Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu an birlikte olduğu biri var mı peki ? Yani sizi biri için mi terk etti ? Eğer öyleyse yeni deliller bulabilirsiniz belkiMesajları silmiş sadece beni niye engelledin yazıyor o da delil sayilmaz
Gidin mutluluğunuz başka şeylerde arayın.Bu dünyada herkes her zaman ettiğini bulmaz. Bir ömür onların kötü haberini mi bekleyeceksiniz? Arkanızda bırakın ki geleceğiniz çok güzel olsun.Öyle ilahi adalete çok güveniyorum ama sabırlı değilim sanirim
Zannetmiyorum kıza o gece mesajlar attım seni rezil edeceğim evli erkeklerle düşüp kalkıyor diye vs kiza ertesi gün gidip senin aileni bulup anlatacak demiş kız da intihar etmiş güya ya da ben bulaşmayayım diye söylüyor ama kızın korktuğuna eminim zaten 20 li yaşlarda bir seyŞu an birlikte olduğu biri var mı peki ? Yani sizi biri için mi terk etti ? Eğer öyleyse yeni deliller bulabilirsiniz belki
Deme öyle işte yaptığı yanına mi kalacakGidin mutluluğunuz başka şeylerde arayın.Bu dünyada herkes her zaman ettiğini bulmaz. Bir ömür onların kötü haberini mi bekleyeceksiniz? Arkanızda bırakın ki geleceğiniz çok güzel olsun.
Eşinizde sizin gibi akademisyen mi ? Eğer kız öğrencisi falansa sanırım üniversitelerde bunun yaptırımı varZannetmiyorum kıza o gece mesajlar attım seni rezil edeceğim evli erkeklerle düşüp kalkıyor diye vs kiza ertesi gün gidip senin aileni bulup anlatacak demiş kız da intihar etmiş güya ya da ben bulaşmayayım diye söylüyor ama kızın korktuğuna eminim zaten 20 li yaşlarda bir sey
Kesinlikle ailecek ama genetik muhakkakKisilik bozuklugu oldugu kesin. Narsistlik var bence. Def olsun gitsin. Istedigi kadar seni suclasin. Asagilik olan o
Hayır memur hatta müdür sıçramasın diye şikayet etmedim ama iyi mi yaptım bilmiyorum bir de delilim yokEşinizde sizin gibi akademisyen mi ? Eğer kız öğrencisi falansa sanırım üniversitelerde bunun yaptırımı var
Keşke deliliniz olsaydı ya şimdi yapılacak şey en Yüksek tazminat ve nafakayı almaya çalışmak bir de dön falan demeyin bence sosyal medyadan mutluluk pozları verin.Hatta diğer akademisyen arkadaşlarınızla kızlı-erkekli fotoğraflar falan atın.Narsistlerin en çok sinirlendiği şey umursanmamaktadırHayır memur hatta müdür sıçramasın diye şikayet etmedim ama iyi mi yaptım bilmiyorum bir de delilim yok
Şimdi sizin başınıza kötü bayağ birşey gelmiş. Eğer bu karma mantığından yola çıkarsak siz de birine birşey yapmışsınız demek ki bunları yaşadınız? Bu makul bir düşünce sistemi değil anlatmaya çalıştığım. Görmen gereken şey sen kötü tercihlerinin sonuçlarını yaşadın. Şimdi daha akıllı davranma zamanı.Deme öyle işte yaptığı yanına mi kalacak![]()
Allah yardımcın olsun ve o sana yaptığının cezasını elbette çekecek kimsenin yaptığı şeyler yanına kalmazMesajları silmiş sadece beni niye engelledin yazıyor o da delil sayilmaz
Başta kötü değildi tabi.Inanılmaz derecede çocuk istiyordu çocuk oldu bakmamak için evden kaçmaya çalıştı sürekli ise veya arkadaşlarının yanına gidiyordu.Kendisi de dedi ben evlilik için uygun bir adam değilmişim diyeAffetmeyeceğin belli bu kararlılıkta devam et kurtul bu ruh hastası aileden . Bir sorum var baştan beri güzel gitmeyen bir evlilikte neden çocuk yaptınız ona üzüldüm![]()
Asla demem onunla muhattap bile olmuyorum çocuğu bile diş kapıdan alıyorKeşke deliliniz olsaydı ya şimdi yapılacak şey en Yüksek tazminat ve nafakayı almaya çalışmak bir de dön falan demeyin bence sosyal medyadan mutluluk pozları verin.Hatta diğer akademisyen arkadaşlarınızla kızlı-erkekli fotoğraflar falan atın.Narsistlerin en çok sinirlendiği şey umursanmamaktadır
Keşke en baştan evlenmeseydiniz gerçekten çok üzücü,umarım tek bir çocuğunuz vardırAsla demem onunla muhattap bile olmuyorum çocuğu bile diş kapıdan alıyor
Kaç yıllık evliydiniz?Allah yardımcın olsun ve o sana yaptığının cezasını elbette çekecek kimsenin yaptığı şeyler yanına kalmaz![]()