Aldatıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
konuyu okudum ve nick i iki kez kontrol ettim acaba yanlis mi goruyorum die :( hayatiniza giren adamlar hep mi karaktersiz olur ya cok uzuldum şu an

O iş yeri nere öyle ya? Pavyon mu ora ki bunlar normal?
Hiç bir kadın aldatılmayı haketmez. Aldatılma aldatanın eksikliğindendir aldatılanın değil.
Soğuk kanlı olun. Mahkeme sürecinde kadını da bu işlerin döndüğü iş yerini de ifşa edersiniz.
Bazı işyerlerinde öyle laubali muhabbetler oluyor ki. Hiç hoş değil aslında iş disiplin ve ciddiyetinden çok ırak şeyler, samimiyet ve gırgır adı altında iğrenç muhabbetler yapılıyor ( o kadar ki çok sinirlendiğim eşinin çalışmasını istemeyen geri kafalı erkeklere öyle bir ortamda hak veresim geliyor). Bazen böyle ortamlarda iş arkadaşıyla yasak ilişki yaşayanlar da olabiliyor olayı laf boyutunda bırakıp fantezi yapanlar da oluyor.

Benim anlamadığım eşiniz nasıl bu kadar rahat ve pişkince üste çıkıyor.
Kendi yaptığı ahlâksızlıkta bile sizi suçluyor.

Bu adam yabancı mı, yabancılar genelde böyle relaxtır. Veya yurtdışında falan mı yaşıyorsunuz? Genelde başka bahaneler sunması gerekirdi böyle pişkinlik görmedim

Allah yardımcısı olsun. Kaç saat oldu ne yaptı acaba. Çok zor bi durum. Çok üzüldüm. Evlenmekten korkar olduk böyle erkek müsvetteleri yüzünden. Evli değilim ama olsam ve eşim böyle bi şey yapsa heralde erkekliğini kökünden keserdim hemde hiç acımadan.

CuteMom CuteMom merak ediyoruz....
biliyoruz zor durumdasın ama haberdar et müsait olunca...
Eşin seni manüple etmeye çalışıyor sakın gelme bu oyunlara...
Bu evlilik sürse bile bir kadın unutamaz bunu...
2. Evliliğin olabilir hayat bu....
Aldatıldım deme aldattı de o bu karakterde bir adammış aldattı...

konuya ben öznesini koyma...
orası genelev mi nasıl bir iş ortamı ya saçma sapan her şeyin adabı olur....

aklıma şey geliyor bu grup seks de eşi falan da oalcak mı?
Belki hem sizinle hem de kadının eşiyle bir şey planladılar...
Durum daha kompleks olabilir

Eşin bukadar rahatsa demekki en başından beri yapıyormuş bu pisliği bir insan nasıl bizim ortam böyle biz böyleyiz der sakin olmaya çalış ve o seni böyle savunmasız gördükçe sana daha çok yalan söyler sakın inanma dediği hiç gelişmeleri bize de aktar Rabb'im yardımcın olsun o pisliği de ıslah etsin inşallah

Eşiniz bu olaydan aklanmaya çabalıyor ama ne yapsa hiçbir şey eskiye dönemez. Karaktersizliğin en iyi örneğini göstermiş.
Geçmiş olsun, işiniz zor.

Gökten kocaman kocaman kayalar yağsa ve dünyada bazı insanlar o kayaların altında kalıp geberseler allah kahretsin ya CuteMom CuteMom lütfen yaz merak ediyoruz allahım sen yardım et

Allah hepsinin cezasını versin
Ne biçim vicdanları ne biçim beyinleri var bu adamların. Kadın zaten daha önce yaşamış bu iğrençliği, küçücük bebeğiyle sana tutunmuş, sana güvenmiş. İnsan nasıl yapar bunu. Hiç mi kimseye güvenilmeyecek bu hayatta. İnsan çocuğunun babasından bunu görürse hayatta kime güvenir ki. :(
Çok üzüldüm sanki bir yakınımın başına gelmiş gibi.

bu adam bir günde mi böyle bir usluba geçiş yaptı? bildiğin iğrenç bir çetenin ortasına düşmüşsünüz sanki.
hiç mi daha önce farketmediniz bu tipin karakterini? Allah kolaylık versin ne diyim çok şaşırdım görüyordum hep konularda yorumlarınızı :\

Aldatmanın da dışında eşinizin kafa yapısı rahatlığı çok şaşırtıcı. Böyle bir insanla geçirdiğiniz yıllara da yazık. Bir anda böyle olmamıştır çünkü, bu zihniyette adam herşeyi yapmıştır bu zamana kadar.

Çok üzüldüm sizin için.. Oglunuzun tamamen babasız kalacağını düşünmeniz hele... ☹️

Şoku atlatinca en doğru adımları atacağınıza eminim, Allah yardımcınız olsun.

Eşine mesaj atsanız ne değişecek ki? Eşinize bişey söylemeden kavga çıkarmadan postalayın gitsin. Mahkemede tüm haklarınızı arayın. Yanlış hatırlamıyorsam siz çalışıyordunuz. Kaybedecek çok da bişeyiniz yok.

Beni bu konuda en cok üzen aldatılan bir kadinin kendi acısını bile düşünmüyor olmasi, ayrılırım babasi küçük çocuğu alir götürür ama büyüğü kalacak kimsesiz gibi dedi ya ona cok üzüldüm. Allah büyük siz bunlara kafayi takmayın, biyolojik babasi olmasa bile kac sene emek vermiş onuda ayirmaz insallah

Gerçekten üzücü... Güçlü ol... İlk oğlum tekrar babasız kalacak demişsin :( ama mesajlarda çocuğumun adı geçmiş yazmışsın... mesaj içerikleri neler cutemon ? kendi oğlundan mı bahsediyor mesajlarda yoksa senin oğlundan mı...
Lütfen fevri hareket etme önce her şeyi öğren sonra sen yapman gerekeni yaparsın zaten...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X