Merhaba
5 yıllık sevgililik sonucu evlendik.Sevgililik dönemimizde ilgi dışında bir sıkıntımız yoktu.Ne zaman aileler girdi sorunlar baş gösterdi.Ilk olarak ben kına gecesi istemediğimi söyledim o da istemiyordu aileleri de ikna ettik.Dugune 2 ay kala kardeşi arkadaşlarım düğünde rahat eğlemezler ben oğlan evinde kına yapacağım diye tutturdu ciddiye bile almadım bu salakça isteği sonra nişanlım ya kardesimin dediğini yaparsın ya da düğün bile göremezsin dedi ilk darbeyi o zaman aldım ama gözüm hala açılmamıştı terk edip gideceğime kardeşine mesaj atip ağzıma geleni saydım sen kimsin de karışıyorsun diye alttan alıp yaptıklarını inkar etti bundan önce de sorunlarımız vardı ama ben gormezden gelip salaga yatıyordum salak olmadigimi hepsinin farkında olduğumu söyledim.Ailesine her şeyi anlatmış beni aileme şikayet ettiler çok pasif ve sorun cikmasinci ailem ve eşim bana haklı olduğum halde özür dilettiler.Olaylari baştan anlattım çünkü 6 yıllık evlilik hep böyle geçti söylediklerine ses çıkartmıyordum çıkarırsam yalnız bırakılip özür dilettiriliyordum.Ailesi benden kredi çekip onlara ev almamı istediler itiraz edince ben kıskanç oldum 2 kere arabalarinin modelini yükseltmemi istediler bir kere para verdim 2. Kere vermeyince ben suçlu oldum yine.Bir süre sonra sinir hastası oldum sürekli ailesinden şikayet ediyordum kavga ediyorduk.Bu kadar haksızlığa uğramak sürekli yalnız bırakılmak psikolojimi ciddi yıprattı ve eşimden soğudum çok severek evlenmiştim ama ev konusunda beni yalnız bırakıp onlardan yana olduğu gün bitti.Bir gün dayanamayıp bunu ona söyledim kızgınlıkla söylediğimi düşündü.
Daha sonra iş yerinden bir kızla samimi mesajlarını yakaladım aşkım canım değil ama 7 24 mesajlasmislar. Gecenin 2'sinde kiza uyudun mu niye cevap vermiyorsun az önce instadaymissin falan yazmış.Gayet soğukkanlı bir şekilde bosanmak istediğimi bu hakareti kabul edemeyeceğimi söyledim.Cok ağladı yalvardı terapilere gittik.Pahali hediyeler tatiller vs.Ama ben bu olayı unutamadım hatta bu olaydan çok diğerlerini...
Üstünden 1.5 sene geçmemişti ki yine bir kızla konuşma kız sadce beni niye kendi hesabında engelledin diye sormuş yani 2. Hesabı varmış.Bu sefer çıldırdım temmuz ortasında içime zangır zangır titreme geldi sinir krizi geçirdim onu ya da kendimi öldürmeyi bile düşündüm çünkü akıl sınırını aşmıştım.Kendi ağzıyla kiza asıldım ama yüz vermedi dedi.Zaten bu olay olmasaydı da biz 2- 3 seneye boşanacaktık şaşırdın mi yaptığıma dedi.Senin yakalayacağını ve çok kızacağını biliyordum ama umursamadım bu o kıza yardim cigligiydi dedi.10 gün kadar hayalet gibi gezdim en son kendisine ev alıp gitti.Bosanmaya çalışıyorum en ufak bir tereddutum yok barışmayı aklımın ucundan bile geçirirsem kafami keserim.Size özellikle de psikolojiden anlayanlara şunu sormak istiyorum.Bunlarin ailecek ciddi bir rahatsızlıkları var kendini haklı görme hastalığı yani adam öldürseler o bunu yaptı suçlu o diyecekler.Simdi bana mesaj atıyor benden kurtulmaya çalışıyordun bahanen oldu uyduruk bir mesaj yüzünden kimse boşanmaz diye.Saka gibi bunların akıl hastası olduğunu biliyorum ama teşhis ne

Bir de inanılmaz bir kin duyuyorum ama anlatamam demirleri eritirim hırsımdan.Onu bir kerecik musalla tasinda görmek için evimi arabamı bütün malimi mülkümü feda ederim.Normal mi böylesi?Beni minicik çocuğumla elin bilmem nesi için bıraktı hala göğsünü gere gere hicbir şey olmamış gibi geziyor kendini haklı görüyor dayanamıyorum.