Aldatıldım

Kadının kocasina şöyle kendi karisinida öldürsün senin kocayida öldürsün sende mal mülk varsa yersin ohh yoksada maaş bağlar devlet fkfjfj
Böyleleri hakediyo herşeyi
Yapmadan dusunecekti herkes
Ben acimazdim şahsen
Kendi çoluk çocuğuna eşine acimayan insanlara benmi aciyacam.

Bacım kocana tekrar çizgi cekeceksen boşuna kendini rezil etme millet demesin ne gurursuz kocası yapiyo o affediyo
Ha aklın varsa ikisinide rezil eder koçanı bosarsin gençsin mesleğin var ailen arkanda
Kocamı yok Allah'ına ondan 10 kat çıtırını namuslusun bulursun
Allah yardımcın olsun

İntikam olayları felan baş ağrıtıcı şeyler sen kendini o adamdan kurtarmaya bak seni aldatmış seni sevmiyor senin için bitmiş çöp bir insan ne diye intikam peşinde koşacaksın sen kendini kurtarmaya bak atanıp çalış bunun planlarını yapman çok daha güzel olur senin için uzun vadede mutlu eder seni.

Ha ha ha uzaktan bakınca her şey size lay lay lom geliyor değil mi ? Üstüne çizgi çektim dediysem yazışmalar bu denli değil arkadaşça idi.

Bu nasil cevap ya? Konuyu acarken "mesajlarini yakaladim" diyorsun, bundan insanlar ne anlar? Burda sana bosan demisler aldatilmanin karsiligi budur baska bi yol yok!! Sonra da kalkip yazismalar arkadascaydi diyorsun. Hahah diyerek, sen tavsiyeyi falan hakedecek bi usluba sahip degilsin

Ayrica konunda celiskiler var mesajlarini yakaladim sevgililer sonra arkadasca yazmislar...once konu acip sonra kocasini savunanlar iyyyy

Kimse zorla evlendirilmiyor diyorsun ya onu diyorum

Konu sahibi; "ne sebeple evlendiğimi siz dahil kimse bilemez" demiş bizde doğal olarak ne sebeple evlendiğini sorucaz.
Ayrıca konu sahibi üniversite mezunu birisi ve zorlada evlendirildiğini düşünmüyorum. Kocasından çok genç bir yaşta peş peşe çocuk yapacak kadar severek evlenmiş. Yani gereksiz duyar kasıyorsunuz.

Kocasının numarası sende nasıl kayıtlı nerden buldun adamın nosunu?

En güzeli boşanmak yani ne diye kendini küçük düşürüyorsun ki. Kocasına söylesen ne olacak ya cinnet geçirip ikisini de öldürürse Allah korusun. Boşver boşa gitsin ne yaparsa yapsınlar.

Ha ha ha uzaktan bakınca her şey size lay lay lom geliyor değil mi ? Üstüne çizgi çektim dediysem yazışmalar bu denli değil arkadaşça idi.

Alttaki mesajı tam 1 sene önce yazmışsınız, yazdıklarınıza göre sizden 13 yaş büyük eşinizle flört etmeye başladığınızda 14 yaşındaydınız, kusura bakmayın bu durumda eşiniz sübyancıymış+dayakçı+ sürekli kadınlarla flört eden, bar bar gezip ava çıkan zamparanın tekiymiş.
Aldatmalarını görmezden geldiniz, söylediklerine inanıp üzerini çizdiniz tamam ama döven biriyle nasıl devam ettiniz?
Hiç şaşmaz, döven adamların çoğunlukla başka bağımlılıkları da vardır, alkol, kumar, uyuşturucu gibi, dayakçı kocalar çoğunlukla başka kadınlarla birliktedir ama eşleri şiddeti affeder, içki, kumar vb bağımlılıkları affeder, aldatılmayı affeder fakat ne yazık ki hayatları hep bu affettiklerini tekrar tekrar yaşamayla geçer, bu hatunlara göre kocaları iyidir ama çevreleri kötüdür, kocalarını hep kötü kadınlar ayartır.

Hayatınızı karartmak da aydınlığa çıkarmak da sizin elinizde, bu sebeple size boşanın demeyeceğim, gençliğinizi nasıl harcamak istiyorsanız öyle yaparsınız ama 14 yaşında bir kız çocuğuyla görüşen adamın zaten cinsi kumaşı bellidir, değil koca arkadaş bile olunmaz.

Adamdan midem bulandı resmen.
Kendine değer vermeyen kıza, elin adamı da değer vermez haliyle.

Adamdan midem bulandı resmen.
Kendine değer vermeyen kıza, elin adamı da değer vermez haliyle.
Berbat ailelere sahip olabiliriz, hayatımızı zindan edebilirler ama bunun çözümü 14 yaşındaki çocuğa göz koyan biriyle evlenmek değildir, kendi konularında yazıyor her şey, okumakla ilgili hayalleri olduğu vs, kaldı ki ailesi okula gitmesine engel değilmiş, evlenmeden önce üniversiteye de başlamış bu adamdan da o dönem ayrılmış lakin hamile kalmış ve evlenmiş.
16 yaşında sözlendim kendi isteğimle halbuki okul hayatında bir o kadar başarılı öğrenciydim üniversiteye giderken ayrıldım tüm bağları koparmışken hamile olduğumu öğrendim ve evlendim..

Topikteki bir mesajında “ne sebeple evlendiğimi kimse bilemez” demiş, benim ki yargılamak da değil ama çözümleri varken kendisini bu evliliğe iten yine kendisi, ne ailesi ne başkaları. Bu adamla evlenmeyi kendisi tercih etmiş, evliliğe de devam edecek muhtemelen zira aldatmaları geçtim dayağı kabul edip affeden birçok şeyi de sindirir, her şey öfkesi geçene kadar.

Ben kocasına söylerim ya . Beni aptal yerine koyarken düşünecektiler.
İster kocamı ister karısını naparsa yapsın umrumda degil.
Düşünsenize evde oturup çocuklarınıza bakıyorsunuz gül gibi, yemek yapıp eşinizi bekliyorsunuz, siz bunları yaparken onlar sevişiyorlar ,acıyacak mıydım bir de?
Hata sizde de var ama konu sahibesi ilk mesajı gördüğünüz an bosanacaktiniz , boynuzları cilalamaya gerek kalmazdi o vakit.

İşte bu yüzden sindiremiyorum benden çalmış olduğu yıllara… Kadının kocası da bunları bilmeli
Yok çalmamış kendiniz vermişsiniz yıllarınızı. Mesleğiniz de var niye çocuk yapmadan önce iş hayatına girip devam ettirmediniz ki. En azından yıllarınızı çalışmaya verseniz size sigorta maaş prim özgüven olarak dönerdi

Evet evet ondan sonra darp cebir raporu karakol adliye iyice sürünsün kadın değil mi?Adam akıllı ayrılmayı ne zaman öğreneceksiniz acaba?İkiside pisliğinde boğulsun ne diye kadın onların seviyesine inecek ki!

Yurtdışında bunları toplayıp toplayıp hapise tıkıyorlar numaradan küçük kız rolü yapıp. Pedofil sapık pislik. Bunlar baba mı oluyor birde. Malesef ülkemiz de artan bir durum ve cocuklar çocuk doğuruyor.

Son düzenleme:
Elinden boşan kadının kocasınıda haberdar et.

İşte bu yüzden sindiremiyorum benden çalmış olduğu yıllara… Kadının kocası da bunları bilmeli

Bence istismara uğramışsın zaten. Bazı kadınlara pek acıyamıyorum üzgünüm ama Tvlerde çıkıyor kaçan küçük kızlar. Ne uğruna ya ne uğruna gençliğini yakarsın?
Ben 19-20 yaşında dünya ayaklarımın altında sanırdım kanatlanîp uçarım gibi. Evlilik çocuk bana resmen banel gelirdi boğulur gibi olurdum okumayı seçtim, kişiden kişiye anaçlık farklı ama yaşayamadığınız o gençlik varya asla peşininizi bırakmıyor işte.

Boşanıp delillerle herifin donuna kadar alıp nafakaya bağlamak varken böyle biriyle devam etmek de ne bileyim, ayrı bir vizyonsuzluk. Eğitimsiz desem değil. Hendeğin içine üniversite açarsan böyle olur.
Donuna kadar verilmiyor malesef

Kocasına söyleme istemediğin şeylere sebep olabilirsin. Aldatmanın cezası ölüm değildir bu gerçekleşebilir.
Kocandan boşanacaksan kocana ve kadına mesajların kaydını aldığını ve herkese yayacağını söyle bu korku onlara yeter. ( yapma tabi bunu korkut sadece )
Boşanmayıp affedeceksen de sus hiç konusunu açma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…