• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldim

3,5 yaşındaki çocuğuma asla haklıysan özür dilemiyceksin diye öğrettim. Babası da olsa karşısında haklıysa özür dilemiycek haklıysa da özür dilemekten ödün vermiycek. Bunu her çocuk mutlaka öğrenmeli.. Çok kızdım size okadar özür dilediğiniz için sırf egoist varlıklar ego büyütsün diye.

Eve
Bu süre zarfında onunla çok muhatap olmayın bence engelleyin onu her yerden..Sizi daha fazla yıpratmasına sinirlerinizi bozmasına izin vermeyin.. Umarım hayat karşınıza çok güzel sürprizler çıkarır da bu kötü zamanlarınızı çabuçak unutursunuz :KK43:
Evet görünce cinlerim tepeme geliyor resmen bütün gün ona sinirolmakla geciriyorum

Max bir aya köpek olur sana, affet diye değil için rahat olsun diye diyorum. Değil üzülmek aklımın ucuna getirme. İyi olduğunu zannediyor olabilir/sin, öyle de görünebilir. Ama erkekler, hele ki böyle erkekler sırf düzenleri bozulmasın diye bile hep uzak durur boşanma işinden.
Yalnız kalmamaya çalış, ailenden veya arkadaş çevrenden kiminle samimi isen onlarla kal. Psikoloji etkilenir hem de çok etkilenir. Kendi sağlığın ve çocuğun varsa çocuğun için en iyisini yapmak üzeresin. Allah herkese layık olduğunu verir merak etme. Şimdi iyiyim der hayatına bakar ama bir gün karşısına çıkar yaptıkları. Allah kolaylık versin, iç rahatlığı versin. Kendini ben kötü durumdayım o çok iyi diye hırpalama. Güçlü ol.
Pişman olacağına eminim ama benim istediğim intikam bu değil yani 2 gün ağlat 3. Gün birini bulur oh iyi ki boşanmışım der benim istediğim ilahi bir intikam onun intikamı bizimkine benzemiyor geçen aldatma mevzusunda ben unutmuştum o unutmamıştı işiyle ilgili öyle bir şey yaşadı ki memuriyetinden olacaktı az daha ona havale ettim belasını bulduğu gün gerçek huzuru bulacağım

I
3,5 yaşındaki çocuğuma asla haklıysan özür dilemiyceksin diye öğrettim. Babası da olsa karşısında haklıysa özür dilemiycek haklıysa da özür dilemekten ödün vermiycek. Bunu her çocuk mutlaka öğrenmeli.. Çok kızdım size okadar özür dilediğiniz için sırf egoist varlıklar ego büyütsün diye.
Inan ben de kendime çok kızıyorum ne kadar kendine saygısı olamayan bir insanmışım kendi degerimi düşürmüşüm diye ama hep ailemin yetiştirme tarzından bana sürekli sorun çıkaran sen olma alttan al kimseyle tartışma vs diye yetiştirdiler ezik gibi.Kizlarini şikayet ettiklerinde kızınız böyle yapacaksa biz istemiyoruz demişler ağızlarını bile açmamışlar onlar da en az kocamın ailesi kadar suçlu çocuğum olduğu zaman gözüm açıldı karakterim değişti resmen içimdeki şeytani çıkardılar iyi ki de cikarmislar

sen hiiiiç merak etme, neye inanıyorsun bilmiyorum ama ister ilahi adalet de bunun adına ister karma,
o sana yaptıkları öyle bir dolaşacak ki ailecek ayaklarına. o zaman anlarlar dünyanın kaç bucak olduğunu...
şu an için intikam ateşiyle kavruluyor biliyorum ama sabret, sen maddi olarak alabileceğin her şeyi al gerisini ilahi adalete bırak :dua:

I

Inan ben de kendime çok kızıyorum ne kadar kendine saygısı olamayan bir insanmışım kendi degerimi düşürmüşüm diye ama hep ailemin yetiştirme tarzından bana sürekli sorun çıkaran sen olma alttan al kimseyle tartışma vs diye yetiştirdiler ezik gibi.Kizlarini şikayet ettiklerinde kızınız böyle yapacaksa biz istemiyoruz demişler ağızlarını bile açmamışlar onlar da en az kocamın ailesi kadar suçlu çocuğum olduğu zaman gözüm açıldı karakterim değişti resmen içimdeki şeytani çıkardılar iyi ki de cikarmislar
Allahım yardımcı olsun sana 🙏

Aşağılık adi namussuz kadın 20 yaşında evli adamı ayartmış tabi kocanızın da aşağı kalır yanı yok pis düzenbaz namussuz varoş tipsiz adam ban yersem de yiyeyim ay vallahi gına geldi böyle tiplerden hakediyorlar @Mune abla banla beni ne diyim hakettiler stres attım eccük. :KK52:
Nolur yemesin🙃hak etti cunku

Merhaba
5 yıllık sevgililik sonucu evlendik.Sevgililik dönemimizde ilgi dışında bir sıkıntımız yoktu.Ne zaman aileler girdi sorunlar baş gösterdi.Ilk olarak ben kına gecesi istemediğimi söyledim o da istemiyordu aileleri de ikna ettik.Dugune 2 ay kala kardeşi arkadaşlarım düğünde rahat eğlemezler ben oğlan evinde kına yapacağım diye tutturdu ciddiye bile almadım bu salakça isteği sonra nişanlım ya kardesimin dediğini yaparsın ya da düğün bile göremezsin dedi ilk darbeyi o zaman aldım ama gözüm hala açılmamıştı terk edip gideceğime kardeşine mesaj atip ağzıma geleni saydım sen kimsin de karışıyorsun diye alttan alıp yaptıklarını inkar etti bundan önce de sorunlarımız vardı ama ben gormezden gelip salaga yatıyordum salak olmadigimi hepsinin farkında olduğumu söyledim.Ailesine her şeyi anlatmış beni aileme şikayet ettiler çok pasif ve sorun cikmasinci ailem ve eşim bana haklı olduğum halde özür dilettiler.Olaylari baştan anlattım çünkü 6 yıllık evlilik hep böyle geçti söylediklerine ses çıkartmıyordum çıkarırsam yalnız bırakılip özür dilettiriliyordum.Ailesi benden kredi çekip onlara ev almamı istediler itiraz edince ben kıskanç oldum 2 kere arabalarinin modelini yükseltmemi istediler bir kere para verdim 2. Kere vermeyince ben suçlu oldum yine.Bir süre sonra sinir hastası oldum sürekli ailesinden şikayet ediyordum kavga ediyorduk.Bu kadar haksızlığa uğramak sürekli yalnız bırakılmak psikolojimi ciddi yıprattı ve eşimden soğudum çok severek evlenmiştim ama ev konusunda beni yalnız bırakıp onlardan yana olduğu gün bitti.Bir gün dayanamayıp bunu ona söyledim kızgınlıkla söylediğimi düşündü.
Daha sonra iş yerinden bir kızla samimi mesajlarını yakaladım aşkım canım değil ama 7 24 mesajlasmislar. Gecenin 2'sinde kiza uyudun mu niye cevap vermiyorsun az önce instadaymissin falan yazmış.Gayet soğukkanlı bir şekilde bosanmak istediğimi bu hakareti kabul edemeyeceğimi söyledim.Cok ağladı yalvardı terapilere gittik.Pahali hediyeler tatiller vs.Ama ben bu olayı unutamadım hatta bu olaydan çok diğerlerini...
Üstünden 1.5 sene geçmemişti ki yine bir kızla konuşma kız sadce beni niye kendi hesabında engelledin diye sormuş yani 2. Hesabı varmış.Bu sefer çıldırdım temmuz ortasında içime zangır zangır titreme geldi sinir krizi geçirdim onu ya da kendimi öldürmeyi bile düşündüm çünkü akıl sınırını aşmıştım.Kendi ağzıyla kiza asıldım ama yüz vermedi dedi.Zaten bu olay olmasaydı da biz 2- 3 seneye boşanacaktık şaşırdın mi yaptığıma dedi.Senin yakalayacağını ve çok kızacağını biliyordum ama umursamadım bu o kıza yardim cigligiydi dedi.10 gün kadar hayalet gibi gezdim en son kendisine ev alıp gitti.Bosanmaya çalışıyorum en ufak bir tereddutum yok barışmayı aklımın ucundan bile geçirirsem kafami keserim.Size özellikle de psikolojiden anlayanlara şunu sormak istiyorum.Bunlarin ailecek ciddi bir rahatsızlıkları var kendini haklı görme hastalığı yani adam öldürseler o bunu yaptı suçlu o diyecekler.Simdi bana mesaj atıyor benden kurtulmaya çalışıyordun bahanen oldu uyduruk bir mesaj yüzünden kimse boşanmaz diye.Saka gibi bunların akıl hastası olduğunu biliyorum ama teşhis ne😁Bir de inanılmaz bir kin duyuyorum ama anlatamam demirleri eritirim hırsımdan.Onu bir kerecik musalla tasinda görmek için evimi arabamı bütün malimi mülkümü feda ederim.Normal mi böylesi?Beni minicik çocuğumla elin bilmem nesi için bıraktı hala göğsünü gere gere hicbir şey olmamış gibi geziyor kendini haklı görüyor dayanamıyorum.
kininiz öfkenizde çok haklısınız insan kafayı yer bunların ki sucu kabuletmemekten Öte arsızlık. Elinizde mesajlaşma vs kanıt varsa çok rahat tazminat alırsınız. Size gelince muhakkak bi terapistle görüşün . Sağlam olsun. Böyle durumlar maalesef sabırla filan gitmiyor zaman içinde çok yıpranırsınız. Çocuğunuza yazık. Ve size en büyük tavsiyem ona suçlarını hatalarını sayıp durmayın çünkü kabul etmeyecektir tam tersi sizi suçlayacaktır. Diyalog kurmayın bir an önce destek alın ve onsuz bi hayata başlayın

birebir yaşadıklarınızı yaşamış biri olarak 2 yıl sonradan yazıyorum size...yaptıklarım yoksaymak oldu çocugunu asla kısıtlamadım aynı yaşta seninki ile kısıtlasam bence çok daha farklı olacaktı durum ne dersen mahkemenin verdiği günlerde görmeye bile gelmiyor tek gelen aydan aya nafakası kendisi çocugu görmeye 15-20 günde bir aklına ne zaman eserse sokakta görüp gidiyor hastalık vs bahanesi ile 5 dakika sokakta:) demem o ki aynı senin gibiydim hala da öyleyim kızgınlıgım demiri eritecek tarzda ama sabrediyorum yaşattıgını yaşayacagı bataga saplanacagı günü sabırla bekliyorum...ilk zamanlar senin de dediğin gibi ölüm habaeri gelsin diye ne dualar ettim ama bu kurutuluş olurdu ona sen ALLAHA bırak o daha güel cezalandıracak demek ki sabırlı ol 2 yıldır bekliyorum bu süreçte araba ile trafik kazası geçirdi 2 ay yattı bu bence daha uyarıydı ona...öfkene yenik düşme..

Merhaba
5 yıllık sevgililik sonucu evlendik.Sevgililik dönemimizde ilgi dışında bir sıkıntımız yoktu.Ne zaman aileler girdi sorunlar baş gösterdi.Ilk olarak ben kına gecesi istemediğimi söyledim o da istemiyordu aileleri de ikna ettik.Dugune 2 ay kala kardeşi arkadaşlarım düğünde rahat eğlemezler ben oğlan evinde kına yapacağım diye tutturdu ciddiye bile almadım bu salakça isteği sonra nişanlım ya kardesimin dediğini yaparsın ya da düğün bile göremezsin dedi ilk darbeyi o zaman aldım ama gözüm hala açılmamıştı terk edip gideceğime kardeşine mesaj atip ağzıma geleni saydım sen kimsin de karışıyorsun diye alttan alıp yaptıklarını inkar etti bundan önce de sorunlarımız vardı ama ben gormezden gelip salaga yatıyordum salak olmadigimi hepsinin farkında olduğumu söyledim.Ailesine her şeyi anlatmış beni aileme şikayet ettiler çok pasif ve sorun cikmasinci ailem ve eşim bana haklı olduğum halde özür dilettiler.Olaylari baştan anlattım çünkü 6 yıllık evlilik hep böyle geçti söylediklerine ses çıkartmıyordum çıkarırsam yalnız bırakılip özür dilettiriliyordum.Ailesi benden kredi çekip onlara ev almamı istediler itiraz edince ben kıskanç oldum 2 kere arabalarinin modelini yükseltmemi istediler bir kere para verdim 2. Kere vermeyince ben suçlu oldum yine.Bir süre sonra sinir hastası oldum sürekli ailesinden şikayet ediyordum kavga ediyorduk.Bu kadar haksızlığa uğramak sürekli yalnız bırakılmak psikolojimi ciddi yıprattı ve eşimden soğudum çok severek evlenmiştim ama ev konusunda beni yalnız bırakıp onlardan yana olduğu gün bitti.Bir gün dayanamayıp bunu ona söyledim kızgınlıkla söylediğimi düşündü.
Daha sonra iş yerinden bir kızla samimi mesajlarını yakaladım aşkım canım değil ama 7 24 mesajlasmislar. Gecenin 2'sinde kiza uyudun mu niye cevap vermiyorsun az önce instadaymissin falan yazmış.Gayet soğukkanlı bir şekilde bosanmak istediğimi bu hakareti kabul edemeyeceğimi söyledim.Cok ağladı yalvardı terapilere gittik.Pahali hediyeler tatiller vs.Ama ben bu olayı unutamadım hatta bu olaydan çok diğerlerini...
Üstünden 1.5 sene geçmemişti ki yine bir kızla konuşma kız sadce beni niye kendi hesabında engelledin diye sormuş yani 2. Hesabı varmış.Bu sefer çıldırdım temmuz ortasında içime zangır zangır titreme geldi sinir krizi geçirdim onu ya da kendimi öldürmeyi bile düşündüm çünkü akıl sınırını aşmıştım.Kendi ağzıyla kiza asıldım ama yüz vermedi dedi.Zaten bu olay olmasaydı da biz 2- 3 seneye boşanacaktık şaşırdın mi yaptığıma dedi.Senin yakalayacağını ve çok kızacağını biliyordum ama umursamadım bu o kıza yardim cigligiydi dedi.10 gün kadar hayalet gibi gezdim en son kendisine ev alıp gitti.Bosanmaya çalışıyorum en ufak bir tereddutum yok barışmayı aklımın ucundan bile geçirirsem kafami keserim.Size özellikle de psikolojiden anlayanlara şunu sormak istiyorum.Bunlarin ailecek ciddi bir rahatsızlıkları var kendini haklı görme hastalığı yani adam öldürseler o bunu yaptı suçlu o diyecekler.Simdi bana mesaj atıyor benden kurtulmaya çalışıyordun bahanen oldu uyduruk bir mesaj yüzünden kimse boşanmaz diye.Saka gibi bunların akıl hastası olduğunu biliyorum ama teşhis ne😁Bir de inanılmaz bir kin duyuyorum ama anlatamam demirleri eritirim hırsımdan.Onu bir kerecik musalla tasinda görmek için evimi arabamı bütün malimi mülkümü feda ederim.Normal mi böylesi?Beni minicik çocuğumla elin bilmem nesi için bıraktı hala göğsünü gere gere hicbir şey olmamış gibi geziyor kendini haklı görüyor dayanamıyorum.
Sağlam bir deneyimli boşanma avukatı öneriyorum..yaşlı ve deneyimli olmasına dikkat edin..telden bile ücretsiz yönlendirme almanız size bir yol haritası çıkarmanızda yardımcı olacaktır..

sanirim bende aldatildim kusura bakmayin konunuzu isgal ediyorum ama son 1 yilin mesaj dokumlerini sadece mahkeme yolu ile mi alabilirim

Evli misiniz?
Nasıl şüphelendiniz?
Kanıt toplama şansınız var mı
Kadinin kocasi aradi kocanla karim gorusuyo diye ama guya senede uc dort defa ancak gorusmusler sadece nasilsin iyimisin diye konusmuslar benm mal mesaj atmis ozledim sesini duymak istiyorum diye ama mesajlari silmis kadin kanit sunamiyorlar benmkide inkar ediyor mesajlarin dokumunu gondercem ben oyle birsey yapmadim diyor sadece eski is yerimden arkadasim bir ceviri isi icin aradim ben onunla kardesim diye konusuyorm diyor avukata vercem onlari yalan soyluyorlar diyo aklim durdu cildircam

Kadinin kocasi aradi kocanla karim gorusuyo diye ama guya senede uc dort defa ancak gorusmusler sadece nasilsin iyimisin diye konusmuslar benm mal mesaj atmis ozledim sesini duymak istiyorum diye ama mesajlari silmis kadin kanit sunamiyorlar benmkide inkar ediyor mesajlarin dokumunu gondercem ben oyle birsey yapmadim diyor sadece eski is yerimden arkadasim bir ceviri isi icin aradim ben onunla kardesim diye konusuyorm diyor avukata vercem onlari yalan soyluyorlar diyo aklim durdu cildircam

Kadının kocasında da mı kanıt yok?
Özledim diye mesaj atıyor pek masum gibi gelmedi kocanız :(
Kanıtlara ulaşmak zor gibi ne yapılır bilemedim keşke hemen kocanıza duyurmayıp bekleseydiniz

Kadının kocasında da mı kanıt yok?
Özledim diye mesaj atıyor pek masum gibi gelmedi kocanız :KK43:
Kanıtlara ulaşmak zor gibi ne yapılır bilemedim keşke hemen kocanıza duyurmayıp bekleseydiniz
Yokmus mesajlar silinmis kadin aglamaktam konusamadi birebir gorusme yokmus adam mesajlarin dokumunu almak icin telefoncuya gitmis ama silindigi icin alamamis butun vucudum uyusuyor beklemek gibi bir luksum yoktu adam karini arayip anlatcam demis zaten hep kufur etmis dinlememis bile bende ispatla dedim esime avukat arkadasi var onunla gorusmus ben su an sehir disindayim zaten gelince kanitlari gosterecekmis bana daha bir ay burdayim gitmek istemiyorum memlekete eve ne yapcam bilmiyorum sadece esimin ispatlamasini bekliyorum kadinda baska sehirde birebir gorusme olmadigindan eminim

Arkadasin konusunuda isgal ettim tekrar ozur dilerim ama hic iyi degilim konu acmak istemedim bir anda basligi gorunce yazmis bulundum

Back
X