Aldatıldım

Bence bir avukata danışın, neler kanıt olabilir tam olarak...
Belki size diyecek ki gizli kamera ile görüşmeye git, delil topla...
Bir de eşinizin maddi durumu nasıl? Hanları hamamları yoksa belki buna gerek bile kalmaz
Maddi durumu iyi geliri yüksek. Ve eşimin en çok korktuğu şey para kaybetmekmiş

Bence kızı sıkıştırın, eğer elindeki ilişkiye dair yazışmaları göndermezse, kocanızla düşüp kalktığını ailene herkese söylerim, beni rahatsız ettiğin için savcılığa şikayet ederim , boşanmam ortada kalırsın diyerek bir güzel üstüne gidin. Elindeki yazışmaları göndermek zorunda kalsın. Ama adamı belgeleri aldıktan sonra çekişmeli boşa ki hem kocandan tüm haklarını al, hem de o milletin kocası ile düşüp kalktıktan sonra, bir karışlık aklıyla kendine yer açmaya çalışan o kız, istediğini alamasın, etrafa da duyur yediği haltları ki, kocanla yattık diye mesaj atmak nasıl bir kafa hali görsün.

Son düzenleme:
Evet 2. Evliligim olduğu için ha deyip rest çekemiyorum öfkeyle kalkmak istemiyorum sakin kalıp kendim için birşeyler yapmak istiyorum yani demek istediğim ilk evliligim olsa aman bitsin derim ama şu an o kadar basit gelmiyor. Bu kadar duyduklarımı nasıl göz ardı edebileceğimi düşünüyorsunuz

ne diyelim yada ne duymak istiyorsunuz anlamadim ki. yazdiklarinizdan anladigim aslinda bosanmak istememeniz 🤷🏻‍♀️

Bence kızı sıkıştırın, eğer elindeki ilişkiye dair yazışmaları göndermezse, kocanızla düşüp kalktığını ailene herkese söylerim, beni rahatsız ettiğin için savcılığa şikayet ederim , boşanmam ortada kalırsın diyerek bir güzel üstüne gidin. Elindeki yazışmaları göndermek zorunda kalsın. Ama adamı belgeleri aldıktan sonra çekişmeli boşa ki hem kocandan tüm haklarını al, hem de o milletin kocası ile düşüp kalktıktan sonra, bir karışlık aklıyla kendine yer açmaya çalışan o kız, istediğini alamasın, etrafa da duyur yediği haltları ki, kocanla yattık diye mesaj atmak nasıl bir kafa hali görsün.

Bu mesajın alnı olsa öperdim :D

Hayır sindiremiyorum fakat içimdeki yangının tarifi yok çok üzülüyorum ve su an beni çıkmaza sokan 2 . Evliliğim olması yeni hayat kurmam için maddi imkanimda yok

çok üzüldüm, bu ara aramıza hoşgeldin “aldatılmış kadınlar” yaran daha çok taze o sebeple şuan yanman çok doğal ama geçecek zamanla acın hafifliyecek...
Allah yardımcın olsun ve tüm aldatan şeref yoksunu mahlukatlarıda bildiği gibi yapsın 🤲🏻

Allah yardımcınız olsun kötü bir durum umarım toparlanırsınız maalesef birlikte olduğumuz insanlar böyle adi çıkabiliyor

çok üzüldüm, bu ara aramıza hoşgeldin “aldatılmış kadınlar” yaran daha çok taze o sebeple şuan yanman çok doğal ama geçecek zamanla acın hafifliyecek...
Allah yardımcın olsun ve tüm aldatan şeref yoksunu mahlukatlarıda bildiği gibi yapsın 🤲🏻
Amin çok teşekkür ederim

Kanıtları toplayın, ev eşinizin üzerineyse yani kendi evinizse siz evden gitmeyin o evden gitsin, boşanma davanızı açın. Boşanma sürecinde ortak konutu kullanabilirsiniz, hatta mahkemeden bu yönde bir ara karar vermesini de talep edin.
Nafakadan yana beklentiniz çok yüksek olmasın ama bir miktar maddi manevi tazminat alırsınız. Evlendikten sonra herhangi bir mal edindiyseniz bunun yarısını da alırsınız. Düğün videosunda gözüküyordur ne kadar ziynet takıldığı, bunları da talep edin. Maddi haklarınızı alın.
Aldatan insan terk edilmeyi göze alıyor demektir, yalvarmalara kulak asmayın.
O diğer kadın için açabileceğiniz bir dava çeşidi malesef yok, tazminat da elde edemezsiniz bu kadından.
Kadının niçin size iki sene sonra ulaştığını anlayamadım, başta aklı neredeymiş, onda da ayrı bir kötü niyet seziyorum. Belki adam onu oyalamak için karım boşanmak istemiyor, boşanırsak kendine bir zarar vereceğinden korkuyorum gibi yalanlar söylemiş, o kadın da boşanmanız için ilişkiyi açığa vuruyor olabilir. Ben öyle hissettim.

gözle görünen şeyi inkar etmek ne demek ben bunu anlamıyorum

Back
X