Kızlar benim uzun süreli bir ilişkim vardı 6 yıllık sevgilim beni aldatmış ve ben bunları dün öğrendim aldattığı kız beni öğrenince bana ulaştı ve herşeyi anlattı. Sevgilim olanlara ve kızın dediklerine inkar etti. bu olaylar yaşanmadan önceki günde kavga etmiştik hüngür hüngür ağlamıştı ben sensiz ölürüm falan diye demekki pişmanlıktanmış.bisey yapmadım, o kız yalan söylüyor, o kızla arkadaşım buluştu, arkadaşım benim adımı kullandı arkadaşımı ben sanıyor diyo ama kız tam tersi sevgilin benim yanıma geldi benle buluşan oydu hatta boynundan öptüm oda beni öptü dedi. Ama ısrarla inkar ediyor kızın bir çıkarı yok 2 hafta onuda kandırmış kız olayları anlayinca bir terslik oldunu hemen anlattı bana ben kıza inanıyorum. Sevgilim diyorki aramızı açmak istiyor bizi ayirmak istiyor diyo. Yalan üstüne yalan gercegi bile söyleyemiyor hala yalan yalan içinde Ben çok kötüyüm şuan zar zor yazıyorum ve evlenicez diye guvenmiştim aileler bile biliyordu gerçekten de evlenicektik bişeyler yaşadık. Beni çok güzel kandırmış meğerse çok pişmanim şimdi napicam bilmiyorum beni bu halde kimse sevmez diye düşünüyorum kafayı yiyicem kimse benimle evlenmez yaptığım hatadan dolayı
ailem de bilmiyo biseyler yaşadığımızı.cok kötü hissediyorum çok pişmanım.