Siz olması gereken ahlak değerleri üzerinden yazıyorsunuz, kendini bilen biri zaten aldatmaz ama aldatanlar bizim gibi düşünmüyor ayrıştığımız nokta bu, aldatan erkek içinde kadın içinde ha o ha bu, ha evli ha bekar, ister çocuklu olsun ister çocuksuz önemsemiyor ve sanıyor musunuz ki karşısına geçip ağzınıza geleni söylediğinizde yüzü kızaracak? Yüzü kızaracak olsa aldatmaz, başka bir kadının canını yakmaz, sizler yaşamayın inşaallah, çevrenizde de denk gelmemişsiniz demek ki ama benim çevremdeki çoğu arkadaşım aldatıldı, birçoğuna birebir şahidim ne yazık ki.
Çoook önce yazmıştım yeri geldi yine yazayım, bir arkadaşım daha nişanlıyken aldatılmaya başladı, o kısmı ben bilmiyordum çok sonraları öğrendim, adam hem günübirlik aldatıyordu, hem de hayatında çok uzun yıllardır bir kadın varmış, arkadaşım evlendi ilk çocuğu doğdu, çocuk 3-4 yaşlarındayken 99 depremini hatırlarsınız deprem oldu, adam diğer kadınla eşinle yaşadığı evdeymiş, eşi de kayınvalidesindeydi, deprem olunca adamın ev gümbürdüyor, bunlar korkuyla bizim ilçeye geliyor yani eşinin olduğu yere, eşine sen kendi annene git orada daha güvende olursun diyor, aslında sebep adam kendi annesinin evine diğer kadını götürecekmiş, yani adamın annesi de diğer kadını biliyormuş, o arada bu ahlaksız bizim kapının önüne geldi diğer kadınla, o ana kadar aldattığını bilmiyordum, sordum bu kadın kim diye işin iç yüzünü anlayınca rezil ettim gönderdim, bir daha kapımın önünden bile geçemediler lakin emin olun ne diğer kadının ne kayınvalidenin, ne de adamın umuru değildi, gayette pişkindiler, iş ortaya çıkınca arkadaşıma kadın olsaydın dediler bir ağızdan, ne kadar çirkin ne kadar ayıp değil mi? Ama işte aldatan adam diğer kadına yüz verirse cesaretlendirirse zeytinyağ gibi üste çıkma potansiyelleri var.
Burada da okumadık mı evli adamlarla ilişki yaşayan kadınları, hep adamın eşi suçluydu değil mi? Kadın eşiyle ilgilenmiyordu, kendine bakmıyordu vs çünkü erkekler eşlerini böyle anlatıyor diğer kadınlara.