- 1 Ekim 2023
- 859
- -599
- 23
- Konu Sahibi Karakediii122
-
İntikam olayları felan baş ağrıtıcı şeyler sen kendini o adamdan kurtarmaya bak seni aldatmış seni sevmiyor senin için bitmiş çöp bir insan ne diye intikam peşinde koşacaksın sen kendini kurtarmaya bak atanıp çalış bunun planlarını yapman çok daha güzel olur senin için uzun vadede mutlu eder seni.eşim servis şoförculuğu yaparken bir öğrencinin velisiyle yazışmalarını yakalamıştım daha sonra bu durumun üzerine çizgi çekmiştik fakat bugün kocamın yeni bir telefonu olduğunu ve yine aynı kadınla olan mesajlarını okudum sevgililer üstelik Kadın da evli ve kocasının numarası ben de kayıtlı. Lütfen şu an yapılabilecek en güzel intikam hakkında fikir verir misiniz? Bu arada eşim 35 ben 23 yaşındayım ve iki küçük çocuğumuz var. Radyoloji teknikeriyim ama henüz atanamadım ailem de arkamda..
İlk cumlene kendin inanıyor musun
Ha ha ha uzaktan bakınca her şey size lay lay lom geliyor değil mi ? Üstüne çizgi çektim dediysem yazışmalar bu denli değil arkadaşça idi.
Kimse zorla evlendirilmiyor diyorsun ya onu diyorumNe varmış ilk cümlem de?
Kimse zorla evlendirilmiyor diyorsun ya onu diyorum
Kocasının numarası sende nasıl kayıtlı nerden buldun adamın nosunu?eşim servis şoförculuğu yaparken bir öğrencinin velisiyle yazışmalarını yakalamıştım daha sonra bu durumun üzerine çizgi çekmiştik fakat bugün kocamın yeni bir telefonu olduğunu ve yine aynı kadınla olan mesajlarını okudum sevgililer üstelik Kadın da evli ve kocasının numarası ben de kayıtlı. Lütfen şu an yapılabilecek en güzel intikam hakkında fikir verir misiniz? Bu arada eşim 35 ben 23 yaşındayım ve iki küçük çocuğumuz var. Radyoloji teknikeriyim ama henüz atanamadım ailem de arkamda..
Ha ha ha uzaktan bakınca her şey size lay lay lom geliyor değil mi ? Üstüne çizgi çektim dediysem yazışmalar bu denli değil arkadaşça idi.
Herkese merhaba 21 yaşındayım, radyoloji teknikeriyim fakat henüz atanamadım. Evliyim eşim benden 13 yaş büyük iki kız çocuğumuz var biri 2 yaşında biri 4 aylık eşim servis şöförülüğü yapıyor ve Yaklaşık 2 yıldır süren evliliğimiz 5 yıl kadar süren sevgililik dönemimiz oldu. Evliliğimizin başından beri yaşadığımız problem alkoldü. 2 yıl süren evliliğimizde bana iki kere şiddet uyguladı birinde hamileydim birinde de yüzüme pantolonu fırlattığında gözüme kemer gelmişti mosmor olmuştu ve kanamıştı. Bu durumlar hep alkollüyken yaşandı çoğu kez eve geç gelmeleri telefonları açmamaları artık canıma tak etmişti. Ara sıra bara gazinoya giderdi birkaç kez whatsapın engellenenler kısmında kadın numaraları görmüştüm..en son gazinoya gittiğindeyse yanına gidip onu orada rezil etmiştim.bunların yanında yine alkollüyken doğum yaptığım gün en yakın arkadaşımla çok samimi konuşmalarını yakaladım başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü alkolü bırakacağına söz verdiği yeminler ettiği için evliliğime devam ettim.
arkadaşının arabasıyla kaza yaptı hasar 17 milyar kadar. zaten yüklü bir borcun içindeydik üstüne eklenmiş oldu benim çocuklarımın rızkını bu şekilde yemesine artık gönlüm razı olmuyor. Kazadan ertesi gün telefonunda öğrencinin velisiyle samimi konuşmalarını gördüm konuştukları sırada profil resmini değişmiş kadının fotoğrafını ekran görüntüsü almış bana doğruları söyle dediğimde alkolluyken kadının hoşuna gitmiş olabileceğini söyledi
Adamdan midem bulandı resmen.Alttaki mesajı tam 1 sene önce yazmışsınız, yazdıklarınıza göre sizden 13 yaş büyük eşinizle flört etmeye başladığınızda 14 yaşındaydınız, kusura bakmayın bu durumda eşiniz sübyancıymış+dayakçı+ sürekli kadınlarla flört eden, bar bar gezip ava çıkan zamparanın tekiymiş.
Aldatmalarını görmezden geldiniz, söylediklerine inanıp üzerini çizdiniz tamam ama döven biriyle nasıl devam ettiniz?
Hiç şaşmaz, döven adamların çoğunlukla başka bağımlılıkları da vardır, alkol, kumar, uyuşturucu gibi, dayakçı kocalar çoğunlukla başka kadınlarla birliktedir ama eşleri şiddeti affeder, içki, kumar vb bağımlılıkları affeder, aldatılmayı affeder fakat ne yazık ki hayatları hep bu affettiklerini tekrar tekrar yaşamayla geçer, bu hatunlara göre kocaları iyidir ama çevreleri kötüdür, kocalarını hep kötü kadınlar ayartır.
Hayatınızı karartmak da aydınlığa çıkarmak da sizin elinizde, bu sebeple size boşanın demeyeceğim, gençliğinizi nasıl harcamak istiyorsanız öyle yaparsınız ama 14 yaşında bir kız çocuğuyla görüşen adamın zaten cinsi kumaşı bellidir, değil koca arkadaş bile olunmaz.
Berbat ailelere sahip olabiliriz, hayatımızı zindan edebilirler ama bunun çözümü 14 yaşındaki çocuğa göz koyan biriyle evlenmek değildir, kendi konularında yazıyor her şey, okumakla ilgili hayalleri olduğu vs, kaldı ki ailesi okula gitmesine engel değilmiş, evlenmeden önce üniversiteye de başlamış bu adamdan da o dönem ayrılmış lakin hamile kalmış ve evlenmiş.Adamdan midem bulandı resmen.
Kendine değer vermeyen kıza, elin adamı da değer vermez haliyle.
16 yaşında sözlendim kendi isteğimle halbuki okul hayatında bir o kadar başarılı öğrenciydim üniversiteye giderken ayrıldım tüm bağları koparmışken hamile olduğumu öğrendim ve evlendim..
Yok çalmamış kendiniz vermişsiniz yıllarınızı. Mesleğiniz de var niye çocuk yapmadan önce iş hayatına girip devam ettirmediniz ki. En azından yıllarınızı çalışmaya verseniz size sigorta maaş prim özgüven olarak dönerdiİşte bu yüzden sindiremiyorum benden çalmış olduğu yıllara… Kadının kocası da bunları bilmeli
Evet evet ondan sonra darp cebir raporu karakol adliye iyice sürünsün kadın değil mi?Adam akıllı ayrılmayı ne zaman öğreneceksiniz acaba?İkiside pisliğinde boğulsun ne diye kadın onların seviyesine inecek ki!Bak benden tavsiye önce okul servisinin olduğu bölgeye gideceksin tam böyle insanların yoğun olduğu saatte o kadının saçını başını bir yolacaksın ama öyle bir çekeceksin ki bin pişman olacak sonra da ellerini şöyle bir silkeleyip öyle dava açmaya gideceksin kuru kuru olmaz hem rezil olacak etrafa
Alttaki mesajı tam 1 sene önce yazmışsınız, yazdıklarınıza göre sizden 13 yaş büyük eşinizle flört etmeye başladığınızda 14 yaşındaydınız, kusura bakmayın bu durumda eşiniz sübyancıymış+dayakçı+ sürekli kadınlarla flört eden, bar bar gezip ava çıkan zamparanın tekiymiş.
Aldatmalarını görmezden geldiniz, söylediklerine inanıp üzerini çizdiniz tamam ama döven biriyle nasıl devam ettiniz?
Hiç şaşmaz, döven adamların çoğunlukla başka bağımlılıkları da vardır, alkol, kumar, uyuşturucu gibi, dayakçı kocalar çoğunlukla başka kadınlarla birliktedir ama eşleri şiddeti affeder, içki, kumar vb bağımlılıkları affeder, aldatılmayı affeder fakat ne yazık ki hayatları hep bu affettiklerini tekrar tekrar yaşamayla geçer, bu hatunlara göre kocaları iyidir ama çevreleri kötüdür, kocalarını hep kötü kadınlar ayartır.
Hayatınızı karartmak da aydınlığa çıkarmak da sizin elinizde, bu sebeple size boşanın demeyeceğim, gençliğinizi nasıl harcamak istiyorsanız öyle yaparsınız ama 14 yaşında bir kız çocuğuyla görüşen adamın zaten cinsi kumaşı bellidir, değil koca arkadaş bile olunmaz.
Elinden boşan kadının kocasınıda haberdar et.eşim servis şoförculuğu yaparken bir öğrencinin velisiyle yazışmalarını yakalamıştım daha sonra bu durumun üzerine çizgi çekmiştik fakat bugün kocamın yeni bir telefonu olduğunu ve yine aynı kadınla olan mesajlarını okudum sevgililer üstelik Kadın da evli ve kocasının numarası ben de kayıtlı. Lütfen şu an yapılabilecek en güzel intikam hakkında fikir verir misiniz? Bu arada eşim 35 ben 23 yaşındayım ve iki küçük çocuğumuz var. Radyoloji teknikeriyim ama henüz atanamadım ailem de arkamda..
İşte bu yüzden sindiremiyorum benden çalmış olduğu yıllara… Kadının kocası da bunları bilmeli
Donuna kadar verilmiyor malesefBoşanıp delillerle herifin donuna kadar alıp nafakaya bağlamak varken böyle biriyle devam etmek de ne bileyim, ayrı bir vizyonsuzluk. Eğitimsiz desem değil. Hendeğin içine üniversite açarsan böyle olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?