Aldatıldım

Endişelendim sonuçta Türkiye'de değil birşey oldu sandım.

Öncelikle şu kelimenizi düzeltmeden edemeyeceğim yurt dışındaki tanıdığınız için endişelenmenize gerek yok eğer Türkiye de olsaydı endişelenmeniz daha haklı olurdu çünkü artık Türkiye de adım atsak tehlike var Teksas'ı geçtik biliyorsunuz

Belki de etrafındaki insanlara evliliği inandırıcı görünsün diye öyle davranmak zorunda kalmıştır ve siz de sonradan bir yerlerde görüp kandırıldığınızı düşünmeyin diye size de kendisi atmıştır? Netice de planını size söylemeyip yurt dışına gidip direk biriyle evlenseydi ve amacı sizi kandırmak ya da aldatmak olsaydı evlenme amacını size söylemezdi sizi de engellerdi hayatına devam ederdi? Bilmiyorum ben mi çok iyi niyetli düşündüm şuan ama içime sanki böyleymiş gibi doğdu

Açıklaması yaa arkadaşımın biri evlenmiş böyle fazladan para kazanıyomuş evli diye bende yapacağım dedi. Annesi ve kardeşleri ile de tanıştım anneme de söyleyeyim bu fikrimi filan dedi. Bende annen razı oluyorsa evlen ozaman beni alakadar etmez dedim. Birde fotoğrafları gördükten sonra tuhaf oldum gerçekten ben öyle bir samimiyet gormedim

öncelikle 3 ay önce tanıştığınız ve kısa zamanda yurtdışına giden bir adamla evlilik moduna girilmesi zaten baştan yanlış olmuş.

ancak şunu eklemem lazım, o samimi fotoğraflardan dolayı kağıt üstünde değilmiş diyorsunuz ya işte o iş öyle değil. evliliklerin gerçek olduğuna o ülkedeki ilgili kurumların inanması gerek. bu yüzden beraber gezmiş tozmuş eğlenmiş yani bir ilişki gerçekten var modunda o fotoğraflar çekilmeli. aksi halde kağıt üstündeki evlilik gibi görülüp kabul görmüyor.

ha tutup foto atması saçma, dediğim gibi bu kadar kısa zamanda evlilik moduna girmek daha saçma.

ama o fotolar için bunun prosedür olduğunu bilin.

Teşekkür ederim açıklamanız için birde aynı evde yasama zorunluluğu varmı? Merak ettim şahsen internette araştırdım pek fikir edinemedim

Terbiyesiz yüzsüz
Her yerden engelle
Erkekler iyice sapıttı artık
Bide kadınlar şunu öğrenin senle ciddi düşünüyorum diyen her erkek dürüst değil
İki evlilik lafına tav olmayın bu devirde
Allahtan söylemiş seni uyuyabilirdi

Zaten mesafeliydim ama belki ilerisi olur konuşayım görüseyim dedim o moda kendi girdi ama bir sürü şey çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…