Aldatıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah yardımcınız olsun.işinizi kolaylaştırsın.boyle şeref yoksunlarının da sonu gelsin

Adriana lima nın bile aldatıldıgı dunya burası
Siz ne yaşıyorsunuz pardon?
Yok niye herkes şaşırıyor,niye konu sahibinin ne özelliği var,adriana lima aldatildi falan...
Insan tanıdığı birinin başına böyle birşey gelince doğal olarak şaşırıyor.

Yok niye herkes şaşırıyor,niye konu sahibinin ne özelliği var,adriana lima aldatildi falan...
Aynen öyle utanmasa alkışlayacak ya aaa olabilir ne var adriana bile aldatıldı cutemom aldatılmış çok normal diyecek tövbe yarabbim. Bazen insanların değer yargılarından şüphe ediyorum .

Ben erkeğe şaşırmadım cunku evet yasadıklarımdan okuduklarımdan erkeklere guven olmayacagını ogrendim...yapan erkek oldugu için konu sahibinin eşine şaşırmadım...benim guvenim artık hiç kalmadı erkeklere...belki dün yasadıklarımın etkisi vardır...işyerimde calısırken koridorda dısardan gelen hiç tanımadıgıö bi adam bana direkt arkadaslık teklif etti ve evliymiş... moralim aşırı bozuk benim de

Niye ki özelliği ne anlamadım

Konu sahibi ile ne burada, ne dışarda tanışıklığım var. Fikirlerimin hep uyuştuğu üyelerden de değil. Ancak konu sahibi önceki evliliğinde aldatıldığını öğrenince aynı gün boşanmaya gidebilmiş biri. Eşinin bunu bilmesine rağmen cesaret gösterebilmesi, ayrıca karşısındaki kadının geçmiş acılarına saygı duymamış olması beni de çok şaşırttı.

Yani şimdi öyle sorular soruyorsunuz ki, hem konu yön değiştiriyor hem de şu anda hiç ama hiç konuşulmaması gereken şeyler konuşuluyor.

Sevgilim gunaydın napıyosun iyiyim annemdeyım selam soyle benimde annem babam sayılır. Dusa gırıd cırıldiplak bızımkı dıyo oh bende gırıcem. Eve gel dıyo kadın bızı. Ki gitmiyor yakalanırız dıue
İğrençler...Bizim işyeri boyle mi diyor utanmadan...
Aldatılırsam onun da hayırlısını ver Yarabbim. İnkar etsin yüzü kızarsın :dua:

Güzel ya da çirkin hiç bir kadın aldatilmayi hak etmiyor,belli ki konu sahibi forumda çok aktif olduğu için çoğu kişi tanıyor,refleks olarak tanıdıklarımiza daha fazla üzülüyoruz ve şaşırıyoruz.

Konu sahibi ile ne burada ne dışarda tanışıklığım var. Fikirlerimin hep uyuştuğu üyelerden de değil. Ancak konu sahibi önceki evliliğinde aldatıldığını öğrenince aynı gün boşanmaya gidebilmiş biri. Eşinin bunu bilmesine rağmen cesaret gösterebilmesi, ayrıca karşısındaki kadının geçmiş acılarına saygı duymamış olması beni de çok şaşırttı.

Yani şimdi öyle sorular soruyorsunuz ki, hem konu yön değiştiriyor hem de şu anda hiç ama hiç konuşulmaması gereken şeyler konuşuluyor.

Ya erkekler kesinlikle kadının bu acısı vardı ben de ona sunu yapmayayım derler mi hiç...benzerini yaşadım...aynı acıyı yaşattı bana bile bile...
Kimseye güven yok...şaşırmıorum artık

Sevgilim gunaydın napıyosun iyiyim annemdeyım selam soyle benimde annem babam sayılır. Dusa gırıd cırıldiplak bızımkı dıyo oh bende gırıcem. Eve gel dıyo kadın bızı. Ki gitmiyor yakalanırız dıue
Bunlar hoş mesajlar değil. Bazı iş ortamlarında laubali konuşmalar olur, içki alındıysa bir eğlencede falan öyle çirkin geyikler oluyor ben ilk başta öyle bir şey mi diye düşündüm ama bu mesajlar (farzedelim hiçbir şey olmamışsa bile) hiç normal değil, . Bu grup seks olayı ne anlamadım, espri mi yapmışlar yoksa ciddi mi? kadın da bu kadar rahat olduğuna göre eğer bir şey olduysa belki kadının kocası da mı katıldı bunlara?

Öncelikle çok geçmiş olsun. Dilerim nasıl bir karar vereceksen hakkında hayırlısı olur. Yalnız ben olsam kadının kocasına mesajları kesinlikle gösterirdim. Kocasının ona ne yapacağı da beni hiç ama hiç ilgilendirmez. Kocan da kadın da bi de gitsinler o iğrenç kadının kocasına anlatsınlar, sadece şakalaştık, bizim ortamımız böyle, eşlerimiz de bizi yalnız bıraktı diye. Bakalım adam ne diyor? Bakalım gerçekten normal karşılanabilecek bir şey mi? Cinayet çıkar söyleme diyen olmuş ama insanın canını önce kendisi düşünecek, ben neden onun canını düşüneyim, hem de canımı bu denli yakmış birinin? Demirden korkan trene binmeseydi, bu haltlara kalkışan da göze alsın madem yaşayacaklarını! Kocasına söyle, kadın kocasıyla olacak, seninki senle devam edecek, bunlar nasılsa bir şey olmuyor diye görüşmeye devam edecek. Üzülen tükenen sadece sen olacaksın. Yok yaa!

Adriana Lima da aldatılır; şu kadın aldatılır şu kadının özelliği var aldatılmaz değil bence konu. Konu sahibinin maalesef geçmişini bilmiyorum ama anladığım kadarıyla iyi giden bir evliliği varmış eşiyle birbirlerini seviyorlarmış ondan herkes şok oldu diye düşünüyorum.

çok geçmiş olsun mu diyim nedim gerçekten bilemedim, bu erkekler ne ister hayattan anlamıyorum bide açıklamaya gel bizim ortamımız böyle nasıl bir ortamsa artık bi kadın yapsa dese bunu öldürür kocası.. herşeyin hayırlısı diyorum zor bir süreç Allah yolunu kolay eylesin arkadaşım

Ben şok oldum şu anda yani sizin olmanıza daha çok şaşırdım .ama çok güçlü olduğunuzu düşünüyorum umarım en mutlu olacağınız şekilde çıkarsınız bu işten . Ve lütfen lütfen kadının kocasına ulaşın herkes hakettiğini yaşasın siz burda acı çekerken o ailesiyle kenara çekilip oturamaz

Aldatcak kadın nasıl oluyor anlatirmisin?
Hey allahım ya sabah sabah varya aşağıda yazdım zaten kimse aldatılmayı hak etmiyor cutemoma çok şaşkınım ve üzüldüm konu kim aldatılacak kim aldatılmayacak kadın değil zorla konuyu saptırıp kavga çıkartmaya çalışmayın rica ediyorum

Cute çok şaşırdım ve üzüldüm. Mesajları hemen göstermeseydin iyiymiş, bir kaç gün daha beklersin. Anladığım sürekli mesajlaşıyorlar zaten.
Ayrıca sen beni yalnız bıraktın demesine de asla inanma. Donunu yıkayıp çocuğunu büyüttüğün biri nasıl yalnız bıraktın beni diyebilir keyfinden mi yalnız bırakmışsın

Aldatılcak kadın nasıl oluyor anlatirmisin?
Aldatılacak kadın nasıl oluyor? demek istemişsiniz. aldatılacak kadın eşiyle cinsel anlamda bir yılı aşkın süredir hiçbir şey yaşanmıyordur, sadece çocukları ve başka sebepler için için evli kalıyordur, eşiyle ortak hiçbir şeyleri kalmamış ev arkadaşlığı dışında, sevgi falan herşey bitmiştir. O durumda erkeğin sadık kalmasını beklemek gerçek dışı bir beklentidir ve adam gider cinsel ihtiyaçlarını başka bir kadınla giderebilir. Bunu kadın da yapabilir ama kadınlar genellikle yapmıyor, yapan da var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X