Aldatıldım

Burası muz cumhuriyeti değil dolayısıyla kimsede sizi zorla evlendirmediğine göre o halde ne sebeple evlendiniz, halde evlendiniz onunda anladık 23 yaşınızda böyle bir zamanda neye güvenerek ard arda 2 çocuk yaptınız gerçek merak ettik?

Körler sağırlar birbirini ağırlar amann iki karaktersiz birleşince seviniyorum.

Yani biraz müstahak olmuş 19 yaşında koşa koşa 30 lu yaşlarda adamla evlenecek ne vardı acaba hadi evlendin aldatıldın kabullenirsen devamı gelir, en güzel intikam kıçına tekmeyi basmak

Şu an gerçekten sağlıklı düşünemiyorum ama o kadından mutlaka hesap sorma hakkımın olduğunu düşünüyorum
Hı hı yıllardır aynı kadınla berber olan (ki bu sen değilsin) kocandan hesap sordun gittin çatır çatır boşadın hayatını kurdun bir tek kadından hesap sorman eksik kaldı

Kanıtlamanız filan gerekmiyorduki
Kocamdan boşanmak istiyorum diyen kadından kimse kanıt istemiyor
Hiçbir mahkeme de 10 aylık ve 26 aylık bebekleri babaya vermez

Bu kadar genç yaşta kendinden bu kadar büyük adamla evlenmek zaten bir red flag üstüne çocuk da var. Bir kere aldatılan tekrar aldatılır, bu hiç şaşmaz. Bazı hataların telafisi olmuyor. Aldatmayı da bir kez affederseniz mutlaka ikinciyi yapıyorlar. Hiç intikam adına Kara Lilith, Kara Umay, Karadul moduna girmeyin düzgünce ayrılın. Tazminat ve nafaka alırsınız zaten. Konuşmaların ss'ini alın mahkemede işinize yarar.

Ha ha ha uzaktan bakınca her şey size lay lay lom geliyor değil mi ? Üstüne çizgi çektim dediysem yazışmalar bu denli değil arkadaşça idi.

Merak ediyorum da siz erkeklerle arkadaşça yazışmalar yapsaydınız eşiniz de çizgi mi çekerdi yoksa sizi karalar mıydı ?

12 yaş büyük adam, bi de şöför, 2 çocuk

midem bulandı

Ben boşanacağım çocuklarım sarsılacak ben sarsılacağım Kadın yuvasına öyle devam mı edecek yani ?

Kadının ne suçu var ? Ayşe olmaz ise fatma olur. Kadın size nikah masasında söz vermedi ki kocanız söz verdi

ama sizin kocanız masumdur günahsız tertemiz

kadınlar kocanızı ayartıyor

23 yaş iki çocuk 12 yaş büyük adam beynim durdu aileniz hiç mi uyarmadı sizi

23 yaş 2 çocuk !!

Yahu intikam peşine düşeceğine boşa adamı hayatına bak neyin intikamını alacaksın?

Bazi erkekler de inanmıyor biliyor musun Jameyacığım

Benim Kemalim yapmaz modunun erkek versiyonu da çok var iftira attın derler
dava açarlar amaaan başkalarının çocuklarına babalık yaparlar

Konu sahibi, elindeki yazışmalarla eşine boşanma davası açarsan, diğer kadını şahit olarak gösterebilirsin ya da bir şekilde çevrene duyurursun. Kadının eşini falan arayıp haklı durumdan haksız duruma düşme. Boşanmayı ciddi düşünüyorsan önce bir avukatla konuş, ona göre adım at, sinirle hareket etme. Çocuklarının hakkını aramaya odaklan.

Ben boşanacağım çocuklarım sarsılacak ben sarsılacağım Kadın yuvasına öyle devam mı edecek yani ?
Belki kadının kocasıda sizin gibi biliyor ama yuvasını çocuklarını,çamaşır ütü vs düşünüp susuyordur.
Boşanma davasında elinizdeki delilleri gösterip kadına da dava açtığınızda herşey gün yüzüne çıkınca duymayan kalmaz merak etmeyin

Aslında konunuza yorum bile yazmak gerekmiyor, yapacaginiz sey belli de siz bunu yapmayacaksınız. En güzel intikam kanıtları bir güzel toplayıp gidip bir avukatla konusmak, adamın parasını alip süründürerek çatır çatır boşanmak. Ama siz yine üstüne çizgi çekeceksiniz ve üzgünüm kocanız da sizi aldatmaya devam edecek.

Önceki yazışmalarından bahsetmiş. O zaman yazışmalar arkadaşçaydı ama şu anda sevgililer demek istemiş.
Kadın boşqnmayacağın dememiş ki, ben boşanacağım kaıdnın da kocası öğrenmeli mi, ben bedel öderken o ödemeyecek mi diye düşünüyorum diyor
Neden kimse yazılana odaklanmamış.
23 yaşındaysanız 2 çocuk yanınıza kar kalır, siz yeniden başlarsınız konu sahibi hayata… biraz zor olur ama gençkken her şeyi daha kolay atlatır insan.

Oh sonunda aradığım yorum geldi :)

Konu sahibi boşanmak istemiyor kocişkosunu ayartan(!) kadından intikam almak istiyor.

O yüzden ne deseniz boş kızlar.

Teşekkürler bana çeviri yapma misyonunu edindiğiniz için. Önceki yazışmaların arkadaşça olmasının bir anlam ifade etmediğini, evli bi kadınla evli bi erkeğin arkadaşça yazıştığına inanmasının saflık olduğunu söyledim ben de. Konu sahibinin ne demek istediğini gayet iyi anladım çok şükür.
İlk yazısında hanımefendi boşanmayacak gibi bir tavır verdi herkese, o yüzden ben dahil herkes fazla tepki verdi. Sonradan söyledi boşanmak istediğini. Yani herkes yazılana odaklıydı aslında.

İlk cumlene kendin inanıyor musun

İşte çizgi çektiğiniz için daha çok devamınızı görürsünüz…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…