Aldatıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok üzüldüm 2. Evliliği yapan ve mutlu olan biri olarak ne hissetiginizi anlıyorum..Allah yardımcınız olsun.. arkadaşlar üstüne gitmeyin arkadasin ..şu anda olmasada ilerde eminim boşanacak ama şu an zamana ihtiyacı var kabullenmesi gerek yasanilanlari ...benim şimdiki eşim eski eş kisinden olan bebeğime o kadar iyi ki ve benim bebeğim onunla o kadar mutluki ...cutemoom da eminim öyleydi ve su anda kendini değil o bebeğini düşünüyor..ve aynı şeyleri tekrardan yaşamak çok zor ve yorucu ...Şu anda ilk hedefin maddi olarak paralarını kurtarmak olsun başka ne diyebilirim ki çok zor herşey

Kadın fahişe herkese öyle deyip sıyrılmaya çalışmak ne kadar iğrenç bir hareket..
Kim kimden daha çok fahişe acaba?
Niyeti olmayanı kim nasıl neye zorlar da yazdırıt yahu? Başka gezegende mk yaşıyoruz biz?

Bildiğim tek şey, erkekler yetersiz varlıklar. Valla da billa da. Yok anam. Olmuyo, bunları ya ittircen, ya kaktırcan, ya çüş dicen, ya deh dicen. Büyümeyen çocuk hepsi. İsteyen beğenmeyebilir aynı fikirde olmak zorunda değiliz. Ama "hepsi" aldatıyor deyip günah almayım ama çooook büyük bir yüzde aldatıyor cidden. 🙄 Maşallah dediğimiz 3 gün yaşıyor resmen arkadaşlar.

Buradaki bayanları anlıyorum ama ikinci kadın konusunda mune gibi düşünüyorum. Dünyada ahlak yoksunu o kadar insan var ki? Bunun kadını erkeği de yok, ama her koyun kendi bacağından asılır diye de bir laf var. Burada ikinci kadın ahlaksız olabilir, kötü kalpli olabilir, ama o kadını benim hayatıma sokan kişi eşim, eşim ahlaksız olmasa o kadın bana yaklaşamazdı çünkü. Bakın tamam keşke herkes yüksek ahlak sahibi ve iyi niyetli olsa ama değil malasef, dünyada iyiler kadar kötüler de var. Burada benim evliliğimin bitmesinin ya da bu hale gelmesinin sorumluluğunu ikinci kadına atmak bana kolaya kaçmak gibi geliyor, çünkü kocan niyeti bozmuşsa o olmaz başkası olur. Bunu kabul etmek lazım. Ayrıca çok sevdiğim bir laf var, sen ne söylersen söyle anlattığın karşındakinin anladığı kadar demişler, böyle ahlaki yönden zayıf bir insan, sizin lafınızla üzülecek, canı acıyacak, hatasını anlayacak bir insan olsa zaten böyle ilişkilere girmezdi,; o kadınla muhattap olmak ilk önce aldatılan kadını rahatlatsa da emin olun ilerde onun seviyesine düştüğü için daha çok üzülmesine neden oluyor. Birde git kocana sor hesabını diye üste çıkan şirret tipler de var ki onlara birşey demek pek mümkün değil çünkü dediği özünde doğru sözünden cayan,asıl acıtan , asıl sorumlu olan kişi evliliğin diğer tarafıdır. Bunları ikinci kadınları aklamak için falanda söylemiyorum ama onların ahlaksız ya da düşük ahlaklı olması aldatan adamın suçunu hafifletmiyor. Hele hele kocayı boşamayıp o kadını millete rezil etmek için uğraşmak çok yanlış çünkü bu durum insanların gözünde de haklı olan kadını hatalı hale getiriyor. Bu nedenle bence bir kadın eğer boşanmayacaksa, hiç ortalığı ayağa kaldırmamalı. Çünkü bu durum örneğine çok defa gördüğüm üzere nasıl olsa karım boşanmaya cesaret edemiyor algısı oluşturmaktan ve ikinci ihaneti çabuklaştırmaktan öteye gitmiyor.

Kadının ne mal oldugu önemli degil onu kocası düsünsün.
Kadın cok zorrladı,beni boslamıstın cok ucuz bahaneler.
Empati yapmaya calısıyorm yapamıyorm.
Aynı evde yasayabilecek misiniz ?
Yüz yüze bakabilecek misiniz?
Ne kadr sarsıldı temeliniz o onemli.
Sen akıllı kadınsın,bunun da üstesinden gelecegine eminim.

Bahsi geçen olay gerçekten çok üzücü bir durum. Yaşamak istemem yaşayana da bol sabır dilerim.
Onların ki pişkinlik değil, kuyruğu dik tutma çabası.
Adam burnundan kıl aldırmıyordu ki, aldattığı için hiç pişman değildi aksine dediğim gibi pişkindiler, ben arkadaşımın en gözü açık tanıdığı olduğumdan benle arkadaşlığını dahi sonlandırdılar, bunları boşandıktan sonra birebir arkadaşımın ağzından duydum, ben kötü kadınmışım uzak durması lazımmış vs bunu söyleyen kayınvalide, sözde anne olacak, sözde evladı yaşındaki beni karalamaya çalışarak oğlunun ahlaksızlığına tuttuğu çanağı örtbas etmeye çalıştı, arkadaşımı sindirmek için de ana oğul akıllarına estikçe döverlerdi, kaç defa yüzünü gözünü mor yakaladım, sordum söylemedi kapıya çarptım düştüm diyordu.

Bu benim şahit olduğum aldatma vakalarından yalnızca biri, şansıma arkadaşım diye sarıldığım bir sürü arkadaşım çok kötü şekilde aldatıldı, bir diğeri yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen, ailece görüştükleri evli çocuklu bir ahbabıyla eşini yakaladı, arkadaşlarımı suçlamak için söylenen sözleri birebir buraya aktaramam o kadar ahlaksızca ki edebim elvermez, velhasıl aldatan kocalarda gördüğüm bildiğim bir şey varsa eşlerini yerin dibine sokarak anlatıyorlar, diğer kadına da prenses güzellik abidesi gibi davranıyorlar, o kadınlarda bundan aldıkları cesaretle hesap sormak isteyen kadına ağza alınmayacak sözler söylüyorlar, benim arkadaşlarım sinir krizi geçirdi o derece bunalıma soktular.

O yüzden diyorum siz olması gereken ahlak üzerinden düşünüp değerlendiriyorsunuz ama aldatanın öyle bir değeri yok ne yazık ki.

Konuyu başkası açsa farklı şeyler yazardım.. senki mantıklı aklı başında birisin,yorumlarından az çok tanıyorum. Hala şoktasın diye düşünüyorum. Yoksa eşinin ilk duyduğundaki tepkisi bile suçluluk bastırdığının kanıtı. Hadi fiziksel birşey yaşamadılar,kadın yaşlı,fahisenin teki vs vs ya eşin? Sen cidden bu savunmasına inandınmı? Ne malum arkadaşıyla ağız birliği yapmadığı? Heleki pişkin tavırları...

Cute'un burada anlattığı kadarıyla hayatını aşağı yukarı biliyorum, ilk evliliğinde yaşadığı ciddi hayal kırıklığını, ikinci eşinin onu nasıl hayata döndürdüğünü, onu ne kadar sevdiğini biliyorum. Cute'un şu anda yaşadığı hayal kırıklığının ilk eşiyle olandan çok çok daha fazla olduğunu da tahmin edebiliyorum. İki çocukla en baştan bir düzen kurmanın nasıl gözünde büyüdüğünü, sırf bilinmeze atılmamak, düzenini bozmamak, iki çocuğun sorumluluğunu bir başına alma korkusu yüzünden belki de bu "kaçamağı" görmezden gelebileceğinin de farkındayım. İlişkilerindeki aldatma döngüsü yüzünden kendini de suçlayacağının da...

Gerçekler acıdır Cute. Seni aldatan adam bunu tekrar tekrar yapacak, işin kötüsü bunu bildiğini de biliyor. Boşanmazsan daha da yüzsüz bir seviyeye gelecek ilişkiniz. Adam bu sefer telefonunu vs. nerede gördüysen artık onu ortadan kaldırarak, yeni hat alarak, başka buluşma noktaları belirleyerek, kadının adını Tesisatçı Mehmet diye kaydedip konuşmaları silerek ne yapacaksa yapacak. Sen de için kan ağlaya ağlaya gözünü kapatacak, kulağını tıkayacaksın. Grup seksten bahsediyorsun, her şeyi geçiyorum çoklu cinsel ilişkilerde senin de hastalık kapma riskin var. Bu evliliğin artık sağlıklı bir noktaya gelme yolu yok; anca üç maymunu oynarsan hiçbir şey olmamış gibi davranabilirsin. Ama odadaki fil gibi içinizde durur bu kriz.
bende biliyorum hata biri konu acmisti ikinci evliginde mutlu olan var mi diye cute bu sekilde yorum yapmisti en cokta buna uzuluuorum kadinin yuzu gulmedigi ivin

Sacma bir önerme
Üzüldüm ki etrafinizda hep buna sahit olmuşsunuz ve bunu normal kabul etmissiniz.

Erkekleri bu kadar büyütmeyin arkadaşlar. Erkek işte fazlasını beklememek lazım. Bekleyince biz üzülüyoruz.

Kabullendiğim yok. Kim ister aldatılmak ama erkeklere bu kadar iyimser yaklaşmamak gerektiği düşüncesindeyim.

Kadının ne olduğu onu ve kocasını ilgilendirir Cute. Seni asıl ilgilendiren eşinin ahlaksızlığı olmalı. Biliyorum çok mutluyken bir anda tepetaklak olmak zor ama umarım kafanı toparlayıp mantıklı düşünerek doğru adımı atabilirsin. Bundan sonrası için her asılana aynı şekilde karşılık vermeyeceğini bilemezsin.

Elim ayagım titriyor esimin telefonu da ust duzey biriyle el altı sevgılı mesajlarını gordum. Mesajların ekfa. Gorutnulerını kendime attım. Napmam lazım acele edin cocuklarım uyanabılır
Cok kotuyum kadı.ust duzey ekra. Gorutnulerını kardesıne abime ve ark attım kendimden ve o dan sildim.sımdı kadının esinin numarasını bulmaya calısıyorum kendımı kontrol edemiyorum suanda
Anlatacak kadar ıyı degılım. Cocugum dan bahsediliyor. Asırı kotuyum. Anladığım kadarıyla grup sex yapmıslar kadında evli. Esinın bilgilerinı arıyorum suanda
Esımı uyandırdım mesajları gosterdım. Oylrsıne yazılmıs mesajlar diyor. O kadar sakin ki mesajları detaylı okudum aralarında fızıkem bısey gecmemıs ama dun topluca eglenmeye gıtmısler. Kabul etmiyor kadın boyle bırı belki sende yapıyosun dur dedi bana. Suanda yattı uyudu telefon bende, cocukları sabah abime gonderıcem buyuk oglum ilk evlılıgımden onun babası yok iyice babasız kalacak kahroldum aglayamadjm bile, calıstık ları yer ust duzey cok ıyı bir yerde calısıyor orda boyle dıyo. Sabah olunca adı gecen ark arıcakmısım oda evli sen sert oldugu ıcın mesajları gostermedım diyor. Maaf oldum ben bittim ben nasıl yapıcam ilkinde de aldatıldım. Cok uzgunum cok kotu asagılanmıs hissediyorum
Tel mesajları siler diye baskasına attım elimde delil olsun diye bana asla itiraf etmedi mesajları gosterene kadar. Kadınlı erkekli cıkmıs lar dısarı ya eglenmısler fılan. Kadınım instagram adresine gırdım aksam eglence deler ama fırsatını bulunca yataga gececek ler esim bir gün yaparız bunuda diyor kadın atabı canım dio kadim 45 yasında
Yazamıyorum ama benınyuzlestırmesını ıstıyorum hem kadınla hemde evli olan erkek arkadası ile telefonuna el koydum ama cocukları birine vermem lazım napicaz bılmıyorum cok kotuyum aglayan adım
Sımdı evden cıkıyoruz o telefonu alıp once cıktı beni sevdıgını soyluyor kadın ıcın herkesle boyle diyor, yuzlestırmeye ikna edemiyorum ama kadın soyleyemıyor um bilen varsa yazmasın cok ıyı bir yerdeler devlet kanallı onuda hayatını ustune gectı ek ıstıyorum. Telefonunda online olmadı, anneme hastayım dedim. Sevgililer suanda bana inkar ediyor hayat ılıskısı olmadan aldatma olmazmıs kadın evli dıyo 45 yasında dıyo ısyerımız boyle dıyo dıyo da dıyo yanı. Suanda hafiften Bı tutunmaya basladı. Beni dusunduren tek sey bosandıgımda oglumhn kardesın alırken oglumun kimsesiz babasız kalması. Napıcam nasıl yapıcam. Bılmıyorum bosanmaktan hıc bahsetmiyorum suanda oda bısey demiyor.
Once tamam dıyodu sımdı dıyo nasıl tanıstırayım sızı arkadasınla yuzlestır dıyorum seni o duruma sokamam oda konusuyo dıyo aynı kadınla ama bence yalan. Olur mu hıc boyle bısey. Kadınından evlilik ı yıkılsın ıstıyorum kocasına ulasamadım. Var mı uksabılecek bırı lutfen bısı yazın. Onu ikna etmeye calısıcam beni yalnız bıraktın dıyo bir aydır mesajlasıyolarmıs.oyle dıyor
Dogru yazamıyorum lutfen anlayın cocuklarımın ıkısıde atesli onları evde bırakıyorum
Benım yolum bellı neyi yokedecwk kadının nosunu mesajları aldım birilerine attım. Ark nosunu da aldım adı gecıyor diye o yuzlestırmezse bile ben yapıcam
Ona anlatmamıstım eski esımı nasıl yakaladıgımı soyledım ama kadına neler yaptıgımı soylemedım. Dıgerını isten kovdurdum ama bunu saglam bırakmıcam ben sadece uzulmucem tek basına. Esim vicdan azabı duymadın mı dıyorum hayır yanlıs bısı yapmadım bizim ortam boyle dıyo, herkesle boyle dıyo herkes boyle dıyo. Ben eski aldatılmamı anlatınca beni onla aynıı kefeye koyma dıyo. Sonra onu yalnız bıraktığım dogru cunku o coluk cocuk ev hepsinde beni yalnız bıraktı bende ona yetısemedjm. Meger hep sebeb buymus sımdı daha ıyı anlıyorum
Sevgilim gunaydın napıyosun iyiyim annemdeyım selam soyle benimde annem babam sayılır. Dusa gırıd cırıldiplak bızımkı dıyo oh bende gırıcem. Eve gel dıyo kadın bızı. Ki gitmiyor yakalanırız dıue
Yazıcam kızlar, sok ıcınde arkadası ile yuzlestım kimseye haber veremedik kadını aradık. Kadın fahişenin teki herkese mibu konuları yapıyomus ama kimse ozele tasımamıs bızımkıler sadece mesajla kalmıs. Sımdı lık en azından
Cok pısman suanda beni bırakmak ıstemıyor hıc bir sekılde, arkadası cok sok oldu banada yaptı ama ben oralı olmadım herkese yapıyor diyor. Suanda cok saskinim eve donduk ama ben eve girmedim abime geldım. Kadın beni cok zorladı dıyor sen niye yaptın dıyorum niye uydun ona beni boslamıstın dedi. Sonra yedi tabı hepsini ben hatalıyım sen degil sın dıyo
Suanda ne ıelrı ne geır gidemiyorum ayrılınca buyuk cocugumu dusunuyorum, ayrılmazsam nasıl duzelır kadın aynı ısyerınde buda aynı ısyerınde kendımı cok zayıf maaf olmus hıssedıyorum. Avukatla konusucam mallara tedbir koydurmayı dusunuyorum. Ortak paramız onda onuda alıcam sımdı
Mesajları saglıklı okuyamadıgım ıcın yanlıs anlamıs im bir ara yazıcam mesajları kadın eve cagırmıs ısrarla bızımkı gitmiyor ama bir gun olur diyor. Daha cok kadın bastırıyor bel altı bızımkı sadece ustune atlarım da rahat gıbı yazmıs. Maaf oldum yok oldum. Cok kotuyum omcesını bılmıyorum sonrasını dusunemıyorum. Kadının esine mesajları gondermem ıstegı duyuyorum cok fazla ama yogunlasamdım
Ben ilk yakaladım. Oda ilk dıyo ama sonrası bende soyledım o olmaz Baska bırı olur 45 yaısnd aya kadın butun yuzu cokm us sarkmıs
Kadını aradım. Agzına sıctım.
Sevgili Cute,

Hepimiz kocaman kadınlarız. Hangimiz şefimizle, yöneticimizle zorla böyle şeyler yazışırız? Kocana inanmak isteyişini anlıyorum inan. Ama yapmayacak olan erkek, kadın önüne çırılçıplak gelse, onu işten attırmakla da tehdit etse, kendi eşiyle değil ihmal edilmek 2 yıl görüşmese dahi yapmaz. Kadının herkesle(bence yalan!) böyle konuşuyor olması, kadının eşinin yönetici olması eşinin böyle şeyler konuşmasını kabul ettiremez.

Zekanı küçümsemesine izin verme.

Siz olması gereken ahlak değerleri üzerinden yazıyorsunuz, kendini bilen biri zaten aldatmaz ama aldatanlar bizim gibi düşünmüyor ayrıştığımız nokta bu, aldatan erkek içinde kadın içinde ha o ha bu, ha evli ha bekar, ister çocuklu olsun ister çocuksuz önemsemiyor ve sanıyor musunuz ki karşısına geçip ağzınıza geleni söylediğinizde yüzü kızaracak? Yüzü kızaracak olsa aldatmaz, başka bir kadının canını yakmaz, sizler yaşamayın inşaallah, çevrenizde de denk gelmemişsiniz demek ki ama benim çevremdeki çoğu arkadaşım aldatıldı, birçoğuna birebir şahidim ne yazık ki.

Çoook önce yazmıştım yeri geldi yine yazayım, bir arkadaşım daha nişanlıyken aldatılmaya başladı, o kısmı ben bilmiyordum çok sonraları öğrendim, adam hem günübirlik aldatıyordu, hem de hayatında çok uzun yıllardır bir kadın varmış, arkadaşım evlendi ilk çocuğu doğdu, çocuk 3-4 yaşlarındayken 99 depremini hatırlarsınız deprem oldu, adam diğer kadınla eşinle yaşadığı evdeymiş, eşi de kayınvalidesindeydi, deprem olunca adamın ev gümbürdüyor, bunlar korkuyla bizim ilçeye geliyor yani eşinin olduğu yere, eşine sen kendi annene git orada daha güvende olursun diyor, aslında sebep adam kendi annesinin evine diğer kadını götürecekmiş, yani adamın annesi de diğer kadını biliyormuş, o arada bu ahlaksız bizim kapının önüne geldi diğer kadınla, o ana kadar aldattığını bilmiyordum, sordum bu kadın kim diye işin iç yüzünü anlayınca rezil ettim gönderdim, bir daha kapımın önünden bile geçemediler lakin emin olun ne diğer kadının ne kayınvalidenin, ne de adamın umuru değildi, gayette pişkindiler, iş ortaya çıkınca arkadaşıma kadın olsaydın dediler bir ağızdan, ne kadar çirkin ne kadar ayıp değil mi? Ama işte aldatan adam diğer kadına yüz verirse cesaretlendirirse zeytinyağ gibi üste çıkma potansiyelleri var.

Burada da okumadık mı evli adamlarla ilişki yaşayan kadınları, hep adamın eşi suçluydu değil mi? Kadın eşiyle ilgilenmiyordu, kendine bakmıyordu vs çünkü erkekler eşlerini böyle anlatıyor diğer kadınlara.

Yaşamadım, ailemde görmedim ama çocukluk arkadaşım, en yakın dostlarımdandır diyebileceğim dostumun aldatılma, gizleme, söylediklerini yutma haline şahit oldum. Arkadaşımın "Ben gurursuz bir kadınım, ben gurursuz kadın oldum" diye ağlayışını, o sancılı sürecini, kendine nasıl işkence ettiğini, sağlıksızlaştığını her şeyi düşüneceğim derken kendini yenemeyişini gördükten sonra, buradaki aldatmalı konularda sert konuşamaz da oldum.

Karşıdaki kadın zaten sen "Bu yaptığın ne büyük bir kötülük" desen de anlamaz zaten, anlar demiyorum nitekim anlayacak kişi zaten buna kalkışmaz, zaten nette, tvde filan izliyoruz kadınları adamları, nasıl pişkin olduklarını. Ama bedel ödeme kısmında, belki işini kaybeder, belki birkaç kapı yüzüne kapanır, bu kadının da içi soğur.

Ki zaten boşamayacaksa eşini, affedecekse, diğer kadına zerre bir şey söyleme hakkı da yok, kocasını affeden, öteki kadını da affetsin, sindirmişken tam sindirsin bence orası ayrı.

Buradaki bayanları anlıyorum ama ikinci kadın konusunda mune gibi düşünüyorum. Dünyada ahlak yoksunu o kadar insan var ki? Bunun kadını erkeği de yok, ama her koyun kendi bacağından asılır diye de bir laf var. Burada ikinci kadın ahlaksız olabilir, kötü kalpli olabilir, ama o kadını benim hayatıma sokan kişi eşim, eşim ahlaksız olmasa o kadın bana yaklaşamazdı çünkü. Bakın tamam keşke herkes yüksek ahlak sahibi ve iyi niyetli olsa ama değil malasef, dünyada iyiler kadar kötüler de var. Burada benim evliliğimin bitmesinin ya da bu hale gelmesinin sorumluluğunu ikinci kadına atmak bana kolaya kaçmak gibi geliyor, çünkü kocan niyeti bozmuşsa o olmaz başkası olur. Bunu kabul etmek lazım. Ayrıca çok sevdiğim bir laf var, sen ne söylersen söyle anlattığın karşındakinin anladığı kadar demişler, böyle ahlaki yönden zayıf bir insan, sizin lafınızla üzülecek, canı acıyacak, hatasını anlayacak bir insan olsa zaten böyle ilişkilere girmezdi,; o kadınla muhattap olmak ilk önce aldatılan kadını rahatlatsa da emin olun ilerde onun seviyesine düştüğü için daha çok üzülmesine neden oluyor. Birde git kocana sor hesabını diye üste çıkan şirret tipler de var
Boldladığım kısma aynen katılıyorum, karşınızdaki kişi o kadar ağır laflar söylüyor ki, bir de mesajlaşma vs varsa onları da atıyor size, eşin benimleyken bana prensesim dedi, sana bayılıyorum dedi vs vs bir süre sonra kadının söyledikleri ve eşinizin kadına kur yapmak için sıraladığı iltifatlar aklınızda dönüp dönüp duruyor, içiniz daha çok acıyor, o sözler gün geçtikçe daha çok dokunuyor yediremiyorsunuz kendinize, öyle bir kadınla muhatap olduğunuz için sinir oluyorsunuz, aldatılan bir arkadaşım sinir krizi geçirip camı çerçeveyi indirdi, kendine zarar verecek noktaya geldi çünkü evine aldığı sofrasına davet ettiği bir çiftti eşiyle yakaladığı kadın, demeyeyim dedim ama sende benim eşimle aldat ödeşelim diyecek kadar ahlak yok bu insanlarda, şunu da belirteyim kadının kocası eşinin aldatmasını sineye çekti, yani her aldatan müstehakını bulmuyor maalesef.

CuteMom CuteMom
Yanlış hatırlamıyorsam sen ilk evliliğinden bir oğlu olan kadınsın değil mi ?
19 yasında evlenmiştiniz.
Yanlış anlamış olabilir misin ?
Eşin öyle biri değil bence şu anki eşin.

Cute önceki yaşadıklarını okuduğumda çok ama çok üzülmüştüm, neler atlatmıştın hatırlıyorum. İkinci evliliğin sana iyi gelmişti yaralarını sarmıştın.. o kadar üzüldüm ve şaşırdım ki.. Herşeyi mahvetmiş eşin. Canın çokkk yanıyor biliyorum. Zaten ne düşünceğini bilemez bir haldesin kabul etmek istemiyorsun, şoktasın. Hayatının alt üst olmasını istemiyorsun.. Devam edip etmemek elbette senin tercihin. Umarım huzurlu günlerine öyle yada böyle hemen geri dönersin

Sevgilim gunaydın napıyosun iyiyim annemdeyım selam soyle benimde annem babam sayılır. Dusa gırıd cırıldiplak bızımkı dıyo oh bende gırıcem. Eve gel dıyo kadın bızı. Ki gitmiyor yakalanırız dıue
Kadın eşinize yanındaki adam duşa girmiş diyor yani ya eşinizden metreside miğde bulandırıcı🤢

Cok pısman suanda beni bırakmak ıstemıyor hıc bir sekılde, arkadası cok sok oldu banada yaptı ama ben oralı olmadım herkese yapıyor diyor. Suanda cok saskinim eve donduk ama ben eve girmedim abime geldım. Kadın beni cok zorladı dıyor sen niye yaptın dıyorum niye uydun ona beni boslamıstın dedi. Sonra yedi tabı hepsini ben hatalıyım sen degil sın dıyo

Farkındamısın bilmiyorum ama bozacının şahidi şıracı ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X