- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
Üye burada çok aktiftir iyi de tanıyıp okurum aldattılacak bir kadın değildi . Şaşkınım
Adriana lima nın bile aldatıldıgı dunya burası
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üye burada çok aktiftir iyi de tanıyıp okurum aldattılacak bir kadın değildi . Şaşkınım
Bu yorum çok yanlış kusura bakmayın ama dünyada kimse aldatılmayı hak etmiyor zatenAdriana lima nın bile aldatıldıgı dunya burası
Siz ne yaşıyorsunuz pardon?Adriana lima nın bile aldatıldıgı dunya burası
Aynen öyle utanmasa alkışlayacak ya aaa olabilir ne var adriana bile aldatıldı cutemom aldatılmış çok normal diyecek tövbe yarabbim. Bazen insanların değer yargılarından şüphe ediyorum .Siz ne yaşıyorsunuz pardon?
Yok niye herkes şaşırıyor,niye konu sahibinin ne özelliği var,adriana lima aldatildi falan...
Insan tanıdığı birinin başına böyle birşey gelince doğal olarak şaşırıyor.
Niye bu kadar takıldınız ben de onu anlamadım.Adriana lima nın bile aldatıldıgı dunya burası
Siz ne yaşıyorsunuz pardon?
Yok niye herkes şaşırıyor,niye konu sahibinin ne özelliği var,adriana lima aldatildi falan...
Niye ki özelliği ne anlamadım
İğrençler...Bizim işyeri boyle mi diyor utanmadan...Sevgilim gunaydın napıyosun iyiyim annemdeyım selam soyle benimde annem babam sayılır. Dusa gırıd cırıldiplak bızımkı dıyo oh bende gırıcem. Eve gel dıyo kadın bızı. Ki gitmiyor yakalanırız dıue
Konu sahibi ile ne burada ne dışarda tanışıklığım var. Fikirlerimin hep uyuştuğu üyelerden de değil. Ancak konu sahibi önceki evliliğinde aldatıldığını öğrenince aynı gün boşanmaya gidebilmiş biri. Eşinin bunu bilmesine rağmen cesaret gösterebilmesi, ayrıca karşısındaki kadının geçmiş acılarına saygı duymamış olması beni de çok şaşırttı.
Yani şimdi öyle sorular soruyorsunuz ki, hem konu yön değiştiriyor hem de şu anda hiç ama hiç konuşulmaması gereken şeyler konuşuluyor.
Bunlar hoş mesajlar değil. Bazı iş ortamlarında laubali konuşmalar olur, içki alındıysa bir eğlencede falan öyle çirkin geyikler oluyor ben ilk başta öyle bir şey mi diye düşündüm ama bu mesajlar (farzedelim hiçbir şey olmamışsa bile) hiç normal değil, . Bu grup seks olayı ne anlamadım, espri mi yapmışlar yoksa ciddi mi? kadın da bu kadar rahat olduğuna göre eğer bir şey olduysa belki kadının kocası da mı katıldı bunlara?Sevgilim gunaydın napıyosun iyiyim annemdeyım selam soyle benimde annem babam sayılır. Dusa gırıd cırıldiplak bızımkı dıyo oh bende gırıcem. Eve gel dıyo kadın bızı. Ki gitmiyor yakalanırız dıue
Adriana Lima da aldatılır; şu kadın aldatılır şu kadının özelliği var aldatılmaz değil bence konu. Konu sahibinin maalesef geçmişini bilmiyorum ama anladığım kadarıyla iyi giden bir evliliği varmış eşiyle birbirlerini seviyorlarmış ondan herkes şok oldu diye düşünüyorum.Siz ne yaşıyorsunuz pardon?
Aldatılcak kadın nasıl oluyor anlatirmisin?Üye burada çok aktiftir iyi de tanıyıp okurum aldattılacak bir kadın değildi . Şaşkınım
Hey allahım ya sabah sabah varya aşağıda yazdım zaten kimse aldatılmayı hak etmiyor cutemoma çok şaşkınım ve üzüldüm konu kim aldatılacak kim aldatılmayacak kadın değil zorla konuyu saptırıp kavga çıkartmaya çalışmayın rica ediyorumAldatcak kadın nasıl oluyor anlatirmisin?
Aldatılacak kadın nasıl oluyor? demek istemişsiniz. aldatılacak kadın eşiyle cinsel anlamda bir yılı aşkın süredir hiçbir şey yaşanmıyordur, sadece çocukları ve başka sebepler için için evli kalıyordur, eşiyle ortak hiçbir şeyleri kalmamış ev arkadaşlığı dışında, sevgi falan herşey bitmiştir. O durumda erkeğin sadık kalmasını beklemek gerçek dışı bir beklentidir ve adam gider cinsel ihtiyaçlarını başka bir kadınla giderebilir. Bunu kadın da yapabilir ama kadınlar genellikle yapmıyor, yapan da var.Aldatılcak kadın nasıl oluyor anlatirmisin?