- 2 Temmuz 2023
- 11.106
- 32.609
- 518
Bir daha yanlis yapmaz derken, bunu kacinci sefer icin soylemis acaba?Merhaba arkadaşlar 4 yıllık bir uzak mesafe ilişkim vardı ayda bir yanıma geliyordu erkek arkadaşım ve hergün telefonda konuşuyorduk mesajlaşıyorduk son aylarda bi gariplik his etmiştim normalde ailesiyle yaşıyordu ama sık sık günlük kiralık ev tutmaya başlamıştı ben tabi defalarca kez nedenini sordum ve ailemle kavga ettik diyordu bir arkadaşıyla birlikte günlük ev kiralıyordu aklıma kötü şeyler geliyordu ama yapmaz herhalde diyordum çok seviyorduk birbirimizi ya da ben öyle zannediyordum seven taraf benmişim arkadaşıyla arası açıldı erkek arkadaşımın bende yazdım ona dedim içim rahat değil siz ev falan tutuyordunuz birşeylerin ters gittiğini düşünüyorum arkadaşı ilk başta hiçbirşey söylemedi ama sonra anlattı herşeyi aylardır aldatıyormuş beni farklı farklı kızlarla cinsel ilişki falan kanıt istedim aldattığına dair hepsini attı yani çok fena aldatmış beni erkek arkadaşım tabi direk ayrıldım ben ama unutamıyorum neye uğradığımı şaşırdım baya kötü oldum aklıma geldikçe kriz geçiriyorum çok seviyordum nasıl yaptı diye deliriyorum kendisi çok pişman olduğunu söylüyor ve af diliyor. Arkadaşı beni çok sevdiğini ve kendine hakim olamadığını cinsellikte kendini aşmış diyor ve sana bir daha yanlış yapmaz tanıyorum ben arkadaşımı diyor ama ben bunu asla kendime yediremem biliyorum bide aldatan bidaha aldatır mantığı var ama çokta seviyorum onu.
Erkeklerin bu birbirine toz kondurmama olayina hastayim, ne kadar yav**kça.