Aldatıldim

Boşanmayı kafana koymuşsun zaten. Boşan kurtul. Ne halı varsa görsün bırak

Mesajları silmiş sadece beni niye engelledin yazıyor o da delil sayilmaz
Şu an birlikte olduğu biri var mı peki ? Yani sizi biri için mi terk etti ? Eğer öyleyse yeni deliller bulabilirsiniz belki

Şu an birlikte olduğu biri var mı peki ? Yani sizi biri için mi terk etti ? Eğer öyleyse yeni deliller bulabilirsiniz belki
Zannetmiyorum kıza o gece mesajlar attım seni rezil edeceğim evli erkeklerle düşüp kalkıyor diye vs kiza ertesi gün gidip senin aileni bulup anlatacak demiş kız da intihar etmiş güya ya da ben bulaşmayayım diye söylüyor ama kızın korktuğuna eminim zaten 20 li yaşlarda bir sey

Gidin mutluluğunuz başka şeylerde arayın.Bu dünyada herkes her zaman ettiğini bulmaz. Bir ömür onların kötü haberini mi bekleyeceksiniz? Arkanızda bırakın ki geleceğiniz çok güzel olsun.
Deme öyle işte yaptığı yanına mi kalacak 😔

Zannetmiyorum kıza o gece mesajlar attım seni rezil edeceğim evli erkeklerle düşüp kalkıyor diye vs kiza ertesi gün gidip senin aileni bulup anlatacak demiş kız da intihar etmiş güya ya da ben bulaşmayayım diye söylüyor ama kızın korktuğuna eminim zaten 20 li yaşlarda bir sey
Eşinizde sizin gibi akademisyen mi ? Eğer kız öğrencisi falansa sanırım üniversitelerde bunun yaptırımı var

Eşinizde sizin gibi akademisyen mi ? Eğer kız öğrencisi falansa sanırım üniversitelerde bunun yaptırımı var
Hayır memur hatta müdür sıçramasın diye şikayet etmedim ama iyi mi yaptım bilmiyorum bir de delilim yok

Bundan sonra ki hayatınız güzel olur inşallah

Son düzenleme:
Affetmeyeceğin belli bu kararlılıkta devam et kurtul bu ruh hastası aileden . Bir sorum var baştan beri güzel gitmeyen bir evlilikte neden çocuk yaptınız ona üzüldüm 😞

Hasta evet onun ıcın evet bahanemdı ıyı yaptın saol de baska cvp verme ne halı varsa gorsun. Bı kadın ıcın degıl zaten bu evlılık basta olmamıs al cocugunu ısın var evın var ona muhtac degılsın hayatına bak kin tutmaya bıle degmez

Hayır memur hatta müdür sıçramasın diye şikayet etmedim ama iyi mi yaptım bilmiyorum bir de delilim yok
Keşke deliliniz olsaydı ya şimdi yapılacak şey en Yüksek tazminat ve nafakayı almaya çalışmak bir de dön falan demeyin bence sosyal medyadan mutluluk pozları verin.Hatta diğer akademisyen arkadaşlarınızla kızlı-erkekli fotoğraflar falan atın.Narsistlerin en çok sinirlendiği şey umursanmamaktadır

Deme öyle işte yaptığı yanına mi kalacak 😔
Şimdi sizin başınıza kötü bayağ birşey gelmiş. Eğer bu karma mantığından yola çıkarsak siz de birine birşey yapmışsınız demek ki bunları yaşadınız? Bu makul bir düşünce sistemi değil anlatmaya çalıştığım. Görmen gereken şey sen kötü tercihlerinin sonuçlarını yaşadın. Şimdi daha akıllı davranma zamanı.

Affetmeyeceğin belli bu kararlılıkta devam et kurtul bu ruh hastası aileden . Bir sorum var baştan beri güzel gitmeyen bir evlilikte neden çocuk yaptınız ona üzüldüm 😞
Başta kötü değildi tabi.Inanılmaz derecede çocuk istiyordu çocuk oldu bakmamak için evden kaçmaya çalıştı sürekli ise veya arkadaşlarının yanına gidiyordu.Kendisi de dedi ben evlilik için uygun bir adam değilmişim diye

Keşke deliliniz olsaydı ya şimdi yapılacak şey en Yüksek tazminat ve nafakayı almaya çalışmak bir de dön falan demeyin bence sosyal medyadan mutluluk pozları verin.Hatta diğer akademisyen arkadaşlarınızla kızlı-erkekli fotoğraflar falan atın.Narsistlerin en çok sinirlendiği şey umursanmamaktadır
Asla demem onunla muhattap bile olmuyorum çocuğu bile diş kapıdan alıyor

Back
X