Zina şuç değilki artıkZina davası en mantıklısı herşeyini alın büyük konuşmak istemiyorum ama affedilmeyecek bişe varsa o da aldatma benim nezzimde
Ay ne aşkı meşki ya heyecena kapılıyorlar.Bugun esra ezmeci videosuna denk geldim erkk aldattiysa evdeki esini hemen hemen terk etsin cunku ona asik oldugu icin evdekini gondermek üzere herturlu baskiyi ve fevri davranislari sergileyecek diyordu. evliyken baskasina asik olan erkkten hemen uzaklasmak gerek vs vs diyordu
Yalancı herif maymun dalını saglamlastırıyomus sadeceAynı soruyu bende sordum. Soykemeyecektim çocuklar buyuyene kadar dedi.
Kaç kere bosandnEn acısı da severek boşanmak.
Bu konuda yazmasan insan halindende anlamıyon cünküAffedilmek istemiyor ki zaten anladığım kadarıyla.herkes affetmek üzerine yazmış ama dama effedilmek istemiyor ki o sizi terk edecekmiş.
Tamam tamam affetmesin tamam.kapısında da yatsa affetmesin.Yalancı herif maymun dalını saglamlastırıyomus sadece
Kaç kere bosandn
Bu konuda yazmasan insan halindende anlamıyon cünkü
Malzeme yapmadm be.. aldatıldm bosandm yaptgn seyin faydası yok sertte yazma accık insan ol her durumda da ama ben böyleyim denmez.. empati yoksunuEn acısı da severek boşanmak yazmışlar ben de beğenmişim bunu bile malzeme yapmışsın ya ne diyeyim.hayir ben zaten sert yaziyorum.malzemem çok
İki arkadastan biri benmiyim ?İki arkadaş var yine gelmişler. Yorum yapmasanız uslu uslu gidecekler.
Arttık bitmiş gitmiş... siz çocuklarınıza maddi destek olacak tüm seçenekleri değerlendirin. Tazminat nafaka... ev araba ne varsa artık.. iyi bir avukat bulun...
Tabiki hayırİki arkadastan biri benmiyim ?
Ya affetmesin mi dedik.. yazdgnıda değiştirmissin neyseki alıntıda duruyı neye cvp verdiğim..Tamam tamam affetmesin tamam.kapısında da yatsa affetmesin.
Ne önemi var da bunun? Tamam affedilmek istemiyor. ne değişecek yazınca? Çok mu önemli bir detayben de affedilmek istemiyor ki yazdim.
Bir kadın için en zor imtihanlardan biri Allah yardımcınız olsun9 yıllık evliyim 8 ve 1 buçuk yaşında çocuklarım var. Dün gece eşimin Instagram.hesabinda başka bir kadınla ilişki yaşadığını öğrendim. Sorduğumda artık inkar etmedi ve başkasına aşık oldum dedi. Bosanacagim ama kocamı hala çok seviyorum. Bu durumu affedemem.
Evet önemli.bu olaydaki en önemli şey hatta.detay falan da değil.Ne önemi var da bunun? Tamam affedilmek istemiyor. ne değişecek yazınca? Çok mu önemli bir detay
Bir üye konu sahibine ya affet ya def et demiş o da o mesaja cevap olarak asla affedemem demiş. Kadın zaten biliyor neyin ne olduğunu.Evet önemli.bu olaydaki en önemli şey hatta.detay falan da değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?