Aldatıldım

Kıza ne yapıyormuşta aralarında ne geçmişte gelip kocan peşimi bıraksın diyor ki?

Benim düşüncem şu kız buna karından boşan benimle evlen diyor bunu ağzıylada söyledi buda ayrılmıyor muhtemelen kız yaşadığımız şeyleri duyarsa kaldıramaz kadın dava açar diye düşündü bana aklınca aki l veriyor boşan bunla sonun yok diyor
Kıza ne yapıyormuşta aralarında ne geçmişte gelip kocan peşimi bıraksın diyor ki?

Eraber otellerde defalarca birlikte olurken birsey yoktu da adamla aralari bozulunca mi kadinin aklima sen gelmissin? Vicdan mi yapmis simdi? Kadinin para kaynagi mi kesilmis? Yerinde olsam kanit toplardim. O zamana kadar da esinden caktirmadan birseylerin eksik oldugunu bahane edip para al ve biriktir. Kotu gunlerin icin. Bu arada gizli gizli esine soylemeden is basvurularinda bulun. Ise girince de tazminat talep et ve bosan. Evlilik suresince edinilen mal varsa ondan da hakkini isteyebilirsin. Kadin dernekletinden hukuki yardim isteyebilirsin.
.

Kız diyor ki benim bekaretimi aldı sonra normale dönmek için doktor masrafını karşılayacağım dedi ama beni Sürekli oyalıyor bende seni o sinirle aradım diyor yani aslında eşimin kızın pesini bırakmama gibi bi durum yok kizda onu bırakmıyor kızın niyeti zaten bizim boşanıp onunla evlenmesi

Kız diyor ki benim bekaretimi aldı sonra normale dönmek için doktor masrafını karşılayacağım dedi ama beni Sürekli oyalıyor bende seni o sinirle aradım diyor yani aslında eşimin kızın pesini bırakmama gibi bi durum yok kizda onu bırakmıyor kızın niyeti zaten bizim boşanıp onunla evlenmesi

Aman sizde ikisinide def edin başınızdan kendinizi yordugunuza deymez

Rezil pislikler
Muhabbetlere bak
Marifet gibi yaptıklarını anlatıyorlar
Nasıl beraber olmayı bildiysen sonuçlarınada katlan daha da beni arama gelir yaptıklarını tanıdığın herkese anlatırım derdim kadına
Kocamında şöyle bir güzel gözünü morartırdım sanırım

Hayır sindiremiyorum fakat içimdeki yangının tarifi yok çok üzülüyorum ve su an beni çıkmaza sokan 2 . Evliliğim olması yeni hayat kurmam için maddi imkanimda yok
Muhtemelen ayrılacaksınız. Sapık madem herkesin hayatına yardımcı oluyor, sizi de kurtarabilir diye düşünüyorum.

Kızlar selam. 2.5 yıllık evliyim yaklaşık 2 yıl önce eşimin yanında çalışan kızla görüntülü görüşmesini gördüm kabul etmedi inkar etti neyse konu kapandı. Cuma günü kız bni aradi kocana söyle peşimi bıraksın dedi bende noldu napti falan sana inanmıyorum kanitla o zaman dedim kiz herseyi anlatmaya başladı defalarca otelde birlikte olmuşlar bana attığı mesajların aynısını o kizada atmış bana hediye alırken onada almış çok üzgünüm benim 2. Eşimin 3. Evliliği benim hakkimda kiza çok kötü bahsetmiş napiyim kızlar bana akıl verin ailemin yanina gitmek istemiyorum yalniz başımın çaresine bakmamada izin vermezler ve hak talep etmem için ne yapmam lazim bilen yardımcı olur mu Çok zordayım
Boşanmaya yanaşmadığınız için size tavisye veremem🤷

Hayır sindiremiyorum fakat içimdeki yangının tarifi yok çok üzülüyorum ve su an beni çıkmaza sokan 2 . Evliliğim olması yeni hayat kurmam için maddi imkanimda yok
Bunu başka bir hemcinsim için söylemeyi istemesem de o seni ayrılmak için teşvik ediyorsa sen de onu ailesine söylemekle tehdit et. Asıl sen düş kocamın yakasından de...
kocan olacak öküze gelince, bence ikinizi de idare etmekten memnun... senin miden bunu kaldırır mı bilemem bu öküzün durumu nasıl onu da bilemem ama ihaneti kanıtlayacak şeyleri belli ki bu kız sana atmış, alacağın maddi manevi tazminat ve nafakayla ailene yük olmadan geçirebilirsin.
Bu öküzü boşa, adam olmaz ama o kıza da yar etme...

Bunu başka bir hemcinsim için söylemeyi istemesem de o seni ayrılmak için teşvik ediyorsa sen de onu ailesine söylemekle tehdit et. Asıl sen düş kocamın yakasından de...
kocan olacak öküze gelince, bence ikinizi de idare etmekten memnun... senin miden bunu kaldırır mı bilemem bu öküzün durumu nasıl onu da bilemem ama ihaneti kanıtlayacak şeyleri belli ki bu kız sana atmış, alacağın maddi manevi tazminat ve nafakayla ailene yük olmadan geçirebilirsin.
Bu öküzü boşa, adam olmaz ama o kıza da yar etme...
Işte kız bana çoğu seyi göndermedi onlari bekliyorum göndermezse elimdekilerle gerekeni yapacağım yeterli olmasa da

Kızlar selam. 2.5 yıllık evliyim yaklaşık 2 yıl önce eşimin yanında çalışan kızla görüntülü görüşmesini gördüm kabul etmedi inkar etti neyse konu kapandı. Cuma günü kız bni aradi kocana söyle peşimi bıraksın dedi bende noldu napti falan sana inanmıyorum kanitla o zaman dedim kiz herseyi anlatmaya başladı defalarca otelde birlikte olmuşlar bana attığı mesajların aynısını o kizada atmış bana hediye alırken onada almış çok üzgünüm benim 2. Eşimin 3. Evliliği benim hakkimda kiza çok kötü bahsetmiş napiyim kızlar bana akıl verin ailemin yanina gitmek istemiyorum yalniz başımın çaresine bakmamada izin vermezler ve hak talep etmem için ne yapmam lazim bilen yardımcı olur mu Çok zordayım

Ailenizi bir kenara bırakacaksınız ve eşinizi affetmeyerek kendı ayaklarınızın üstüne duracaksınız

Boşanma, çocuk da yok herhalde, döndür açık evliliğe, al kocadan paraları sevgililerinle ye ama iyi gizle karşı dava filan olursa gümleme.

Kocana "Şu lazım, bu bu kadar, aman şundan şart" de, soy soğana çevir. "Bi kız arıyor ilişkisi var benle kocanın diyor çok sövüyor sana şöyle böyle diyor, arkandan çok acayip şeyler söylüyor, boşa diyor bana kocacım kim bu ş.llık ayy yuvamızda gözü var milletin" de, onlar da bi posta orada kavga etsinler. Sen iş ara bu süreçte, çevrede sor soruştur, delil topla, para topla, canın çekerse gizli sevgili yap doğru anı bekle, sonra yallah çekersin. Maddi olarak yerini iyice yap sömür, yeni hayatına sponsorun yap iti, bari gider ayak bi işe yarasın.
Boşama hemen, etini sütünü sağ.

Son düzenleme:
Boşanma, çocuk da yok herhalde, döndür açık evliliğe al kocadan paraları sevgililerinle ye ama iyi gizle karşı dava filan olursa gümleme.

Kocana şu lazım bu bu kadar aman şundan şart de, soy soğana çevir. "Bi kız arıyor ilişkisi var benle kocanın diyor çok sövüyor sana şöyle böyle diyor, arkandan çık acayip şeyler söylüyor boşa diyor bana kocacım kim bu ş.llık ayy yuvamızda gözü var milletin" de, onlar da bi posta orada kavga etsinler. Sen iş ara bu süreçte, çevrede sor soruştur, delil topla, para topla, canın çekerse gizli sevgili yap doğru anı bekle, sonra yallah çekersin. Maddi olarak yerini iyice yap sömür, yeni hayatına sponsorun yap iti, bari gider ayak bi işe yarasın.
Boşama hemen, etini sütünü sağ.
Dalga geçtiğinizi düşünüyorum ne demek sevgililerinle ye.. Teşekkür ederim sizin tavsiyeniz benim ahlakıma uymuyor.

Back
X