Aldatıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ekmek parasi derdinde olan bir insan bunlari yapar mi yahu ?
Gaz vermis gibi olmak istemiyorum ama ben olsam kadini kesinlikle sikayet ederim isyerine , kocami da sikayet ederim , ikisini de rezil ederim
Ama bunu yapabilmek icin bosaniyor olmak lazim , cute'un saglikli bir sekilde dusunup kararini vermesi lazim
Aynen öyle yapıcam dese kocası eminim kimseyi ekmeğinden etme diyecektir klasik cümleler.
kocasıyla eğer gittiğini düşünüyorsa evet onu da şikayet etsin ama hiç olmadı isimsiz eşini saklayarak etsin Bence.
çay bilmiyorum davulun sesi uzaktan hoş gelir misali çok bilmişlikte taslamak olmuyor.

Şu an kadın değil eşinizin ağzına etmelisiniz.
Size sadakat söz veren eşiniz. O kadın sizi yada evliliğinizi düşünmez. Bunu düşünecek olan eşinizdi.
Kadına küfretmek rahatlatıyorsa arayın edin tabii ama uzun vadede o adamın yatağına geri dönecekseniz mastürbasyondan başka bif şey değil şu an yaptığınız. Egonuzu tatmin ediyorsunuz.
Sinirinizi elin kadınına kanalize edene kadar oturun sakince düşünün. Devam mı edeceksiniz? Edebilecek misiniz? Bundan sonra nasıl güveneceksiniz?
Bunları yapabileceksiniz devam edin. Devam edecekseniz dahi faturayı yine eşinizd kesin ama. O noktaya giden o zira. Affederseniz de ikiniz arasında kalmalı.
Benim bir arkadaşım aldatıldı, kadına yıktı su kocası suçsuz zavallı oldu, hemen o an nasıl becerdiyse hamile kaldı. Kadını arayıp küfredip rahatladı. Mutlu haberi de kadına söyledi ve kendince sorunu çözdü. Ha o adam on sene sonra ayşeyle değil ama fatmayla yine yaparsa bu sefer de Fatma suçlu olcak elbette.
Kendinizi kandırmayın. İlişkinizi devam ettirmek isteyebilirsiniz küçük çocuklarınız var. Ama suçlu eşiniz güven zedelendiyse zedeleyen de eşiniz. Elin kadınına yıkmadan bunu kendinize tekrarlayın bence.

Aynen öyle yapıcam dese kocası eminim kimseyi ekmeğinden etme diyecektir klasik cümleler.
kocasıyla eğer gittiğini düşünüyorsa evet onu da şikayet etsin ama hiç olmadı isimsiz eşini saklayarak etsin Bence.
çay bilmiyorum davulun sesi uzaktan hoş gelir misali çok bilmişlikte taslamak olmuyor.
Tabi ki yasayana zor , bize soylemesi kolay
Ama gercekten cok beklenmedik bir durum bu cute acisindan baktigimizda , ne çiğ adammis 😟

Bu arada kadını ifşa etmek, işyerini ayağa kaldırmak, eşini ve kadını rezil etmek, kadının kocasına ulaşmak falan benim gözümde asla yapılmaması gereken işler. Herkesi işe karıştırmak, rezilliğe rezillikle karşılık vermek hoş değildir. Özellikle de ne yapacağına henüz karar vermemişse aldatılan kadın... boşanmazsa yoluna devam eder, boşanırsa da kendi seviyesinden inmeden olaydan sıyrılmış olur.

Banada çok saçma geliyor, hemen bu kadina saldirilmasi. Yani tersi olsa ve bir kadin,esini aldatsa, hiç bir erkek böyle düsünmez. Hiçbir erkek "ben o erkegin karisini bulacam ve herseyi anlatacam" düsüncesi yok.

Tüm sinir,esten çikariliyor. Ki bence olmasi gerekende bu. Umarim asla böyle birsey yasamam fakat yasarsamda, diger kadin benim zerre umrumda olmaz. Evli mi bekarmi, çalisiyormu,.. Umrumda degil. Kocasi bilmeside umrumda degil.

Benim umrumda sadece kocam ve çoçugum var. Kocam bana o sadakat sözü verdi. Buna önem verdigi müddetçe, hiçbir kadin onu "ayirtamaz". Her insanin kendince hür iradesi vardir.

Ve özelikle Türkiyede bir kadini ifsa etmek çok kötü yollara açabilir. Kocasi, kadini öldürse bu elbette iyi birsey degil. Kadinin yaptigi ahlaksizlik evet fakat bunun cezasi cinayet degil, olmamali. Sadece kadinin açisindan degil, çoçugun açisindanda. Yani kadin kötü bir es olabilir fakat halen bir anne ve onu seven çoçuklarida vardir.

Yani o "rezilde ederim vezirde ederim" olayi biraz film senaryosu. Gerçek hayatta çoçuklar var. O çoçuklara hakmi simdi herkes babalari üzerinde dedikodu etsin. Ve hayatimda hiçbir zaman kirli çamasirimi disariya asmadim. Yani evde neler döndügünü kimse bilmek zorunda degil.

Benim hayatim, milletin "bu haftalik dedikodusu" olmayacak kadar önemli ve özel. Ben olsam yani kimseye anlatmam fakat esimin donuna kadar parasini herseyini alir ve bosanirdim.

Cute çok sağlıklı yazamamış, grup sex olayıda şöyle bi kez yalnız buluşalım diyor kadın, cutenin kocası bende öyle hayal ettim ama x de gelecek diyor ozaman bende aranıza girerim diyor kadın.
Yok hiçbir açıklaması, hiç alttan alınacak yeri.
Adam niyeti bozmuş.

Kadını aradım. Agzına sıctım.
Banada çok saçma geliyor, hemen bu kadina saldirilmasi. Yani tersi olsa ve bir kadin,esini aldatsa, hiç bir erkek böyle düsünmez. Hiçbir erkek "ben o erkegin karisini bulacam ve herseyi anlatacam" düsüncesi yok.

Tüm sinir,esten çikariliyor. Ki bence olmasi gerekende bu. Umarim asla böyle birsey yasamam fakat yasarsamda, diger kadin benim zerre umrumda olmaz. Evli mi bekarmi, çalisiyormu,.. Umrumda degil. Kocasi bilmeside umrumda degil.

Benim umrumda sadece kocam ve çoçugum var. Kocam bana o sadakat sözü verdi. Buna önem verdigi müddetçe, hiçbir kadin onu "ayirtamaz". Her insanin kendince hür iradesi vardir.

Ve özelikle Türkiyede bir kadini ifsa etmek çok kötü yollara açabilir. Kocasi, kadini öldürse bu elbette iyi birsey degil. Kadinin yaptigi ahlaksizlik evet fakat bunun cezasi cinayet degil, olmamali. Sadece kadinin açisindan degil, çoçugun açisindanda. Yani kadin kötü bir es olabilir fakat halen bir anne ve onu seven çoçuklarida vardir.

Yani o "rezilde ederim vezirde ederim" olayi biraz film senaryosu. Gerçek hayatta çoçuklar var. O çoçuklara hakmi simdi herkes babalari üzerinde dedikodu etsin. Ve hayatimda hiçbir zaman kirli çamasirimi disariya asmadim. Yani evde neler döndügünü kimse bilmek zorunda degil.

Benim hayatim, milletin "bu haftalik dedikodusu" olmayacak kadar önemli ve özel. Ben olsam yani kimseye anlatmam fakat esimin donuna kadar parasini herseyini alir ve bosanirdim.
tam da bu kafadayım. Ne yaparsam yapayım millete reklam olmaktan uzak durmayı tercih ederim. Ha dedikodu yapmak isteyeni elbette engelleyemezsin ama direkt gerçek bilgileri kimsenin bilmesi ve konuşması gerekmiyor. Kadın kendi seviyesizliğinde ve pisliğinde boğulsun. Ben çamurlara sokmam kendimi

Allah kolaylık versin ama şu saatten sonra affetmek ona ilersi için cesaret vermekten başka işe yaramaz çünkü yüz göz olmuşsunuz. Aldatmanın her türlüsü iğrenç ama evda karısı yanındayken başka kadınla yatak muhabbeti yapabilen bir adam kusura bakmayın ama ahlak yoksunudur. Hani anlık birşey olsa allah şaşırtmış dersin ama eşiniz sizi gayet bilinçli bir şekilde aldatmış bir aydır devam eden bişey var ortada belki daha eski üstelik siz yakalamanızla pişmanım diyor yoksa halinden de memnunmuş. Üstelik bu yönden yaranızı önceki evliliğinizi bu nedenle bitirdiğinizi biliyor yani sizi üzmeyi kaybetmeyi göze alarak çıkmış bu yola.

Son düzenleme:
Kadını aradım. Agzına sıctım.
seni anlıyorum çok üzgünsün ama sanki konusuna heycan katmak isteyen yeni üyeler gibi yazıyorsun. Ya doğru düzgün açıkla ya da üzgünsen girip yazma güzel kardeşim. Biz de burada üzülüyoruz haber bekliyoruz ama iki kelime yazacaksan yazma yani. Allah yardımcın olsun

Ya bu kadın daha önce de aldatılmış ve boşanmış. Öyle "kadın kocamı ayartmış, eşim masum" diyebilcek biri değil ki. Belli ki sadece öfkesini kusmaya çalışıyor. Kadına bir söylediyse eşine iki söylemiştir. O da hıncını böyle çıkartıyor demek ki. Daha önceki kadını da işinden kovdurmuş. Çok da güzel yapmış bence. Aynısını buna da yapmasını dilerim.

Zaten Cute'in hemen o kadin fahi** olarak yaftalamasindan belli, esini inanmak istedigini. Sonrasinda "esim çok pisman.." gibi cümlelerde kurdu. Yani adamin anlattiklarina inanmak istiyor.

Normalde "pis yelloz, benim kocisimi ayirtti" kafasinda biri oldugunu düsünmüyorum Cute'in. Ancak simdi o düsünceye dogru evriliyor. Kim bilir evlatlarin üzülmesinden korktugu için, esini çok yükseklerde gördügü için,..

Evet akilli bir kadin fakat simdi duygularinada yenik düsebilir. Ve burda biz bence mantikli yorumlar yapmak zorundayiz. Onun gözünü açmak için.
Cute un gözü açık, biliyor.
İnanmak istiyor sadece.
Peki, duygularına yenik düşmesi onu güçsüz mü yapar?
Her kadın boşanmalı mı bu durumda?
Benim hayatımda 2 kırmızı çizgim aldatma ve şiddettir ama belki onun değil.
İlk evliliğinde gösterdiği gücü gösteremiyor olabilir.
Belki 3 sene önce ya da 3 sene sonra karşılaşsa yine hemen boşanacak olabilir ama şuan, şuan istemiyor çok belli.
Unutmak, hafizadan silmek ve mutlu günlerine dönmek istiyor.
Bu suç değil, onu güçsüz ya da mantıksız da yapmaz.
Her doğru değişkendir, zaman, mekan ve kişi olgusu dün doğru olanı bugün yanlış kılabilir.
İlk çocuğu başka bir adamı baba belledi, şuan iki çocuk da babasız kalacak falan filan.

Keza böyle bir olaydan sonra devam etmek bana göre en zoru.
Paranoyak yaşam biçimi, adam her gittiğinde kafada soru, telefonu çaldığında yürek hoplaması, sürekli şüphe offf...
Bitirir insanı bu durum, bunu bile yaşayabilmek ayrı güç gerektirir.

Benim söylediğim, konuda baskın şekilde bir boşan mevzusu var.
Boşanmayabilir ve bu bizi ilgilendirmez.
Boşanmaması onu kötü ve midesiz de yapmaz.
Bizlere hak yemek düşer, ama arkadaşları, saygı ve sempati duyanlar olarak destek olabiliriz ancak.

Ben ilk yakaladım. Oda ilk dıyo ama sonrası bende soyledım o olmaz Baska bırı olur 45 yaısnd aya kadın butun yuzu cokm us sarkmıs
Erkekler aldatma sözkonusu olunca yasa filan bakmıyorlar..alımlı gördükleri her kadin onlar için yeterlidir.
Karşı tarafı suçlaması da sizden ayrılmak istemeyisinden yoksa tabiki ikiside masum değil.
Fiziksel bir yakınlıkları oldumu bilmiyorsunuz ama bu şüphe bile omur boyu içinizi kemirecek ve mesajlar bile zaten yeterli..
Çok üzüldüm gerçekten. Allah yardımcınız olsun

Off off. Hemen hemen her gün, bu veya buna benzer aldatma hikayelerini görmek veya duymak, insanın hayata ve insanlara olan inancını, güvenini gerçekten yok ediyor.Pis bir ortamda temiz, onurlu, şerefli kalmak çok zor gibi görünsede, imkansız değildir. İnsan yaptığı hatayı, kendince hata görmeyip, normalleştiriyorsa, bu onun, karakterinin zayıf olduğunu gösterir.
En önemlisi güven duymaktır. Eğer birine güven duygunuzu kaybettiyseniz, bir daha asla hiçbir şey eskisi gibi olmaz.
Eşinizin size yaşattığı bu durumlar, kabul edilebilir şeyler değil.Yaşadıklarınız için çok üzüldüm. Umarım en kısa zamanda yaşadığınız şoku atlatır, kendinize huzuru yaşayabileceğiniz bir hayat kurarsınız.
Ayrıca, benim ve çocuklarımın hayatı değişiyor ve bunun sıkıntısını çekiyorsak, buna sebep olan kim varsa, hepsininde huzurunu kaçırırdım.
Sakin kalıp, bu işten en az hasarla çıkmanın yollarını düşünün. Allah yardımcınız olsun.

Zaten Cute'in hemen o kadin fahi** olarak yaftalamasindan belli, esini inanmak istedigini. Sonrasinda "esim çok pisman.." gibi cümlelerde kurdu. Yani adamin anlattiklarina inanmak istiyor.

Normalde "pis yelloz, benim kocisimi ayirtti" kafasinda biri oldugunu düsünmüyorum Cute'in. Ancak simdi o düsünceye dogru evriliyor. Kim bilir evlatlarin üzülmesinden korktugu için, esini çok yükseklerde gördügü için,..

Evet akilli bir kadin fakat simdi duygularinada yenik düsebilir. Ve burda biz bence mantikli yorumlar yapmak zorundayiz. Onun gözünü açmak için.

Aryacim boyle bir durumda ben de dahil olmak uzere pek cok kadin karsidaki kadina o kelimeyi kullanir
Bunu sadece kadini suclu gordugu icin de yapmaz anlik tepkidir , ofkedir , sonucta ortada yapilan bir kotuluk var ve o kotulugu yapan her iki kisiye de ofkesini dogrultmasi cok normal
Bir de cute ilk esinden de aldatma neticesinde bosanan bir kadin yani asil suclunun kocasi oldugunu biliyor zaten

Ben herkese burada senelerdir cocuklar icin bosanmiyorum demeyin , tam tersi esas cocuklariniz icin bosanin diyen bir kadinim ancak cute'un durumunu ancak yasayan anlar

Benim oglum da esimi babasi goruyor zaten bir baba kaybetti ve travma yasadi , simdiki esimden bosanacak olsam once cocugumu dusunur ona ikinci travmayi yasatmamaya calisirim , ha ben aldatilsam bosanirim ama bu karari verirken ölüp ölüp dirilirim oglum ne olacak , nasil hissedecek diye

Ve ayni cute'un yaptigi gibi hem kocamin agzina s... Hem de o kadinin , boyle buyuk bir kotuluk karsiliksiz kalmamali , benim evladimi canimin parcasini ikinci kez babasiz kalmasina sebep olan her iki kisiye de dogduguna pisman ederim , cok net soyluyorum bu konuda

Belki baska konuda aman bosver derdim konu sahibine ama cute'un acisi ve hissettikleri bambaska su anda , bu basit bir aldatilma konusu degil , ortada ikinci kez baba travmasi yasayacak , tum insanlara , dunyaya guvenini kaybedecek kucik bir cocuk var burada

Ben de çok şaşırdım ve üzüldüm.
Umarım kendiniz için en doğru kararı verirsiniz.

Diyeceğim tek şey, buradaki yorumların gazına gelip mesajları ifşa etmeyin.
Daha önce de yazmıştım, bir arkadaşımın başına iş açıldı bu yüzden.
Kendisini aldatan kişi hayatına devam etti, adamın birlikte olduğu evli kadın haberleşmenin ve özel hayatın gizliliğini ihlalden şikayetçi oldu.

Bu kadın da üst düzey bir konumdaymış. Avukatınızla görüşmeden mesajları eşine ya da çalıştığı kuruma ifşa etmeyin. Avukatınız yol göstersin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X