ailesinden gelen olumsuz sesleri susturan,esine sevgisini esirgemeyen biriydi. Haliyle hepimizin gözünde kotu bir evlilikten sonra atiyla gelen bir prens gibiydi.
Boyle bir insanin cute gibi cok sevdigi esine kötü seyler yapmadi hepimizi sasirtti. Cute'nin yasadigi saskinligi hayal kirikligini tahmin bile edemiyorum :(
Yine de o güçlü bir kadin. Kimsenin bir gram ne parasına ne iyi sözüne tenezzul edecek biri degil. Eski esinin de durumu cok iyiydi ama cocugu icin iki kurus nafaka bile almadan adamin hayatindan cikti. Kendine yeni bir dünya kurdu. Nasil sonra daha mutlu olduysa tum bu kabus bittikten sonra da mutlu olacagina inanıyorum ben.
Umarim en az hasarla atlatir :(

bence kadinin kocasininda bilmesi gerekiyor. yapanlar düsünmüyorsa olabilecekleri madurlarinda herseyi yapmaya hakki vardir. yapmalida.
Boşanma kararı alırsa kadının eşininde bilmesi bence de gerekli hatta sadece eşi değil çalıştıkları kurum da dahil, duymayan kimseyi bırakmamalı ama eğer boşanma olmayacaksa insanın yüzü olmaz böyle bir meseleyi duyurup sonra aynı adamla evli kalmaya.

İlk önce ne yapacağına karar vermeli evliliği icin, kadın ikinci mesele şuan.

Mesajları saglıklı okuyamadıgım ıcın yanlıs anlamıs im bir ara yazıcam mesajları kadın eve cagırmıs ısrarla bızımkı gitmiyor ama bir gun olur diyor. Daha cok kadın bastırıyor bel altı bızımkı sadece ustune atlarım da rahat gıbı yazmıs. Maaf oldum yok oldum. Cok kotuyum omcesını bılmıyorum sonrasını dusunemıyorum. Kadının esine mesajları gondermem ıstegı duyuyorum cok fazla ama yogunlasamdım
Eşine yollamıyorsan bile kuruma yolla lütfen. Ekmek mekmek parası hikaye
Bırak sonra kocasına neden olduğunu açıklasın.

Yazıcam kızlar, sok ıcınde arkadası ile yuzlestım kimseye haber veremedik kadını aradık. Kadın fahişenin teki herkese mibu konuları yapıyomus ama kimse ozele tasımamıs bızımkıler sadece mesajla kalmıs. Sımdı lık en azından
Peki kocanın sana sen de yaparsın demesinin açıklaması neymiş?

Ayni seylerı soyledım. Cok bagırdım ben sana yapsaydım sen ben okdururdun dıyorum

Diyeceginizi diyip sonra sessizlige gomulun derim ben.
Siz konustukca belli bi sure sonra uste cikmaya calisacak cunku.
Ve mumkunse evden bikac gunlugune ya o ayrilsin ya da o..
Sakin kafayla nasil adim atacaginizi dusunun ve bugun kininizi kustuktan sonra onu muhattap almayin.
Boyle piskin adamlar ancak boyle pismanlik duyar, siz feryat ettikce uste cikmaya calisacak cunku.
Hazmetmesi cok zor, bu adamla devam ederseniz belki birdaha ona hic guvenemeyeceksiniz.
Kadinin kocasina duyurmak size kalmis, adam kocanizi vuracak bi tip degilse duyurun ama bence en mantikli olan sey direkt o kadinin sacini basini yolmak, agziniza geleni saymak

Klasik suçu kadina atmak ve arkadasindan destek görerek paçayi kurtarma derdi.
Hani her is yerinde olan birseydi? Normaldi?

O halde ne için pisman? Onu "boslayarak" nasil güya normal birseye itiyorsun?

Arkadasi bile tam yalan söyleyemedi "ben o kadina fazla bulasmiyorum" diyerek. Yani tam arkadasini kurtarmak istemedi bence. Bu sana bir ip ucu. Hadi mantiksizin mantiksizi olsun ve kadin herkese yazsin. Bak arkadasi geride durmus, esin niye böyle birsey yapmadi?

Adam ilk basta olayi küçümsemek istedi olmadi. Sonra suçu sadece kadina atmak istedi, olmadi. Simdi pismanlik numarisini yapiyor iste. Dert paçayi kurtarmak. Rezillik çikmasin, düzen bozulmasin.

Bu durumda bosanma senin için zor oldugunu tabiki anlarim. Ancak bosanmazsan, evliligin sadece kagit üzerinde olmasinida göz önünde bulundur. Yani o kadini ve onun evliligini düsünmeden önce, kendi evliligini düsün. Neticede esin sana o sadakat sözünü verdi, o kadin degil.

Hayretler içinde okudum, hem şaşırdım hem üzüldüm. Cute burada yorumlarından tanıdığım bir üye. İnşallah en doğru, en hayırlı kararı verir dileğim o... Devlet memurları arasında yüz kızartıcı ilişkiler yönetmeliğe aykırıdır ve konuda geçen eşiyle o kadın olay mahkemeye yansırsa yerlerinden ve eğer yönetici iseler konumlarından olacaklardır. Örneklerine şahit oldum

Kadın evli ve çocuğu var, adamında evli ve çocuklu olduğunu biliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X