Aldatıldım

boncuukgooz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
255
85
98
Yaklaşık 6 aydır hayatıma giren olmamıştı hasarlı bir ilişkiden çıkmıştım. 3 ay önce ablamın yanına gittiğimde o aralar bir çocuk ile tanıştım ama çalıştığım sektörden birisi olunca iş ile ilgili konuşmaya başladık. Daha sonra çok fazla mesaj atmaya başlayınca ısrarcı olması beni sıktı.

O ara iş ile ilgili sorunlarım olunca çocukla konuşmadım kafam dolu diye. Sosyal medyada bı baktım yurtdışına gidiyor. Bende mesaj attım 2 yıl sonra döneceğim ve ben senden hoşlanıyorum ne olursa olsun 7 ay sonra gelip seni görmek isterim lütfen dedi. Bende pek bişey diyemedim. Sonra konuşmamız ilerledi çocuğa ısındım çocuk Karadenizli yakışıklı da konuşmaları gelecek ile ilgili hayalleri konuşur olduk 6 saat saat farkı var işe giderken gelince illaki arıyor yüzümü görmek için.

Hoşlanıyorum senden ve seninle iletişime geçmek için çok çabaladım gönlünü aldım falan filan... Neyse burada birikim yapmam lazım sana birşey sormam lazım dedi. Kağıt üzerinde evlilik yapsam burada ne düşünürsun dedi ben şok oldum. Ben sıcak bakmam bu duruma dedim. Neyse konu kapandı.

2 gündür doğru düzgün konuşamaz oldum. Endişelendim sonuçta Türkiye'de değil birşey oldu sandım. Bi soğuk davranmalara başladı, ben bu tavırlarından sıkıldım zaten ben önceki iliskimde aynı durumları yaşamışım böyle devam edecekse biz arkadaşlığımızı bitirelim diyecekken....

Bugün aradı ve ben kağıt üzerinde evleneceğim geleceğimiz için para biriktirmem lazım ve evli olacağım için ekstra para alacağım dedi. Sakin bir şekilde ben böyle bir şeyi hazmedemem kusura bakma lütfen konuşmayalım dedim. Çocukça davranma buradan daha erken gelmem için çabalıyorum seninle ileriyi düşünüyorum dedi. Kan beynime sıçradı ne yapıyorsan yap ama ben yokum dedim. Kapattım telefonu

Veeee 2 dakika sonra whatsabımda evleneceği kadınla samimi fotoğraflarını attı. Sen benimle dalga mı geçiyorsun? Dedim. Sana yalan söyleseydim bunu görmeseydin sahtekarlık yapmış olurdum dedi. Öyle samimi fotograflar ki kan beynime ikinci defa sıçradı. Sana mutluluklar ben yokum artık kendi geleceğini o kadınla kur dedim. Kapattım yani 2 gündür beni arayıp sormaması soğuk davranması hepsi bu.

Kendini öyle güzel anlatan nazik iyi birisi olarak tanıttı ki içimde zaten bir güven yoktu acaba mı derken iyice herşey yerle bir oldu. Ve daha sonra aramaya devam etti sosyal medyadan sildim ama çok tuhaf oldum. 2 yıllık birlikteligimi anlasamadigım için karşılıklı bitirdik böylesine farklı birşey yaşamam derinden sarstı...

İçimi sizlere dökmek istedim kızlar

Son düzenleme:
Kağıt üstünde çocuk da yapardı bu.
Üzülmeyin. Erken olması iyi oldu sizin için.
Kesinlikle aynısını söyledim ya iyice saçmaladın oldum. Ve kağıt üzerinde evlilik yapacağı kadın Koreli ve dengi olabilecek bir insan değil ben şok oldum ve hala atamadım üzerimden

Kesinlikle aynısını söyledim ya iyice saçmaladın oldum. Ve kağıt üzerinde evlilik yapacağı kadın Koreli ve dengi olabilecek bir insan değil ben şok oldum ve hala atamadım üzerimden
Elbette insanın zoruna gidiyor.
Diğer yandan şükredin ki gizlemedi. Ya gizleseydi? Belki siz 3-5 sene sonra, ona iyice bağlanmışken karısıyla çocuğuyla çıksaydı ortaya.

Bu kadar dengesiz bir insan olamaz herhalde. Kağıt üzerinde bir evlilik olmayacak demek ki bu???
Uzulme. Herkes de oyle degil, insanlara guvenin yikilmasin. En dogrusunu yapmissin. O adam da 7 ayda gelemezdi zaten. O da yalandi bence.
Ve bu adam söz atmış uzun bir zaman önce ben bunu sindirmisim tamam demişim neler geldi başıma

Elbette insanın zoruna gidiyor.
Diğer yandan şükredin ki gizlemedi. Ya gizleseydi? Belki siz 3-5 sene sonra, ona iyice bağlanmışken karısıyla çocuğuyla çıksaydı ortaya.
Bu konuda çok haklısınız bu açıdan düşünmemiştim

Tuhaf gercekten
Hayatınızdan Çıktığı iyi olmuş.
boşverin üzülmeyin evlenıp sonradan ne olacagını görmektense erkenden yüzünü göstermıs aksine sevinin
Adilik kağıdı olsa gerek
Evet baya erkenden yüzünü gösterdi eski erkek arkadaşımdan kıskanıyor sonra beni başkaları ile.kiskandirmaya çalışıyordu yaş 29 ama çocukça şeyler peşindeydi

Evet baya erkenden yüzünü gösterdi eski erkek arkadaşımdan kıskanıyor sonra beni başkaları ile.kiskandirmaya çalışıyordu yaş 29 ama çocukça şeyler peşindeydi
Allah yardımcınız olsun me dıyeyım dua edın herkesin bi imtihanı var bazen bende benden daha kötü hikayeler okuyorum şükredıyorum halime beterın beteri vr dıyorum allah büyüktür sabredin..

Allah yardımcınız olsun me dıyeyım dua edın herkesin bi imtihanı var bazen bende benden daha kötü hikayeler okuyorum şükredıyorum halime beterın beteri vr dıyorum allah büyüktür sabredin..
Amin Allah razı olsun herşey bir sınav ama ne kadar iyi görünen taş kalpliler varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…