Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
külliyen yalanOnce tamam dıyodu sımdı dıyo nasıl tanıstırayım sızı arkadasınla yuzlestır dıyorum seni o duruma sokamam oda konusuyo dıyo aynı kadınla ama bence yalan. Olur mu hıc boyle bısey. Kadınından evlilik ı yıkılsın ıstıyorum kocasına ulasamadım. Var mı uksabılecek bırı lutfen bısı yazın. Onu ikna etmeye calısıcam beni yalnız bıraktın dıyo bir aydır mesajlasıyolarmıs.oyle dıyor
ohaaaaSevgilim gunaydın napıyosun iyiyim annemdeyım selam soyle benimde annem babam sayılır. Dusa gırıd cırıldiplak bızımkı dıyo oh bende gırıcem. Eve gel dıyo kadın bızı. Ki gitmiyor yakalanırız dıue
Oğlunuz neden kimsesiz kalsin. Onun annesi var. Hem annesiz hem babasız milyonlarca çocuk var. Bazı bebeklerin babaları daha onlar doğmadan oluyor. Hayat herkese esit davranmıyor ne yazık ki. Ama oğlunuz şanslı bir çocuk benceSımdı evden cıkıyoruz o telefonu alıp once cıktı beni sevdıgını soyluyor kadın ıcın herkesle boyle diyor, yuzlestırmeye ikna edemiyorum ama kadın soyleyemıyor um bilen varsa yazmasın cok ıyı bir yerdeler devlet kanallı onuda hayatını ustune gectı ek ıstıyorum. Telefonunda online olmadı, anneme hastayım dedim. Sevgililer suanda bana inkar ediyor hayat ılıskısı olmadan aldatma olmazmıs kadın evli dıyo 45 yasında dıyo ısyerımız boyle dıyo dıyo da dıyo yanı. Suanda hafiften Bı tutunmaya basladı. Beni dusunduren tek sey bosandıgımda oglumhn kardesın alırken oglumun kimsesiz babasız kalması. Napıcam nasıl yapıcam. Bılmıyorum bosanmaktan hıc bahsetmiyorum suanda oda bısey demiyor.
zaten dusa elbiseli mi giriliyor ne kadar abaza su erkeklerohaaaa
bu muymuş normal?
Tövbe tövbe allah şaşırtmasın dedikleri şey bu yazık ömür boyu yalanla yaşamayacak konu sahibi en azindanzaten dusa elbiseli mi giriliyor ne kadar abaza su erkekler![]()
aynen ama bak sana durumu anlatayim suan konu sahibi agliyordur ici yaniyorfur dogal olarak direk soylemistr kocasina dirrk konu sahibi suclu olmutr sende yapmissindir diye iftiralar atmistr cok normal oldugunu soylrmistr hata sende yap demistr cunku beyunleri yok boyle adamlarinin yazik oksijen israfiTövbe tövbe allah şaşırtmasın dedikleri şey bu yazık ömür boyu yalanla yaşamayacak konu sahibi en azindan