Aldatildim

Bugun esra ezmeci videosuna denk geldim erkk aldattiysa evdeki esini hemen hemen terk etsin cunku ona asik oldugu icin evdekini gondermek üzere herturlu baskiyi ve fevri davranislari sergileyecek diyordu. evliyken baskasina asik olan erkkten hemen uzaklasmak gerek vs vs diyordu

Bugun esra ezmeci videosuna denk geldim erkk aldattiysa evdeki esini hemen hemen terk etsin cunku ona asik oldugu icin evdekini gondermek üzere herturlu baskiyi ve fevri davranislari sergileyecek diyordu. evliyken baskasina asik olan erkkten hemen uzaklasmak gerek vs vs diyordu
Ay ne aşkı meşki ya heyecena kapılıyorlar.
Koskoca adamlar aşık oluyormuş.
O aşk değil başka bir şey

Aynı soruyu bende sordum. Soykemeyecektim çocuklar buyuyene kadar dedi.
Yalancı herif maymun dalını saglamlastırıyomus sadece
En acısı da severek boşanmak.
Kaç kere bosandn
Affedilmek istemiyor ki zaten anladığım kadarıyla.herkes affetmek üzerine yazmış ama dama effedilmek istemiyor ki o sizi terk edecekmiş.
Bu konuda yazmasan insan halindende anlamıyon cünkü

En acısı da severek boşanmak yazmışlar ben de beğenmişim bunu bile malzeme yapmışsın ya ne diyeyim.hayir ben zaten sert yaziyorum.malzemem çok 😀
Malzeme yapmadm be.. aldatıldm bosandm yaptgn seyin faydası yok sertte yazma accık insan ol her durumda da ama ben böyleyim denmez.. empati yoksunu

İki arkadaş var yine gelmişler. Yorum yapmasanız uslu uslu gidecekler.

Arttık bitmiş gitmiş... siz çocuklarınıza maddi destek olacak tüm seçenekleri değerlendirin. Tazminat nafaka... ev araba ne varsa artık.. iyi bir avukat bulun...
İki arkadastan biri benmiyim ?

Konu sahibesi yasadgn agır bsey.. psikologum bana acını hafife alma dedi.. üzülmen aglaman kötü hissetmen gayet normal.. vaktinde bütün dıyguları yaşamalısn.. ama süreç yıpratıcı aynı zmaanda mantkı davranmalısın bütün kaytları tut elinde.. kusurlu taraf o dımdzlak kalsn bakalm o sevdiği sahip cıkcak mı ona?
Köpek gbi gelip kapında aglar bu seferde

onunla da sonu olmayacak bende evliyken daha yeni evliyken aldatıldım olmuyor yani yuva yıkanın yuvası olmaz aile büyükleri girecek araya ayrılmayın diye bi süre ağır gelir ağla en iyi kendine gelme silkinme yöntemi bu ben öle kendime geldim sonra o senin peşinde dönecek ama iş işten geçmiş olunca.

Nasıl yakaladınız? Karsı taraf evli çocuklu olduğunu biliyor mu acaba? Onu da kandırmıs olabilir mi?

Şerefsiz madem başkasına aşıktı da ne demeye ikinci çocugu yapıyor aldatabilme ihtimali olan kadından.
Aslında bu şerefsizler çok şanslı.
Nasıl olsa çocuklara annesi bakacak kendisi gününü gün edecek.
Bırakcaksın çocukları başına bakalım ortada aşk meşk kalıyor mu ?
Hele bir baksın bakalım, bir anne kadar yorulsun göreyim

Yol ver gitsin amaa ne koparırsan kopar

Sonra defolsun gitsin senden

Zehirli bir sarmaşık gibi düşün

Zaman herşeyin ilacı

Zamanla acının diner

Aldatan insan karaktersizdir bir karaktersizle yaşamaktansa yeni ufuklara yönelin hakkınızda hayırlısı olsun

Umarım beter olur. Karşı taraf da evli çıkarsa şaşırmam.
Gurur yapıp bir şeyini istemiyorum demeyin. Delilleri alın ne yapilabiliyorsa onu yapın. Buna çocuklarıniz için mecbursunuz. Çünkü o adam çocuklarını dusunmeyecek belli. Onların hakkını da almalısınız.

Eşiniz de öğretmen mi?

9 yıllık evliyim 8 ve 1 buçuk yaşında çocuklarım var. Dün gece eşimin Instagram.hesabinda başka bir kadınla ilişki yaşadığını öğrendim. Sorduğumda artık inkar etmedi ve başkasına aşık oldum dedi. Bosanacagim ama kocamı hala çok seviyorum. Bu durumu affedemem.
Bir kadın için en zor imtihanlardan biri Allah yardımcınız olsun
Aldatmasına rağmen hala soğumamanıx bende acaba manevi boşluğunuz vardır da fazla mı bağlandınız aslında sevgi değil mi diye düşündürdü

Back
X