Aldatıldım

Merhaba arkadaşlar 4 yıllık bir uzak mesafe ilişkim vardı ayda bir yanıma geliyordu erkek arkadaşım ve hergün telefonda konuşuyorduk mesajlaşıyorduk son aylarda bi gariplik his etmiştim normalde ailesiyle yaşıyordu ama sık sık günlük kiralık ev tutmaya başlamıştı ben tabi defalarca kez nedenini sordum ve ailemle kavga ettik diyordu bir arkadaşıyla birlikte günlük ev kiralıyordu aklıma kötü şeyler geliyordu ama yapmaz herhalde diyordum çok seviyorduk birbirimizi ya da ben öyle zannediyordum seven taraf benmişim arkadaşıyla arası açıldı erkek arkadaşımın bende yazdım ona dedim içim rahat değil siz ev falan tutuyordunuz birşeylerin ters gittiğini düşünüyorum arkadaşı ilk başta hiçbirşey söylemedi ama sonra anlattı herşeyi aylardır aldatıyormuş beni farklı farklı kızlarla cinsel ilişki falan kanıt istedim aldattığına dair hepsini attı yani çok fena aldatmış beni erkek arkadaşım tabi direk ayrıldım ben ama unutamıyorum neye uğradığımı şaşırdım baya kötü oldum aklıma geldikçe kriz geçiriyorum çok seviyordum nasıl yaptı diye deliriyorum kendisi çok pişman olduğunu söylüyor ve af diliyor. Arkadaşı beni çok sevdiğini ve kendine hakim olamadığını cinsellikte kendini aşmış diyor ve sana bir daha yanlış yapmaz tanıyorum ben arkadaşımı diyor ama ben bunu asla kendime yediremem biliyorum bide aldatan bidaha aldatır mantığı var ama çokta seviyorum onu.
Bir daha yanlis yapmaz derken, bunu kacinci sefer icin soylemis acaba?

Erkeklerin bu birbirine toz kondurmama olayina hastayim, ne kadar yav**kça.

Kendine hakim olamamak? Ev tutuyor, bu eve farklı farklı kızları getiriyor, sanki eli çarpmış da yanlışlıkla bardağı düşürmüş gibi davranmasa mı?
Lutfen demeyin böyle çok pişmanmiş, konu sahibi de kendisini aylarca belki yıllarca, başka başka kadınlarla aldatan bu ahlaksızı çok seviyormuş.

Ha birde tabi arkadaşı daha yapmaz diye garanti vermiş, onu da yazmadan duramayacağım 🥴🥴🥴

Birde bu erkekler hataları affedildikce kendinde daha çok hak görüyor aldatmayı. Erkeğin aldatması kadınınkiyle bir değil diyenler bile var. Arada kaçamak yapabilirmiş erkolar. Konu sahibi gibi kadınlar affettikçe veya affetmeyi düşündükçe azıtıyorlar. Kesinlikle kavga eksik olmayacak güvensizlik olacak.

Kim erkeklerin aldatması kadınınkiyle bir değil diyorsa çok ağır hasarlıdır. Resmen arkeklerin yapacağı rezilliere çanak tutuyoarlar. Çevremde karısını aldatan erkeklerin büyük çoğunluğu karısını boşayıp aldattığı kişiyle evlendi. Bu nasıl aynı olmuyor

Kim erkeklerin aldatması kadınınkiyle bir değil diyorsa çok ağır hasarlıdır. Resmen arkeklerin yapacağı rezilliere çanak tutuyoarlar. Çevremde karısını aldatan erkeklerin büyük çoğunluğu karısını boşayıp aldattığı kişiyle evlendi. Bu nasıl aynı olmuyor
Erkekler diyor malesef birde yalandan bilimsel şeyler sunuyorlar erkek çok eşliymiş zart zurt diye. O yüzden kadınlar olarak akıllı olmamız lazım bunları onaylamamamız lazım.

Konu sahibi eğer affedersiniz bir daha ki sefere gözünüze soka soka yapar. Ve affatiginiz için onu gözünde düşük değerde bir kadın olursunuz bunun sonucunda olarak ta o sizi terke eder. Olan sizin zamanınıza olur.

Erkekler diyor malesef birde yalandan bilimsel şeyler sunuyorlar erkek çok eşliymiş zart zurt diye. O yüzden kadınlar olarak akıllı olmamız lazım bunları onaylamamamız lazım.

O iğrenc redpillci erkekler söylüyor bunu. Evrimi erkeklere göre evirip çeviriyorlar.

Merhaba arkadaşlar 4 yıllık bir uzak mesafe ilişkim vardı ayda bir yanıma geliyordu erkek arkadaşım ve hergün telefonda konuşuyorduk mesajlaşıyorduk son aylarda bi gariplik his etmiştim normalde ailesiyle yaşıyordu ama sık sık günlük kiralık ev tutmaya başlamıştı ben tabi defalarca kez nedenini sordum ve ailemle kavga ettik diyordu bir arkadaşıyla birlikte günlük ev kiralıyordu aklıma kötü şeyler geliyordu ama yapmaz herhalde diyordum çok seviyorduk birbirimizi ya da ben öyle zannediyordum seven taraf benmişim arkadaşıyla arası açıldı erkek arkadaşımın bende yazdım ona dedim içim rahat değil siz ev falan tutuyordunuz birşeylerin ters gittiğini düşünüyorum arkadaşı ilk başta hiçbirşey söylemedi ama sonra anlattı herşeyi aylardır aldatıyormuş beni farklı farklı kızlarla cinsel ilişki falan kanıt istedim aldattığına dair hepsini attı yani çok fena aldatmış beni erkek arkadaşım tabi direk ayrıldım ben ama unutamıyorum neye uğradığımı şaşırdım baya kötü oldum aklıma geldikçe kriz geçiriyorum çok seviyordum nasıl yaptı diye deliriyorum kendisi çok pişman olduğunu söylüyor ve af diliyor. Arkadaşı beni çok sevdiğini ve kendine hakim olamadığını cinsellikte kendini aşmış diyor ve sana bir daha yanlış yapmaz tanıyorum ben arkadaşımı diyor ama ben bunu asla kendime yediremem biliyorum bide aldatan bidaha aldatır mantığı var ama çokta seviyorum onu.
Uzak mesafe ilişkisi gerçek bir ilişki değil bana göre,insan dokunmadığı,görmediği,her anına şahit olmadığı bir insanla nasıl ilişki yaşamış olabilir nasıl aşık olabilir görmüyor tanımıyor sadece konuşuyor zaten olmuyormuşki dokunacak birilerini bulmuş,bana melankolik geliyor bu tarz ilişkiler çunki insan sevdiği insanı ne olursa olsun yanında ister,gözden ırak gönülden ırak bile demiş atalarımız,o da ne derece aldatmış oldu onuda bilemedim bir paylaşım yok somut bir ilişki yok sonuçta,kim ne derse desin fiziksel temas ilişkinin olmazsa olmazı,evliliklerde bile 6 ay ayrı yaşamak boşanma sebebi zaten,hem duygusal hem fiziksel olarak yakın olduğunuz bir ilişki daha mantıklı olur(fiziksel derken illaki cinsellik demiyorum tercih etmiyor olabilirsiniz o yüzden somut olarak bir insanın hayatında olmaktan bahsediyorum).

Uzak mesafe ilişkisi gerçek bir ilişki değil bana göre,insan dokunmadığı,görmediği,her anına şahit olmadığı bir insanla nasıl ilişki yaşamış olabilir nasıl aşık olabilir görmüyor tanımıyor sadece konuşuyor zaten olmuyormuşki dokunacak birilerini bulmuş,bana melankolik geliyor bu tarz ilişkiler çunki insan sevdiği insanı ne olursa olsun yanında ister,gözden ırak gönülden ırak bile demiş atalarımız,o da ne derece aldatmış oldu onuda bilemedim bir paylaşım yok somut bir ilişki yok sonuçta,kim ne derse desin fiziksel temas ilişkinin olmazsa olmazı,evliliklerde bile 6 ay ayrı yaşamak boşanma sebebi zaten,hem duygusal hem fiziksel olarak yakın olduğunuz bir ilişki daha mantıklı olur(fiziksel derken illaki cinsellik demiyorum tercih etmiyor olabilirsiniz o yüzden somut olarak bir insanın hayatında olmaktan bahsediyorum).
Kocamla görüşmeye başladığımızda İngiltere'de yaşıyordum, uzak mesafe ilişkisi gayette oluyor yani. Önemli olan insanın niyeti ve karakteri. Seven insan için mesafeler çokta sorun değil.

Kocamla görüşmeye başladığımızda İngiltere'de yaşıyordum, uzak mesafe ilişkisi gayette oluyor yani. Önemli olan insanın niyeti ve karakteri. Seven insan için mesafeler çokta sorun değil.
Benim için sorun ben yapamam,çoğu insanda yapamaz,sizin ve eşinizin karakteri müsaitmiş olmuş,bence mesafe çok ciddi bir sorun ilişkinin dinamiğine aykırı herşeyden önce.

Affetsen bile mutlu olma imkanin yok. Unutamazsin, güvenemezsin, yediremezsin yine biter. Cokk cokk zor bir durum… kendine zaman ver unutmak icin.

Arkadaşı nasıl bir daha yapmaz diye garanti veriyor?? Hani cinsellikte aşmış, tutamiyor kendini diyordu..Hadım mı etmişler sevgilinizi?? Hem bu saatten sonra ister her gün ister hiç.. size yapılan yapılmış, konuyu kapatın yolunuza bakın. Zaten aldatanlar "biliyor musun, seni tekrar aldatacam" demez dimi..

Arkadaşı ,beni çok sevdiğini ve kendine hakim olamadığını cinsellikte kendini aşmış diyor ve sana bir daha yanlış yapmaz tanıyorum ben arkadaşımı diyor
Cinsellikte kendi aştı.. derken bacım??
Artık aştı,hazzın en büyüğü seni bekliyor, ikiniz için uzmanlığını aldı mı demek istedi o arkadaş? 🤮

Onca kızla birlikte olmuş ve kendini tutamamış öyle mi?

Günlük kiralık ev tutmuş, o da mı kazayla tutuluvermiş anlamadım?

Taksirle ilişkiye girmekten , etkin pişmanlık kapsamında sanığın beraati uygundur
Ne diyelim biz şimdi ..
Mutluluklar dileriz size🤷‍♀️

Söylediği yalanları hepsini ben yalayıp yutarım konya kovası gibi geniş mideye sahibim tekrar aldatılmaktan korkmam diyorsan al barışşş, herseye geçtim hepsine okey verdin diyelim adam hem sapık, hemde hastalık kapılma olasılığı %100

Yaşınız çok genç .
Bu tarz bir ilişki için.
Karşı tarafta çok genç bilemiyorum.
Ciddi ilişki yaşı değil bu yaşlar .

Arkadaşın da kafası gidik sanırım. Hem daha adam yakanlanmadan aldatıyor seni diye itiraf edip hem kanıtlar sunup hem de sonra bir daha yapmaz çok seviyor falan demesi. Sanki kendi söylememiş gibi. Arkadasi da garip sevgiliniz de ikisi de güvenilmez tipler bence ikisini de hayatınızdan cikarin

Yalan hiç bi dedğine inanma affetsebde ilerde daha çok üzülürsün

Back
X