- Konu Sahibi Karakediii122
-
Yahu ben kocamın aşkından ölüyorum bitiyorum mu dedim size? Benim yarın ilk işim kocama boşanma davası açacak olmak kocamdan iğreniyor ve tiksiniyorum bir kadın olarak da tek tarafta suç falan aramıyorum. İlkini öğrendiğimde gerçekten kanıtlayamadım çocuğumun biri 10 aylık diğeri 26 aylıktı. Mahkemeye sunacağım delil yoktu ve çocuklarımı benden alabilirdi şu an bütün delillerim elimde net bir şekilde hemde. Koca aşkından yanıp tutuşmuyorum yani. Ne sebeple evlendiğimi de siz dahil kimse bilemez insanları bu kadar kolay yargılamayın.
Siz eşine söylediğinizde adam bunu kaldıramaz, karısını boşar. Sonra eşiniz de vicdan yapar. Benim yüzümden boşandı der, o da sizi boşar sonra da evlenip ömür boyu mutlu yaşarlar.
Gökten 3 elma düştü….
Yani biraz müstahak olmuş 19 yaşında koşa koşa 30 lu yaşlarda adamla evlenecek ne vardı acaba hadi evlendin aldatıldın kabullenirsen devamı gelir, en güzel intikam kıçına tekmeyi basmakeşim servis şoförculuğu yaparken bir öğrencinin velisiyle yazışmalarını yakalamıştım daha sonra bu durumun üzerine çizgi çekmiştik fakat bugün kocamın yeni bir telefonu olduğunu ve yine aynı kadınla olan mesajlarını okudum sevgililer üstelik Kadın da evli ve kocasının numarası ben de kayıtlı. Lütfen şu an yapılabilecek en güzel intikam hakkında fikir verir misiniz? Bu arada eşim 35 ben 23 yaşındayım ve iki küçük çocuğumuz var. Radyoloji teknikeriyim ama henüz atanamadım ailem de arkamda..
Hı hı yıllardır aynı kadınla berber olan (ki bu sen değilsin) kocandan hesap sordun gittin çatır çatır boşadın hayatını kurdun bir tek kadından hesap sorman eksik kaldıŞu an gerçekten sağlıklı düşünemiyorum ama o kadından mutlaka hesap sorma hakkımın olduğunu düşünüyorum
Kanıtlamanız filan gerekmiyordukiYahu ben kocamın aşkından ölüyorum bitiyorum mu dedim size? Benim yarın ilk işim kocama boşanma davası açacak olmak kocamdan iğreniyor ve tiksiniyorum bir kadın olarak da tek tarafta suç falan aramıyorum. İlkini öğrendiğimde gerçekten kanıtlayamadım çocuğumun biri 10 aylık diğeri 26 aylıktı. Mahkemeye sunacağım delil yoktu ve çocuklarımı benden alabilirdi şu an bütün delillerim elimde net bir şekilde hemde. Koca aşkından yanıp tutuşmuyorum yani. Ne sebeple evlendiğimi de siz dahil kimse bilemez insanları bu kadar kolay yargılamayın.
Ha ha ha uzaktan bakınca her şey size lay lay lom geliyor değil mi ? Üstüne çizgi çektim dediysem yazışmalar bu denli değil arkadaşça idi.
Ben boşanacağım çocuklarım sarsılacak ben sarsılacağım Kadın yuvasına öyle devam mı edecek yani ?
Yahu intikam peşine düşeceğine boşa adamı hayatına bak neyin intikamını alacaksın?
Belki kadının kocasıda sizin gibi biliyor ama yuvasını çocuklarını,çamaşır ütü vs düşünüp susuyordur.Ben boşanacağım çocuklarım sarsılacak ben sarsılacağım Kadın yuvasına öyle devam mı edecek yani ?
Aslında konunuza yorum bile yazmak gerekmiyor, yapacaginiz sey belli de siz bunu yapmayacaksınız. En güzel intikam kanıtları bir güzel toplayıp gidip bir avukatla konusmak, adamın parasını alip süründürerek çatır çatır boşanmak. Ama siz yine üstüne çizgi çekeceksiniz ve üzgünüm kocanız da sizi aldatmaya devam edecek.eşim servis şoförculuğu yaparken bir öğrencinin velisiyle yazışmalarını yakalamıştım daha sonra bu durumun üzerine çizgi çekmiştik fakat bugün kocamın yeni bir telefonu olduğunu ve yine aynı kadınla olan mesajlarını okudum sevgililer üstelik Kadın da evli ve kocasının numarası ben de kayıtlı. Lütfen şu an yapılabilecek en güzel intikam hakkında fikir verir misiniz? Bu arada eşim 35 ben 23 yaşındayım ve iki küçük çocuğumuz var. Radyoloji teknikeriyim ama henüz atanamadım ailem de arkamda..
Önceki yazışmalarından bahsetmiş. O zaman yazışmalar arkadaşçaydı ama şu anda sevgililer demek istemiş.Saf mısınız evli bi adam evli bi kadınla neyin arkadaşça yazışmasını yapabilir? Belliymiş her şey baştan. Balık baştan kokar diye boşuna mı diyorlar. Adamın gözü dışardaymış. Ki durmamış yakalanmamak için ayrı telefon alıp onunla devam etmiş.
İki yolunuz var. Ya boşanacaksınız kendinize yeni bir hayat kuracaksınız çocuklarınızla.
Ya da bi çizgi daha çekip, bu adamla devam ediceksiniz. Sonra bi çizgi daha bi çizgi daha. Mutsuz bir hayata mahkum ediceksiniz kendinizi. Seçim sizin.
İlla intikam istiyorsanız da sizin muhatabınız eşiniz, onunla ilgili intikam düşünün. Başkalarının evlilikleri sizi ilgilendirmez.
Bak benden tavsiye önce okul servisinin olduğu bölgeye gideceksin tam böyle insanların yoğun olduğu saatte o kadının saçını başını bir yolacaksın ama öyle bir çekeceksin ki bin pişman olacak sonra da ellerini şöyle bir silkeleyip öyle dava açmaya gideceksin kuru kuru olmaz hem rezil olacak etrafa
Oh sonunda aradığım yorum geldi :)
Sen daha yanındaki kocadan hesap soramiyorsun ötedeki o kadından mi hesap soracaksın hiç güleceğim yoktuŞu an gerçekten sağlıklı düşünemiyorum ama o kadından mutlaka hesap sorma hakkımın olduğunu düşünüyorum
Teşekkürler bana çeviri yapma misyonunu edindiğiniz için. Önceki yazışmaların arkadaşça olmasının bir anlam ifade etmediğini, evli bi kadınla evli bi erkeğin arkadaşça yazıştığına inanmasının saflık olduğunu söyledim ben de. Konu sahibinin ne demek istediğini gayet iyi anladım çok şükür.Önceki yazışmalarından bahsetmiş. O zaman yazışmalar arkadaşçaydı ama şu anda sevgililer demek istemiş.
Kadın boşqnmayacağın dememiş ki, ben boşanacağım kaıdnın da kocası öğrenmeli mi, ben bedel öderken o ödemeyecek mi diye düşünüyorum diyor
Neden kimse yazılana odaklanmamış.
23 yaşındaysanız 2 çocuk yanınıza kar kalır, siz yeniden başlarsınız konu sahibi hayata… biraz zor olur ama gençkken her şeyi daha kolay atlatır insan.
İlk cumlene kendin inanıyor musunBurası muz cumhuriyeti değil dolayısıyla kimsede sizi zorla evlendirmediğine göre o halde ne sebeple evlendiniz, halde evlendiniz onunda anladık 23 yaşınızda böyle bir zamanda neye güvenerek ard arda 2 çocuk yaptınız gerçek merak ettik?
İşte çizgi çektiğiniz için daha çok devamınızı görürsünüz…eşim servis şoförculuğu yaparken bir öğrencinin velisiyle yazışmalarını yakalamıştım daha sonra bu durumun üzerine çizgi çekmiştik fakat bugün kocamın yeni bir telefonu olduğunu ve yine aynı kadınla olan mesajlarını okudum sevgililer üstelik Kadın da evli ve kocasının numarası ben de kayıtlı. Lütfen şu an yapılabilecek en güzel intikam hakkında fikir verir misiniz? Bu arada eşim 35 ben 23 yaşındayım ve iki küçük çocuğumuz var. Radyoloji teknikeriyim ama henüz atanamadım ailem de arkamda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?