- 16 Ağustos 2016
- 255
- 85
- 98
- Konu Sahibi boncuukgooz
-
Kesinlikle aynısını söyledim ya iyice saçmaladın oldum. Ve kağıt üzerinde evlilik yapacağı kadın Koreli ve dengi olabilecek bir insan değil ben şok oldum ve hala atamadım üzerimdenKağıt üstünde çocuk da yapardı bu.
Üzülmeyin. Erken olması iyi oldu sizin için.
Elbette insanın zoruna gidiyor.Kesinlikle aynısını söyledim ya iyice saçmaladın oldum. Ve kağıt üzerinde evlilik yapacağı kadın Koreli ve dengi olabilecek bir insan değil ben şok oldum ve hala atamadım üzerimden
Bu kadar dengesiz bir insan olamaz herhalde. Kağıt üzerinde bir evlilik olmayacak demek ki bu???
Ve bu adam söz atmış uzun bir zaman önce ben bunu sindirmisim tamam demişim neler geldi başımaUzulme. Herkes de oyle degil, insanlara guvenin yikilmasin. En dogrusunu yapmissin. O adam da 7 ayda gelemezdi zaten. O da yalandi bence.
Bu konuda çok haklısınız bu açıdan düşünmemiştimElbette insanın zoruna gidiyor.
Diğer yandan şükredin ki gizlemedi. Ya gizleseydi? Belki siz 3-5 sene sonra, ona iyice bağlanmışken karısıyla çocuğuyla çıksaydı ortaya.
Bence yol yakinken adamin gercek yuzunu gordugun icin sadaka ver, sukret.Ve bu adam söz atmış uzun bir zaman önce ben bunu sindirmisim tamam demişim neler geldi başıma
Tuhaf gercekten
Hayatınızdan Çıktığı iyi olmuş.
boşverin üzülmeyin evlenıp sonradan ne olacagını görmektense erkenden yüzünü göstermıs aksine sevinin
Evet baya erkenden yüzünü gösterdi eski erkek arkadaşımdan kıskanıyor sonra beni başkaları ile.kiskandirmaya çalışıyordu yaş 29 ama çocukça şeyler peşindeydiAdilik kağıdı olsa gerek
Allah yardımcınız olsun me dıyeyım dua edın herkesin bi imtihanı var bazen bende benden daha kötü hikayeler okuyorum şükredıyorum halime beterın beteri vr dıyorum allah büyüktür sabredin..Evet baya erkenden yüzünü gösterdi eski erkek arkadaşımdan kıskanıyor sonra beni başkaları ile.kiskandirmaya çalışıyordu yaş 29 ama çocukça şeyler peşindeydi
Amin Allah razı olsun herşey bir sınav ama ne kadar iyi görünen taş kalpliler varmışAllah yardımcınız olsun me dıyeyım dua edın herkesin bi imtihanı var bazen bende benden daha kötü hikayeler okuyorum şükredıyorum halime beterın beteri vr dıyorum allah büyüktür sabredin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?